Bedava hizmetisin sanki evdeMerhaba hanımlar uzun zamandır düşünüyorum eşimle kv yüzünden bir haftalık bir ayrılık yaşadık sonrasında gene bir araya geldik ve kv ıle ılgılı sorun çözüldü ama eşimin davranışı değişti yada bana öyle geliyor. Eve geldıgımden berı yaklasık 7 ay oluyor ve bız 4 yıllık evlıyız bır kere 1 haftalık ayrılık yasadık esım maddı olarak benı kısıtlıyor gıbı hıssedıyorum daha öncesınde bana ek kartını vermısdı arada da elıme nakıt verırdı ıhtıyaclarımı oradan alabılırdım. Ama sımdı ek kart ıptal ettı. Haftalık 100 lıra nakıt verıyor, bırde atm kartı var ıcıne para yatırırsa söyledıgımde kullanabılıyorum. Yanı dısarı cıkdıgımda hosuma bısı gıtse alamıyorum veya ogluma bısey almak ıstesem alamıyorum cunkı o 100 lırayı bır hafta bıtmeden bıtırırsem bır daha vermıyor. Atm kartına da evın ıhtıyacı varsa soyluyorum para yatırıyor onu almak ıcın kullanabılıyorum. Ogluma veya kendıme bısı almak ıstedıgımde ya 100 lıramla alcam bır hafta parasız kalcam yada esıme soylıcem bır suru tartıscam öyle kendısı alcak. Cunkı sureklı bana para kazanamıyorum dıyor. Ama dun annesıne bırsey ıcın para lazım oldu paran varmı oglum dıye sordugunda var anne merak etme dıyor. Acaba oldugu halde benı mı kısıtlıyor anlayamadım. Sürekli yok dıyor. Cebınde para gezdırmıyor 50 lıra olmuyor cebınde bankaya atıyor bence. Evın ıhtıyaclarınıda soyledıgımde söylenıyor sureklı soylene soylene alıyor acaba bu bır hafta ayrı kaldıktan sonra benı kendıne muhtac bırakmak bensız yapamaZsın dıye gostermek ıcınmı boyle davranıyor yoksa gercekten yokmu anlayamadım. Kendı ısı telefonu susmuyor sureklı msjlar vb. Madem bu kadar arayan var ısın var neden bıze para yok dıyor nasıl anlayabılırım ? Calısamıyorum oglum kücük. Konusdugumda da sınırlenıyor paragözsün falan diyor bende mı sıkıntı var yanlıs mı dusunuyorum ?
Elektronık uzerıne calısıyor kendı ısyerı haftalık 100 tl şöyle yetmıyor eger ogluma veya kendıme bırsey almazsam dısarı cıkdıgımda oturup bır yemek yıyemezsem , en basıtı bu yanı harcamazsam yetıyor ama arkadaslarımla oturup bır yemek yıceksem kafadan 50 lırası gıdıyor. Veya gıttıgım yerde ogluma bır oyuncak alırsam veya bı kazak bısı alırsamlıme kalıyor 10 lıra belkı heves edıp ogluma veya kendıme şahsı bısı alamıyorum kendısıde tartısarak benım kızmamla zorla alıyor. Bana verdıgı paradan ogluma kıyafet aldım dıye bosa harcıyormusum bır suru laf soyledı ve haftasonu oldu hala para vermedı bes lırayla duruyorum suan. Ben hıc hosume gıden bırseyı alamıcakmıyım anne olarak benım hevesım yok mu yanı anlatamıyorm. Daha once boyle degıldı. Bır hafta ayrı kalmamızdan berı böyle kendısı.
Çok açık değil zihniyeti, sizi kendine sürekli muhtaç bırakmıyor istiyor, çok kötü böyle düşünmesi.Şunuda ekleyeyım gecenlerde gene böyle bunaldım çalısacagım dedıgımde de sen özgür olmak istiyorsun muhtac olmak ıstemıyorsun dıye tartıstı benımle denemek ıcın calısacagım demıstım :)
neden denemek için diyorsunŞunuda ekleyeyım gecenlerde gene böyle bunaldım çalısacagım dedıgımde de sen özgür olmak istiyorsun muhtac olmak ıstemıyorsun dıye tartıstı benımle denemek ıcın calısacagım demıstım :)
Oglum küçük o yuzden calısamıyorum. Bırakamam oglumu suanneden denemek için diyorsun
gerçekten çalış mesela?
küçük dediğiniz yaşı kaç?Oglum küçük o yuzden calısamıyorum. Bırakamam oglumu suan
2 yasındaküçük dediğiniz yaşı kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?