- 30 Aralık 2009
- 22.817
- 88.866
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrarı olacak elbette, sen ne yaparsan yap bu evlilikte dayağı bolca yiiyeceksin pardon evlilik değil ilişkinizde... hamile kadını döven adam normalini zaten döver, doğumdan sonra da pamuklara sarınıp dolaşın nolur nolmaz.... ha size gelince siz de hastalık derecesindekii kıskançlığınızı tedavi ettirin bence yoksa sonu dayak oluyo gördüğünüz gibiSeverek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil
Yazmadan edemeyeceğim.. O sizi döverken annesi ablası naptı pardon?
Ayy çok sinirimi bozdu bu konu ilk yorumumu tekrarlıyorum.
Üzülürüm üzülürüm karnındaki bebeğe üzülürüm ben.
Benimde yazdıkca yazasım geliyor vallahi canım.. Şaka gibi ne hayatlar var.. Allah hataya düşürmesin...Yazmadan edemeyeceğim.. O sizi döverken annesi ablası naptı pardon?
Ayy çok sinirimi bozdu bu konu ilk yorumumu tekrarlıyorum.
Üzülürüm üzülürüm karnındaki bebeğe üzülürüm ben.
Kimsenin hayatını yargılamak bana düşmez ama ailede bir ilginç. biri beni istese babamdan. yalnız sigorta lazım peder kızını dini nikahla alsam olmaz mı dese valla babam arkasından satırla kovalar. ailede kabul etmiş bu durumu. Konu sahibi nickinin altına eşimin eşi yok yazmış harbi yok yani.Karismayalim, ne de olsa kocasini seviyor cok sukur, demislerdir bence.
Benimde yazdıkca yazasım geliyor vallahi canım.. Şaka gibi ne hayatlar var.. Allah hataya düşürmesin...
dini nıkah küçümsenmıyor kadının haklarını gözetmıyor diye söylenenler ayrıca dini nıkah herkes tarafından duyurulsun ilan olsun dıye yapılırmış şuanda nıkahla zaten bu oluyor dını nıkahıda tercıhen isteyen yaptırır tabı resmı nıkahtan sonraArkadaslar kadin dini nikahla evli.
Yani dinen kocasi.
Ne demek kocasi olmayan bi adam? Ondan cocuk yapmak?
Resmi nikah , haklarini gozetmesi icin, soyadini alabilmesi icin sart evet ama sadece dini nikahli diye konu sahibini bekar ilan etmeyin yahu.
Bu iki insan evli.
İster oyle ister boyle.
Ha evet su anda mahkemeye verse kocasi olduguna dair bi ispati yok amenna ama lutfen dini nikahida bu kadar kucumsemeyin.
Arkadaslar kadin dini nikahla evli.
Yani dinen kocasi.
Ne demek kocasi olmayan bi adam? Ondan cocuk yapmak?
Resmi nikah , haklarini gozetmesi icin, soyadini alabilmesi icin sart evet ama sadece dini nikahli diye konu sahibini bekar ilan etmeyin yahu.
Bu iki insan evli.
İster oyle ister boyle.
Ha evet su anda mahkemeye verse kocasi olduguna dair bi ispati yok amenna ama lutfen dini nikahida bu kadar kucumsemeyin.