Bak konu sahibesi öncelikle kiloya değil, düzgün şekilde yemeye odaklan. reçel üstüne meyve suyu nasil olur aklım almıyor, o kadar şekerden tiksinir insan. Kalori sayma appi indir, 1500kaloride tut mesela. Öğlende ben et yerim, yanına biraz karbonhidrat yerim, salata yerim. Sen de tost most reçel tatlı onları toptan unut gitsin. Salata, yoğurt, et, tam tahıldan karbonhidratlar bunları ye. İlk günlerde appten yardım al, bu şekilde sağlıklı miktarın ne kadar olduğu az çok kafanda oturur. Makarna yiyebilirsin ama 1 öğün 1 porsiyon ye, 100gr 150kalori civarı bildiğim kadarıyla. Makarna + 5 kofte + salata 500kalori civari yapar, mis gibi oglen yemegi. Kahvaltıda biraz peynir ye, domates alatalık zeytin ye, 1 dilim ekmeğin üstüne de bir kahvaltılık sür oldu bitti. Çikolata da arada yiyebilirsin ama oturup 1 paketi yeme, 100kalorilik bir miktar ye öğleden sonra ara öğün olarak mesela.
Oturup 3 tabak makarna üstüne tatlı falan yeme dümdüz şeker koması şeklinde bir hayat yaşıyorsun. Bir miktar sağlıklı ve düzgün beslen, sonra git diyet yap öyle zayıfla. Bu kadar çöp şeyi yiyip neden şişmanladım nasıl yazabiliyorsun hayret