Hamileyim aldırmalı mıyım

Merhaba arkadaşlar, ben 10 aylık evliyim ve eşimin kumar oynadığın ve ot kullandığını öğrendim yalvardı yakardı sözler verdi affettim ama şüphelerim var dün 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim, kalp atışını dinlendim. Korkuyorum mantığım aldırmam gerektiğini söylüyor ama kalbim asla diyor ne yapacağımı bilmiyorum.
ot mu

Yaşın çok genç, eninde sonunda bitecek bir evlilikten çocuk dünyaya getirceksin, sonra yalnız büyütmeye cebellesiceksin. Boşuna çile bence ben olsam düşünmeden doktorun yolunu tutardım ve boşanırdım da. Bosanıp yeni bir hayata baslamalısın bence

en kötü senaryoyu düsünüp öyle karar verin. bu “cocuk olduktan sonra düzelir” olayı binde birdir. benim etrafta gördüğüm çoğu evlilik aksine cocuktan sonra bin beter oluyor cünkü.

dünyaya bir can getirmekten bahsediyoruz. o adamın da bir parçası olacak. ve nereye giderseniz gidin ömür boyu o adamla bağınız olacak evladınız.

şahsi fikrim hayatım boyunca hep bir cocugum olsun istediğim için, eğer kendime ve bebeğime yardımsız yetebileceksem doğururdum. ama o cocuga maddi manevi eksiklik yasatacaksam hiç girmezdim o topa. ama dediğim gibi bu tamamen size ve hayattan beklentilerinize göre verilecek bir karar. burda kimse size doğur veya doğurma diyemez. (esiniz de diyemez)

Merhaba arkadaşlar, ben 10 aylık evliyim ve eşimin kumar oynadığın ve ot kullandığını öğrendim yalvardı yakardı sözler verdi affettim ama şüphelerim var dün 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim, kalp atışını dinlendim. Korkuyorum mantığım aldırmam gerektiğini söylüyor ama kalbim asla diyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Burada kimse yap ya da yapma diyerek günahına ortak olamaz. Ama en başta mantığınızı kullanıp sıkı sıkı korunsaydınız bu olmazdı zaten.

X