- 25 Ağustos 2014
- 20.323
- 48.123
Bunu sorar ve giderdi, baska ne bi yorum ne bi seyYaş kaç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu sorar ve giderdi, baska ne bi yorum ne bi seyYaş kaç?
Yok o peac di biz şutlandıktan sonra kayboldu ama buralardadır belkilorena çinde yaşadığını söyleyen kişi miydi?
elifle yarışırdı kıskançlık konusunda
Tıp okuyordu birdeAy o da mı feyk çıktı Renkli gözlü, uzun saçlı, güzel bi kızı koyuyordu profiline? Israrla da beni görün, fotomu görün diyodu, ay rezalet
Kesin hdjdjdjTıp okuyordu birde
Yaa evet hatırlıyorum onu. Dizi serisi gibi takip etmistim sürekli ne oluyor diyeMügehatun vardı dillere destan bir aldatılma hikayesiyle hepimizi keklemişti
Cutemom ile instagramdan takipleşirdik biz.
parkbyull vardı, fikirlerimiz hep çatışırdı ama konuşurduk. Özledim onu umarım sağlıkla atlatmıştır her şeyi.
Bir de nickini hatırlayamadım üçüzleri olan bir üye vardı. Biri deşifre etmişti kendisini, çocuklarının fotoğraflarını bulup atmıştı, sonra bir daha haber alınamadı. Var mı hatırlayan nickini
Hatırladım . En alakasız konuya yaş kaç yazıyorduYa Zipzip'i kimse mi hatirlamadi
Şaşırdım o yorumları hiç hatırlamıyorum. Aldatilmayi kimse haketmez tabiki kimseye özel bı durum değil.. çok aktif bı uyeydi ben de buralarda olduğuna eminimBilmem. Beni fazla etkileyen bir durum olmadı.
Sizin kadar üzülüp içselleştirmemiştim konuyu.
Aldatılmak her kadın için üzücü ve travmatiktir
Burdaki bazı yorumlar, sana bunu nasıl yapar senin gibi kadına anneye bunu nasıl yaptı gibi yorumlar şaşırtmıştı beni sadece
Sanki diğer kadınlar hakediyor aldatılmayı da birtek konusahibi aldatılınca kötü bir durummuş gibi.
Konu sahibide ilk eşini çocuğuna rağmen boşamışken ikinci eşini aynı çocuk için boşamaması değişik gelmişti
Eminim farklı nickle buralardadır, burdan görüştüğü birileri vardır hala.
parkbyull vardı, fikirlerimiz hep çatışırdı ama konuşurduk. Özledim onu umarım sağlıkla atlatmıştır her şeyi.
Bir de nickini hatırlayamadım üçüzleri olan bir üye vardı. Biri deşifre etmişti kendisini, çocuklarının fotoğraflarını bulup atmıştı, sonra bir daha haber alınamadı. Var mı hatırlayan nickini
Burada aktif hala, yeni üye adını hatırlamıyorum ama yurtdısında yasıyor iliskiler konusunda konu acıyor hala ve bence hala cok acemiTatlı bir kızdı, mantıklıydı, ben de severdim ama yurtdışını bilmiyorum ben. İnşallah iyidir şimdi.
En son kanser savaşı veriyordu, kan falan arandı bir dönem sanırım bir sene oldu duymadım hiç ne yapıyordur nerededirParky en son epey zayıflamıştı, diyet günlüklerinde görmüştüm sanırım. Fikirler uyuşmazdı ama saygılı bir üyeydi öyle kalmış aklımda.
En son kanser savaşı veriyordu, kan falan arandı bir dönem sanırım bir sene oldu duymadım hiç ne yapıyordur nerededir