- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
-
- Konu Sahibi sarilimoncuk
Sorun yemeklerde olmadığı için diyet önermeyeceğim, hipnoterapi demeyebilirsin. Düzenli olarak oto hipnoz demeyebilirsin veya en azından subliminal dinleyebilirsin. Sürekli olumlama yap, kendini tutamayıp yendiğinde bile şimdi yedim ama çok iyi gidiyorum diye kendini onurlandır ve asla suçlu hissetme. Full olumlama subliminal hipnoz yardımcı olabilir bence
Super annaneeee7 ayda 16 kilo verdim bende,spor ve yürüyüş yaptım yediklerimede dikkat ettim,şu bir gerçek giden kilolarda mutlaka kollarda ve bazı bölgelerde hafifte olsa sarkma oluyor.
Yaşlanma kısmına katılmıyorum sana,daha genç ve zinde hissediyorsun kendinde,ben öyle hissettim hep.
Daha genç hissediyorum kendimi şu anda fitim diyebiliyorum mesela,34 beden bile giyebiliyorum artık.
Çok aşırımı yediniz o 2 ayda.
Birde 18 kilo yağ oranı şaşırtıcı aslında,ödemde olsa ellerde ayakta en azından şişkinlikler olur,varmı öyle şiş durumunuz.
Bakın 50 kiloda bile yağ oranım 24 çıkmıştı,gayet iyi dendi,yüksek kolestrol hastasıyım birde ilaç kullanıyorum.
Şu anda 52.5 oldum hala çok dikkat ediyorum,yaz tatili sebeb bunada,ben ki 2 senede almıştım bu kiloyuda malum menapozda var.Super annaneeeeay su 50 yi goremedim ben yeminle 55-56-57 cikip cikip iniyorum hayatim
Boyu cok diyet yapmadim ama cidden zor bence kilo vermekhepinizi tebrik ediyorum
Bakın ödemer için detoks suları var onları için gün boyunca,ciddi şekilde ödem attırıyor,kabak yiyin onunda etkisi çok fazla.Tabii ki artık yüzümü gören hamile sanıyor. Öyle bir şişlik oldu. Yürürken zorlanıyorum mesela.
Son 2 ayda bir travma mi yaşadınız. Çünkü bir anda göbek çevresinden 18 kilo almak bana hiç hayra alamet gözükmedi. Bende kilolu bir insanim kilolu hamile kaldım buna rağmen 18 kilo almadım son aylarimdayim benimki tamamiyle duygusal açık üşengeçlik kombosu ve yetersiz su tüketimi eğer ki ev yemeği tüketip bol su icersem düzenimi oturturuyorum. Ama sizin için ilk önce fiziksel bir durum olup olmamanıza bakılmalı sonra psikolog desteğiyle ilerlemeniz gerekli.
Eşler birbirlerinde rahatsız olduğu durumları açıkça dile getirebilmeli zaten , yoksa eş olmanın ne önemi kalıyor ki.
Üzülmenizi istemem ama ben eşinize hak verdim. Eşim cok kilo alsa ben de konuşurdum acık acık.
Dış görünüş önemli.
Hamilelik , hastalık gibi istisnai durumlar olmadığı sürece ben de bu kadar kiloyu normal bulmuyorum.
Diyet olmuyorsa başka yollar deneyin .
Bide sadece gerçekten tek derdimiz dış görünüşmü eski şişman olarak merak ettim bunu benBütün kilolular linçleyecek ama ameliyat olun kelepçe ya da balon her neyse gerçekten sizi kıracaksam özür dilerim ama kilolu insan bende sevmiyorum yani genciz güzeliZ bu yaşlarda bedenine saygı duymayan insanla işim olmaz yani 20li 30lu yaşlarda sexi fit olmak varken neden top gibi olayım bence ameliyat olun
eğer yeterli proteini almadan kasdan kaybederek verirseniz çökme sarkma olabiliyor verdiğim 40 kg 6 ay içinde olmasına rağmen asla sarkma çökme çatlak falan olmadı bende yağ oranım yüzde 46 iken yüzde 25 e düştü. yağ yakarken kas kazanmak şart. profosyonel destek almak gerekiyor yani.7 ayda 16 kilo verdim bende,spor ve yürüyüş yaptım yediklerimede dikkat ettim,şu bir gerçek giden kilolarda mutlaka kollarda ve bazı bölgelerde hafifte olsa sarkma oluyor.
