Eşim kilolarımdan rahatsız olduğunu dile getirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kahve yani bir kare cikolata bitiririm. Tek basima bir kutu baklavada yerim. Probleminiz o degil. Diger sekerli urunlerden fazla aliyorsunuz ve karbonhidrat miktariniz cok yuksek. Tabakta 3 kasik yemek varsa 1 kasigi karbonhidrat olmali. Mutlaka doktora görünün ve sekerinize baktirin. Insulin direnciniz varsa tedavi olup, diyet yapmaniz gerekecek

Kilo cidden yaşlı gösteriyor, on kilo verdiğimde en az 6 7 yaş geri gidiyorum çok fark ediyor

Kilolu insan da yaş farkediyor gerçekten de.
Yüz, eller, kollar vs 5 yaş yaşlı gösteriyor

Bunun tersidir bizim ailede, şaşırdım.
19 20 yaşımdayken beni herkes 27 ve üstü zannederdi, boyuma göre çok zayıftım.
Şuan ise 35 e geldim, malum tombişim 42 bedenim, 24 25 diyorlar, çocukların benim olduğuma şaşırıyorlar.
Ailemde de böyledir bu, kiloyla gençleşen bir gen bizimki, kırışıklar doluyor herhalde.

18 fazla ama yediklerini okuyunca şasirmadim. Sporda iştahi acildikça makarnaya tatliya koşmuş ve porsiyonlar zaten uçuk.
Özür olsun, 10 sayfayı hemen okuyamayacağım için soruyorum. 18 kilo almak için ne yemiş olabilir ki ya?
Hem de 2 ayda nasıl mümkün olabilir? Öncesinde nasıl yiyormuş? Çok mu farklıymış?
Bu tarz hızlı kilo alımları maalesef ki bir rahatsızlığı işaret ediyor olabilir.
Bir de bir anda aşırı iştah açılması da pek hayra alamet değil.

Evet spor sonrası açlık konusunda haklısınız. Daha da fazla açıkmış oluyoruz.
18 yaş ve sonrasında oluşmuş kilolarım bunlar.
Teşekkür ederim yorumunuz için

Söylediğim gibi, ilk olarak basit şeylerden başlayın.
Saç, cilt bakımı, pedikür manikür giyim kuşam.
Bunları yaptıkça giyinme şevkiniz gelecek, gelmese bile son birkaç senedir spor giyim malum.
Bir sweete bile yaptığınız at kuyruğu, temiz makyaj kendinizi iyi hissettirecektir.

Bu arada endokrine görünmelisiniz acilen.
18 kilo kısacık sürede aşırı bir durum, hastalık, hormonal bozukluk bir şey olmuş olmalı.
Sizin iradeniz dışında gerçekleşen bir sıkıntı var, onu ihmal etmeyin.

3 tabak pilav, 3 tabak makarna gibi bir beslenme yapiyormuş hatta bence ekmek arasi pilav yiyor olabilir bile. Bu kilo oyle alinir 2 ayda.
Oncesini bilmiyorum.

Evet yuzu genelde guzeldir kilolularin cunku daha bi baska isildiyir genelde dedigin gibi dogal botox dolgu gibi oluyo

İspat edecek kadar özgüvensiz değilim öyle olsaydı kendim ispat eder sana gösterirdim görenlere sor söylesinler dedim yani kendim gösterecek kadar bile ciddiye almadım ama kapasiten yetmedi işte.
Durduk yere mesajımı alıntılayan sensin ben değilim incinen kim bir daha düşün istersen
Vücudumla ilgili inan inanma ama memnun olmadığım şeyler yok olduysa tedavisini olmuşumdur değiştirmişimdir bu gün olsa yine olurum bir insan kilosundan memnun değilse ağlayarak 3 tabak makarna 3 kase magnoylia yiyeceğine çaresini arayacak normal değil çünkü görüntü de normal değil saldırmak yerine bunu kabullensen kendinle derdin çözülür
ben buradaki insanlara yaptığım eleştirilerin aynısını kendime de yapıyorum kendi kendimi kandırmayı sevmem ben böyle de güzelim diye ortada vasat vasat gezmem.
Mesajları görürse cevap verir kaale alırsa sana yazar

Saçmalamışsınız. Ayrıca 1.67 boyunda 88 kilo birini ameliyat mamaliyat etmezler.
Sizin de sağlıksız bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor.
Saygı duyuyorum ama konu sahibinin menüsünü inceledikten sonra bakış açımı değiştirmeme gerek yok diye düşünüyorum konu sahibi süreki olarak yiyor ve bunu normal görüyor tek suçlu ona göre çikolata bu durdurulabilecek bir şey değil

Evet yuzu genelde guzeldir kilolularin cunku daha bi baska isildiyir genelde dedigin gibi dogal botox dolgu gibi oluyo
Kilo vermek istemememdeki en önemli etken bu, biliyorum surat çökecek, gözaltı sarkacak, yanaklar bulldog olacak vs.
Vücuda daha gelmedim bile
Ki kendime müdahale ettirmeyen biri olduğumdan yaptırmam imkansız.
Ama kilom düzensiz, çok kötü görünen bir şekilde olsaydı zayıflardım mecbur.

