Eşim hizmetçisiyim gibi davranıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ediyorsunuz zaten.

Çok şükür ailem tüm kararlarımın arkadasında

Kulak çubuğu kısmına kadar okudum, yetti. Istediği şeyleri yapmayın. Konuşmayla iflah olacağıni sanmıyorum. Bir de ikinciyi (çocuk) yapmayın sakın.

Biz bekarken dönem dönem aynı evde yaşadığımız için her hâlini deneyimledim. Böyle bir adam düzelmez. İşi şansa bırakmamak lazımmış gerçekten, ben olsam boşanırdım.
Bende boşanmayı istiyorum artık
Kulak çubuğu kısmına kadar okudum, yetti. Istediği şeyleri yapmayın. Konuşmayla iflah olacağıni sanmıyorum. Bir de ikinciyi (çocuk) yapmayın sakın.
Önlemimi aldım

Sakın dediklerini yapmayın. Sakın alıştırmayın.. Bu sizin elinizde

Havlusuz çıkar odaya kadar ıslatır heryeri. Sigarasını almaya giderkende kapıları çarpıyor tepki olarak
Yapsınn hiç yumuşamayın.. Baktınız olmuyor alın çocuğunuzu ailenizin yanına gidin taa ki adam olana kadar.

Evi batırdığı an dışardan temizliğe destek alın parası gittikçe kocanızın beyni açılır.

bir yorumunuzda ben oğlumu böyle yetiştirmiycem demişsiniz de evdeki erkek figürü belli nasıl olacak o? çocuk ya babası gibi olacak erkek olarak size komut verecek yada sizin gibi olacak babasının komutlarını uygulayacak.
kendi çorabını alıp giyemeyen küvetini dolduramayan havlusunu almaktan aciz bir adama nasıl saygı duyup sevişebiliyorsunuz onu merak ettim ben. adam düz asalak yani. hayatını idame ettirmek için ihtiyaçlarını görecek başka bir canlıya ihtitacı var. anasından size devrolmuş.

Ne evlilikler var okurken dehşete düştüm. Siz hayat arkadaşı eş değilsiniz siz köle hizmetçisiniz eşiniz sizi zerre kadar sevmiyor
Çünkü seven insan merhamet duyar normal evliliklerde eşler hayatı paylaşır yüklerini paylaşır.
Benim kocam da tek erkek annesinin evinde bardak kaldırmamış biri ama şuan ben bebeğimle ilgileniyorum gece boyu uykusuz kalıyorum diye sabah uyanır bebeği alır sen 1 saat uyu ben bakarım der işe gitmeden mesela veya işten yorgun da gelse sofrayı kaldırmaya yardım eder hastaysam her işi yapar bana bebek gibi bakar
Sizi sevmiyor bence

Ayy tam bir parazit canlı ya eşiniz. Yararı yok, zararı çok.
Çare yapmamak. Sigara veya su mu istiyor vermeyin, havlu mu istiyor vermeyin gerekirse ıslansın yerler ama camları da açın rezil olsun ki havlusunu almayı öğrensin. Yemek varken başka bir yemek mi istiyor yapmayın, olanı yesin yenisini zaten bu vurdumduymazlık ile yapmaz. Kulak çöplerini pantolonlarının ceplerine koyun kendi çöpü ne de olsa. Çoraplarını çantasına koyun bi şaşırsın. Ama bunları yaparken kararlı durun, 3 ghb yapıp 4.gün pes etmeyin. Baktınız yine olmuyor boşayın. Bu adam bu şekilde çekilecek çile değil. Anası hizmet etsin madem hizmet istiyor.

