evli diyip durmayın allah aşkına, beraber yaşıyolar sadeceanladımmmm(!) peki 7 aylık "evlisiniz" ve 4 aylık hamilesiniz ya o 3 ayda resmi nikah yapmama sebebiniz neydi?
Severek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil
tırnak içinde yazma sebebim onu vurgulamaktı zaten.evli diyip durmayın allah aşkına, beraber yaşıyolar sadece
Dini nikah olunca sorun çıkmıyor özel bakımmı oluyor saçmalamayın lütfenDini nikahım var resmi nikahı ben istemedim esimin sigortası yok diye hastane işlerinde sorun çıkıyo sigorta olmazsa ...
Severek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil
anladımmmm(!) peki 7 aylık "evlisiniz" ve 4 aylık hamilesiniz ya o 3 ayda resmi nikah yapmama sebebiniz neydi?
siz ne akıllı şeylersiniz ya :))Dini nikahım var resmi nikahı ben istemedim esimin sigortası yok diye hastane işlerinde sorun çıkıyo sigorta olmazsa ...
sevgilinle birbirinizi severek beraber yasamaya karar vermişsiniz hayırlı olsunSeverek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil
valla bizde senin kocacıgınla arandaki dayak mevzusuna karışamayız kusura kalmazsın degil mi ? :)Severek evlendik ve çocuk olmasını ikimizde çok istiyoduk Allah nasip etti çok şükür kocamı hala çok seviyorum sadece tekrarı olmasın diye bilgi verin dedim bebeyi niye yaptıgıma karışın deyil
Akıl sınırlarımı zorluyoeum.... iş yerinden bahsediyorsunuz-sigortası yok o yüzden ben nikah istemedim diyosunuz--- ne ... yemeye o iş yerinde bu adam?Hayır dediğim gibi babam sigortalı olduğundan resmi nikahı yapınca sigortadan yararlanamıyorum hamilelikten dolayı hastane işleri çok oluyo doğuma yakın nikahı yapcam
Ay ağzina sağlık canım sinirden dişlerimi sıkıyorum.resmi nikahı evlilik sayanlarada şaşıyorum ilerde imam mı nafaka bağlıyor acaba?(benimde imam bikahim var ama resmi nikahından 10 gün sonra kıyıldı o zaman bile imam evlilik cüzdanını istedi(8yıl önceydî),)valla bizde senin kocacıgınla arandaki dayak mevzusuna karışamayız kusura kalmazsın degil mi ? :)
Hani bebege karışamıyorsak niye dayagına karışalım el adamın kötek adamın bizene !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?