Annem 50 yaşındayken 15 kilo falan verdi, kadın o zaman yaşlandı çöktü kırıştı bir şeyler oldu.

benimde doktorum aynı şeyi söyledi ... sürekli kilo alıyordum durmaksızın ve aşırı yemek yiyordum nasıl patlamadım hala hayret ederim.
endokrine gittim kendisi alanında en iyisi+kalp uzmanlığıda var aynen bu cümleyi kurdu
insanın biyolojik saati 2 öğün yemeğe programlı hadi profosyonel milli sporcu olsan inşaatda kum falan taşısan yine anlarımda neyine 2 öğünden fazlası demişti . 3. öğünü 1 porsiyon meyve o da sadece sporculara temizlik şirketinde çalışanlara falan veriyormuş düşünün... 2 öğüne geçtim doktorumun söylediği listeye uydum (kızartma ,işlenmiş gıda,pirinç,şeker yok) 40 kilo verdim .

Fazla incinmiş

Abartmayın kadın 150 kilo değil normal 88 kiloyla gayet pozisyon değiştirebilir bence
165 boya 88 kilo normal mi :) kadının havada olduğu pozisyonlardan bahsediyoruz,bunlar mümkün degil,karşısında Goldberg yok. Bu kadar kilo ile koşmak ayri dert,koşmayı geçtim yürümenin şekli bile değişir. Cinsellikte sekteye uğrayacaktır, 2 ayda 18 kg alinmiş abartı burda asıl

Mükemmel bir başarı benimde bir o kadar vermem gerekir aslında ama 20 kiloya razıyım
Polikistik olduğum için endokrine gitmeyi bende düşünüyorum

Esin seni seviyor ve senden vazgeçmiyor ki boyle bir konusma yapmis ama son raddesine gelmis gibide gorunuyor bende istemem hastalik harici iradesizlikten sebep yanimda cok kilo almis bir esim olsun. Adam hakli. Sizde bahane bulmayin psikologa gidin diyete baslayin spora devam edin aclik hissettiginizde yiyebileceginiz hicbir abur cubur evinizde olmasin saglikli seyler bulundurun kendinizi versigini her 3-5 kiloda bir odullendirin ama yemekle degil tabi baska biseyle bir diyet arkadaşı bulabilirsiniz motivasyonlu diyetler var diyetisyen senin her ogununu takip ediyor o sekilde deneyin yani bir cok yol var

Evet evet iste birseyler yanlis yapiliyor demek ki oyle cökmüşlük goruntusu oluyor..

Birde her zayif olan, fit demek degildir yani.. bir isildamak var dedigim
Gibi birde yorgun soluk gorunmek var..zayiflardada var bu kilolulardada.. yani herkes ayni beden olamaz zaten, ulkemizde cok fazla kilolu zayif muhabbeti var…ki saglik herseyden daha degerli.. yani hemen bicak altina yat balon taktir yok mide ameliyati ol vs. Deniyor ama cidden herseyin riski var ve bu ameliyatlarin sonuclarini hemen yarin goremeyebilirsin. Sirf bu sebepten 2 sene sonra vefaat edeni duydum.. ki nerden bilsin boyle olacak..

Ben genel olarak kendimle ugrasmayi seven bir insanim.. iste cilt bakimi sac bakimi ya da vucudumda sevmedig birsey ici bicak altina yatabilirim..ama henuz dolguya filan cesaret edebilmis degilim..birde bagimlilik yapiyormus.. insanin kendine olan guveni gider zamanla ve herkesle ayni olmaktaanda tirsarim.. sonucta herkes ozel.. dusun burnumuzdan sadece bizde var halbuki ekmek su gibi millet burun ameliyati oluyor suanda.. cok derdi olanda yaptiriyor olmayanda..

7 ayda 16 kilo verdim bende,spor ve yürüyüş yaptım yediklerimede dikkat ettim,şu bir gerçek giden kilolarda mutlaka kollarda ve bazı bölgelerde hafifte olsa sarkma oluyor.
Yaşlanma kısmına katılmıyorum sana,daha genç ve zinde hissediyorsun kendinde,ben öyle hissettim hep.
Daha genç hissediyorum kendimi şu anda fitim diyebiliyorum mesela,34 beden bile giyebiliyorum artık.

3 tabak pilav, 3 tabak makarna gibi bir beslenme yapiyormuş hatta bence ekmek arasi pilav yiyor olabilir bile. Bu kilo oyle alinir 2 ayda.
Oncesini bilmiyorum.
Ayyy gördüm gördüm.
Günde 60'ar gramdan birkaç tane çikolata yiyormuş. Sırf şu bile çok fazla. 2-3 paket çikolata demek. İçin de mi yanmıyor sister şekerden? Tatlıdan başın falan da mı ağrımıyor be güzelim?
3 kase magnolia yazmış. Bakın tatlıyı ben de yerim, iki kase sütlacı deviririm. Ama çok toksam mümkün değil. Sonrasında ve öncesinde yememiş olmam gerekir. Dido ve cips yiyip 3 kase magnolia yemiş. Dido ve cipsin iştahını kesmesi lazımdı normal şartlarda.
Dün ben de makarna yedim. Koca derin büyük kaseye koydum, bayağı da doluydu. Hepsini yedim, yanında da yeşil salata yedim. Ekmek yemedim tabi, yatana kadar da başka bir şey yemedim. Ben de iştahlı bir kadınım, iki kaşık alıp ay doydum prensesleri gibi olamadım. Ama bir yerden sonra tıkanıyorsun ya. Konu sahibinde ilginç gelen şey bu benim için. Asla tıkanmıyor, yedikçe yiyebiliyor. İşte bu normal değil. Beynin bir süre sonra doydum, yemeyi kes demesi lazım. Hiç olmadı midenin zorlanması almaması gerek. O yüzden acilen doktora gitmesini tavsiye ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…