Eşim maddi olarak beni kısıtlıyor mu anlayamadım ?

bu 100 liraya evin gida alisverisi cocugun her turlu masrafi dahil mi?
yoksa haftalik 100 lira cep harcligimi

Cep harçlığıymış. Yani market fatura hariç.
parayi kullanmaya bagli ben bazen hic disari cikmam o 100 lira 2 hafta cebimde kalir bazen bir disari cikarim 200 300 tek seferde harcarim
her disari ciktigimda para harcama mecburiyetim olmaz mesela
kisinin yasam sekliyle alakali sanirim tamamen

Market için birşey alınacaksa söylene söylene alıyormuş beyfendi.çocuğuna aldığı kıyafete bile laf etmiş galiba lüzumsuz gibisinden.
Ya 100 lira neye yeter ya. Ben yeter diyenleri anlamıyorum gerçekten. Bir de telefonları susmuyormuş, sürekli çalıyormuş ama iş yokmuş muş.

Mutlulugunuzun devamini dilerim canim

parayi kullanmaya bagli ben bazen hic disari cikmam o 100 lira 2 hafta cebimde kalir bazen bir disari cikarim 200 300 tek seferde harcarim
Bence de ama çocuklu olunca daha fazla gitmiyor mu? Bence öyle en azından.

Bence de ama çocuklu olunca daha fazla gitmiyor mu? Bence öyle en azından.
cocuk buyuk olsa dediginiz dogru benimki 2 yasinda birlikte bir disari cikinca cebimdeki paranin en az 30 40 lirasi ona gidiyo cocuk disarda her gordugu iyi kotu renkli seye atliyo
ama 7 aylik bebegin okadar masrafi olmaz disarda yani daha yemek yemiyo oyuncak gorunce cildirmis gibi yere yatip alacaksin diye aglamiyo
bayan begendigim herseyi alayim istiyo sanirim

benim demek istedigim elbette o degildi Hanimefendi. Al bu Harclik senin ifadesi zaten cirkin bir ifade bunun aksini söylemiyorum. Ama suan celiskili konusyuorsunuz. Yaptiginiz ilk yorumu okuyun lütfen. Orda calismiyorsaniz mecbursunuz, 100 lirayi artiranlar bile var yazmissiniz.Kadinin zoruna gitmesi normal degil mi? Ki daha önce böyle degilmis. Ver herseyden önemlisi ortada bir cocuk var. Dedigim gibi saygi duyuyorum herkesin düsüncesine o yüzden polimige girmeye gerek yok.

Çocugun varsa illa harcanıyor o para.. acıkıyor susuyor birşey görüp istiyor

Annesine param yok dese hosuna mi gidecek. Aferin ona. Evli barkli adam.nasil desin yok olsa bile. Hele ki esin yaninda. O bi delil sayilmaz fakat digerleri tuhaf. 100 lira kabul etme her eksigi beraber alalim de istersen. Gorsun yetmeyecegini

Ya 100 lira neye yeter ya. Ben yeter diyenleri anlamıyorum gerçekten. Bir de telefonları susmuyormuş, sürekli çalıyormuş ama iş yokmuş muş.
Döndüm tekrar okudum evet cocuguna kıyafet aldığı için laf etmiş lüzumsuz diye kadincagizin cebinde 5 lirasi kalmış vermemiş.Ben söylüyorum mesela küçük kızın şu kadar kazak şu kadar pantolon yada dona ihtiyacı var ya sen al tatilinde yada haberin olsun çünkü kartlarimiz tek hesapta toplanıyor yüksek görürsen ben harcamış olurum diye.gecen ay büyüğe 1 eşofman takımı bir pijama takımı 1 bot aldım 400 lira verdim yapacak birşey yok birde en uygun botu aldim.kendide geldi fiyatları gördü. Ben ihtiyaclarimi erteledim malesef yapacak birsey yok bidahaki ay artik.Kizimin (köpegimin)yıllık aşı zamanı geldi 520 lira tuttu yapacak bişey yok hesapta dolu veterinerimizden Allah razı olsun deftere yazdı arada uğrayıp 100 -200 çektiriyor çünkü bu ay 3 bin sağlık harcamamiz çıktı malesef(esim ameliyat oldu) birde bizim kışın işler düşük oluyor malesef ama seffafız birbirimize ne yaparsak konuşuruz anlaşırız. Bana herhangi bir şiddet uygularsa evlenirken söyledim 10 tane cocugum olsa gene boşarim.cok zengin değiliz asgari ücretin bir tik üstü alıyoruz yaptığımız şey herşey açık konuşmak istekler oneriler şikayetler gb.herseyini bilirim görürüm oda aynıdır.yoksa hayat eşi denir mi?

Çocugun varsa illa harcanıyor o para.. acıkıyor susuyor birşey görüp istiyor
Geçen gün misafirimizi gezdirmek için çarşıya çıktık benim kız uyduruk bir bebek gördü 135 lira markada değil onu almaktansa gidip daha iyi bir oyuncak mağazasından 100 lira verip barbie aldım yapacak birşeyim yoktu hem cocugum bronsitti hemde herzaman oyuncak istemez eğer sözümü tutup uslu durur ve yemek yerse ve yaramazlık yapmazsa istediğim birseyi yaparsa karşılığında da bende onun istediğini yaparım.Ahanda gitti ışte 1 haftalık harclik (ilk defa bu kadar pahalı bir oyuncak aldım içime oturdu ama yapacak hicbirseyim yoktu verdiğim sözü tutar onun kararlarına(4 yaşında) saygı göstermeye çalışırım oda param yoksa illa tutturmaz Bi dahaki sefere param olursa o zamana erteler.benim tüm çocukluğum boyunca sadece 1 bebeğim olmuştu fakirdik ışte.o yüzden kendim aç kalırım çocuklarımın herseyini sırasıyla yeterince almaya çalışırım.

Oyuncağı geçtim çıktınız çocuk açıkacak cebimdekini harcamiyim diye eve doncen hop yemek yap oldu akşam ne gezmesi o saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…