Böyle yaparak sizin üzerinizden güç almaya çalışıyor.Arkadaşlar merhaba, 11 yıllık evliyim. Ben memur olarak çalışıyorum. eşim yıllardır iş problemleri var. işe girer, çıkar. kendisi öfkeli birisi olduğu icin genelde herkesle kavga eder. yıllardır maddi olarak doğru düzgün getirisi olmamasına rağmen o üzülmesin diye salak gibi tepki bile vermedim hep içime attım. basit bir eşya dahi eve alamadım. kıyafet ya da yiyecek alınacaksa fiyatına bakmadan alır. ama iş evde bozulan bir eşya ya da alınması gereken basit bir bardaksa alamam der durur. Ben yıllarca böyle idare ettim. Ben sanıyorum ki esimin maddi olarak yetersizliği yüzünden alamıyoruz. evlenirken de bedavaya gelin oldum diyebilirim. evin her eşyasını Ben aldım. Bu arada derdin neydi ki herseyi sen yaptın derseniz gözüme perde inmiş diyeceğim başka açıklama bulamıyorum, hemde yillarca o perdeyle yaşamışım. kocama aşık olup evlenmiş de değilim, görücü usulü. o dönem ailem tesettürlü olmama karşıydı, sanirim eşim Ben senin yanındayım dediği için herseyi göğüsledim. yıllar içinde hersey içimde kaldı, bir baktım ki kendi kendime kıyafet bile alamaz olmuşum. Her konuda eşime bağımlıyım, oysa aslinda yetersiz olan kocam, ben yetersi gibi davranıyorum. ayrıca kavgacı, herkesle kavga ediyor bende farkına varmadan herkesten soğumuşum. Ben artık psikoloğa gitmeye basladim, ve çok şükür farkındalığı arttı, görmeye başladım. esimin para harcayaman bir adam olduğunu gördüm. simdi evde bulaşık makinem bozuldu kac defa yaptırma mücadelesine girdi, verdiği para daha fazla, inatla uğraşıyor. süpürge makinemde aynı, kac kere yaptırdı. Ben artık nefret eder oldum bu durumlardan. gecen aksam yeter artık makine alalim dedim, alamazsın ya bosaniriz ya da o makineyle idare edersin dedi, sıktır dedim. defol git. senle mi uğraşacam. yıllardır susan kadın artık küfürlü bile konuşur oldu. Bu makineleri de Ben almistim hayırdır, hem kendin ödemiyorsun, hemde benim almama sorun çıkarıyorsun sana noluyor dedim. alamazsın benim rizam yok, boşaniriz diyor. salak sen makine almamak için bosaniyorsan defol git, ben yillarca nasıl sabrettim acaba bilemiyorum. içimi dökmek istedim sizlere. zoruma gidiyor yillarca almaya bilen adama mış gibi yaşayıp hasta etmişim kendimi
Burada da siz akıl yürütme yapmışsınız yalnız. Nerden biliyorsunuz hakim görmediğini. Yakınımda hakim de var savcı da. Evet her meslekte oldugu gibi saygı duyulası bir meslek ama sizde farkli birsey var. Bu sitede sadece siz hakim oldugunuzu yani mesleginizi yorum yaptiginız her konuda belirtiyorsunuz. İlk önce bi üstten üstten konuşmalar ve sonuc hic şaşmıyor hakimim ben. Gercek hayattaki bulamadığınız ilgi alakayı burada bulmaya çalışiyorsunuz gibi...Hayatında gördüğü boşanma sayısı 2 hakim sayısı 0. Yazıyor Allah yazıyor kendince bir dünya kurmuş herkese de bir görev vermiş
Xiomi 2 serisi daha yenileri cikmistir ama biz bundan da cok memnunuz. Tavsiye ettigim alan herkes cok memnunHangi robot süpürge sizinki ?
