Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim ilk defa beni dövdü
- Konu Sahibi elfida21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Mart 2015
- 1.329
- 2.959
- 73
- 9 Mart 2015
- 45
- 17
- 8
İş
yerindeki bayanlarla konuşmasını yasaklamıştım bugün yengesi ziyarete gitti kızın biri sakız çinemiş buda duzgun çine diye kızla konuşmuş bunu fazla büyüttüm annesi ve ablasının yanında elimde ne varsa ona fırlattım çok kızdım o böyle yaparsan konuşurum dedi bende aşırı parladım bu sebeb için dövdüNeden dövdü?
Şiddetin savunması olmaz tabi ama böyle sakin sakin yazınca nedenini merak ettim.
diyecek bişey bulamadım kardeşimİş
yerindeki bayanlarla konuşmasını yasaklamıştım bugün yengesi ziyarete gitti kızın biri sakız çinemiş buda duzgun çine diye kızla konuşmuş bunu fazla büyüttüm annesi ve ablasının yanında elimde ne varsa ona fırlattım çok kızdım o böyle yaparsan konuşurum dedi bende aşırı parladım bu sebeb için dövdü
ortada bir sorun var sen biraz fazla abartmışsın
peki o ne yaptı sana sonraŞideti başlatan bendim terlik fırlattım annesinin yanında
- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Kusura bakmayında millet bî tarafını yırtıyor resmi nikah diye siz gidiyorsunuz elin adamıyla aynı evde yasıyoraunuz ve ona kocam diyorsunuz bide hamilesiniz sizi dövüyor alışmaaından korkuyorum diyorsunuz vallahı cok üzüldüm adınıza.ailenize gidin demek isterdim ama böyle bişeye müsade ettiklerine göre kocana dön diyebilirler allah kolaylık verain
Ee şimdi nolacak siddet uygulamış ya bebege bisey olursa babanizmi tedavi ettirecek tövbe yarabbimDini nikahım var resmi nikahı ben istemedim esimin sigortası yok diye hastane işlerinde sorun çıkıyo sigorta olmazsa ...
- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 158
- 40
??????? nasıl yani? sözün bittiği yer burası... tedavi olmanız lazım. iş yerinde neden kadınlarla konuşamıyor?İş
yerindeki bayanlarla konuşmasını yasaklamıştım bugün yengesi ziyarete gitti kızın biri sakız çinemiş buda duzgun çine diye kızla konuşmuş bunu fazla büyüttüm annesi ve ablasının yanında elimde ne varsa ona fırlattım çok kızdım o böyle yaparsan konuşurum dedi bende aşırı parladım bu sebeb için dövdü
- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
- 18
İnanmıyorum ya. Kıza düzgün sakız çiğne dedi öyle mi ? Tüh konuşurken kocanızın(!) nefesi kıza değmiş olmasın.. Aa birde kocanızın(!) sesini duydu değil mi o kız. Vah vahh.. Gerçekten size diyecek birşey bulamıyorum. İLK DAYAĞINIZ hayırlı olsun nur topu gibi bir derdiniz oldu.!!!
- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
ço cugu ne halt yemeye yaptin o zamanDini nikahım var resmi nikahı ben istemedim esimin sigortası yok diye hastane işlerinde sorun çıkıyo sigorta olmazsa ...
içimden bi ses bu konu fake diyor
kimse bu kadar saf olmaz
3 aylik evlilikde nikahsiz kocaya ( elin adamina ) çocuk yapiyorsun
yuh yani ..
- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Dini nikahım var resmi nikahı ben istemedim esimin sigortası yok diye hastane işlerinde sorun çıkıyo sigorta olmazsa ...
Eşiniz değil en başta, e bu adamın ortada kızlarla konuştuğu bir iş yeri olduğuna göre nasıl sigortası yok?
- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- 108
İş yerindeki bayanlarla konuşmasını yasaklamıştım bugün yengesi ziyarete gitti kızın biri sakız çinemiş buda duzgun çine diye kızla konuşmuş bunu fazla büyüttüm annesi ve ablasının yanında elimde ne varsa ona fırlattım çok kızdım o böyle yaparsan konuşurum dedi bende aşırı parladım bu sebeb için dövdü
Abartmışsın ama dövmesi için haklı bir sebep değil.
Ben öyle bir şey yapsam tekrardan benim totoya gelir o terlik
Ne desem bilemedim ama kesinlikle ne olursa olsun hamile bir bayanın sırtına tekme atmak acizliktir. Edepsizliktir. Terbiyesizliktir.
- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Allah aşkına ben yapıyom siğortani sanki her gün haataneye gidiyorsunuz.bu adam size daha asla nikah yapmaz.dini nikahla hiçbir hak talep edemeSiniz be çocugunuza ne kendinize eşin dediğiniz aslında eşiniz olmayan adam sokaktan geçen bîr beyefendiden bir farkı yok yaniDini nikahım var resmi nikahı ben istemedim esimin sigortası yok diye hastane işlerinde sorun çıkıyo sigorta olmazsa ...
- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
iyide ayni evde yasamdan once hemen hamile olacagini nerden biliyordun da hastane masraflarini dusunup nikah yapmadinHayır dediğim gibi babam sigortalı olduğundan resmi nikahı yapınca sigortadan yararlanamıyorum hamilelikten dolayı hastane işleri çok oluyo doğuma yakın nikahı yapcam