dört tane diyetisyene gittim ama bir türlü uyum sağlayamadım
10.000 TL verdim üç haftalığına
o dişçiye de 300.000 TL ödedik
birsey soracagim. konuya bakışım komple degisecek. sizin bu 3 haftaligina 10bin verdiginiz diyetisyenden, pahalj kuaförden, caniniz istemedi diye bıraktığınız diyetisyenlerden falan cebinizden cikan bir sey var mi? yani begenmediniz degistirdiniz ama kendi kazanan bir kadin misiniz?
ever cevap hayirsa esiniz sizi servet dusmani olarak görüyor olabilir. Ben de baba/kadin/erkek bosa para harcayan - sacip savuran insanlari simarik olarak görüyorum. ergenler olur ya babasinin parayi nasil kazandigini bölmeden her sene yeni model telefon - marka kiyafetler icin aglar durur. asla da kıymet bilmez. tatile götürürsün memnuniyetsiz olur, pisman eder götürdüğüne goturecegine.
konunuzu okurken kendi ayaklari ustunde duran - iyi kazana kadin istedigini yapar diye düşünmüştüm
ama su yaziyi okuyunca
çünkü parayı eşim veriyor diye
gözümde Yamancan canlandi
adamin kazandigi parayi dusunmeden etmeden arastirmadan bol keseden harcayip bir de memnuniyetsiz memnuniyetsiz sikayetlerinizi iletiyorsaniz adam da bir yerde gıcık olmakta haklı.
bjr de her yer mi kötü? gittiginiz her yer pahali ve parasini haketmeyen yerlerse belki de balon gibi sismis - gereksiz populer olan yerleri mi seciyorsunuz? hic arastirmadan herkeste dson var diye alip "sarji eve yetmiyor" diye yakinan insanlar gibi:) çünkü ben kullanmadigim halde cekim gücünün harika olduğunu ama sarjinin büyük bir eve yetmeyecegini -bataryasinin zayıf olduğunu biliyorum. almam ama alsam da bunu bilip alirim. Ama cevremde - özellikle annemin orta ust sosyetik arkadaslari sirf herkeste var diye kocasina aldirip hepsi de "hic memnun kalmadim, kac lira verdim eve yetmiyor" falan diyorlar. siz de onlar gibi arastirmadan etmeden nerede populer sey var atlayip sonunda memnun kalmiyorsaniz adama hak verebilirim yani.
dokuz saatlik yol gitmiştim kendi aracımla tek başıma çok korktum kazada oldu arabanın camına kuş çarptı vs belki de Ölmemi istedi bu yüzden müsaade etti
bir de hayatinizin her alaninda böyleyseniz sizinle yasamasi zor diyebilirim. adam nereden bilsin sizin arabaniza kus carpacagini? kac kisinin arabasina kus carpmis bugune kadar da adam siz ölün diye yapsin?
boyle gereksiz niyet okumaları yapmaniz falan gercekten insani bunaltir.
adamin sizi evden kovup memlekete gondermesi falan tamamen berbat bir sey. keske tüm hakkınızı alip ayrilsaydiniz. ben burada size kufur eden esinizi savunmak istemem ama hayati yorumlamaniz da rahatsiz edici. yolda basiniza cok nadir bi sey geldj diye adami neyle itham ediyorsunuz.
Yine de utandım sülalemden vs tabi hoş olmuyor Anadolu’da güzel karşılanmıyor böyle şeyler
e baban da yokmus dunyada, annen de yokmus.
niye evden ayrilinca bin dedikodu donecek akraba evine gidiyorsun ki? kocan kovduysa git yan sehirde doga içinde bir otele kafa dinle. niye elin agzina laf vermek icin 9 saat araba kullaniyorsun?