• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kimseden memnun kalmadığımı söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eh o da babanızın emeği işte. Kendi emeğiniz olsa öyle sokağa atmazdınız parayı. 4 diyetisyen değiştirip de vay eşim bana niye böyle diyor demek çok komik gerçekten. Modum yoktu, ac kaldım falan. Çocuk değilsiniz artık biraz yetişkin gibi davranabilirsiniz.
Aynen ya ben o kadar kolay para harcıyorum ki gerçekten inanılır gibi değil yani evet bu sanırım doğduğundan beri maddi olarak şanslı olmamdan kaynaklı bu durumda😐 belki dediğiniz gibi çalışsaydım yorulsaydım harcayamazdım parayı ya mesela bir AVM’ye gidiyorum 50.000 tane çantayla eve dönüyorum çoğunu da kullanmıyorum evet bu durumu törpülemem gerekiyor adam da haklı olabilir doğru ben de şımarıklık var birazcık yoksa eşim gerçekten çok iyi bir insan hep savunurum zaten çileden çıkarıyorum adamı 😄 neyse sabah güzel bir mesaj atmış hallettik

dört tane diyetisyene gittim ama bir türlü uyum sağlayamadım
10.000 TL verdim üç haftalığına
o dişçiye de 300.000 TL ödedik
birsey soracagim. konuya bakışım komple degisecek. sizin bu 3 haftaligina 10bin verdiginiz diyetisyenden, pahalj kuaförden, caniniz istemedi diye bıraktığınız diyetisyenlerden falan cebinizden cikan bir sey var mi? yani begenmediniz degistirdiniz ama kendi kazanan bir kadin misiniz?
ever cevap hayirsa esiniz sizi servet dusmani olarak görüyor olabilir. Ben de baba/kadin/erkek bosa para harcayan - sacip savuran insanlari simarik olarak görüyorum. ergenler olur ya babasinin parayi nasil kazandigini bölmeden her sene yeni model telefon - marka kiyafetler icin aglar durur. asla da kıymet bilmez. tatile götürürsün memnuniyetsiz olur, pisman eder götürdüğüne goturecegine.
konunuzu okurken kendi ayaklari ustunde duran - iyi kazana kadin istedigini yapar diye düşünmüştüm
ama su yaziyi okuyunca
çünkü parayı eşim veriyor diye
gözümde Yamancan canlandi

adamin kazandigi parayi dusunmeden etmeden arastirmadan bol keseden harcayip bir de memnuniyetsiz memnuniyetsiz sikayetlerinizi iletiyorsaniz adam da bir yerde gıcık olmakta haklı.
bjr de her yer mi kötü? gittiginiz her yer pahali ve parasini haketmeyen yerlerse belki de balon gibi sismis - gereksiz populer olan yerleri mi seciyorsunuz? hic arastirmadan herkeste dson var diye alip "sarji eve yetmiyor" diye yakinan insanlar gibi:) çünkü ben kullanmadigim halde cekim gücünün harika olduğunu ama sarjinin büyük bir eve yetmeyecegini -bataryasinin zayıf olduğunu biliyorum. almam ama alsam da bunu bilip alirim. Ama cevremde - özellikle annemin orta ust sosyetik arkadaslari sirf herkeste var diye kocasina aldirip hepsi de "hic memnun kalmadim, kac lira verdim eve yetmiyor" falan diyorlar. siz de onlar gibi arastirmadan etmeden nerede populer sey var atlayip sonunda memnun kalmiyorsaniz adama hak verebilirim yani.
dokuz saatlik yol gitmiştim kendi aracımla tek başıma çok korktum kazada oldu arabanın camına kuş çarptı vs belki de Ölmemi istedi bu yüzden müsaade etti
bir de hayatinizin her alaninda böyleyseniz sizinle yasamasi zor diyebilirim. adam nereden bilsin sizin arabaniza kus carpacagini? kac kisinin arabasina kus carpmis bugune kadar da adam siz ölün diye yapsin?
boyle gereksiz niyet okumaları yapmaniz falan gercekten insani bunaltir.
adamin sizi evden kovup memlekete gondermesi falan tamamen berbat bir sey. keske tüm hakkınızı alip ayrilsaydiniz. ben burada size kufur eden esinizi savunmak istemem ama hayati yorumlamaniz da rahatsiz edici. yolda basiniza cok nadir bi sey geldj diye adami neyle itham ediyorsunuz.
Yine de utandım sülalemden vs tabi hoş olmuyor Anadolu’da güzel karşılanmıyor böyle şeyler
e baban da yokmus dunyada, annen de yokmus.
niye evden ayrilinca bin dedikodu donecek akraba evine gidiyorsun ki? kocan kovduysa git yan sehirde doga içinde bir otele kafa dinle. niye elin agzina laf vermek icin 9 saat araba kullaniyorsun?

