Eşim maddi olarak beni kısıtlıyor mu anlayamadım ?

bir sonraki mesajimda bende ondan bahsediyordum 2 yasinda falan olsa tamam cocugun istegi bitmiyo yemegi suyu oyuncagi falan ama bayanin cocugu daha 7 aylik
Canım küçük olsa da parasız dışarı çıkamazsın işte boş boş yürürüz anca.. hiçbirşey yapmasan yanında çocuk var otobüse binsen karta yükle 10 gidiş geliş.. otobüs sadece gidiş 3.50 gidiş dönüş 7 8 tl.. kısaca paran olmazsa evin çevresinde gezer parka götürürsün anca

Belli maddi nedenlerden dolayi "istersen gitme masraf olmasin" dedi diye buna ben karar veririm seklinde tersleyip greve kadar yükselmeniz çok gereksiz bir cikiş, bu dişli olmak degil.

İster kadin olsun, ister erkek olsun şöyle eline 3 kuruş fazla geçince eşini bastirmaya calişmak, herseye abarti tepki vermek kendine guvemek degildir.
Sizin gibi davranan gorumcem var 17 yillik evliligi bitti adam evden gitti bi daha gorebilene aşk olsun.
Eşiniz bu hallerinizden rahatsiz degilse cok sanslisiniz ama ben sizin gibi davranan eşime katlanamazdim acikcasi.
Eşim biyere giderken, bazi harcamalar yaparken bana danişir yapsak mi, gitsem mi??? Bazen olumlu, bazen olumsuz yaklaşirim ki para kendi kazandigi parasi bana sormak zorunda bile degil size gore, kendisi karar verebilir ama evlilik oyle birsey degil en azindan bana gore.

Zaten konu sahibinin evliliği hayat arkadaşlığı değil de afedersiniz hiznetçilik gibi. Al 100 lirayı ne yaparsan yap hesabına geliyor. Çok gaddar bir adam gibi geldi bana.
Geçmiş olsun bu arada eşinize ve size.

Onceden boyle degil de şimdi boyleyse bilerek yapiyor.
Haftada 100 tl size harclik olarak yeter ama eve ve cocuga yetmez tabi. Zor bir durum calismaniz adamin isine gelir, harcligi da atar cebine

Oyuncağı geçtim çıktınız çocuk açıkacak cebimdekini harcamiyim diye eve doncen hop yemek yap oldu akşam ne gezmesi o saatten sonra
Gelen misafirim taaa litvanyadan kızıma erasmus için gelmişti gezdirmek lazım tarihi yerler tarihi carsimiz yoksa o barbie bana cok koydu bir oyuncak ya bir oyuncak 100 lira mamasi bezi artı farklı beslenmeleri acile gitcek olsan hastaneye taksi bile 25-30 liradan aşağı yazmaz en yakın hastane.

1. Elime 3 kurus gecmiyor 16 yasimdan beri calisiyorum
2. Baştan istersen gitme demedi daha keskin tepkiyi veren kendisiydi abartan kendisiydi ben gereken tepkiyi verince ondan sonra yumuşadı ayrıca ben keskin şekilde soylesem basta ,kendimi bilmesem kayinvalidem beni değil oğlunu tutardı çünkü zaten kesin gidicem dememistim ben zaten maddiyatimiz ortak olduğu için bütçemiz elverirse giderim çünkü ben bayramlarda babamın mezar tasina gidip sarılmak için gün sayarım kendisi hergün eve gelmeden aşağı uğrar bende uğrarım annesini babasını görür çayını kahvesini içer hal hatırını sorar çıkar. Ben yılda bir defa gidiyorum eğer durum müsait değilse kendimi bilirim zaten.O zaman o çıkışı yapmak zorunda kaldım çünkü kendisi hergün anasını babasını görürken ben yılda 1 defa izinlerini birleştirip babamın mezar taşını görmeye dertleşmeye gün sayıyorum kendisi ne babalar günü ne doğum günü asla kaçırmaz peki ya benim icim ne kadar acır kanar bilir misiniz yoksa annemde benim yanima geliyor 5 yıl oldu hala açıyor ben bayram için gün sayarım her yıl o mezar taşına

tabiki parasiz disari cikilmazda 100 lirada hic bir sey yapilamayacak bir para degil

Yorumumu yazdiktan sonra eşinizin size burada yazdiginizdan daha sert davrandigini veya daha once esiniz tarafindan ekonomik baski gormuş olabileceginizi dusundum zaten. Yoksa kimse istersen gitme diyen adami buna ben karar veririm diye terslemez bu normal degil cunku.

