Eşim hizmetçisiyim gibi davranıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çoraplarını kirli sepetine at demekten usanınca naptı bendeniz yastığının içine koyup bekledim ne yapacak diye yav pis bir şey kokuyor ne diye diye uyudu.

Düzeldi düzelicek diye bekledim hep , gün geçtikçe dhaa kötüye gidiyor tabi
Çünkü siz her seferinde pes edip hizmetine dönmeye devam ediyorsunuz. Bugün dediklerini yapmadınız yarın anlayacak değil. Küçük bir çocukla kimse bir de bunlara yetişemez. Biraz salın.

İçim rahat etmiyor batıyor etrafta bıraktığı eşyalar dayanamıyorum görmeye
İşte bunu biliyor eşiniz. Yani "ben ne kadar dağıtsam da karım dayanamaz toplar" diyor. Siz de ya dağınıklığa alışın bir süre, görsün ebesinin örekesini ya da yok illa toplarım diyorsanız da eşinize alışın

İçim rahat etmiyor batıyor etrafta bıraktığı eşyalar dayanamıyorum görmeye
E hadi evi kendin için topladın.
Havlusunu niye veriyorsun? Küveti niye dolduruyorsun? Evde yemek varken begenmedi diye neden yenisini yapıyorsun?
Kendin de hizmetcilikten mutlu gibisin.
Eşine erkek olmasını söyle, angaryalarini yapma. Hatta çamaşırını bile ütüleme, gitsin kırışık giysin. Bazı sorumluluklari ona ver. Mesela alışverişi o yapsin, arasıra çocuğu bırak işim var de kaç, bir kahve iç.

Yapmayın, bu kadar. Eşiniz size acımıyorda sizinde kendi canınıza kastınız mı var? Küveti doldur ne demek, paşaya bak. Erkek milleti nankördür, yaptıkca fazlasını ister, yaptığını gözü görmez, o yüzden hiç kendinizi yıpratmayın. Kalk kendin al suyu bi de bana getir diyin. Siz de kendinizi kıymetlendirin. Annesinin evinde değil artık.

Yazıdada yazmıştım istekleri bitsin diye çok konuştum tatlı diller küserek tepkimi gösterdim yapmadım istediklerini taş patlasın 3 gün bişey istememiştir basa sarıyor .. yorumlarda yapma konuş diyenler olmuş yapmayarakta tepkimi gösterdim yine aynı sonuç

Tamam işte yapmamaya devam ederken bir anda yine yapmaya baslamana sebep ne oldu?
Elbet biri pes edecek, sizde pes eden sen olmussun.

Sarsın yahu siz yapmamaya devam edeceksiniz. Eşiniz değil siz pes ediyorsunuz. Etmeyeceksiniz.

3 gün değil gerekirse 3 hafta yapmayın. O sizi değil siz onu yıldırın..

Aslında sanırım siz temelde her şeye yetebilmekten mutlusunuz. Belki çevreniz belki yetiştiğiniz ortam, belki de ev işlerine sonradan adapte olduğunuz için her şeye yetme, çocuğa bakma, evi temizleme, güzel yemekler yapma, üstüne bir de kocanın isteklerni harfiyyen yerine getirme gibi alanlarda takdir görmek, kendinizle gurur duymak hoşunuza gidiyor. Tam tersi olursa da kendinizi yetersiz hissedeceksiniz salamayışınız da bu yüzden. Sizi rahatsız eden bütün bunları yapmak değil eşinizin tavrı doğal olarak. Her şeye yetmeliyim psikolojisinden çıkarsanız evi ve kocanızın isteklerini biraz salarsınız

Hizmetçilikten mutlu olsam bu saatte bu derdimi anlatmazdım size. Havluyu verdiğim zamanlarda oldu ıslak ıslak çıktı heryer islandı. Çamaşırlarını ütülemiyorum vaktim yok çünkü market alışverişine birlikte çıkarız. Çocuk sorumluluğunu kesinlikle almıyor planlıyoruz tamam bakıcam diyor annesini cağrıyo birlikte bakıyolar

Havlusuz çıkar odaya kadar ıslatır heryeri. Sigarasını almaya giderkende kapıları çarpıyor tepki olarak
Yapsın bunları yerler mi ıslandı kalsın öyle. Ben olsam o kapıyı müsait bi yerine neyse.... Valla yapacak şeyler basit alışmış adam bunun önünü keseceksiniz ya da böyle devam. Herkesin canı kendine kıymetli elbet de eş yani yapılır ama size görev gibi yüklemiş her şeyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…