Konu sahibi okuduğum kadarıyla banada memnuniyetsiz herşeyden şikayet eden bir insan gibi geldiniz
evet biraz zor beğeniyorum çok doğru ama memnun kaldığım şeyler de oldu tabii ki eşimin yaptığı şeyler arasından

Sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Sosyalleşmek, insanları daha az umursamak için vs. Bu durum başta eşinizin işine gelmiş ama şimdi gelmiyor. Ortalama 33 yaşındaki kadınlardan çok farklı davranıyorsunuz. Eşinizle de yaş farkınız var. İçi geçik olmaya meyilli bir insansınız okuduklarıma göre eşinizin de yaşı olunca yaşıtlarınıza nispeten daha içi geçik bi yaşantınız var onca imkana rağmen.

G gisla bir laf attin ortaya gerisi gelmiyor .
Neden paylaşmak istemiyorsunuz?
Neyi paylaşayım anlamadım? Babaannemin kan değerlerine göre verildi takviyeler ve zayıfladı işte. Normalde çok denedi bi ywştan sonra zayıflayamıyordu. Şimdi kilolu değil. Gidip bi doktora sorun. Doktor muyum diyetisyen miyim sen babaannenin aldoğı tüm ilacı vitamini biliyor musun ki ben bileyim ekstrem bir şey yoktu zaten. B12 d omega vs

Sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Sosyalleşmek, insanları daha az umursamak için vs. Bu durum başta eşinizin işine gelmiş ama şimdi gelmiyor. Ortalama 33 yaşındaki kadınlardan çok farklı davranıyorsunuz. Eşinizle de yaş farkınız var. İçi geçik olmaya meyilli bir insansınız okuduklarıma göre eşinizin de yaşı olunca yaşıtlarınıza nispeten daha içi geçik bi yaşantınız var onca imkana rağmen.
Yooo sık sık yurt dışı seyahatleri falan da olur yani bunları burada yazmıyorum tabii ki içi gecik bir insan değilim eğlenmeyi çok ama çok severim eşim bana göre çok daha sakin

Bu kadar kolay para harcayabilmek için mi o kadar hakaret ve evden atılmayı bile çekiyorsun gene ben utandım herkes güle oynaya anlatiyor bide 🤦🏼‍♀️
Yok canım olur mu hiç öyle şey benim kendi mallarım da var zaten sadece eşimin maddi değeri yok ki ama eşimin durumu benden daha iyi 🥰 bu ödemelerin çoğunu ben yapıyorum eşim sadece arabalarımı falan değiştiriyor işte iki yıl sonra bir üst model vesaire tarzda ama kendi arabamı bende değişirim tabi o ayrı konu :)))
vallahi seviyorum onu böyle bir şey işte çok seviyorum eşimi normalde çok iyi bir insandır bir dediğimi iki etmez çok fazla jestleri olur beni mutlu etmek ister bir kadına nasıl davranılması gerekirse öyle davranır ama sinirlendiği zaman olay biter orada çokkkkk dominanttır romantiktir ama işte adamda sinir stres var onu da anlıyorum 40 tane kişiyi yönetiyor kolay bir şey değil sonuçta bana patlıyor olabilir çünkü ben karısıyım bazen erkekler böyle olabiliyor diyor işte yoksa onun dışında asla ama asla boşanmak istemem😊 eşim sinirlenmese normalde bizim hayatımız mükemmel gidiyor zaten adam sinirlerine hakim olamıyor diye de boşayacak değilim ben çok mutluyum evliliğimde bunun dışında kavgalara göre değerlendirmeyiz evlilikleri her evlilikte kavga oluyor… ama tabi mağdur olan boşanmayan maddi olarak zor durumda olan çalışamayan bebeği olan kadınlar var onlara çok üzülüyorum gördüğüm zaman destek olmaya çalışıyorum ay şu haline bak para için mi duruyorsun bu adamla falan demiyorum mesela denmez çünkü böyle şeyler ama bu sitede moda galiba böyle şeyler ben bir çok yorumda görüyorum bu tarz şeyleri insan kırmak hobi olmuş artık bazı insanlar için ama ben yanlış kişiyim.