Yaşlanma kısmına katılmıyorum sana,daha genç ve zinde hissediyorsun kendinde,ben öyle hissettim hep.
Daha genç hissediyorum kendimi şu anda fitim diyebiliyorum mesela,34 beden bile giyebiliyorum artık.
Ayyy gördüm gördüm.
Günde 60'ar gramdan birkaç tane çikolata yiyormuş. Sırf şu bile çok fazla. 2-3 paket çikolata demek. İçin de mi yanmıyor sister şekerden? Tatlıdan başın falan da mı ağrımıyor be güzelim?
3 kase magnolia yazmış. Bakın tatlıyı ben de yerim, iki kase sütlacı deviririm. Ama çok toksam mümkün değil. Sonrasında ve öncesinde yememiş olmam gerekir. Dido ve cips yiyip 3 kase magnolia yemiş. Dido ve cipsin iştahını kesmesi lazımdı normal şartlarda.
Dün ben de makarna yedim. Koca derin büyük kaseye koydum, bayağı da doluydu. Hepsini yedim, yanında da yeşil salata yedim. Ekmek yemedim tabi, yatana kadar da başka bir şey yemedim. Ben de iştahlı bir kadınım, iki kaşık alıp ay doydum prensesleri gibi olamadım. Ama bir yerden sonra tıkanıyorsun ya. Konu sahibinde ilginç gelen şey bu benim için. Asla tıkanmıyor, yedikçe yiyebiliyor. İşte bu normal değil. Beynin bir süre sonra doydum, yemeyi kes demesi lazım. Hiç olmadı midenin zorlanması almaması gerek. O yüzden acilen doktora gitmesini tavsiye ediyorum.
Bibicanım sen kiloluykende çok güzel bir kadındın,şimdide öylesinBide sadece gerçekten tek derdimiz dış görünüşmü eski şişman olarak merak ettim bunu ben
Canan Karatay olabilir.Bir doktor vardı adını hatırlamıyorum
Günde iki öğün yenir, ara öğün ve daha fazlası pis boğazlıktır demişti. Bu sözün hakikatini de anlatmış video da.
Çok doğru gelmişti bana.
Hormonlarınız da sıkıntı yoksa yemek yiyerek doyum yaşıyor ve o yüzden bırakamıyor olabilir misiniz?
Abur cubur, hamur işi, tatlı, kızartma yerine fit tarifler yaparak başlayabilirsiniz.
Mesela tıka basa yemek istediğinizde kefir ve meyve, kuru yemişli bir shake olabilir.
Damağınıza, zevkinize göre sağlıklı yiyecekler yapmayı deneyebilirsiniz
Allah Allah.Bazi insanlar tikanmiyor. Eşim de biraksa tikanmaz, mesela tatli ustune yemek yiyebilir ben yemek oncesi tatlilar yesem tikanir yemegi bitiremem.
Kilo almamak için sofradan biraz aç kalkiyor bazen tam doymuyor bilerek. Bir de aralikli oruç tutar devamli boyle kilosunu sabir tutuyor.