Sanki eşiniz size yumuşak davraniyormuş gibi yazarsaniz sizin tepkileriniz abarti kalir.

1 haftalık ayrılıkta kv bu konuda oğluna tekmil vermiş veya adam sana ceza kesmiş durumda annesiyle tartıstıgın için...

Cocuk küçük çalışamam da bahane değil, millet kundakta bebek bırakıp gidiyor annesine

Haftada 100 tl ayda 400 iyi para
Benimki kısıtlamayı bırak üzerine benden tırtıklıyor
Sizinki kısıtlıyor gibi ama beterin beteri var
7 senelik evliyim hep calıstım,kocamdan sayılı para almısımdıt

Benim de kizim kucuk. Verdim krese calisiyorum. Dun ipekyoldan cok guzel bir mont begendim aldim. Kimse de birsey diyemedi. Calisiyorum kazaniyorum harciyorum. Esiniz zaten size harclik veriyormus. Ihtiyaclari aliyormus daha ne yapsin adam..
Cocuguna bisey alamıyormus ,oyuncak bile alınca bosa masraf diyormus adam bence bu sıkıntı.
İnsan evladı icin calısıyor sonucta
Cocuktan kısmak normal degil.

Valla cnm haftalik 100tl ile kenara para bile atiom esin evet seni kisitliyor ama sende begendigini esine aldir bir sekilde cocuk buyuyene kadar sonra zatem muhtacligin kalmaz ben oyle dusunuom kendim icimde

Ayda 400 kisisel harcama icin kotu bir para degil bence.
Cocugun veya kendinizin buyuk ihtiyaclariniz icin birlikte alisverise cikin, o da gorsun fiyatlari, o zaman mecbur kesenin agzini acacak.

Evi terk etme sebebiniz neydi? Sanki donmussunuz ama evliliginiz eskisi gibi degil. Adam belki hakikaten maddi sikinti da, ama sizin haberiniz yok.

Maaş durumuna göre değişir diyecem ama şuan herşey cidden cok pahalı ben maaşımı kendime zor yetiştiriyorum her hafta birine 100 ver desen gerçekyen yapamam

Zaten konu sahibinin evliliği hayat arkadaşlığı değil de afedersiniz hiznetçilik gibi. Al 100 lirayı ne yaparsan yap hesabına geliyor. Çok gaddar bir adam gibi geldi bana.
Geçmiş olsun bu arada eşinize ve size.
Çok teşekkür ederim dilekleriniz için.cok zor 1 hafta geçirdim bir burun ameliyatı oldu yamuk kemikler nefes almayı tamamen engellemiş.ameliyat olduğu gün 24 saat uyumadim cunku tamponları yüzünden damlayan kanamalari pek farketmiyordu tüm gece burnunu sildim.Baskalarina göre belki çok bencil burnum havada görülebilirim ama 14 senede 1 elin parmağını geçmemiştir kavgalarimiz.Kayinvalidemde kayinpederimde sulalesinin tüm uyeleri bana eşimden için bu deliyi sen başkasi idare edemez derler.o yüzden ben şükür kendimi biliyorum.

Evet eşiniz sizi maddi olarak kısitliyor.Bu oldukça net.Oglunuzun ve sizin ihtiyaclarina bu kadar tepkili olmasi baska türlü açıklanamaz.Hiç hoş degil yaptiklari.

Şimdiye kadar ekonomik şiddete de fiziksel psikolojik şiddete de hiç maruz kalmadım 14 yıllık evliliğim boyunca memleketime ne zaman gideceğime hep ben karar verdim çünkü eltim 3 ayda bir ailesini görür eşim hergün görüyor zaten annem daha çok gelir hava almaya diye 2-3 ay kalir o yuzden ,esimle izinlerimizde pek uyuşmaz o son iki güne felan yetişir ben kafama esince giderim .esimden hiç böyle bir çıkış görmeyince tuhaf oldum.gecen sene kurban kesemedik her sene keserdik eşimin derdi hepsine nasıl yetisecekmis zaten hissettiklerimi anlatınca istersen bugünden ayırtalım biletleri gerekirse kredi cekerim dedi kizima da 2 tane erasmus cikti basarisindan dolayi.kizimin egitimi daha onemli ,14 yılda kavgalarimiz 1 elin parmağını geçmemiştir.ama konu babam olunca o benim bam telimdir babamın öldüğü gün ben hamile oldugumu öğrendim en çok istediği şeydi 2. Torun.bir torun daha ver evimi izmirden antalya tasinacam demisti.Ben babam için hayirsiz sorumsuz abimi silmiş insanim.herkes babasını öperken koklarken içim titrer benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…