Ya aslında böyle bir şey söylemesi sorun değil kırıcı oluyor bağırıp çağırıyor küfürler ediyor engelledi beni şimdi bu problem aslında eleştiriyor sürekli başka kadınlarla kıyaslaıyormuşum gibi hissediyorum
Sizin sorununuz tamamen eşiniz, 46 yaşında adam bir ergen gibi davranıyor ve size saygısızca küfürler ediyor. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yoksa ciddi anlamda gözden geçirin bu evliliği. Hiç normal değil davranışları.

Konuyu okudum, sonra yazdiklariniza bir goz atayim dedim hic bir sey anlamadim. Kalem kalem kac para harcadiginizi yazmissiniz kafam corba oldu.

Yooo sık sık yurt dışı seyahatleri falan da olur yani bunları burada yazmıyorum tabii ki içi gecik bir insan değilim eğlenmeyi çok ama çok severim eşim bana göre çok daha sakin
Buradan tabi çok bilemeyiz sizi, hayatın tadını çıkarmıyormuşsunuz gibi bir izlenim aldım yazdıklarınızdan.

Buradan tabi çok bilemeyiz sizi, hayatın tadını çıkarmıyormuşsunuz gibi bir izlenim aldım yazdıklarınızdan.
Ben aldığım hizmetlerden profesyonellik bekliyorum sadece evet aldığım hizmetler konusunda böyleyım mükemmel bi sonuç beklerim ama bu hayatımın diğer alanları için geçerli değil yani aksine içi geçmiş değil aşırı hareketli bir insanım sürekli gezerim vesaire gibi

Evet hayatım hava atmak istedim zengin olduğumu vurgulamak istedim

Yok ben onu ima etmedim ama bir insan yaptigi seyehati, aldigi canta adetini, kac para harcadigini, esinin kac yilda bir arabasini degistirdigini neden kalem kalem yazar diye dusundum kafam basmadi bir cevap bulamadim. Bu kadar agir gorgusuz olamazsiniz diye dusundum.

birsey soracagim. konuya bakışım komple degisecek. sizin bu 3 haftaligina 10bin verdiginiz diyetisyenden, pahalj kuaförden, caniniz istemedi diye bıraktığınız diyetisyenlerden falan cebinizden cikan bir sey var mi? yani begenmediniz degistirdiniz ama kendi kazanan bir kadin misiniz?
ever cevap hayirsa esiniz sizi servet dusmani olarak görüyor olabilir. Ben de baba/kadin/erkek bosa para harcayan - sacip savuran insanlari simarik olarak görüyorum. ergenler olur ya babasinin parayi nasil kazandigini bölmeden her sene yeni model telefon - marka kiyafetler icin aglar durur. asla da kıymet bilmez. tatile götürürsün memnuniyetsiz olur, pisman eder götürdüğüne goturecegine.
konunuzu okurken kendi ayaklari ustunde duran - iyi kazana kadin istedigini yapar diye düşünmüştüm
ama su yaziyi okuyunca

gözümde Yamancan canlandi

adamin kazandigi parayi dusunmeden etmeden arastirmadan bol keseden harcayip bir de memnuniyetsiz memnuniyetsiz sikayetlerinizi iletiyorsaniz adam da bir yerde gıcık olmakta haklı.
bjr de her yer mi kötü? gittiginiz her yer pahali ve parasini haketmeyen yerlerse belki de balon gibi sismis - gereksiz populer olan yerleri mi seciyorsunuz? hic arastirmadan herkeste dson var diye alip "sarji eve yetmiyor" diye yakinan insanlar gibi:) çünkü ben kullanmadigim halde cekim gücünün harika olduğunu ama sarjinin büyük bir eve yetmeyecegini -bataryasinin zayıf olduğunu biliyorum. almam ama alsam da bunu bilip alirim. Ama cevremde - özellikle annemin orta ust sosyetik arkadaslari sirf herkeste var diye kocasina aldirip hepsi de "hic memnun kalmadim, kac lira verdim eve yetmiyor" falan diyorlar. siz de onlar gibi arastirmadan etmeden nerede populer sey var atlayip sonunda memnun kalmiyorsaniz adama hak verebilirim yani.

bir de hayatinizin her alaninda böyleyseniz sizinle yasamasi zor diyebilirim. adam nereden bilsin sizin arabaniza kus carpacagini? kac kisinin arabasina kus carpmis bugune kadar da adam siz ölün diye yapsin?
boyle gereksiz niyet okumaları yapmaniz falan gercekten insani bunaltir.
adamin sizi evden kovup memlekete gondermesi falan tamamen berbat bir sey. keske tüm hakkınızı alip ayrilsaydiniz. ben burada size kufur eden esinizi savunmak istemem ama hayati yorumlamaniz da rahatsiz edici. yolda basiniza cok nadir bi sey geldj diye adami neyle itham ediyorsunuz.

e baban da yokmus dunyada, annen de yokmus.
niye evden ayrilinca bin dedikodu donecek akraba evine gidiyorsun ki? kocan kovduysa git yan sehirde doga içinde bir otele kafa dinle. niye elin agzina laf vermek icin 9 saat araba kullaniyorsun?

