• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukların derdi hiç bitmeyecek galiba

Ne guzel canım maşallah. Bu seneyı kontrol edemıyorum ama gecen senelerde ben konu anlatmak zorunda kalıyordum , ogrenmedıgını gordugum zaman o yuzden takvıyeye ıhtıyacı vardı oglumun. Hem calısıyorum hemde ufak bır bebegımız daha var , 16 aylık suanda. Abısı ders calısırken masasına cıkabılıyor elınden kalemlerı ,kagıtları alıyor rahat vermıyor . O yuzden kursa gıdıp cok vakıt harcayacagına ımkanımız varken eve 1 er saat ıkı gun gelsın dedım. Ingılızce ıse bana gore sart artık ,şuan henuz konusmaya baslamadı ama bılgısı var tabı kı. Okulun kursu nasıl buarada , kalabalık mı? Bızım okulun kursu da 30 kısı eve gelen ogretmenın sınıfından bahsedıyorum . Orada konu anlatmıyor , sadece test cozuyorlar. Benım oglum zaten her gun test cozuyor onemlı olan anlayarak konuyu kavraması ıste onuda okuldan eksık alınca anne-baba destegıne ıhtıyacı oluyor.
[/QUOTE]
Okulun kurslarinda evet konu anlatilmiyor. Onlar da 30 kisiden fazla. Ben kursu sinavi icin bol bol soru cozup deneme sinavi olsunlar diye dusundufum icin gonderiyorum. Cute bebegini bilmiyordum. Hayirli olsun, tebrik ederim. Oglun icin de guzrl dusunce ama ilkokul 4. sinif icin cok da agir bir tempoya sokup cocugu okuldsn sogutmamani tavsiye ederim. Ortaokul son sinifta esas kurs gerekecek lgs icin.

Back