- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
-
- Konu Sahibi sarilimoncuk
18 kiloyu son 2 ayda aldığınızı söylüyorsunuz. Nasıl tüm diyet yöntemlerini denediniz bu kadar kısa sürede anlamadım. 70 kiloyken denediyseniz zaten çok kilolu olmadığınızdan motive olamamışsınızdır.
Her kilo alana duygusal yeme bozukluğun vardır deniliyor. Kendinizi buna şartlayıp benim zaten yeme bozukluğum var psikolojisine sokmayın. Nitekim yakın bir arkadaşım da sürekli ben duygusal yiyiciyim der motivasyonunu düşürüp dururdu. Ben diyet yapamıyorum hastayım düşüncesiyle daha çok yerdi. Ben de hayır sadece iradesizsin derdim. Hatta birkaç seans terapi aldı hoşlanmadı bıraktı. Sonra frekansı uyan bir diyetisyen buldu kilo veriyor şu an.
Tekrar ediyorum kendinizi sakın yeme bozukluğum var psikolojisine sokmayın. Yoksa nasılsa hastayım ben diyet yapamam diye düşünür daha çok yerseniz. Fit olmak istyorsanız boğazınızı tutmaktan başka çare yok. Ameliyat bile olsanız, balon bile yutsanız boğazınızı tutmadığınız sürece başta hızlı kilo verir sonra geri alırsınız. Nitekim forumun diyet bölümünde böyle çok kişi var. Daha birkaç gün önce balon yutmasına rağmen ilk aydan sonra kilo veremeyen birinin konusunu okudum.
Allah Allah.
Ama Cirilla Hanım, kadın diyor ki dido, cips, çerez yedim. Üstüne de 3 kase magnolia yedim. Hiç mi doyma hissi yaşamaz ki yani?
Biliyorum canısı ameliyat olduğunuda,büyük başarı genede,en en azından sağlığın için oldun ameliyatını.Sağol hanımımben zaten güzel olayım diye olmadım ameliyat belim ve belli hastaliklarim için oldum yoksa kadinların kadinlara ettiğini kilo konusunda erkekler yapmiyor ben esimle tanıştığimda hem ondan büyük hemde 100+ kiloydum şimdi bu adam neden benle birlikteydi süs bebeği gibi olup 2 muhabbet edemese benimle birlikte olurmuydu. Ama insanlara oyle bi empozw ettiler ki 36 beden kadinlara balik etli der oldular
Valla bibi reis, ben inanamıyorum. Valla ben de şişkoydum ama o zaman bile bu kadar tepeye çıktığımı hatırlamıyorum. Her şişmanın şişman olma sebebi aynı olmuyor. Benimkisi hareketsizlik, dengesiz yemekti mesela.Doymaz benim kocamı gorseniz şok olursunuz kara delik gibi midesi
Bencede çünkü olup geri kilo alan çok bende biraksam kendimi alırım pandemiden dolayi sporu bırakinca bikaç kilo aldim o kadar iyi ki olmuşum ama nasil guzel kari oldum amaBiliyorum canısı ameliyat olduğunuda,büyük başarı genede,en en azından sağlığın için oldun ameliyatını.
Aynen kadınlar daha acımasız bu konuda.
16 senedir adamla birlikteyim gala yerken şaşırabiliyorum o kadar diyeyimValla bibi reis, ben inanamıyorum. Valla ben de şişkoydum ama o zaman bile bu kadar tepeye çıktığımı hatırlamıyorum. Her şişmanın şişman olma sebebi aynı olmuyor. Benimkisi hareketsizlik, dengesiz yemekti mesela.
Ben de eski şişmanım, az çok yeme tecrübem var. 1.60 boya 75 kiloyu görmüştüm.O kadarini yiyeni ben de gormedim amaAgir yaşamlar izliyordum orda var hiç doymayanlar. Oluyor yani
diyet kısmında bir konu görmüştüm bugün, konu sahibi 110 lu kilolardan 56 kiloya düşmüş, okumanızı tavsiye ederim,
Affınıza sığınarak mükemmek cinsellik nasıl oluyor, konularda görüyorum hep merak ettim, mükemmel olmasının ölçüsü nedir, ilişki sıklığı mı, tatmin derecesi mi
Aynen hepimiz için geçerli aslında,bırakmaya gelmiyor da nereye kadar devam edecez bunu.Bencede çünkü olup geri kilo alan çok bende biraksam kendimi alırım pandemiden dolayi sporu bırakinca bikaç kilo aldim o kadar iyi ki olmuşum ama nasil guzel kari oldum ama
Spor da yapıyorum ama 18 kilo aldım yazınca insanlar normal şeyler yiyip 18 kilo aldınız sandı. Bu yediğiniz şeylerle her gün 12 saat spor yapsanız yine şişmanlarsın canım ablacım kanın şerbet olarak akıyor.3 magnolia nedir yahu, 3 tabak makarnadan akşam yemeği mi olur Psikoloji, tiroid, hormon herkes yazdıkça yazmış fikirleri valla yorum yapanların çabasına yazık.