Saflık diyor insanların çoğu ama iyi niyet aslında sizinki.Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz, iyilik güzellik varken birbirini üzmeye gerek yok diyorsun .Sonra bakıyorsun olmuyor .Kimse senin düşündüğün gibi masum değil,sen de onlara benzeyip kötü oluyorsun.Yeni gozum aciliyor diyelim,
Öncelikle ondaki el kartı iptal ettirin. Ve kart vermeyin ona.benimde niyetim o, robot süpürge insallah, aldım diye boşanmak isterse zatwn s.k.t.r git dedim, daha ne olsun
Aynen öyle tercih ettim bi yandan da dosya okuyorum. Senin akıl yürütmelerin hep bu şekildeyse Allah yardımcın olsun hep yanlış fikirlerle dolusun
Şahsen fotoğraf falan atması cok cocukca geldi bencede mesleğiyle var olmaya çalışan biri, fotoğraf atana kadar bir saygınlığı hakediyor diye düşündüm taki fotoyu görene kadar, ben ispatlamam mesela kimseye bir şey güler geçerimBurada da siz akıl yürütme yapmışsınız yalnız. Nerden biliyorsunuz hakim görmediğini. Yakınımda hakim de var savcı da. Evet her meslekte oldugu gibi saygı duyulası bir meslek ama sizde farkli birsey var. Bu sitede sadece siz hakim oldugunuzu yani mesleginizi yorum yaptiginız her konuda belirtiyorsunuz. İlk önce bi üstten üstten konuşmalar ve sonuc hic şaşmıyor hakimim ben. Gercek hayattaki bulamadığınız ilgi alakayı burada bulmaya çalışiyorsunuz gibi...
Naptın şimdi? Makina aldınmı ? Yani bazı insanlar kemdılerını vazgecılmez sanıyor bence. Makınayla boşanmanın ne ılgısı var. Böle ne ılgısı var dıcem ama o kadar alakasız boşanma sebeplerı gördümki? Olamaz dedıgın her şey oluyor bunu da yaşamayan bılmıyor.Arkadaşlar merhaba, 11 yıllık evliyim. Ben memur olarak çalışıyorum. eşim yıllardır iş problemleri var. işe girer, çıkar. kendisi öfkeli birisi olduğu icin genelde herkesle kavga eder. yıllardır maddi olarak doğru düzgün getirisi olmamasına rağmen o üzülmesin diye salak gibi tepki bile vermedim hep içime attım. basit bir eşya dahi eve alamadım. kıyafet ya da yiyecek alınacaksa fiyatına bakmadan alır. ama iş evde bozulan bir eşya ya da alınması gereken basit bir bardaksa alamam der durur. Ben yıllarca böyle idare ettim. Ben sanıyorum ki esimin maddi olarak yetersizliği yüzünden alamıyoruz. evlenirken de bedavaya gelin oldum diyebilirim. evin her eşyasını Ben aldım. Bu arada derdin neydi ki herseyi sen yaptın derseniz gözüme perde inmiş diyeceğim başka açıklama bulamıyorum, hemde yillarca o perdeyle yaşamışım. kocama aşık olup evlenmiş de değilim, görücü usulü. o dönem ailem tesettürlü olmama karşıydı, sanirim eşim Ben senin yanındayım dediği için herseyi göğüsledim. yıllar içinde hersey içimde kaldı, bir baktım ki kendi kendime kıyafet bile alamaz olmuşum. Her konuda eşime bağımlıyım, oysa aslinda yetersiz olan kocam, ben yetersi gibi davranıyorum. ayrıca kavgacı, herkesle kavga ediyor bende farkına varmadan herkesten soğumuşum. Ben artık psikoloğa gitmeye basladim, ve çok şükür farkındalığı arttı, görmeye başladım. esimin para harcayaman bir adam olduğunu gördüm. simdi evde bulaşık makinem bozuldu kac defa yaptırma mücadelesine girdi, verdiği para daha