Bence degil :) Benim maas günüm ve esimin maas günüarasinda iki hafta var, ve yeri geliyor birimizin parasi erkenden bitiyor. Böyle durumlarda birbirimize hep destek oluruz. Ama Konu bu degildi, sizin esinizin sizden para aldiginda zoruna gidecek olmasiydi. Bence bu her iki tarafinda zoruna gidecek bir sey degil ( asaglama yoksa tabikide ) Hayat birlestiriyorsun. Senin benim olayi cok sacma. Ama düsüncenize elbette saygi duyuyorum.İyide çalışan bir adama harçlık vermek komik değilmi sizce
Ayni, bizim gibi. Temizlikte birilkte yapiliyor yemekte. Kazandigimiz parada ikimizin. Sana sonuna kadar katiliyorum. Bütün evliliklerde olsa, bu tür Problemlerde cikmaz.Aynen öyle bende çalışırken ortak yapardık o maaşı alır getirir ben getirir herşeyi hallederdik hafta sonu ise temizliğimi yapardık. Şuan çalışmıyorum ve para iradesi elime geçti haliyle eşimden bir yük almaya çalıştım . Ve gayette iyi idare ediyoruz mutlu Mesut. Ben çalışıpta para vermek istersem veririm düşüncesini saçma buluyorum eşitlik istiyoruz diyen bir ülkede maddi konuda neden eşitlik olunmuyor . Erkek çalışıp herşeyi karşılasın kadın çalıştığını isterse versin isterse yesin.
Yemek malesef ben yaptım hep eşim uzak yerde çalıştığı için hep erken gelen ben oldum o gelene kadar yemek hazırdı ama sofra toplama ondanAyni, bizim gibi. Temizlikte birilkte yapiliyor yemekte. Kazandigimiz parada ikimizin. Sana sonuna kadar katiliyorum. Bütün evliliklerde olsa, bu tür Problemlerde cikmaz.
İşin içinde başka bir iş var. Ama kısıtlamasının perde arkası bence ne biliyor musun? Parasını lütuf gibi görüyor. Sen ona kötüysen paranı keserek cezalandırıyor.Merhaba hanımlar uzun zamandır düşünüyorum eşimle kv yüzünden bir haftalık bir ayrılık yaşadık sonrasında gene bir araya geldik ve kv ıle ılgılı sorun çözüldü ama eşimin davranışı değişti yada bana öyle geliyor. Eve geldıgımden berı yaklasık 7 ay oluyor ve bız 4 yıllık evlıyız bır kere 1 haftalık ayrılık yasadık esım maddı olarak benı kısıtlıyor gıbı hıssedıyorum daha öncesınde bana ek kartını vermısdı arada da elıme nakıt verırdı ıhtıyaclarımı oradan alabılırdım. Ama sımdı ek kart ıptal ettı. Haftalık 100 lıra nakıt verıyor, bırde atm kartı var ıcıne para yatırırsa söyledıgımde kullanabılıyorum. Yanı dısarı cıkdıgımda hosuma bısı gıtse alamıyorum veya ogluma bısey almak ıstesem alamıyorum cunkı o 100 lırayı bır hafta bıtmeden bıtırırsem bır daha vermıyor. Atm kartına da evın ıhtıyacı varsa soyluyorum para yatırıyor onu almak ıcın kullanabılıyorum. Ogluma veya kendıme bısı almak ıstedıgımde ya 100 lıramla alcam bır hafta parasız kalcam yada esıme soylıcem bır suru tartıscam öyle kendısı alcak. Cunkı sureklı bana para kazanamıyorum dıyor. Ama dun annesıne bırsey ıcın para lazım oldu paran varmı oglum dıye sordugunda var anne merak etme dıyor. Acaba oldugu halde benı mı kısıtlıyor anlayamadım. Sürekli yok dıyor. Cebınde para gezdırmıyor 50 lıra olmuyor cebınde bankaya atıyor bence. Evın ıhtıyaclarınıda soyledıgımde söylenıyor sureklı soylene soylene alıyor acaba bu bır hafta ayrı kaldıktan sonra benı kendıne muhtac bırakmak bensız yapamaZsın dıye gostermek ıcınmı boyle davranıyor yoksa gercekten yokmu anlayamadım. Kendı ısı telefonu susmuyor sureklı msjlar vb. Madem bu kadar arayan var ısın var neden bıze para yok dıyor nasıl anlayabılırım ? Calısamıyorum oglum kücük. Konusdugumda da sınırlenıyor paragözsün falan diyor bende mı sıkıntı var yanlıs mı dusunuyorum ?
Bence degil :) Benim maas günüm ve esimin maas günüarasinda iki hafta var, ve yeri geliyor birimizin parasi erkenden bitiyor. Böyle durumlarda birbirimize hep destek oluruz. Ama Konu bu degildi, sizin esinizin sizden para aldiginda zoruna gidecek olmasiydi. Bence bu her iki tarafinda zoruna gidecek bir sey degil ( asaglama yoksa tabikide ) Hayat birlestiriyorsun. Senin benim olayi cok sacma. Ama düsüncenize elbette saygi duyuyorum.
1 hafta idare et gbi kelime nerden çıktı acaba? Bu gbi yorum her iki taraf içinde yanlış bir yorum. Eşimden o yükü aldığım için kenarda pra meselesiyle uğraşmasın diye para miktarını aklımda tutan benim . Ve istediğinde ya ben veririm yada o alır. Neyse herkes mutlu halinden kimseyi ilgilendirmiyor yaşantısı.Bakın bizim maaş alma gibi kavramımız yok
İkimizde kendi işlerimizin başındayız
O yüzden sizin gibi bir durumumuz yok bizim.
