• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ilk defa beni dövdü

Severek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil
Tekrarı olacak elbette, sen ne yaparsan yap bu evlilikte dayağı bolca yiiyeceksin pardon evlilik değil ilişkinizde... hamile kadını döven adam normalini zaten döver, doğumdan sonra da pamuklara sarınıp dolaşın nolur nolmaz.... ha size gelince siz de hastalık derecesindekii kıskançlığınızı tedavi ettirin bence yoksa sonu dayak oluyo gördüğünüz gibi

Yazmadan edemeyeceğim.. O sizi döverken annesi ablası naptı pardon?
Ayy çok sinirimi bozdu bu konu ilk yorumumu tekrarlıyorum.
Üzülürüm üzülürüm karnındaki bebeğe üzülürüm ben.
Benimde yazdıkca yazasım geliyor vallahi canım.. Şaka gibi ne hayatlar var.. Allah hataya düşürmesin...

Ne rahat söylemissin ilk defa dövdü diye , birde ben cileden cikartim ..
Üstelik hamilesin, üstüne üstün nikahiniz yok..
Bizden dememizi bekliyorsun..

çok ilginç gerçekten. resmi nikah yok niye yok,
nikah yok neden gebe kalırsın,
el kaldıran adamı ben koca diye 1 dk tutmam ki zaten kocada değilmiş,
bebeğe yazık ne diyeyim.

Ben gidip yatayım gelin hanım hepinizden daha rahat hatunlar gidip uyuyun,bozmayın sinirinizi..

Altı üstü kafasına dayak yemiş devreleri yanmış..

Sigorta hasebiyle eşiyle resmi nikahı kıymayan kadının ince hesaplarının yanından bile geçemez sizin ögütleriniz (!)

Abla hepimizden daha teferruatlı düşünme yetisine sahip..

Derdinin dermanını akıl sigortası yapmayarak kendine bulabilir çünkü fazla düşünceli olmak zaten onun tabiatında yok bu kadarı bile fazla ona onu aklıyla başbaşa bırakın,boşa yormayın o nazik ellerinizi,Öpüldünüz Mucukk

Karismayalim, ne de olsa kocasini seviyor cok sukur, demislerdir bence.
Kimsenin hayatını yargılamak bana düşmez ama ailede bir ilginç. biri beni istese babamdan. yalnız sigorta lazım peder kızını dini nikahla alsam olmaz mı dese valla babam arkasından satırla kovalar. ailede kabul etmiş bu durumu. Konu sahibi nickinin altına eşimin eşi yok yazmış harbi yok yani.

Kk hatunlarindan korkulur, kız hemen nasıl anladınız resmi nikahı olmadığını? Benim aklıma bile gelmezdi:KK45: :KK9: valla konu sahibi gayet normal karsilamis durumu " eşim beni 24574346 defa dövdü " diye uzar gider konuları. Kocan ( sözde) üstüne 3-5 tane daha getirince ne yapacaksın acaba? Allah akıl versin ne diyelim :confused:

Arkadaslar kadin dini nikahla evli.
Yani dinen kocasi.
Ne demek kocasi olmayan bi adam? Ondan cocuk yapmak?
Resmi nikah , haklarini gozetmesi icin, soyadini alabilmesi icin sart evet ama sadece dini nikahli diye konu sahibini bekar ilan etmeyin yahu.
Bu iki insan evli.
İster oyle ister boyle.
Ha evet su anda mahkemeye verse kocasi olduguna dair bi ispati yok amenna ama lutfen dini nikahida bu kadar kucumsemeyin.

Sen cıleden çıkarttın adam dövdü nıye geldın konu açtın sakın sakin
Gece gece benı sınırlendırmeyı başardın.
Sana ne edecenı söyleyım dayak yememeye çalış cileden çıkartma
Bırde hamılesın ......

Doğacak çocuğa çok yazık olacak.
Evlilik yok ortada zaten.
Bir yanda bebeğinin babasına terlik fırlatan, ne yaptığını bilmez anne adayı; diğer tarafta dayakçı baba adayı...

Söylenecek kelime bulamadım. Bu anormal sözde aile ortamında masum bir bebeğin ne işi olur? Bu nasıl bir düşüncesizlik?

Allah kimsenin aklını elinden almasın. =(

Yani dinen kocasi.
Resmi nikah , haklarini gozetmesi icin, soyadini alabilmesi icin sart evet ama sadece dini nikahli diye konu sahibini bekar ilan etmeyin yahu.
Bu iki insan evli.
İster oyle ister boyle.
Ha evet su anda mahkemeye verse kocasi olduguna dair bi ispati yok amenna ama lutfen dini nikahida bu kadar kucumsemeyin.
dini nıkah küçümsenmıyor kadının haklarını gözetmıyor diye söylenenler ayrıca dini nıkah herkes tarafından duyurulsun ilan olsun dıye yapılırmış şuanda nıkahla zaten bu oluyor dını nıkahıda tercıhen isteyen yaptırır tabı resmı nıkahtan sonra

Yani dinen kocasi.
Bu iki insan evli.
İster oyle ister boyle.

Dini nikahımla dövülüyorum qeyfi topiği açalım isterseniz. Orada topluca daha rahat konuşuruz. Konu sahibi yasa önünde bekar, doktorun önünde de bekar, aynaya bakarsa da dayak yemiş hamile bekar bir kadın.

Belliki ayrılmayacaksınız ne desek. Bu sizin kararınız , sizin hatanızın bedeli olacak bunu bilerek yaşayacaksınız öyleyse.
" Dövdü" kelimesi çok kırıcı, onur zedeleyici. :(
Hemde hamileyken bunu yapan kişi tam bir cani. Üstelik başkalarının yanında.
Annesi ve ablası ne yaptı bu durumda ? Ben olsam patlatırdım bir tane oğluma.
Guzel kardeşim bunu kabul ederseniz yeniden tekrarlayacak maalesef.
Tekrarlanmamasını istiyorsanız ( isteyerek cvp.yazmıyorum , içimden gelmiyor yazmak, soruyorsunuz diye) fevri hareketlerden kaçınacaksınız. Başkasının yanında asla tartışmayacaksınız. Sakinleşince konuşmayı deneyin. Bu yaptığını da hemen affetmeyin.
Doğacak bebeğin yuzune nasıl bakacak merak ediyorum :( Size nasıl bakacak ? :(

Sen nerde yasıyon annem. Bekar demek yıne kıbar.
Nıkah yok, kanun dını nıkahı resmı nıkahtan sonra dıye yazmıs.
Gece gece kafana göre kanun mu çıkardın yoksa.akıl berecegınıze dını nıkahlı yasamayı meşrulaştırmayın bari.

Back