Hamileyim aldırmalı mıyım

Birde yarın bu adamın çevresi yüzünden bu çocuğa bur zarar gelirmi bu adam pesinizi birakirmi iyi düşünmek lazım en nihayetinde ister dogurursunuz ister dogurmazsiniz bununla yaşayacak olan ömrünü buna adayacak olan i çocuğa aciklama yaoacak olan elbette biz değiliz.

Hadi ya bilmiyorum haddimi bildirsene! sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun nerde ne söyleyeceğimin hesabını sana verecek değilim .Madem düşün karar ver diyorsunuz doğurmayı tercih edenleri de linçlemeyeceksiniz burada.
Kimse salak değil ne zaman bir konuya girsem eş sorunlu olduğu için doğuranları yerden yere vuruyorlar.Gayet ikiyüzlülüktür bu lafımın arkasındayım.
ikiyüzlülük olmuyor.hamile kalmadan önce de önlemleri var.hem aldırma da demiyorlar ki.insanların politik olma ya da yorumsuz kalma hakları da var

ikiyüzlülük olmuyor.hamile kalmadan önce de önlemleri var.hem aldırma da demiyorlar ki.insanların politik olma ya da yorumsuz kalma hakları da var
Bunu keyfi hamile kalıp aldıran birisi mi söylüyor ? senin gibisini ciddiye almam kusura bak.

Insanlar aldir diyebiliyor, ama aslinda istemeden aldiran kadinlar sonradan pismanlik ve psikolojik sıkıntı da cekebiliyor. Öyle veya böyle yasayacaklarinin hicbirinde bizden biri olmayacak. Yani fatura tamamen konu sahibine kesilecek. En saglami profesyonel destek alip bu karari vermek. O imkanlar galiba konu sahibinde yok cünkü cok da borclar varmis

Maddi manevi yeterlilik dışında, boşanma gercekleşşe bile biyolojik bağ devam edecek, haliyle sizin de asgari düzeyde dahi olsa iletişiminiz devam etmek zorunda kalacak.Ailesi bebek yüzünden barışma baskısı kuracak, cocuk babasız büyümesin diyenler olacak vs vs bence aldırmalısın.
O bağımlı adamın çocuğu göreceği yanında kalması için alacağı günler de olacak

Merhaba arkadaşlar, ben 10 aylık evliyim ve eşimin kumar oynadığın ve ot kullandığını öğrendim yalvardı yakardı sözler verdi affettim ama şüphelerim var dün 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim, kalp atışını dinlendim. Korkuyorum mantığım aldırmam gerektiğini söylüyor ama kalbim asla diyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Yani bu kararı buradaki hanımlar vermemeli bence doğursan yanında biz olmucaz çünkü 😂 bu kadar büyük bir kararı senle eşin verecek.Eşin aldırmana izin vermez gibi geliyor bana eş rızası olmadan da alınmıyor çocuk.

Yani bu kararı buradaki hanımlar vermemeli bence doğursan yanında biz olmucaz çünkü 😂 bu kadar büyük bir kararı senle eşin verecek.Eşin aldırmana izin vermez gibi geliyor bana eş rızası olmadan da alınmıyor çocuk.
Rızası alıncak herif de müptezel ve kumar bağımlısı 😒sistemin çürüklüğüne ne demeli

Rızası alıncak herif de müptezel ve kumar bağımlısı 😒sistemin çürüklüğüne ne demeli
Hastaneler kesinlikle eş rızası olmadan almazlar.Ama kişisel kliniği olan doktorlar alıyorlar şahidim bu duruma,oralarda pek steril yerler değil zaten vergi kaçıran yerler yapıyor genelde.

Merhaba arkadaşlar, ben 10 aylık evliyim ve eşimin kumar oynadığın ve ot kullandığını öğrendim yalvardı yakardı sözler verdi affettim ama şüphelerim var dün 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim, kalp atışını dinlendim. Korkuyorum mantığım aldırmam gerektiğini söylüyor ama kalbim asla diyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Burada yazılanların çoğu doğru kim kimse size doğurun veya doğurmayın diyemez. İki türlü de vebaldir.
kesin olmamız gerekn tek bir şey var bosanmak. Asla yalan sözlerine inanıp duzelir diye vazgecmeyin

Adam düzelmeyecek, çocuğunla başbaşa bir hayat yaşayıp maddi manevi yetebilecek misin? Kararını ona göre ver

Hastaneler kesinlikle eş rızası olmadan almazlar.Ama kişisel kliniği olan doktorlar alıyorlar şahidim bu duruma,oralarda pek steril yerler değil zaten vergi kaçıran yerler yapıyor genelde.
Yok canım.güvenilir yerler var.özel hastaneler de var.iki katı fiyat çıkıyor ama.

Ben olsam aldırmazdım. Ama arkamda olan bir ailem mesleğim var. Sizin bunlar var mı ona göre kararınızı verin ben aldırın ya da aldırmayın diyemem o vebalin altına giremem.

Ben olsam aldırmazdım. Ama arkamda olan bir ailem mesleğim var. Sizin bunlar var mı ona göre kararınızı verin ben aldırın ya da aldırmayın diyemem o vebalin altına giremem.
Ailem çocuğu aldırıp boşanırsam arkamda olacağını söylüyor. Beni korkutan aldırmanın günahı.

Sizin için aldırın ya da aldırmayın diyip hiç kimsenin günahına giremem. Ama sizin yerinizde olsam ben ne yapardım diye cevaplayacak olursam aldırırdım. Olay sadece maddi açıdan bakabilmek değil çünkü. O çocuk baba sevgisinden de muhtemelen uzak kalacak, sınavı bağımlı bir baba olacak. Benim yüzümden çocuğumun babası yüzünden acı çekmesini istemezdim. Çevresinde o kadar iyi baba çocuk örneklerine içlenerek bakmasını yüreğim kaldırmazdı. Kaldı ki ben karakter olarakta bunlarla hem kendim başa çıkacak hem de çocuğumun başa çıkması için sürekli çabalayacak kadar güçlü olduğumu sanmıyorum.
Kendinize sorun her türlü soruyu. Cevaplarına göre yol izleyin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yazık bence insanlar çocuk sahibi olabilmek için ne zorluklar çekiyor bence yapmayın o çocuğun günahı yok

X