• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ilk defa beni dövdü

Severek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil

Ne desinler?
Oh, maşallah Allah kuvvet versin mi desinler?

Resmi nikahınız olmadığı için hiçbir hakkınız yok.
Boşan bile diyemeyecek durumdaki insanlar ''ay tatlım, alttan al, nasılsa çileden sen çıkarmışsın, kocandır'' mı desinler?

Çok şükür hala kocanızı seviyormuşsunuz.
Ne tatlı..

Severek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil

Tekrarı olacak ne yazık ki

Önceden yapılacak şeyler vardı, yapılmamış.

Bu saatten sonra çoookkkkkkkk geç maalesef

Vallahi ya. Nerede bu kızın anası babası? Ne demek resmi nikahı ben istemedim annem babam istemedi. İmami getirdiler bi dini nikah kıyıp verdiler öyle mi seni o adama(!). İnşallah iki gün sonra '' Kocam aslında başka biriyle resmi nikahlıymış'' gibi bir konu başlığı açmazsın..Sırf sigortadan yararlanmak için kim resmi nikah kıymaz ya.. Bunlara göz yumanlarda da suç var.. Bari o karnındaki sabiyi katmasaydın bu hayata..!!

Dini nikahım var resmi nikahı ben istemedim esimin sigortası yok diye hastane işlerinde sorun çıkıyo sigorta olmazsa ...
siz ne akıllı şeylersiniz ya :))

Acınacak gibi de degilsiniz garipsiniz,tuhafsınız bir sürü şeysiniz aslında hangisinden başlasak ..

Bir de bu saçma durumun tam ortasına bir bebek getiriyorsunuz ve sizin gibilerin adı anne-baba oluyorya deliriyorum

bak dikkt ettiysen kimse seni doven adama ses etmiyor
baska zaman olsa yerden yere vurulmustu o nadam sozlerle
ama burda kabaht sende

sevgilinle birbirinizi severek beraber yasamaya karar vermişsiniz hayırlı olsun:-).sonradanda çocuk yapmaya karar vermiş yapmişsiniz ama birde çocugun resmiyette bir güvencesi babası olsaydı keske.bebek senin adam senin dayak da senin.aenin gibiler bizim kızlarımıza yanliş örnek oluyor malesef.resmi nikah kıymayan mı kaldı ya.?hemde siğorta için

valla bizde senin kocacıgınla arandaki dayak mevzusuna karışamayız kusura kalmazsın degil mi ? :)

Hani bebege karışamıyorsak niye dayagına karışalım el adamın kötek adamın bizene !

Yazmadan edemeyeceğim.. O sizi döverken annesi ablası naptı pardon?
Ayy çok sinirimi bozdu bu konu ilk yorumumu tekrarlıyorum.
Üzülürüm üzülürüm karnındaki bebeğe üzülürüm ben.

aslında kımse dayağınada nıkahsız yaşamanada bişi demıycez ama asıl sorun şu kı bır bebek gelecek dünyaya ve bu gıbı ailelerde buyuyen çocuklar psikolojık olarak çok sağlıklı olamıyor dırek topluma zararlı olup çıkıyor sonrasında onun çocuğuna benım çocuğuma zararı oluyor yoksa ne halınız varsa görün dıycez gitçek ama olmuyor ucu bızlerede dokunuyor

Hayır dediğim gibi babam sigortalı olduğundan resmi nikahı yapınca sigortadan yararlanamıyorum hamilelikten dolayı hastane işleri çok oluyo doğuma yakın nikahı yapcam
Akıl sınırlarımı zorluyoeum.... iş yerinden bahsediyorsunuz-sigortası yok o yüzden ben nikah istemedim diyosunuz--- ne ... yemeye o iş yerinde bu adam?

valla bizde senin kocacıgınla arandaki dayak mevzusuna karışamayız kusura kalmazsın degil mi ? :)

Hani bebege karışamıyorsak niye dayagına karışalım el adamın kötek adamın bizene !
Ay ağzina sağlık canım sinirden dişlerimi sıkıyorum.resmi nikahı evlilik sayanlarada şaşıyorum ilerde imam mı nafaka bağlıyor acaba?(benimde imam bikahim var ama resmi nikahından 10 gün sonra kıyıldı o zaman bile imam evlilik cüzdanını istedi(8yıl önceydî),)

Back