Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir menemen böyle bir tepkiye sebep oluyorsa mutlaka altında başka bir şeyler olmalı. Başka bir şeye canı sıkılmış olabilir. İşle ilgili olabilir.. Ya da belki senin bilmediğin ikinizle alakalı bazı şeyleri içinde biriktirmiş ve patlamış olabilir. Bilemiyorum ama bu asla normal bir tepki değil. Yemeğin tuzu yok diye eşini döven adamlardan bir farkı kalmıyor bu şekilde sesini yükselterek. Bence yapman gereken şey, alıp karşına güzel güzel konuşmak.

"Normalde böyle basit bir şey için bu kadar tepki vermezsin. Canını sıkan bir şey mi var? Belki bir şeylere kafayı takmışsındır, içinde birikmiştir. Evet evliyiz, biz yeri gelir birbirimizin nazını da çekeriz. Ama bu menemen olayı saygısızlık derecesindeydi. Normal bir patlama değildi. Bana bu şekilde yaklaşırsan bende mantıklı düşünüp anlayamam seni. Bende gardımı almış olurum. Daha kötüsü aramızdaki saygı seviye basit bir menemenle harcanabilecek düzeydeyse, beni korkutan şey bu. İnşallah bu bir istisnadır.. Çok üzüldüm ben, çok kırıldım. Yine de bir kenara bırakıp yapıcı olmaya çalışıyorum. Söylemek istediğin bir şey var mı? Anlatmak istediğin?"

bravoo mune ablaa cok guzel ozetledin aslinda bazi seyleri biz bu hale getiriyoruz aman kusmesin tartismayalim diye sonuc tam tersi

Inanki sacma,sebeplerden nerelere geliyoruz Mune ablamm cok mutsuzum valla,cokk

menemen için olay çıkardı yedi gitti de yatağa mı yattı sonra sizi kovdu arayı anlayamadım. konuşmayın yalvarana bır daha böyle bir terbiyesizlik yapmayacagindan emin olana kadar
menemen yemeden bu kavga cikmis Yemis gitmis bide

ben de bunu sordum ama cevap alamadım henüz çok merak ettim
sabah kalkiyo yataktan cok mutlularr ve menemen yaPmaya gidiyo konu sahibi kiymayi kavurmus yaoarken esi gekiyo napiyon diye kiymali menemen diyo bagirip cagiriyo tezgaha yumruklar atiyo bide menemeni oturup yiyip gidiyo ise (konu sahibi cok yakin arkadasim ondan biliyorum)

sigara içiyor mu?benim babamda bazen anneme böyle yersiz tepkiler verir.sigara içen kişiler uzun süre içmediklerinde sinirleri harap oluyor.mesela gece sabaha kadar içmediyse sabah vücut sigaraya açken sinir tavan yapıyor.pazar sabahıda geç kalkıyoruz babam sinirli oluyor ne desek batıyor falan.ayrıca dedemde çok sinirli biriydi.sinirli baba ile büyüyen çocuk ilerde de sinirli oluyor.babası da sinirli mi eşinizin,sigara olayını bi düşünün içiyorsa eğer

Benimki olsa öpüp başına koyar sırf nimet diye ulan böyle sevmiyorum sade yap demek bu kadar zor mu terbiyesiz adam işiniz zor ben olsam birdaha yemek falan yapmazdım hatta boşanabilirdim bile çünkü hakaret küfür şiddet kesinlikle kabul edemeyeceğim birşey

Ay ne kadar da güzel bir bahane

bravoo mune ablaa cok guzel ozetledin aslinda bazi seyleri biz bu hale getiriyoruz aman kusmesin tartismayalim diye sonuc tam tersi

