- 30 Ekim 2017
- 738
- 2.315
- 113
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo ikinciyi yapmayacktiniz. O kadar bagurip cagirip bi de utanmadan yaptiginizi yedi gitti.Böyle olacağını bilseydim hiç birşey yapmazdım
Canım bazı insanlarda öfke kontrolü sorunu olabiliyor benim annemde sevmedigi yemeği yapınca halıya dökerek tencereyi ekmekleri pencereden aşağı atardı çok cektim bu yüzden erken yaşta da evlendim
Evet yaptım çünkü kavga çığırından çıkmaya başladı tezgahları yumruklayınca mecbur yaptım yaniYoo ikinciyi yapmayacktiniz. O kadar bagurip cagirip bi de utanmadan yaptiginizi yedi gitti.
Sahanı kafasına geçireydiniz.. tövbe yarabbi ya..
Bırakı kendi haline üzgün olduğunuzu da anladı mı kıt kafası gönlünüzü alır diye düşünüyorum. Ama haddini bildirin ki aynı şeyi yapıp durmasın.
Tersinden mi kalkmis napmis. Neyse uzulmeyin insanoglu sacmalar bazen. Ozur dileyectir buyuk ihtimal biraz burnu surtulunce guzelce konsursunuz.Evet yaptım çünkü kavga çığırından çıkmaya başladı tezgahları yumruklayınca mecbur yaptım yani
Konuşmadık ben ona yaptım kavga ederken hemde yeni menemen onu yedi az önce de çıktı gitti evden.
İnşaAllah sürter o burnu bugün ona yemekte yok.Tersinden mi kalkmis napmis. Neyse uzulmeyin insanoglu sacmalar bazen. Ozur dileyectir buyuk ihtimal biraz burnu surtulunce guzelce konsursunuz.![]()
Yaptım mecbur tezgahı yumruklayinca geri çekildim bana da zarar vermesin diye. O yüzden yaptımciddimisiniz?
kusura bakmayında adam hakaretle karnını doyurtmuş tebrik ederim.
Hemen süngü düşürmez bu cinsler arkadaşım. Eşim geçen haftadan beri acayip canımı sıkıyo. Haddini c.tesi bildirdim ve gerçekten yıldığım için o yokmuş gibi davranıyorum. Daha bugün kuyruğunu kısıp geldi yanıma. Ama umrumda değil. Çünkü benim eşim haddini bilen bi adam değil. Umarım sizin eşiniz bu kadar fena değildirO halen kendini haklı görüyor maalesef üzgün olduğumu gördüğü halde hiç bir şekilde konuşmaya teşebbüs etmedi çıktı gitti. Akşam ne olur bilmiyorum. O beni yanında istemedi asıl ben onu kovacağım yataktan. Gitsin koltukta yatsın
Ya sevmesin yemesin kabul ama bu kadar hakaretin sebebi menemen olunca ne söyleyeceğimi de şaşırdımBaşlıktaki menemen' i mememden okudum
Neyse bizim oraların meşhur bir sözü 'pok yesin'![]()
HahahahahhaEşiniz regl olmuş sanırım![]()
Bende bildireceğim ona cidden bu kavga oldu bittiye gelmeyecek.Hemen süngü düşürmez bu cinsler arkadaşım. Eşim geçen haftadan beri acayip canımı sıkıyo. Haddini c.tesi bildirdim ve gerçekten yıldığım için o yokmuş gibi davranıyorum. Daha bugün kuyruğunu kısıp geldi yanıma. Ama umrumda değil. Çünkü benim eşim haddini bilen bi adam değil. Umarım sizin eşiniz bu kadar fena değildir
Konuşmadık ben ona yaptım kavga ederken hemde yeni menemen onu yedi az önce de çıktı gitti evden.
Yatağın solundan kalktı zaar. Erkeklerin bazen böyle anlamsız hareketleri olabiliyor. Ben olsam o menemeni tavayla yedirirdimYa sevmesin yemesin kabul ama bu kadar hakaretin sebebi menemen olunca ne söyleyeceğimi de şaşırdım
Buda cok değişik töbe yarabbim bu adamlara ne oluyor.yok yani anasına söyledi de geldi de tuz mu attıBöylelerini biz şımarttık biz. Salatanın tuzu yok diye duymadığım hakaret kalmadı. Bide annesini arayıp şikayet etmişti. Erkek müsveddeleri.
Yaptım mecbur tezgahı yumruklayinca geri çekildim bana da zarar vermesin diye. O yüzden yaptım