Eşim hizmetçisiyim gibi davranıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim bana küveti doldur, sigaramı getir diyecek, pardon?!???? derim. O anlar zaten. Ki eşimin de annesi her şeyi ayağına getiren bir kadın. Öyle alışmış bekarken ama öyle devam etmedi tabii ki. Ben dört yaşındaki oğluma bile sorumluluklarını öğrensin diye gerektiğinde iş buyuruyorum, eş kim ki ya? Adam kafanıza silah mı dayıyor? İstesin istesin dursun. Siz yapmadığınızda elbet pes edecektir o da. Her istediğini yapıp yapıp sonra gelip burada ağlamak biraz mantıksız olmuş. İşe yaramıyor diyorsunuz, bunun sebebi de sizsiniz. Çünkü birkaç kere yapmayıp sonra yine yapmaya devam etmişsiniz. Bazı kadınların genlerinde var hizmetçilik, kabul etmeseler de bu böyle. Daha domestik olunca kimse madalya vermeyecek size, canınızın kıymetini bilin azıcık.

Yapmayın
Öyle bir gün iki gün değil hiçbir şekilde yapmayın o çocuğa yazık değil mi ona ayırmanız gereken zamanı bu vicdansız merhametsiz adama ayiracaksiniz neden ? Takdir mi ediyor
Hayır madem çocuk ihmal edilecekti o zaman çalışsaydıniz maaşınızi da birleştirip bir bakici bir hizmetçi tutar ikinizde mutlu olurdunuz
Kesinlikle yapmayın
Bilmem nerde 5 yıl görev yaptı ondan böyle kocam demeyin lütfen onun 3 katı oralarda bulunup kesinlikle onun gibi davranmayan kimleri kimleri tanıyorum onun yerime mazeret bulmayın
Onunda eli ayağı tutuyor sizinde lütfen yapmayın kendi değerinizi bilin

Ee o zaman. Boşanın gitsin

Bacım öncelikle Rabbım yardımcın olsun gerçekten çok zor bende 25 yaşındayım 3 yıldır evliyim nasıl başlarsan öyle gidiyor gibi bende ilk başta havlusunu herseyini verirdim ki hala veriyorum arada duştan çıkar afedersin iç çamaşırına kadar ben hazırlarım hatta karşı geldiğimde kocana hörmet hizmet etmek hizmetçilik değil flan diyordu ama bir süre sonra yıldım ve sürekli yüzüne vurdum yeter bende yoruluyorum flan diye arada kalkıp bi kaç şey yapıyor yardım ediyor ama onun dışında yok maalesef ki kendimizi kendimiz mahvediyor bazen sanki ya bu diyardan gideceksin ya bu deveyi gudeceksin oluyor acaba sözünü dinleyeceği birine mi bahsetsene belki onu dinler ve ben ne yapiyorum o benim hayat arkadaşım hizmetcim değil der herkesin ayrı derdi var kuzum sen Rabbıme sığın bol bol dua et belkide seninde imtihanın budur sabret bakalım Rabbım yardımcın olsun

Ben ev kullanılmış kulak çöplü haldeyken annesini babasını kendi annemi babamı çağırmalı cıngar çıkarırdım öyle yapmama etmeme falan bu adama çok hafif ne demek bornozu getirmeyince ıslak çıkıyo şu hareket komşular duymalı cinnet sebebi size yürekten çok üzüldüm bence ortalığı birbirine katın sizi sahipsiz bulmuş sırtınıza bindikçe biniyo

Okurken çok üzüldüm. Malesef ki oğlunuz büyük ihtimalle babasını örnek alacak. Umarım öyle olmaz ama sizin buna daha kesin bir çözüm bulmanız gerekiyor. Evdesiniz nasılsa deyip acaba zaten yapmanız gerekiyor diye mi bakıyor olaya? Bir de haftasonları ne yapıyorsunuz? Tavsiyem bebeğiniz 1.5 yaşında, küçük değil artık benimkiyle yaşıt, babası ile yarım gün yalnız geçirebilir. Verin öğleden sonra uzak bir yere gezmeye götürsün. Vakit geçirsin oğluyla. Bazen de evde baksın siz çıkın dört-beş saat. Ev işi zor ama hareketli küçük bir çocuk ile ev işi tam bir işkence. Belki biraz daha anlar kıymetinizi. Zaten babası yani, bir zahmet o da ilgilensin çocuğuyla. Babalar sorumluluk aldıkça daha bir baba oluyor. Başka türlü gelişmesi zor.

Taharet de aldırıyor musunuz?

Taharet de aldırıyor musunuz?
Gerçekten yaptığınız yorum çok ayıp ve çok kırıcı burda kadın kadına dertleşiyoruz derman olmaya çalışıyoruz zaten elimizde olsa bizde yapmayız ki yaptigimizhalde yaranamıyoruz ama bazı kişiler için boşanmak çare olmuyor maalesef

Yapma bacım, isteyerek yapıyorsan dertlenme yapmak istemiyorsan yapma

Yapma bacım, isteyerek yapıyorsan dertlenme yapmak istemiyorsan yapma
İşte yapmayınca kavga çıkıyoruz evlilik huzursuz oluyor ondan bahsediyoruz bizde zaten kaç kere söyledim uyardım bu kölelik değil dedi çok kavga ettik çok sorun yaşadık bazen alttan almayınca yürümüyor maalesef evlilik

Olabiliyor maalesef ve bazı aileler için boşanmak çare olmuyor maalesef lütfen kimsenin hayatını küçümsemeyin
Boşanmak ne alaka şimdi? Küçümsemiyorum, hayret ediyorum. Donunu atletini hazırlayıp koymak nedir yahu şaka gibi. Oldu olacak banyo sonrası saçını da kurutup, kulağını da temizleyin adamın ajdkksks bu sitede daha fazla şaşıramam dediğimde hep daha fazlası çıkıyor. Siz de onlardan birisiniz.

Evlilikte alttan almak idare etmek gerekiyorsa bu karşılıklıdır. Huzur bozulsun biraz da ya. Bu tarz adamların tadı kaçsın bi zahmet

Birsey demek istemiyorum tamam haklısınız hayırlı günler

Biz bekarken dönem dönem aynı evde yaşadığımız için her hâlini deneyimledim. Böyle bir adam düzelmez. İşi şansa bırakmamak lazımmış gerçekten, ben olsam boşanırdım.

Boşanma ihtimali olmayan kadınlar evlenmesin. Yani aile yapısını bilen, bizde boşanma olmaz diyen kızlarımız o yola hiç girmesin. Evlilik boşanmayla paket halinde gelir. Babasına su getirmeyen kızlar kocaya paspas oluyor, yazık günah banyo suyunu doldurmak, olmadık zamanda yemek yapmak, atletini donunu vermek nedir. Oda hizmetçisi denirdi eskiden gözümün önünde öyle profiller canlandı. Kızıma böyle muamele edilse elime sopayı alır Allah yarattı demezdim. Öyle sinirlendim ki, şiddet aklıma en son gelendir.

hiç genlerimde hizmetçilik falan yok herkes kendi işini görsün birine hizmet etmek niye mutlu etsin beni ? Domestik olmaya çalışma çabam yok kimsenin madalyasına ihtiyacım yok. Herkes aynı olmuyor işte ne güzel siz eşinize lafınız dinletmişsiniz ben çok uğraşmama rağmen yapamadım adam anlamıyor napayım ben manipüle etti. Ağlarım adam hayatımın içine ediyor akıl almak için yazıyorum siz yine hemcinisinizi vurun . Canımın kıymetini bilmeseydimde sessizce devam ederdim bu hayata

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…