Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim ilk defa beni dövdü
- Konu Sahibi elfida21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
evli diyip durmayın allah aşkına, beraber yaşıyolar sadeceanladımmmm(!) peki 7 aylık "evlisiniz" ve 4 aylık hamilesiniz ya o 3 ayda resmi nikah yapmama sebebiniz neydi?
- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.881
- 408
Severek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil
Ne desinler?
Oh, maşallah Allah kuvvet versin mi desinler?
Resmi nikahınız olmadığı için hiçbir hakkınız yok.
Boşan bile diyemeyecek durumdaki insanlar ''ay tatlım, alttan al, nasılsa çileden sen çıkarmışsın, kocandır'' mı desinler?
Çok şükür hala kocanızı seviyormuşsunuz.
Ne tatlı..
- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 158
- 40
tırnak içinde yazma sebebim onu vurgulamaktı zaten.evli diyip durmayın allah aşkına, beraber yaşıyolar sadece
- 20 Ağustos 2014
- 337
- 410
- 133
Dini nikah olunca sorun çıkmıyor özel bakımmı oluyor saçmalamayın lütfenDini nikahım var resmi nikahı ben istemedim esimin sigortası yok diye hastane işlerinde sorun çıkıyo sigorta olmazsa ...
- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.881
- 408
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Severek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil
Tekrarı olacak ne yazık ki
Önceden yapılacak şeyler vardı, yapılmamış.
Bu saatten sonra çoookkkkkkkk geç maalesef
- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
anladımmmm(!) peki 7 aylık "evlisiniz" ve 4 aylık hamilesiniz ya o 3 ayda resmi nikah yapmama sebebiniz neydi?
Orasını bende akıl erdiremedim
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
- 18
Vallahi ya. Nerede bu kızın anası babası? Ne demek resmi nikahı ben istemedim annem babam istemedi. İmami getirdiler bi dini nikah kıyıp verdiler öyle mi seni o adama(!). İnşallah iki gün sonra '' Kocam aslında başka biriyle resmi nikahlıymış'' gibi bir konu başlığı açmazsın..Sırf sigortadan yararlanmak için kim resmi nikah kıymaz ya.. Bunlara göz yumanlarda da suç var.. Bari o karnındaki sabiyi katmasaydın bu hayata..!!
- 30 Aralık 2009
- 22.817
- 88.866
- 1.123
siz ne akıllı şeylersiniz ya :))Dini nikahım var resmi nikahı ben istemedim esimin sigortası yok diye hastane işlerinde sorun çıkıyo sigorta olmazsa ...
Acınacak gibi de degilsiniz garipsiniz,tuhafsınız bir sürü şeysiniz aslında hangisinden başlasak ..
Bir de bu saçma durumun tam ortasına bir bebek getiriyorsunuz ve sizin gibilerin adı anne-baba oluyorya deliriyorum
- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
sevgilinle birbirinizi severek beraber yasamaya karar vermişsiniz hayırlı olsun.sonradanda çocuk yapmaya karar vermiş yapmişsiniz ama birde çocugun resmiyette bir güvencesi babası olsaydı keske.bebek senin adam senin dayak da senin.aenin gibiler bizim kızlarımıza yanliş örnek oluyor malesef.resmi nikah kıymayan mı kaldı ya.?hemde siğorta içinSeverek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil
- 30 Aralık 2009
- 22.817
- 88.866
- 1.123
valla bizde senin kocacıgınla arandaki dayak mevzusuna karışamayız kusura kalmazsın degil mi ? :)Severek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil
Hani bebege karışamıyorsak niye dayagına karışalım el adamın kötek adamın bizene !
- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.649
- 498
aslında kımse dayağınada nıkahsız yaşamanada bişi demıycez ama asıl sorun şu kı bır bebek gelecek dünyaya ve bu gıbı ailelerde buyuyen çocuklar psikolojık olarak çok sağlıklı olamıyor dırek topluma zararlı olup çıkıyor sonrasında onun çocuğuna benım çocuğuma zararı oluyor yoksa ne halınız varsa görün dıycez gitçek ama olmuyor ucu bızlerede dokunuyor
- 17 Mart 2015
- 1.329
- 2.959
- 73
Akıl sınırlarımı zorluyoeum.... iş yerinden bahsediyorsunuz-sigortası yok o yüzden ben nikah istemedim diyosunuz--- ne ... yemeye o iş yerinde bu adam?Hayır dediğim gibi babam sigortalı olduğundan resmi nikahı yapınca sigortadan yararlanamıyorum hamilelikten dolayı hastane işleri çok oluyo doğuma yakın nikahı yapcam
- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Ay ağzina sağlık canım sinirden dişlerimi sıkıyorum.resmi nikahı evlilik sayanlarada şaşıyorum ilerde imam mı nafaka bağlıyor acaba?(benimde imam bikahim var ama resmi nikahından 10 gün sonra kıyıldı o zaman bile imam evlilik cüzdanını istedi(8yıl önceydî),)valla bizde senin kocacıgınla arandaki dayak mevzusuna karışamayız kusura kalmazsın degil mi ? :)
Hani bebege karışamıyorsak niye dayagına karışalım el adamın kötek adamın bizene !