Evet mesela atm ye uğrayamadım sende nakit varmı üzerinde gibi muhabbetlerimiz oluyor ama al bu senin harçliğin bununla 1 hafta idare et gibi birşey söz konusu değil.
Öyle olsa bunu ben söylerken zoruma gider tabiki. Sizin gitmiyor olabilir. Herkesin hayatı kendine.
Ben çalışmıyorkende eşim bana hiç al bu senin harçliğin diye elime para sıkıştırmazdı. Hesabıma aylık yatırırdı. Biz böyleyiz. Siz öylesiniz. siz memnunsanız biz memnunsak sorun ne?
Yorumum size değildi, neden üzerinize alınıyorsunuz bukadar?1 hafta idare et gbi kelime nerden çıktı acaba? Bu gbi yorum her iki taraf içinde yanlış bir yorum. Eşimden o yükü aldığım için kenarda pra meselesiyle uğraşmasın diye para miktarını aklımda tutan benim . Ve istediğinde ya ben veririm yada o alır. Neyse herkes mutlu halinden kimseyi ilgilendirmiyor yaşantısı.
Siz benim yorumumun üstüne atlayıp üstüne alınıp yorum yaptınız ya hani ondan bende sizin yaptığınızı yapıp anlamanızı sağladım . Bu konuyu anladınız neler hissedildiğini. Neyse konuma döneyim cevabınız arada kaynamış şimdi cevap vereyim. Eşim herşeyi yapmak zorunda diyorsunuz ben de ister veririm ister vermem diyorsunuz. Madem herşey eşit siz neden evin ihtiyacını karşılamıyorsunuzda eşinde ister verir istersem vermem hesabını yapmıyor. Heh bu durumda siz çalışıp harcayan taraf oluyorsunuz . Eşinizde çalışıp bütün ihtiyaçlarınızı karşılayan taraf oluyor . Bence para da eşit olmalı her iki taraf çalışıyor ise çalışmayınca zaten eşit .Yorumum size değildi, neden üzerinize alınıyorsunuz bukadar?
Ve sizden hala çalışıp yiyen taraf için açıklama bekliyorum?
Yatıp harcayan tarafı duydumda, çalışıp yiyen tarafı ilk kez duydum
Siz benim yorumumun üstüne atlayıp üstüne alınıp yorum yaptınız ya hani ondan bende sizin yaptığınızı yapıp anlamanızı sağladım . Bu konuyu anladınız neler hissedildiğini. Neyse konuma döneyim cevabınız arada kaynamış şimdi cevap vereyim. Eşim herşeyi yapmak zorunda diyorsunuz ben de ister veririm ister vermem diyorsunuz. Madem herşey eşit siz neden evin ihtiyacını karşılamıyorsunuzda eşinde ister verir istersem vermem hesabını yapmıyor. Heh bu durumda siz çalışıp harcayan taraf oluyorsunuz . Eşinizde çalışıp bütün ihtiyaçlarınızı karşılayan taraf oluyor . Bence para da eşit olmalı her iki taraf çalışıyor ise çalışmayınca zaten eşit .
Ben zaten çalışıyordum yukarıdaki yorumlardada belirttim. Bu sene ancak sağlık sorunları yüzünden çalışmıyorum ama arada hala çalışıyorum haftanın 2 gün işteyim anlıcagın katkı sağlanıyor eve. Neyse kimse kimsenin geçimi ilgilendirmez . İyi günlerİyide biz bu şekilde anlaşıyorsak bundan siz neden bukadar rahatsizsiniz? Bu bizim eşim ile verdiğimiz ortak kararımız. Benim eve getirceğim paraya ihtiyacı olsa zaten söyler adam. Çocuklar için birkaç yıl evdeydim mesela, ozamanda bu şekildeydi ben tekrar çalışmaya başlayınca değişmedi.
Ben size neden çalışmiyorsunuz da eve katkıda bulunmuyorsunuz diyormuyum örneğin?
Tabiki yiyeceğim çünkü çalışıyorum. Napabilirim başka.
Siz benim yorumumun üstüne atlayıp üstüne alınıp yorum yaptınız ya hani ondan bende sizin yaptığınızı yapıp anlamanızı sağladım . Bu konuyu anladınız neler hissedildiğini. Neyse konuma döneyim cevabınız arada kaynamış şimdi cevap vereyim. Eşim herşeyi yapmak zorunda diyorsunuz ben de ister veririm ister vermem diyorsunuz. Madem herşey eşit siz neden evin ihtiyacını karşılamıyorsunuzda eşinde ister verir istersem vermem hesabını yapmıyor. Heh bu durumda siz çalışıp harcayan taraf oluyorsunuz . Eşinizde çalışıp bütün ihtiyaçlarınızı karşılayan taraf oluyor . Bence para da eşit olmalı her iki taraf çalışıyor ise çalışmayınca zaten eşit .
Haftada 100 TL size yetiyor mu? Sebzenin meyvenin kilosundan haberiniz var mı?Haftalık 100 TL yetmiyor mu
Pazar market fatura dışında sadece günlük ihtiyaçlar için demişHaftada 100 TL size yetiyor mu? Sebzenin meyvenin kilosundan haberiniz var mı?
Günlük ihtiyaçlar demiş evet.Pazar market fatura dışında sadece günlük ihtiyaçlar için demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?