yerindeki bayanlarla konuşmasını yasaklamıştım bugün yengesi ziyarete gitti kızın biri sakız çinemiş buda duzgun çine diye kızla konuşmuş bunu fazla büyüttüm annesi ve ablasının yanında elimde ne varsa ona fırlattım çok kızdım o böyle yaparsan konuşurum dedi bende aşırı parladım bu sebeb için dövdüNeden dövdü?
Şiddetin savunması olmaz tabi ama böyle sakin sakin yazınca nedenini merak ettim.
diyecek bişey bulamadım kardeşimİş
yerindeki bayanlarla konuşmasını yasaklamıştım bugün yengesi ziyarete gitti kızın biri sakız çinemiş buda duzgun çine diye kızla konuşmuş bunu fazla büyüttüm annesi ve ablasının yanında elimde ne varsa ona fırlattım çok kızdım o böyle yaparsan konuşurum dedi bende aşırı parladım bu sebeb için dövdü
peki o ne yaptı sana sonraŞideti başlatan bendim terlik fırlattım annesinin yanında
Ee şimdi nolacak siddet uygulamış ya bebege bisey olursa babanizmi tedavi ettirecek tövbe yarabbimDini nikahım var resmi nikahı ben istemedim esimin sigortası yok diye hastane işlerinde sorun çıkıyo sigorta olmazsa ...
??????? nasıl yani? sözün bittiği yer burası... tedavi olmanız lazım. iş yerinde neden kadınlarla konuşamıyor?İş
yerindeki bayanlarla konuşmasını yasaklamıştım bugün yengesi ziyarete gitti kızın biri sakız çinemiş buda duzgun çine diye kızla konuşmuş bunu fazla büyüttüm annesi ve ablasının yanında elimde ne varsa ona fırlattım çok kızdım o böyle yaparsan konuşurum dedi bende aşırı parladım bu sebeb için dövdü
ço cugu ne halt yemeye yaptin o zamanDini nikahım var resmi nikahı ben istemedim esimin sigortası yok diye hastane işlerinde sorun çıkıyo sigorta olmazsa ...
Dini nikahım var resmi nikahı ben istemedim esimin sigortası yok diye hastane işlerinde sorun çıkıyo sigorta olmazsa ...
İş yerindeki bayanlarla konuşmasını yasaklamıştım bugün yengesi ziyarete gitti kızın biri sakız çinemiş buda duzgun çine diye kızla konuşmuş bunu fazla büyüttüm annesi ve ablasının yanında elimde ne varsa ona fırlattım çok kızdım o böyle yaparsan konuşurum dedi bende aşırı parladım bu sebeb için dövdü
Allah aşkına ben yapıyom siğortani sanki her gün haataneye gidiyorsunuz.bu adam size daha asla nikah yapmaz.dini nikahla hiçbir hak talep edemeSiniz be çocugunuza ne kendinize eşin dediğiniz aslında eşiniz olmayan adam sokaktan geçen bîr beyefendiden bir farkı yok yaniDini nikahım var resmi nikahı ben istemedim esimin sigortası yok diye hastane işlerinde sorun çıkıyo sigorta olmazsa ...
iyide ayni evde yasamdan once hemen hamile olacagini nerden biliyordun da hastane masraflarini dusunup nikah yapmadinHayır dediğim gibi babam sigortalı olduğundan resmi nikahı yapınca sigortadan yararlanamıyorum hamilelikten dolayı hastane işleri çok oluyo doğuma yakın nikahı yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?