Tek derdimiz bu değil ama insanların hayatta öncelik verdiği şeyler vardır benimki dış görünüş olur seninki kalp güzelliği olur bir başkasınınki mesleki kariyer olur hepimiz birbirimizin aynısı olmak zorunda değiliz bana ya da sana doğru ya da yanlış gelmesi bir şey değiştirmez bana göre evet dış görünüş aynaya baktığımda güzel bir kadın görmek istiyorum topluma göre şuna buna göre değil bana göre karşımda kilosundan memnun olan biri olsa bir nebze o öyle mutluysa banane derdim ama karşımızdaki insan da memnun değil kendini böyle kendisi de beğenmiyorBide sadece gerçekten tek derdimiz dış görünüşmü eski şişman olarak merak ettim bunu ben
Ben de benimkine şaşırdıydım, geçen ayıpladım kendisini. Bir mekana gittik, tavuk makarna konseptli yemekler söyledik. Porsiyonlar da büyük yani. Yetmedi ortaya peynir topları, nuggetlar, patates falan söyledi. Dedim bak yiyemeyiz.16 senedir adamla birlikteyim gala yerken şaşırabiliyorum o kadar diyeyim
Katılıyorum komik yahuu, sankim konu sahibesi şahane besleniyor da tek nazar boncuğu çikolata kaldı , yazık gramını yazmış2 kare yerine 60grcık yiyormuş. 3 magnolia, 3 tabak makarna yedikten sonra gariban 60gr çikolatanın 300 kaloriciği ancak çerez olarak kalır
Siz aynada gördüğünüz kadından hoşlanmıyorsunuz ama kilo sorununuza çare ararken diyetisyen eşliğinde yaptığınız diyetler başarısız olunca, bunu kendinizle alakalı bir başarısızlık olarak görmüşsünüz gibi geldi, üstesinden gelemediğiniz kilolar iradenizi kırmış, kendinden memnun olmayan bir kadın yaratmış bence.İnsanın kendinden memnun olmaması kısmında haklısınız. Sanırım hayatımdaki tek sorun bu. Tek sorunu daha da sorun Halime getiriyorum belki de taktığım için.
Spor + su konusunda sorunum yok. Yeterli.
Sabah mutlaka Tost + reçel genelde meyve suyu
Arada kahve yanında 2 kare çikolata yemem gerekirken maalesef 60 g karenin tamamını mesela.
Sonrasında akşam yemeği normal sma gece mutlaka makarna mantı yanında ev yapımı olsa bişe şekerli komposto yada limonata
Aralarda yine bolca kahve + çikolata. Cips kızartma vs çok yemem. Kahve yanı çikolata beni bitiriyor daha çok. Mesela dün akşam yemekten sonra magnolia yedik eşimle. Ben önce 1 palet dido üstüne cips fıstık bir kase ve 3 kase magnolia yedim. Genel anlamıyla sürekli çeşitli değil de benzer yiyeceklerden çok sayıda yiyorum. Mesela akşam yemeğinde 3 tabak makarna. Yada 3 tabak tavuklu pilav gibi.
Benimkide biraz benim ameliyattan sonra iyice abarttı ben hala çok az yedigimden kalan herseyimi eşim yer ben kilo verdim o aldıBen de benimkine şaşırdıydım, geçen ayıpladım kendisini. Bir mekana gittik, tavuk makarna konseptli yemekler söyledik. Porsiyonlar da büyük yani. Yetmedi ortaya peynir topları, nuggetlar, patates falan söyledi. Dedim bak yiyemeyiz.
Ben tabağımı bitiremedim. Ama adam, tabağını bitirdi, ortaya söylenenleri yedi. En son dedim ki benim tabağımın kalanı da ye bari. Yok ya ayıp olur artık dedi.Hiç boşuna ayıplamayayım adam normal mi yani?
Ama tatlı yemedik, çok doydum yiyemem dedi. Hakkını yemeyeyim.
anlıyorum ama kısa süreli oluyordur,kucakta 88 kg 20 dk adam yapamaz. Naim Süleymanoğlu mu bu,kusura bakmayın ama kilo hem cinselliği hem sosyal yaşamı etkiliyor.Kilo yaşlı da gosteriyor, bu bir gerçek.6 ay iradeli devam etseniz,eminim ki verirsiniz.spor ile birlikte devam edin ki vücut çatlamasın.
50kg olunca gercekten 20dk yapabilen adam varmi?anlıyorum ama kısa süreli oluyordur,kucakta 88 kg 20 dk adam yapamaz. Naim Süleymanoğlu mu bu,kusura bakmayın ama kilo hem cinselliği hem sosyal yaşamı etkiliyor.Kilo yaşlı da gosteriyor, bu bir gerçek.6 ay iradeli devam etseniz,eminim ki verirsiniz.spor ile birlikte devam edin ki vücut çatlamasın.
:) Aman biz almayalım da boş ver Bibi.Benimkide biraz benim ameliyattan sonra iyice abarttı ben hala çok az yedigimden kalan herseyimi eşim yer ben kilo verdim o aldı
Benim canım kocacım var,eski playboylardan50kg olunca gercekten 20dk yapabilen adam varmi?
Yoksa sadece boşta hoplatiyormu?
Vallaha ben bu ayrintiya takildim.
Şimdi bütün gün bunu araştiririm
Sağol hanımımben zaten güzel olayım diye olmadım ameliyat belim ve belli hastaliklarim için oldum yoksa kadinların kadinlara ettiğini kilo konusunda erkekler yapmiyor ben esimle tanıştığimda hem ondan büyük hemde 100+ kiloydum şimdi bu adam neden benle birlikteydi süs bebeği gibi olup 2 muhabbet edemese benimle birlikte olurmuydu. Ama insanlara oyle bi empozw ettiler ki 36 beden kadinlara balik etli der oldular