Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim ilk defa beni dövdü
- Konu Sahibi elfida21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
wavvv altin soruu :)Eşiniz değil en başta, e bu adamın ortada kızlarla konuştuğu bir iş yeri olduğuna göre nasıl sigortası yok?
Sigortayı bu kadar düşünüyorsanız yangından mal kaçırır gibi çocuk yapmıcaktınız hemen. Şuan suç işlediğinizin farkında mısınız? Aileniz nasıl böyle bir şeye müsaade eder aklım almıyor. Hem çalışan insanın sigortası nasıl olmaz kendinizle çok fazla çelişiyorsunuz. Birde şunu söyliyim ; bir daha şiddetin tekrarlanmamasını istiyorsanız evi terk edin.
- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Niye ?doğum daha ğahalı doğurduktan sonra yap en iyisi.Hayır dediğim gibi babam sigortalı olduğundan resmi nikahı yapınca sigortadan yararlanamıyorum hamilelikten dolayı hastane işleri çok oluyo doğuma yakın nikahı yapcam
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Siz davet etmişsiniz kusura bakmayın
Çok üzücü bir durum bir İNSAN'ın şiddete maruz kalması
Ama siz kendinize saygı duymayıp başkalarından saygı bekliyorsunuz. Ne demek sigortasızdı, hastaneden yararlanamayacaktım? Siz evlenirken hamile miydiniz ki? Hastaneye gideceğinizi nereden biliyordunuz hemen?
Siz neden şiddet uyguluyorsunuz? Sizin psikolojiniz normal mi? Koskoca adama terlik fırlatmak ne demek? Ağzınız yok mu? Konuşamıyor musunuz? Eşim dediğiniz adam neden şiddete şiddetle yanıt veriyor? Olgun biri gibi gelip sizinle konuşmuyor siz sakinleşince?
OOOOFFFF vallahi daral geldi bana gene.
Neresinden tutsam elimde kalıyor...
Çok üzücü bir durum bir İNSAN'ın şiddete maruz kalması
Ama siz kendinize saygı duymayıp başkalarından saygı bekliyorsunuz. Ne demek sigortasızdı, hastaneden yararlanamayacaktım? Siz evlenirken hamile miydiniz ki? Hastaneye gideceğinizi nereden biliyordunuz hemen?
Siz neden şiddet uyguluyorsunuz? Sizin psikolojiniz normal mi? Koskoca adama terlik fırlatmak ne demek? Ağzınız yok mu? Konuşamıyor musunuz? Eşim dediğiniz adam neden şiddete şiddetle yanıt veriyor? Olgun biri gibi gelip sizinle konuşmuyor siz sakinleşince?
OOOOFFFF vallahi daral geldi bana gene.
Neresinden tutsam elimde kalıyor...
- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 158
- 40
sigortası olmayanlar gss kapsamında gelirlerine göre prim ödeyerek sigortalı olabiliyolar yani hastane hizmetlerinden ücretsiz yararlanabiliyorlar. doğuma yakın nikah yapınca doğum masrafını sigortasız nasıl karşılayacaksınız bu mükemmel plana göre?Hayır dediğim gibi babam sigortalı olduğundan resmi nikahı yapınca sigortadan yararlanamıyorum hamilelikten dolayı hastane işleri çok oluyo doğuma yakın nikahı yapcam
aslında bu gibi vakalar için koalinanın siteye getirdiği bir dişi sinek var??????? nasıl yani? sözün bittiği yer burası... tedavi olmanız lazım. iş yerinde neden kadınlarla konuşamıyor?
- 9 Mart 2015
- 45
- 17
- 8
S
igortası yok başka cazip Bi iş olmadığından mecbur çalışcakwavvv altin soruu :)
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
açılışı yapmışınız hayırlara vesile olsun, ayrıca afiyet olsun
çocuğunuz daha ana karnında başlamış şiddete maruz bıraklımaya, üç gün sonra anasını dayak yerken seyreicek beş güne kendi de nasiplenicek muhtemelen
çocuk sizin gibilerin neyine
bu kadar ağır ne kimseye yazdım ne bu tarz yorum yaptım ama pesin dibisin
karı koca sizin gibi anam babam olsun istemezdim, gerçi karı koca değilsiniz ama neyse
çocuğunuz daha ana karnında başlamış şiddete maruz bıraklımaya, üç gün sonra anasını dayak yerken seyreicek beş güne kendi de nasiplenicek muhtemelen
çocuk sizin gibilerin neyine
bu kadar ağır ne kimseye yazdım ne bu tarz yorum yaptım ama pesin dibisin
karı koca sizin gibi anam babam olsun istemezdim, gerçi karı koca değilsiniz ama neyse
- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 32
arkadaşım senin özel hayatındır ama resmi nikahın olmadan nasıl hamile kalmak gibi bir hata yaptın seni asla kınamıyorum ama keşke yapmasaydın affetme çek git hatta imkanın varsa ama kusura bakma bence sen bunun böyle bir aadam olduğunu az çok biliyorsun çünkü açtığın başlık anlatışındaki benim gördüğüm sakinlik(belki de sakin değilsin ama ben öyle sezdim) sanki eşinden bu hareketi bekliyormuşsun gibi geldi bana
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 158
- 40
evet onu gördüm ve çok güldüm çok yerinde:)))aslında bu gibi vakalar için koalinanın siteye getirdiği bir dişi sinek var
- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
bir daha yapmasını istemiyorsan sinirlerine hakim olmasını öğren. başkalarının yanında onunla bu denli tartışma.Severek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil
- 9 Mart 2015
- 45
- 17
- 8
para topluyoruz o yüzden yatırmıyoruz ve doğuma takın sigortayı yatırıp nikahı yapcazsigortası olmayanlar gss kapsamında gelirlerine göre prim ödeyerek sigortalı olabiliyolar yani hastane hizmetlerinden ücretsiz yararlanabiliyorlar. doğuma yakın nikah yapınca doğum masrafını sigortasız nasıl karşılayacaksınız bu mükemmel plana göre?
ya sen var yaEşiniz değil en başta, e bu adamın ortada kızlarla konuştuğu bir iş yeri olduğuna göre nasıl sigortası yok?
akıllı bıdığım benim
- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
Sacmalamayin yeter ya. Cileden cikaran sendin ah canin kocaciginin sabrini sinadin dimi. Tey allamEvet 4 aylık hamileyim çileden çıkartan bendim farkındayım ama dövmesini beklemiyordum..
- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
- 448
- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 158
- 40
anladımmmm(!) peki 7 aylık "evlisiniz" ve 4 aylık hamilesiniz ya o 3 ayda resmi nikah yapmama sebebiniz neydi?para topluyoruz o yüzden yatırmıyoruz ve doğuma takın sigortayı yatırıp nikahı yapcaz