Inanki sacma,sebeplerden nerelere geliyoruz Mune ablamm cok mutsuzum valla,cokk

Valla erkekler kusura bakmasın, evlilik sadece kadının idareciliğiyle yürümez, kadının da sinirli olduğu, canının sıkkın olduğu, keyifsiz moralsiz olduğu zamanlar olmuyor mu?
Zamanında flört ederken parfüm şişelerini üstüne boca eden adamlar evlenince kadının karşısında göbeği kocaman olmuş geğirerek gezen varlıklar haline dönmüyorlar mı? Başka bir konuda da yazmıştım, bizden süslenip püslenmemizi istiyorlar, hemcinslerimizde bu yönde tavsiye veriyor ama ben bugüne kadar evinde akşam yemeği yerken eşinin karşısına frakla çıkan koca görmedim, kaç tane erkek yemek masasına otururken eşinin elini öpüp sandalyeye oturmasına yardımcı oluyor, hani sanarsınız ki hepsi her an takım elbiseyle dolaşan haza salon beyefendileri.

Biz onları her türlü severken onlar neden bizi idare etmiyor, her daim Victoria Secret mankenleri gibi gezmemizi bekliyorlar, alttan alacakmışım niye efendim niye?
Adam beni yataktan kovacak, ben kırmızı saten gecelikle hoşgeldin kocacığım diyeceğim, yok öyle bir dünya.
Anlayış istiyorlarsa anlayış gösterecekler, sevecekler sayacaklar, bakımlı mı olmalıyım o zaman para kesesinin ağzını açacak, bebek gibi baksın bebek gibi bakayım.

Burası annesinin evi değil, o da istekleri yapılıp şımartılan bebe değil, ben demiyorum ki adamların kafasını duvardan duvara vurun, haklı olduğunuz zamanlarda alttan almayın, kırgınlıklarınızı dile getirin, hep idare eden, fedakarlık yapan taraf olmayın, azıcık sesiniz çıksın.

bnm esimde iciyo sigara ama kalkinca hic sinirli olmaz izinliyse tost patates kizartmasi yap der kiziyla oynar bende yaparim kahvalti hazirlariz
Sigara bahane bence

Süpersiniz

küçük çocuğun yanında bu şekilde bağırması hiç normal değil. dolduğu şeyler var gibi geldi bana da

valla cok dogru mune ablam

Ahh ahh hic sorma ilk evlendigim zamanlar ne kadar pof pofladim bennn bi dedigi iki olmadi ama hamilelik araya girince bunaldim kirildigim noktalar artik dokunmaya basladi soylemeye baslayinca yine ben suclandim keske ilk zamanlarda hakliyken hakliyim deseydim simdi tepkimi kkymayi ogremdim sesim cikiyo haksizsin desede degilim degip tavir alabiliyorum gec oldu ama oldu
Esimde suslenme der bana makyaj yapma sevmiyorum diyip durur kendimden sogudum bu yuzden bakimsiz goruyorum bi rimel dahi surme bahane hazir ben boyle seviyorum
Gelince hemen ust bas cikar ortaya,atilir ben yapsam pijama giysem guzel giyin yaa pijama ney der cikilir
Hersey hep bizden isteniyo bekleniyo
Simartma bitti artik bende valla

yok artık menemen için mi gerçekten kalksın kendi yapsın zıkkım yiyesice çok sinirlendim ben olsam o menemeni kafasına geçirirdim

Saçmalık yani. Çocuk için yapılmış,sevmiyorsa yemesin. Kahvaltı bu yani,menemen olmasa dahi yiyecek bir dolu şey olur masada,menemensizde gayet doyulur. Hadi akşam yemeği olsa tek çeşit olsa anlayacağım ki onda bile size hakaret edemez,ama kahvaltı bu yani. Yemeyiversin.
Eşiniz hep mi böyle bilemem ama yaptığı çok çirkin.

Biran kendini ikinci plana atılmış mo hissetti acaba. Hani herşeyi kızınıza göre yapıyorsanız bu menemen olayı birikmiş birikmiş patlama yaratmış olabilir ama ne olursa olsun haddini çok aşmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…