- 8 Şubat 2024
- 3.500
- 4.750
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiyüzlülük olmuyor.hamile kalmadan önce de önlemleri var.hem aldırma da demiyorlar ki.insanların politik olma ya da yorumsuz kalma hakları da varHadi ya bilmiyorum haddimi bildirsene! sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun nerde ne söyleyeceğimin hesabını sana verecek değilim .Madem düşün karar ver diyorsunuz doğurmayı tercih edenleri de linçlemeyeceksiniz burada.
Kimse salak değil ne zaman bir konuya girsem eş sorunlu olduğu için doğuranları yerden yere vuruyorlar.Gayet ikiyüzlülüktür bu lafımın arkasındayım.
Bunu keyfi hamile kalıp aldıran birisi mi söylüyor ? senin gibisini ciddiye almam kusura bak.ikiyüzlülük olmuyor.hamile kalmadan önce de önlemleri var.hem aldırma da demiyorlar ki.insanların politik olma ya da yorumsuz kalma hakları da var
ikiyüzlülük olmuyor.hamile kalmadan önce de önlemleri var.hem aldırma da demiyorlar ki.insanların politik olma ya da yorumsuz kalma hakları da var
O bağımlı adamın çocuğu göreceği yanında kalması için alacağı günler de olacakMaddi manevi yeterlilik dışında, boşanma gercekleşşe bile biyolojik bağ devam edecek, haliyle sizin de asgari düzeyde dahi olsa iletişiminiz devam etmek zorunda kalacak.Ailesi bebek yüzünden barışma baskısı kuracak, cocuk babasız büyümesin diyenler olacak vs vs bence aldırmalısın.
Kesinlikle görecek de kalacak da biyolojik bağ sebebiyle hep bi şeklide hayatlarında olacak. Cok kötü bir durum.O bağımlı adamın çocuğu göreceği yanında kalması için alacağı günler de olacak
Yani bu kararı buradaki hanımlar vermemeli bence doğursan yanında biz olmucaz çünkü bu kadar büyük bir kararı senle eşin verecek.Eşin aldırmana izin vermez gibi geliyor bana eş rızası olmadan da alınmıyor çocuk.Merhaba arkadaşlar, ben 10 aylık evliyim ve eşimin kumar oynadığın ve ot kullandığını öğrendim yalvardı yakardı sözler verdi affettim ama şüphelerim var dün 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim, kalp atışını dinlendim. Korkuyorum mantığım aldırmam gerektiğini söylüyor ama kalbim asla diyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Rızası alıncak herif de müptezel ve kumar bağımlısı sistemin çürüklüğüne ne demeliYani bu kararı buradaki hanımlar vermemeli bence doğursan yanında biz olmucaz çünkü bu kadar büyük bir kararı senle eşin verecek.Eşin aldırmana izin vermez gibi geliyor bana eş rızası olmadan da alınmıyor çocuk.
Hastaneler kesinlikle eş rızası olmadan almazlar.Ama kişisel kliniği olan doktorlar alıyorlar şahidim bu duruma,oralarda pek steril yerler değil zaten vergi kaçıran yerler yapıyor genelde.Rızası alıncak herif de müptezel ve kumar bağımlısı sistemin çürüklüğüne ne demeli
Burada yazılanların çoğu doğru kim kimse size doğurun veya doğurmayın diyemez. İki türlü de vebaldir.Merhaba arkadaşlar, ben 10 aylık evliyim ve eşimin kumar oynadığın ve ot kullandığını öğrendim yalvardı yakardı sözler verdi affettim ama şüphelerim var dün 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim, kalp atışını dinlendim. Korkuyorum mantığım aldırmam gerektiğini söylüyor ama kalbim asla diyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Adam düzelmeyecek, çocuğunla başbaşa bir hayat yaşayıp maddi manevi yetebilecek misin? Kararını ona göre verMerhaba arkadaşlar, ben 10 aylık evliyim ve eşimin kumar oynadığın ve ot kullandığını öğrendim yalvardı yakardı sözler verdi affettim ama şüphelerim var dün 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim, kalp atışını dinlendim. Korkuyorum mantığım aldırmam gerektiğini söylüyor ama kalbim asla diyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Yok canım.güvenilir yerler var.özel hastaneler de var.iki katı fiyat çıkıyor ama.Hastaneler kesinlikle eş rızası olmadan almazlar.Ama kişisel kliniği olan doktorlar alıyorlar şahidim bu duruma,oralarda pek steril yerler değil zaten vergi kaçıran yerler yapıyor genelde.
Sanırım yeni başladı çünkü lise zamanından beri sevgilimdi o zamanlardan beri hiç görmedim duymadımBöyle büyük bağımlılıkları nasıl gizleyebiliyorlar anlayamıyorum. Zor bir durum. İyice düşünün.
Ailem çocuğu aldırıp boşanırsam arkamda olacağını söylüyor. Beni korkutan aldırmanın günahı.Ben olsam aldırmazdım. Ama arkamda olan bir ailem mesleğim var. Sizin bunlar var mı ona göre kararınızı verin ben aldırın ya da aldırmayın diyemem o vebalin altına giremem.
Eşim korunuyordu. Sürpriz oldu bu durum.Nedense kocaları eşiniz gibi olan kadıların mantığı bir türlü korunması gerektiğini söylemez. Bilemedim ot için bir adamdan çocuk yapmak bana hiç doğru gelmiyor.
Yazık bence insanlar çocuk sahibi olabilmek için ne zorluklar çekiyor bence yapmayın o çocuğun günahı yokMerhaba arkadaşlar, ben 10 aylık evliyim ve eşimin kumar oynadığın ve ot kullandığını öğrendim yalvardı yakardı sözler verdi affettim ama şüphelerim var dün 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim, kalp atışını dinlendim. Korkuyorum mantığım aldırmam gerektiğini söylüyor ama kalbim asla diyor ne yapacağımı bilmiyorum.