E Baban da yokmuş dünyada annen de yokmuş niye aile evine gidiyorsun ki git doğada falan kal ay üsluba bak ya sana içimden bela okudum biliyor musun şu anda Allah senin belanı versin bak çok net söylüyorum pislik yaratık böyle basit bir şey mi bu soyledigin şey ya baban da yokmuş annen de yokmuş falan Allah belanı versin tamam mı beni banlarlarsada bağlasınlar senin Allah belanı versin yavşak umarım anneni ve babanı kaybedersin bir gün aynı şekilde yorum yapılır sana da pislik yaratık eğlenmeye çalışıyorsun anlıyorum ama bu kadar rahat konuşamazsın şu yazdığın şeyin benim canımı ne kadar yaktığının farkında bile değilsin bu kadar rahat konuşamazsın Allah belanı versin senin umarım annen ve baban çok feci bir şekilde can verir ve sen tüm bunlara şahit olursun

E Baban da yokmuş dünyada annen de yokmuş niye aile evine gidiyorsun ki git doğada falan kal ay üsluba bak ya sana içimden bela okudum biliyor musun şu anda Allah senin belanı versin bak çok net söylüyorum pislik yaratık böyle basit bir şey mi bu soyledigin şey ya baban da yokmuş annen de yokmuş falan Allah belanı versin tamam mı beni banlarlarsada bağlasınlar senin Allah belanı versin yavşak umarım anneni ve babanı kaybedersin bir gün aynı şekilde yorum yapılır sana da pislik yaratık
ne alakası var ya annen yoksa baban yoksa dedikoducu insanlarla dolu memlekete gitmek icin neden 9 saat yol gitsin ki?
hem de elalemin sözünden - lafindan cekinirken. sence bu mantikli mi?

ne alakası var ya annen yoksa baban yoksa dedikoducu insanlarla dolu memlekete gitmek icin neden 9 saat yol gitsin ki?
Yazdığın üsluba bakar mısın bu bu kadar basit söylenebilecek bir şey mi ya e annen de yokmuş baban da yokmuş git doğada yaşa bir kere ölmüş insanlar için bu kadar rahat konuşamazsın terbiyesiz eğlence mi arıyorsun kendine başka şeyler söyle vefat etmiş de yokmuş deme mesela Allah belanı versin ya sinirden şu anda ağlıyorum ya nasıl insanlarsınız siz

Umarım anneni ve babanı çok berbat bir şekilde kaybedersin ve bu hayatta hiç kimsem kalmaz inşallah bunu o kadar içten diliyorum ki acı çeken bir insan olarak ve biri karşına geçip bu dünyanın en basit şeymiş gibi ya annen baban da yokmuş nasıl olsa diye bir cümle kurar o kadar uzaklıktan telefonun başında kalbimi nabzımı 150’ye getirdin ya bu benim travmam bu kadar rahat konuşamazsın ya annesi babası ölmüş birine ya nasıl olsa onlarda yokmuş gibi bir üslup kullanamazsın

E Baban da yokmuş dünyada annen de yokmuş niye aile evine gidiyorsun ki git doğada falan kal ay üsluba bak ya sana içimden bela okudum biliyor musun şu anda Allah senin belanı versin bak çok net söylüyorum pislik yaratık böyle basit bir şey mi bu soyledigin şey ya baban da yokmuş annen de yokmuş falan Allah belanı versin tamam mı beni banlarlarsada bağlasınlar senin Allah belanı versin yavşak umarım anneni ve babanı kaybedersin bir gün aynı şekilde yorum yapılır sana da pislik yaratık eğlenmeye çalışıyorsun anlıyorum ama bu kadar rahat konuşamazsın şu yazdığın şeyin benim canımı ne kadar yaktığının farkında bile değilsin bu kadar rahat konuşamazsın Allah belanı versin senin umarım annen ve baban çok feci bir şekilde can verir ve sen tüm bunlara şahit olursun
Dedikodudan yakındığınız için yapılan bir yoruma bu kadar kızmanız hoş olmamış. Biraz sakin olmalısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back