Bir menemen böyle bir tepkiye sebep oluyorsa mutlaka altında başka bir şeyler olmalı. Başka bir şeye canı sıkılmış olabilir. İşle ilgili olabilir.. Ya da belki senin bilmediğin ikinizle alakalı bazı şeyleri içinde biriktirmiş ve patlamış olabilir. Bilemiyorum ama bu asla normal bir tepki değil. Yemeğin tuzu yok diye eşini döven adamlardan bir farkı kalmıyor bu şekilde sesini yükselterek. Bence yapman gereken şey, alıp karşına güzel güzel konuşmak.Hayırlı günler KK kadınları.
Bugün sabah kahvaltı sofram rezil oldu eşim sağolsun. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağım bana destek verin lütfen.
Sabah kahvaltı da kızım da(2.5 yaşında) yesin diye kiymali menemen yapacaktım. Neyse herşeyi hazır koydum tavaya pişiyor bir domatesleri ekleyeceğim içine. Eşim de uyuyordu. Kalkmış geldi yanıma ne hazırlıyorsun dedi tavanın kapağını açınca delirdi.
Ben bunu yemem sen neden yaptın sen ne biçim insansın bir şeyi doğru yapamadın diyor. Bende sinirlendim normal şekilde söylesen sana hazırlardım hemen sade menemen dedim ama bağırdığın için yapmayacağım çok biliyorsan sen yap dedim.
Eşimin gözü döndü defalarca tezgaha yumruk attı. Sen ne adi şerefsiz kadınsın sen ne terbiyesizsin diye defalarca bağırdı bana. Ailem terbiye vermemiş öyle söyledi. Bende ona dedim ki sen mi diyorsun bana terbiye saygı bilmiyorsun diyen bir saattir kaç yıllık eşine dünyanın hakarettini ettin dedim. Hakediyormusum :/ birde üstüne beni yatağından kovdu.
Bu adama nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı. Hiç yoktan sebep beni aşağıdadı. Siz olsanız ne yapardınız?
İnanın uzun zamandır küçük çekişmeler dışında hiç kavgamız olmadı. Yatana kadar güldük eğlendik. Gecemiz de çok güzel geçti. Aklım almıyor bir insan neden böyle davranır karısına.
bravoo mune ablaa cok guzel ozetledin aslinda bazi seyleri biz bu hale getiriyoruz aman kusmesin tartismayalim diye sonuc tam tersiHanımlar birbirinizle tartışmayın isterseniz.
Kadına menemen yüzünden bağırılıp yataktan kovulmaz, yataktan kovmak ne kadar ağır bir hakaret farkında mısınız acaba? Kadın erkeği yataktan kovsa mesela?
Oh ne ala valla kadın kilo alır kavga et, menemeni beğenmez yataktan kov, biz adamların saçı dökülüp kel kaldı, göbeği ayrı bir birey oldu, akşam eve geldiğinde üçlü koltukla bütünleşti diye kavga çıkarıyor muyuz? Her hallleriyle seviyoruz ama iş kadına gelince göbeği olmasın, 7/24 makyajlı gezsin, kocayı pohpohlasın, yürü aslanım koçum deyip sırt sıvazlasın, oldu gülüm.
Eş beni karşısında bakımlı görmek istiyorsa o zaman kıyacak paracıklarına eve yardımcı alacak, çocuğa bakıcı tutacak, ben kuaföre, spor salonuna gitmeye fırsat bulacağım, akşamda karşısına bakımlı çıkacağım.
Eskiden kadınlar bırakın bakımlı olmayı saçını taramaya fırsat bulamıyordu, başında kayınvalide kayınpeder, 2-3 kayın, biri beşikte biri kucakta bebe, yine de o evlilikler yürüyordu, eşler eve gelince sıcak yemek kokusunu alıp oh mis gibi kuru fasulye kokuyor, hanım yanına kuru soğanla turşu da çıkar deyip fasulyeyi yiyecek olmanın mutluluğuyla sofraya oturuyordu, zamane erkekleri fazla şımardı.
ben de bunu sordum ama cevap alamadım henüz çok merak ettimDaha önce soruldu mu okumadım ama bu kavgadan sonra yatmaya mı gittiniz yanına???
