- 12 Ocak 2021
- 4.400
- 18.023
- 30
-
- Konu Sahibi kirmizikertenkele
merak etmiyorum zaten :)Ben uğraşmam çocukla sen peşinde koş bi zahmet dedim merak etmeyin
Ailemin evi ama kirasını veriyor başta kendisi böyle istedi yoksa oturmam dedi.
Kötü manada dememiştim merak etmeyin diye :) altta kalmıyorum anlamında :))merak etmiyorum zaten :)
altta kalmamanıza sevindim
bakalım ne yapacak bekliyorum merakla
Aynen öyle laftan anlamayan gerginlik çıkartan bi adam doğru anlamışsınız bazıları beni yargılamış kafana silah dayamıyor yapma diye ama öyle olmuyor işte. Ben senin annen değilim eşinim çeki düzen ver dedim bakalım konusucaz akşamYorumumu ,yorumları okuduktan sonra guncelliyorum.Esinizin tavrı çok kötü.Belli ki siz yapmayınca sürekli gerginlik çıkarıp ,sizi de bebeğinizi de tedirgin ediyor laftan snlamaz adam.Bebenizi uyutun.Son konuşmanızı yapın.Ya sorumluluklarini al, ya da bosanacagim de.Buyuk ihtimal bir hafta sonra aynı düzene geçer.Bosanin.Dogurmadigim çocuğa bakacak olsam evlatlık alırım.Cocuktur derim severim,koklarim.Milletin kıllı ,yamuk seyli oğluna kul köle olmam.Yazdikca yukseldim.Bosanin
Yaptıkları ayılık,zalimlik.Ben en çok doğurmak üzere olan kadına ev temizletmesine sinir oldum.Üstelik anneler yardım edecekken engel oluyor.Kırk kat yabancı bile olsa insan hamile kadına acır,yardım eder.O gün ve doğumdan sonra tepki göstermediniz mi?
Minnet etmedim artık bi hafta oyaladı beni yarın yapıcam diye diye kendim yaptım en sonunda ,O an Yüzümü asmıştım tepki olarak doğum süreci doğum korkusıda vardı çok üstünde durmadım sonra sonra çok zoruma gitti hani işte olsa isteydi derdim balkonda oturdu bitirmeme yakın gelip ben ne yapayım dedi. Zalimlık merhametsiz
Yaptıkları ayılık,zalimlik.Ben en çok doğurmak üzere olan kadına ev temizletmesine sinir oldum.Üstelik anneler yardım edecekken engel oluyor.Kırk kat yabancı bile olsa insan hamile kadına acır,yardım eder.O gün ve doğumdan sonra tepki göstermediniz mi?
Allah aşkına siz derman olmayın , sizin durumlar da beterGerçekten yaptığınız yorum çok ayıp ve çok kırıcı burda kadın kadına dertleşiyoruz derman olmaya çalışıyoruz zaten elimizde olsa bizde yapmayız ki yaptigimizhalde yaranamıyoruz ama bazı kişiler için boşanmak çare olmuyor maalesef
O sizden bir sey istiyorsa sart kosun bulasiklari yikarsan istediğin yemegi yaparim gibiyaptırmak için uğraşıyor , yapmadığım zamanlarda canımı istedim nolur getirsen falan diyo yapmıyorum 2 gün istemiyor devam ediyor sonra
Tamam o zaman onunla bu konulari acikca konusun diyin ki ya duzelirsin ya da bu evden gidersin ama evin tum masrafini nafakasini da pasa pasa karsilarsin seni kapi onune koyuyorum az ye kendine usak tut ya da bu isler icin ayrica kendine hizmetci tut bir maas da ona ver senin hizmetcin degilim bitti yani bunu diyemiyor musunuz? Esinizin tepkisi 5 yasindaki cocuk tepkisi bu adam olmamis ki dahaHavlusuz çıkar odaya kadar ıslatır heryeri. Sigarasını almaya giderkende kapıları çarpıyor tepki olarak