İşin ilginç tarafı ölçüm yaptırdım kızımın gittiği bir merkez vardı,benim korkum kas kaybı varmıdır diye düşünüyordum.eğer yeterli proteini almadan kasdan kaybederek verirseniz çökme sarkma olabiliyor verdiğim 40 kg 6 ay içinde olmasına rağmen asla sarkma çökme çatlak falan olmadı bende yağ oranım yüzde 46 iken yüzde 25 e düştü. yağ yakarken kas kazanmak şart. profosyonel destek almak gerekiyor yani.
spora gitmenize rağmen 2 ayda 18 kg almış olmanız çok anormal
kilo veremeseniz bile spor yapıyorken bu kadar kilo almamış olmanız beklenir normalde
muhakkak dahiliye doktoruna gidip tahlillerinizi yaptırın sonrasında da psikolog randevunuzu alın
ama şunu hissettim yazdıklarınızdan yanlışsam affola ama sanki evet eşinizin kilonuza laf etmesine bozulmuşsunuz ama çok da yıkmamış sizi ki hala böyle kilo verme hırsınız oluşmamış gibi
bana en son annem kızım çok kilo aldın yeter artık dediğinin ay dönümünde 4 kg vermiştim bile ki hiç kilo vermek gibi bir hevesim yoktu annem söyleyene kadar
ama sonrasında annemin bile gözüne battıysa kilom kendime gelmeliyim demiştim
Sağol hanımımBibicanım sen kiloluykende çok güzel bir kadındın,şimdide öylesin
Çerii öyle deme,ben bir ara ekmek arasına reçel döküp yiyordumBak konu sahibesi öncelikle kiloya değil, düzgün şekilde yemeye odaklan. reçel üstüne meyve suyu nasil olur aklım almıyor, o kadar şekerden tiksinir insan. Kalori sayma appi indir, 1500kaloride tut mesela. Öğlende ben et yerim, yanına biraz karbonhidrat yerim, salata yerim. Sen de tost most reçel tatlı onları toptan unut gitsin. Salata, yoğurt, et, tam tahıldan karbonhidratlar bunları ye. İlk günlerde appten yardım al, bu şekilde sağlıklı miktarın ne kadar olduğu az çok kafanda oturur. Makarna yiyebilirsin ama 1 öğün 1 porsiyon ye, 100gr 150kalori civarı bildiğim kadarıyla. Makarna + 5 kofte + salata 500kalori civari yapar, mis gibi oglen yemegi. Kahvaltıda biraz peynir ye, domates alatalık zeytin ye, 1 dilim ekmeğin üstüne de bir kahvaltılık sür oldu bitti. Çikolata da arada yiyebilirsin ama oturup 1 paketi yeme, 100kalorilik bir miktar ye öğleden sonra ara öğün olarak mesela.
Oturup 3 tabak makarna üstüne tatlı falan yeme dümdüz şeker koması şeklinde bir hayat yaşıyorsun. Bir miktar sağlıklı ve düzgün beslen, sonra git diyet yap öyle zayıfla. Bu kadar çöp şeyi yiyip neden şişmanladım nasıl yazabiliyorsun hayret
Karatay gerçekten işe yarayan beslenme şekli ama benim dediğim doktor Yavuz YörükoğluCanan Karatay olabilir.
Yıllar önce burada Karatay diyeti yapanların bir konusu vardı. Ben de katılmıştım.Bibibella yoldaşı da görürdüm, az konu okumadık.
Neyse demem o ki ara öğün falan yapmadan, ekmeği pilavı, kızartmayı çıkartarak, günde 2 öğün yedim. Akşam 6'dan sonra bir şey yemedim. Bir de Leslie yaptım, Youtube'dan bir sürü spor videoları buldum. Ama yaptım ama yapamadım, yerde yuvarlandım, düştüm, yarısını yaptım derken bir baktım ki 25 kilo vermişim.
Ara öğünleri bekledikçe aklım fikrim yemeğe kayardı. Canan Karatay bu konuda haklı.
Doymaz benim kocamı gorseniz şok olursunuz kara delik gibi midesiAllah Allah.
Ama Cirilla Hanım, kadın diyor ki dido, cips, çerez yedim. Üstüne de 3 kase magnolia yedim. Hiç mi doyma hissi yaşamaz ki yani?