- 19 Şubat 2021
- 4.664
- 11.155
- 38
- Konu Sahibi sarilimoncuk
Benim annem de kilolu bi kadın bende çok dertliyim bu konudaİşte şaşırdığım konu bu 2 aydır hayatım daha öncede olduğu gibi gayet yolunda. Belki de bu yüzden iradesiz olduğumu kabul etmek istiyorum. Bilirsiniz bizleri genelde şükretmek üzerine yetiştirdi büyükler. Ailesel sorun yok evlilikte meslekte kariyerde maddiyatta sorun yok. Sanki bu durumda bu yemeleri psikolojik yapıyor olmak bana nankörlük gibi geliyor. Neyin var kendine gel diyorum. Verilen nimetlere şükretmiyor gibi hissediyor ve bence psikolojik değil irade zayıflığı diyorum.
Ama burada söylenilenler üzerine kiloyu takmış olmam bile buna sebep olmuş olabilir. Bu konunun üstüne gideceğim. Taktıkça daha da dibe battım.
Hep kilosu vardı 80 lerde fılan olurdu
Ne zaman küçük kardeşim büyüdü babam emekli oldu rahata kavuştu aşırı kilo almaya başladı
Sanki hiç doymuyor aşırı hızlı ve büyük lokmalarla yiyor ve yemediğini düşünüyor
Az hareket etse kilodan dolayı çok hareket ettiğini düşünüyor
Kalp büyümesi oluşmuş doktor acilen zayıflamalısın dedi
Şimdi 107 kilodan 97 kiloya düştü saat 4 den sonra bişey yemiyor
Düğüne gittik yaşıtları genç kız gibi yürürken annem 90 yaşında nine gibiydi ve açık açık söyledım ağladı çok zoruna gitti ama bu konuşmayı yapmaya o mecbur bıraktı
Senelerdır yalvarıyorum
Gitmediği doktor kalmadı hastayım diye hepsinin dediği zayıfla oldu
Şimdi istekli ama bakalım
Kilo demek sağlığın yavas yavas elden gitmesi demek
Sevdiklerinle az zaman geçirmek demek
Düşünün ben annemle kıyafet bile alamıyorum gönlüme göre
Çünkü gezemiyor giydiği yakışmıyor bedeni olmuyor
Önce kendiniz için sonra sevdikleriniz için verin bu kiloyu
Yediklerinizi okuyunca çok üzüldüm
Ben azıcık sağlıksız beslensem üzülüyorum vucuduma haksızlık yapıyorum diye