Yorumunuz biraz acımasızca olmuş ama doğru şeyler söylemişsiniz çok severek evlendik başlarda böyle değildi evliliğiminde 5 ayında hamile kaldım işler bu raddeye gelmeden yani. Çocuk yetiştirme konusuna gelince katılmıyorum kayınpederim eşimin tam tersi muhteşem bi eş iki gün izninde kayınvalidemle tüm evi kaldırıp siler süpür camları siler hep böyleymiş eşimin babası . Alimden zalim hesabı. Yani figürün çok bi önemi olduğunu düşünmüyorum yetiştirmek önemli olan , eşimin annesi gibi yetiştirmicem çocuğumu . Boşanıcam kafama koydum

malesef öyle merhamet sıfır bende sevdiğini düşünmüyorum, ona göre aşkından sevgisinden ölüyor her gün mutlaka seni seviyorum der batsın böyle sevgi. Yanında olayım diye böyle devam ettiğini düşüyorum

Yapmayın söylediklerini ve çok yorulduğunuzu hayatın iki kişilik olduğunu böyle devam ederse sabrınızın tükeneceğini anlatın. Benimde 2 yaş çocuğum var eve düzenli yardımcım gelir, eşimle ortak yaparız kalan işleri. Çocuk bakımı yarı yarıya ben çalışmıyorum eşim çalışıyor. Eşim arada çocuğa bakar ben yarım gün çıkarım evden gezerim bakıma giderim vs. Asla aramızda para ya da vakit sorun olmaz. Çocuğun bakımını asla ihmail etmeyiz ancak ev işleri ve diğer işlerde esneğizdir. Böyle evlilikte oluyor bilin istedim

sonu gelmediği için isteklerinin bende böyle düşünüyorum artık seven insan sevdiğine bunu yapmaz.. annesi bi dediğini iki etmemiş annesinin eseri bu hali
Hayır sizin eseriniz... Eşimin annesi de her istediğini yapmış, benim annemde yaptı. Şimdi öyle değiliz...

Bu yardım etmemeden daha farklı birşey, size eziyet ediyor.... Dur demek sizin elinizde... Havlu istedi asılı aşkım sen al, başka bir şey mi istedi müsait değilim aşkım çocuğun yanındayım vs demeniz lazım. O an tepki veriyorsunuz. Herşeyi yapıp yapıp, sonra oturup şöylesin böylesin demeyin. Adamlar anlamıyor, dırdır yapıyor gözüyle bakıyor....

Eşim az şey yapıyor diye şikayet ediyordum, öpüp başımın üstüne koyayım bali

Senelerce ekonomik özgürlüğü olmuş güçlü kadınların birden hangi motivasyonla köle hayatina geçtiklerini anlamiyorum.

Başlangıçta, "eşim tabii ki yapmam gerekir" dediginiz için yapiyor.

Ortalığa attığı pis kulak çöpünü mabadına soksaydınız bir daha cesaret edemezdi. Küveti doldur diyormuş sanki bana Sultan Süleyman. Allahın yamuk şeylisindeki özgüvene bak. Hiç korkusu yok ki terkedilmeye dair.

Kimse size getir götür al ver diyemez. Evlilik bu değil, sevgi hiç değil.
Dinde bile yeri yok bunun.
Saygısız herif.

Kurtulmak istiyorsaniz son bir kez ağırlık koyacaksiniz. Yapmiyorum kendin yapacaksin diyeceksiniz. Görev paylaşımında size ait bir konuysa da rica edecek. Kabul etmiyorsa boşanacaksınız, boşanmayacaksanız da ağlamayacaksınız.

Maşallah olması gereken bu eşi destek olan kadınlar mutlu olurlar hep çevremden gördüğüm .
Boş
Bu yazdığımı yorum yapan arkadaşlar görür mi bilmiyorum ama herkese tek tek yazamıcam. Yorumda bulunan herkese teşekkür ederim öncelikle acı gerçekleri tokat gibi bikez daha yedim hiç uyumadım düşündüm taşındım yüz yüze konuşmak bile istemedim . Bu davranışlara artık tahammül edemediğimi söyledim. bu kadar ızdırap oluyorsam sana boşanalım dedi . Boşanmayı ben söylicektim o söyledi . sevmiyormuş gerçekten , düzeltirim kendimi demedi direkt boşanalım dedi tamam dedim bende suan nasıl bi yol izliceğimizi konuşuyoruz bu kadar kolay olmasına şaşırdım biraz ayy karmaşığım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…