Eşim eve bozulan eşyanın yenisini almıyor, çıldırmak üzereyim, tavsiyeye ihtiyacım var.ama

Böyle yaparak sizin üzerinizden güç almaya çalışıyor.
Aslında kendini maddi yönden eksik ve hatta ezik gördüğü için böylece söz geçirmeye çalışıyor.
Ego savaşi
Ben erkeğim ne dersem o olur modunda .

Hayatında gördüğü boşanma sayısı 2 hakim sayısı 0. Yazıyor Allah yazıyor kendince bir dünya kurmuş herkese de bir görev vermiş
Burada da siz akıl yürütme yapmışsınız yalnız. Nerden biliyorsunuz hakim görmediğini. Yakınımda hakim de var savcı da. Evet her meslekte oldugu gibi saygı duyulası bir meslek ama sizde farkli birsey var. Bu sitede sadece siz hakim oldugunuzu yani mesleginizi yorum yaptiginız her konuda belirtiyorsunuz. İlk önce bi üstten üstten konuşmalar ve sonuc hic şaşmıyor hakimim ben. Gercek hayattaki bulamadığınız ilgi alakayı burada bulmaya çalışiyorsunuz gibi...

Yeni gozum aciliyor diyelim,
Saflık diyor insanların çoğu ama iyi niyet aslında sizinki.Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz, iyilik güzellik varken birbirini üzmeye gerek yok diyorsun .Sonra bakıyorsun olmuyor .Kimse senin düşündüğün gibi masum değil,sen de onlara benzeyip kötü oluyorsun.

Doğruyu görmüşsünüz en azından, böyle devam edin,asla taviz vermeyin.Hatta cidden bakmayın bu adama daha fazla.Eşinden de ek kart alan adama saygım da kalmaz benim.

Aynen öyle tercih ettim bi yandan da dosya okuyorum. Senin akıl yürütmelerin hep bu şekildeyse Allah yardımcın olsun hep yanlış fikirlerle dolusun

Şahsen fotoğraf falan atması cok cocukca geldi bencede mesleğiyle var olmaya çalışan biri, fotoğraf atana kadar bir saygınlığı hakediyor diye düşündüm taki fotoyu görene kadar, ben ispatlamam mesela kimseye bir şey güler geçerim

Naptın şimdi? Makina aldınmı ? Yani bazı insanlar kemdılerını vazgecılmez sanıyor bence. Makınayla boşanmanın ne ılgısı var. Böle ne ılgısı var dıcem ama o kadar alakasız boşanma sebeplerı gördümki? Olamaz dedıgın her şey oluyor bunu da yaşamayan bılmıyor.

Son yazdıklarınıza bittim harikasınız böyle devam valla resmen içimden tonlama yaparak okudum bozuk makinaya ya ben ya makina diyor ya adama bak

Hazır ağzı ile boşarım demiş blöf yapmış, boşa fırsat bu fırsat
Sen istedin ben de yaptım dersin mis gibi

Ay boşanın, neden katlandınız ki bunca zaman , çekilecek dert değil...

Gerçekten böyle dediyseniz bravo

Bu tepkilerden sonra geri dönüş yapmayın. gidip yeni makine alın kendisini de eski eşyalarla birlikte kapının önüne koyun lütfen.
Eskici mi alır,yetiştiremeyen ana babası mı alır biliemeyiz

Bosa bu salagi açindan olsun .sen niye ondan izin aliyorsun ki hala .elinde kartin var git al getirsinler eve oda defolup gitsin .Ev fakanda aldin mi bu adama ? Tapu senin ustuneyse annenin ustune fakan yap.

şöyle ki daha önce bunun farkında değildim, evde ki bir eşya ile ilgili sorun olduğu zaman ciddi ciddi maddi problemimiz sebebiyle alamıyoruz sanıyordum, gördüm ki eşimin almakla ilgili sorunu var. ben istemeyi ve almayı bilmedikçe o üste çıkıyordu. ilerleyen süreç biraz kavgalı olacak. çünkü hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum. kavga etmek, itaat etmemek, almak. o da daha hırçın olacak. bunun sonu ya boşanma olacak, ya kavgalı bir hayat, yada psikolojik destek. ben zaten psikolojik destek aldığım için gerçekleri görmeye başladım. eğer destek almayı kabul ederse orta yolu bulucaz, yoksa herkes istediği yola gidecek başka yol kalmıyor

Ay ağzınıza sağlık. Boşayın gitsin paraziti. Gerçek hayat nasıl oluyormuş görsün

Memursunuz, doktora yapıyorsunuz ve işi gücü olmayan, bu bit yavrusuna mı tahammül ediyorsunuz?
işi var ama bana hayrı yok onu anladım. sözleşmeli çalışıyor ve işe girip çıkarıyorlar. aldığı maaşı da işiyle ilgili şeylere harcadığını salak gibi yeni anladım. çünkü daha önce sorgulamamışım. yani onun çalışması eve girmiyor, ben enayi gibi sabit memur maaşıyla evi dönderiyorum. insan gözünü kulağını kapatıp yokmuş gibi yaparsa görmüyor hiçbişeyi. söylenenleri de eşimle aramı bozmaya çalışıyorlar sanıyordum. uykudan uyanıp bakınca gördüklerimle kendimi aptal gibi hissettim. şimdi o sebeple kavga oluyor. soruyorum çünkü maaşın nerde, neden tüm masraflar bende, neden bozulan eşyayı alamıyoruz. oda tabi düzen bozulduğu için daha çok saçma şeyle korkutmayı deniyor, boşarım seni diyerek. ben korkmuyorum üstüne gidiyorum. eşya almadığı için beni boşamaksa fikri bana özgürlük olur bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…