• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ilk defa beni dövdü

Sigortayı bu kadar düşünüyorsanız yangından mal kaçırır gibi çocuk yapmıcaktınız hemen. Şuan suç işlediğinizin farkında mısınız? Aileniz nasıl böyle bir şeye müsaade eder aklım almıyor. Hem çalışan insanın sigortası nasıl olmaz kendinizle çok fazla çelişiyorsunuz. Birde şunu söyliyim ; bir daha şiddetin tekrarlanmamasını istiyorsanız evi terk edin.

Severek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil

Siz davet etmişsiniz kusura bakmayın

Çok üzücü bir durum bir İNSAN'ın şiddete maruz kalması

Ama siz kendinize saygı duymayıp başkalarından saygı bekliyorsunuz. Ne demek sigortasızdı, hastaneden yararlanamayacaktım? Siz evlenirken hamile miydiniz ki? Hastaneye gideceğinizi nereden biliyordunuz hemen?

Siz neden şiddet uyguluyorsunuz? Sizin psikolojiniz normal mi? Koskoca adama terlik fırlatmak ne demek? Ağzınız yok mu? Konuşamıyor musunuz? Eşim dediğiniz adam neden şiddete şiddetle yanıt veriyor? Olgun biri gibi gelip sizinle konuşmuyor siz sakinleşince?

OOOOFFFF vallahi daral geldi bana gene.

Neresinden tutsam elimde kalıyor...

Hayır dediğim gibi babam sigortalı olduğundan resmi nikahı yapınca sigortadan yararlanamıyorum hamilelikten dolayı hastane işleri çok oluyo doğuma yakın nikahı yapcam
sigortası olmayanlar gss kapsamında gelirlerine göre prim ödeyerek sigortalı olabiliyolar yani hastane hizmetlerinden ücretsiz yararlanabiliyorlar. doğuma yakın nikah yapınca doğum masrafını sigortasız nasıl karşılayacaksınız bu mükemmel plana göre?

açılışı yapmışınız hayırlara vesile olsun, ayrıca afiyet olsun
çocuğunuz daha ana karnında başlamış şiddete maruz bıraklımaya, üç gün sonra anasını dayak yerken seyreicek beş güne kendi de nasiplenicek muhtemelen
çocuk sizin gibilerin neyine
bu kadar ağır ne kimseye yazdım ne bu tarz yorum yaptım ama pesin dibisin
karı koca sizin gibi anam babam olsun istemezdim, gerçi karı koca değilsiniz ama neyse

arkadaşım senin özel hayatındır ama resmi nikahın olmadan nasıl hamile kalmak gibi bir hata yaptın seni asla kınamıyorum ama keşke yapmasaydın affetme çek git hatta imkanın varsa ama kusura bakma bence sen bunun böyle bir aadam olduğunu az çok biliyorsun çünkü açtığın başlık anlatışındaki benim gördüğüm sakinlik(belki de sakin değilsin ama ben öyle sezdim) sanki eşinden bu hareketi bekliyormuşsun gibi geldi bana

Severek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil
bir daha yapmasını istemiyorsan sinirlerine hakim olmasını öğren. başkalarının yanında onunla bu denli tartışma.

sigortası olmayanlar gss kapsamında gelirlerine göre prim ödeyerek sigortalı olabiliyolar yani hastane hizmetlerinden ücretsiz yararlanabiliyorlar. doğuma yakın nikah yapınca doğum masrafını sigortasız nasıl karşılayacaksınız bu mükemmel plana göre?
para topluyoruz o yüzden yatırmıyoruz ve doğuma takın sigortayı yatırıp nikahı yapcaz

para topluyoruz o yüzden yatırmıyoruz ve doğuma takın sigortayı yatırıp nikahı yapcaz
anladımmmm(!) peki 7 aylık "evlisiniz" ve 4 aylık hamilesiniz ya o 3 ayda resmi nikah yapmama sebebiniz neydi?

Back
X