sifirdanhayatcokmuzor
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 8 Mayıs 2023
- 613
- 1.675
- 31
- Konu Sahibi perdeninardindakiler
Oncelikle tsh degeriniz 1 seneden beri 5in uzerindeyse mutlaka doktor degistirin ve ilac yazdirin. Tsh degerinin yeme icmeyle hic ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Anca mesela 14se 11e filan dusurur. Bazi doktorlar 7 10 uzerine cikmadikca ilac vermiyorlar ve bu hayat kalitesini yerlere dusuruyor. Benim 2 3 sene hep 5.25 vs cikmis hicbir doktor neden ust sinirin uzerinde dememis geldi bir gun bir test yaptirdim 17 ye cikmos bir anda. Ben o donem depresyona girdim saniyordum sinir kupuydum. Suanda 4 senedir duzenli ilac kullaniyorum. Kisisel tecrubem tshim 2.5 civarinda oldugunda en dinc en iyi donemlerim oluyor. Gebelik icin 2.5 alti isteniyor gebelige hazirlik donemi ile gebelik doneminde binu deneyimledim. Suan 4 civarinda cikti tahlilde ve cidden kilo verememe problemi doguruyor. Sizin tshiniz normal nodulunuz filan varsa onu bilemeyecegim. O zaman sizinki tiroitten degik duygusal yeme bozuklugu ve bunun da tedavisi var. Kendiniz icin tedavi olun cunku o kilo asama asama ilerliyor gordugunuz uzere. Acimasizliktan yazmiyorum kocayla ilgisi yok. Ayni sorun bende de var ve asilmaz dedigim esiklei bir ayda asiliyor.
Koca ile ilgili kisma gelirsek o mesajlasma benim icin bosanmaya giden yolun ilk adimi. Evli adam arkadasiyla baska kadin geyigi yapamaz ya bilmiyorum yani bu saatten sonra nasil guvenilir ki firsat bulsa degerlendirecek. Kimse erkekler boyle vs demesin bu basite alinacak bir sey degil bir erkegin baska kadina begeni gozuyle bakmasi. Bence bir sure gizlice takip edin hemen gordugunuzu ortaya dokmeyin. Bosanmayacaksaniz hic karistirmayin. Bosanma ihtimali doguracak seyleri var derseniz gizlice takip edip pusuda bekleyin ki sizdeki guvensizlifi sezmesin. Ya da yuzlesirseniz de uste cikmasina hazir olun cunku bu tip erkekler yuzsuzdur mesela sizi kilo almakla bile suclayabilir. Herseye hazirlikli olup gordugunuzu belli edin.
Koca ile ilgili kisma gelirsek o mesajlasma benim icin bosanmaya giden yolun ilk adimi. Evli adam arkadasiyla baska kadin geyigi yapamaz ya bilmiyorum yani bu saatten sonra nasil guvenilir ki firsat bulsa degerlendirecek. Kimse erkekler boyle vs demesin bu basite alinacak bir sey degil bir erkegin baska kadina begeni gozuyle bakmasi. Bence bir sure gizlice takip edin hemen gordugunuzu ortaya dokmeyin. Bosanmayacaksaniz hic karistirmayin. Bosanma ihtimali doguracak seyleri var derseniz gizlice takip edip pusuda bekleyin ki sizdeki guvensizlifi sezmesin. Ya da yuzlesirseniz de uste cikmasina hazir olun cunku bu tip erkekler yuzsuzdur mesela sizi kilo almakla bile suclayabilir. Herseye hazirlikli olup gordugunuzu belli edin.