menemen yemeden bu kavga cikmis Yemis gitmis bidemenemen için olay çıkardı yedi gitti de yatağa mı yattı sonra sizi kovdu arayı anlayamadım. konuşmayın yalvarana bır daha böyle bir terbiyesizlik yapmayacagindan emin olana kadar
tamam da yataktan kovma olayı hangi arada oldumenemen yemeden bu kavga cikmis Yemis gitmis bide
sabah kalkiyo yataktan cok mutlularr ve menemen yaPmaya gidiyo konu sahibi kiymayi kavurmus yaoarken esi gekiyo napiyon diye kiymali menemen diyo bagirip cagiriyo tezgaha yumruklar atiyo bide menemeni oturup yiyip gidiyo ise (konu sahibi cok yakin arkadasim ondan biliyorum)ben de bunu sordum ama cevap alamadım henüz çok merak ettim
aksma yataga seni istemiyorum demis sabah yatma demis mutfakta kavga,sirasinda oyle bagirmistamam da yataktan kovma olayı hangi arada oldu
Ay ne kadar da güzel bir bahanesigara içiyor mu?benim babamda bazen anneme böyle yersiz tepkiler verir.sigara içen kişiler uzun süre içmediklerinde sinirleri harap oluyor.mesela gece sabaha kadar içmediyse sabah vücut sigaraya açken sinir tavan yapıyor.pazar sabahıda geç kalkıyoruz babam sinirli oluyor ne desek batıyor falan.ayrıca dedemde çok sinirli biriydi.sinirli baba ile büyüyen çocuk ilerde de sinirli oluyor.babası da sinirli mi eşinizin,sigara olayını bi düşünün içiyorsa eğer
bravoo mune ablaa cok guzel ozetledin aslinda bazi seyleri biz bu hale getiriyoruz aman kusmesin tartismayalim diye sonuc tam tersi
Inanki sacma,sebeplerden nerelere geliyoruzMune ablamm cok mutsuzum valla,cokk
bnm esimde iciyo sigara ama kalkinca hic sinirli olmaz izinliyse tost patates kizartmasi yap der kiziyla oynar bende yaparim kahvalti hazirlarizsigara içiyor mu?benim babamda bazen anneme böyle yersiz tepkiler verir.sigara içen kişiler uzun süre içmediklerinde sinirleri harap oluyor.mesela gece sabaha kadar içmediyse sabah vücut sigaraya açken sinir tavan yapıyor.pazar sabahıda geç kalkıyoruz babam sinirli oluyor ne desek batıyor falan.ayrıca dedemde çok sinirli biriydi.sinirli baba ile büyüyen çocuk ilerde de sinirli oluyor.babası da sinirli mi eşinizin,sigara olayını bi düşünün içiyorsa eğer
Valla erkekler kusura bakmasın, evlilik sadece kadının idareciliğiyle yürümez, kadının da sinirli olduğu, canının sıkkın olduğu, keyifsiz moralsiz olduğu zamanlar olmuyor mu?
Zamanında flört ederken parfüm şişelerini üstüne boca eden adamlar evlenince kadının karşısında göbeği kocaman olmuş geğirerek gezen varlıklar haline dönmüyorlar mı? Başka bir konuda da yazmıştım, bizden süslenip püslenmemizi istiyorlar, hemcinslerimizde bu yönde tavsiye veriyor ama ben bugüne kadar evinde akşam yemeği yerken eşinin karşısına frakla çıkan koca görmedim, kaç tane erkek yemek masasına otururken eşinin elini öpüp sandalyeye oturmasına yardımcı oluyor, hani sanarsınız ki hepsi her an takım elbiseyle dolaşan haza salon beyefendileri.
Biz onları her türlü severken onlar neden bizi idare etmiyor, her daim Victoria Secret mankenleri gibi gezmemizi bekliyorlar, alttan alacakmışım niye efendim niye?
Adam beni yataktan kovacak, ben kırmızı saten gecelikle hoşgeldin kocacığım diyeceğim, yok öyle bir dünya.
Anlayış istiyorlarsa anlayış gösterecekler, sevecekler sayacaklar, bakımlı mı olmalıyım o zaman para kesesinin ağzını açacak, bebek gibi baksın bebek gibi bakayım.
Burası annesinin evi değil, o da istekleri yapılıp şımartılan bebe değil, ben demiyorum ki adamların kafasını duvardan duvara vurun, haklı olduğunuz zamanlarda alttan almayın, kırgınlıklarınızı dile getirin, hep idare eden, fedakarlık yapan taraf olmayın, azıcık sesiniz çıksın.
valla cok dogru mune ablamValla erkekler kusura bakmasın, evlilik sadece kadının idareciliğiyle yürümez, kadının da sinirli olduğu, canının sıkkın olduğu, keyifsiz moralsiz olduğu zamanlar olmuyor mu?
Zamanında flört ederken parfüm şişelerini üstüne boca eden adamlar evlenince kadının karşısında göbeği kocaman olmuş geğirerek gezen varlıklar haline dönmüyorlar mı? Başka bir konuda da yazmıştım, bizden süslenip püslenmemizi istiyorlar, hemcinslerimizde bu yönde tavsiye veriyor ama ben bugüne kadar evinde akşam yemeği yerken eşinin karşısına frakla çıkan koca görmedim, kaç tane erkek yemek masasına otururken eşinin elini öpüp sandalyeye oturmasına yardımcı oluyor, hani sanarsınız ki hepsi her an takım elbiseyle dolaşan haza salon beyefendileri.
Biz onları her türlü severken onlar neden bizi idare etmiyor, her daim Victoria Secret mankenleri gibi gezmemizi bekliyorlar, alttan alacakmışım niye efendim niye?
Adam beni yataktan kovacak, ben kırmızı saten gecelikle hoşgeldin kocacığım diyeceğim, yok öyle bir dünya.
Anlayış istiyorlarsa anlayış gösterecekler, sevecekler sayacaklar, bakımlı mı olmalıyım o zaman para kesesinin ağzını açacak, bebek gibi baksın bebek gibi bakayım.
Burası annesinin evi değil, o da istekleri yapılıp şımartılan bebe değil, ben demiyorum ki adamların kafasını duvardan duvara vurun, haklı olduğunuz zamanlarda alttan almayın, kırgınlıklarınızı dile getirin, hep idare eden, fedakarlık yapan taraf olmayın, azıcık sesiniz çıksın.
siz sinirli bir insanla yaşadınız mı hiç alttaki sebebi araştırırken psikolog olup çıkıyor insan işte böyleAy ne kadar da güzel bir bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?