wavvv altin soruu :)Eşiniz değil en başta, e bu adamın ortada kızlarla konuştuğu bir iş yeri olduğuna göre nasıl sigortası yok?
Niye ?doğum daha ğahalı doğurduktan sonra yap en iyisi.Hayır dediğim gibi babam sigortalı olduğundan resmi nikahı yapınca sigortadan yararlanamıyorum hamilelikten dolayı hastane işleri çok oluyo doğuma yakın nikahı yapcam
sigortası olmayanlar gss kapsamında gelirlerine göre prim ödeyerek sigortalı olabiliyolar yani hastane hizmetlerinden ücretsiz yararlanabiliyorlar. doğuma yakın nikah yapınca doğum masrafını sigortasız nasıl karşılayacaksınız bu mükemmel plana göre?Hayır dediğim gibi babam sigortalı olduğundan resmi nikahı yapınca sigortadan yararlanamıyorum hamilelikten dolayı hastane işleri çok oluyo doğuma yakın nikahı yapcam
aslında bu gibi vakalar için koalinanın siteye getirdiği bir dişi sinek var??????? nasıl yani? sözün bittiği yer burası... tedavi olmanız lazım. iş yerinde neden kadınlarla konuşamıyor?
igortası yok başka cazip Bi iş olmadığından mecbur çalışcakwavvv altin soruu :)
evet onu gördüm ve çok güldüm çok yerinde:)))aslında bu gibi vakalar için koalinanın siteye getirdiği bir dişi sinek var
bir daha yapmasını istemiyorsan sinirlerine hakim olmasını öğren. başkalarının yanında onunla bu denli tartışma.Severek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil
para topluyoruz o yüzden yatırmıyoruz ve doğuma takın sigortayı yatırıp nikahı yapcazsigortası olmayanlar gss kapsamında gelirlerine göre prim ödeyerek sigortalı olabiliyolar yani hastane hizmetlerinden ücretsiz yararlanabiliyorlar. doğuma yakın nikah yapınca doğum masrafını sigortasız nasıl karşılayacaksınız bu mükemmel plana göre?
ya sen var yaEşiniz değil en başta, e bu adamın ortada kızlarla konuştuğu bir iş yeri olduğuna göre nasıl sigortası yok?
Sacmalamayin yeter ya. Cileden cikaran sendin ah canin kocaciginin sabrini sinadin dimi. Tey allamEvet 4 aylık hamileyim çileden çıkartan bendim farkındayım ama dövmesini beklemiyordum..
anladımmmm(!) peki 7 aylık "evlisiniz" ve 4 aylık hamilesiniz ya o 3 ayda resmi nikah yapmama sebebiniz neydi?para topluyoruz o yüzden yatırmıyoruz ve doğuma takın sigortayı yatırıp nikahı yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?