Hayatımı kimseden 5 kuruş dahi almadan yaşıyorum...Yani kimse bana al şu kıymayı kullanırsın,al şu tarhanayı, şu elmayı vs köyden geldi demiyor...Ya da pazara gittim işte kendime şu küpeyi almıştım sana da aldım diyen mesela 1 tane allahın kulu yok yani...Kardeşime neler almışımdır kendime bişi alınca ama o sürekli kendine bişiler aldıgı halde, hiçbi zaman ablama da alayım dememiştir...Üzerindeki veya evindeki bişeyi beğensem, surdan aldım ordan alabilirsin der sadece....Maaşım var diye zerreyi çok görüyorlar herhalde...Hiçbir akrabamdan 1 tane çöp bile görmem ayrıca...Geçen halamın evinde yapma çiçek vardı, aynısından birden fazla vardı, alınsa da içinden farkedilmez yani 1 tanesini, hiç.istemem kimseden bişi ama o sıra tam oyle bi çiçek arıyordum sunun 1 tanesini alayım mı dedim kırkyılda 1 defa, onda bile baya düşündü kendisi yani bi durdu falan elinde torba torba yapma çiçek oldugu halde ...
Millete bakıyorum, bunu teyzem aldı, teyzem kendine ne alsa bana alır, elinde altın bilezik sallanıyor ablası almış falan...
Sen de madem eline poşeti alıp markete gider gibi kv evine git, ne eksikse su yok bu yok diye posete at gel....Onun da istediği bu değil mi sorun yok bence...Birikimini de yaparsın ne guzel...niye dilenci olacaksın ki