fazla, inatla uğraşıyor. süpürge makinemde aynı, kac kere yaptırdı. Ben artık nefret eder oldum bu durumlardan. gecen aksam yeter artık makine alalim dedim, alamazsın ya bosaniriz ya da o makineyle idare edersin dedi, sıktır dedim. defol git. senle mi uğraşacam. yıllardır susan kadın artık küfürlü bile konuşur oldu. Bu makineleri de Ben almistim hayırdır, hem kendin ödemiyorsun, hemde benim almama sorun çıkarıyorsun sana noluyor dedim. alamazsın benim rizam yok, boşaniriz diyor. salak sen makine almamak için bosaniyorsan defol git, ben yillarca nasıl sabrettim acaba bilemiyorum. içimi dökmek istedim sizlere. zoruma gidiyor yillarca almaya bilen adama mış gibi yaşayıp hasta etmişim kendimi
Ben burada dohtor gördüm hep aktif hangi konuya baksam emojileri var nasıl doktorsaHayır çok işleri olur diye düşündüm gerçekten hakimse burda harcayacak vakti nasıl bulur onu anlamaya calıstım
Ay boşanın, neden katlandınız ki bunca zaman , çekilecek dert değil...Arkadaşlar merhaba, 11 yıllık evliyim. Ben memur olarak çalışıyorum. eşim yıllardır iş problemleri var. işe girer, çıkar. kendisi öfkeli birisi olduğu icin genelde herkesle kavga eder. yıllardır maddi olarak doğru düzgün getirisi olmamasına rağmen o üzülmesin diye salak gibi tepki bile vermedim hep içime attım. basit bir eşya dahi eve alamadım. kıyafet ya da yiyecek alınacaksa fiyatına bakmadan alır. ama iş evde bozulan bir eşya ya da alınması gereken basit bir bardaksa alamam der durur. Ben yıllarca böyle idare ettim. Ben sanıyorum ki esimin maddi olarak yetersizliği yüzünden alamıyoruz. evlenirken de bedavaya gelin oldum diyebilirim. evin her eşyasını Ben aldım. Bu arada derdin neydi ki herseyi sen yaptın derseniz gözüme perde inmiş diyeceğim başka açıklama bulamıyorum, hemde yillarca o perdeyle yaşamışım. kocama aşık olup evlenmiş de değilim, görücü usulü. o dönem ailem tesettürlü olmama karşıydı, sanirim eşim Ben senin yanındayım dediği için herseyi göğüsledim. yıllar içinde hersey içimde kaldı, bir baktım ki kendi kendime kıyafet bile alamaz olmuşum. Her konuda eşime bağımlıyım, oysa aslinda yetersiz olan kocam, ben yetersi gibi davranıyorum. ayrıca kavgacı, herkesle kavga ediyor bende farkına varmadan herkesten soğumuşum. Ben artık psikoloğa gitmeye basladim, ve çok şükür farkındalığı arttı, görmeye başladım. esimin para harcayaman bir adam olduğunu gördüm. simdi evde bulaşık makinem bozuldu kac defa yaptırma mücadelesine girdi, verdiği para daha fazla, inatla uğraşıyor. süpürge makinemde aynı, kac kere yaptırdı. Ben artık nefret eder oldum bu durumlardan. gecen aksam yeter artık makine alalim dedim, alamazsın ya bosaniriz ya da o makineyle idare edersin dedi, sıktır dedim. defol git. senle mi uğraşacam. yıllardır susan kadın artık küfürlü bile konuşur oldu. Bu makineleri de Ben almistim hayırdır, hem kendin ödemiyorsun, hemde benim almama sorun çıkarıyorsun sana noluyor dedim. alamazsın benim rizam yok, boşaniriz diyor. salak sen makine almamak için bosaniyorsan defol git, ben yillarca nasıl sabrettim acaba bilemiyorum. içimi dökmek istedim sizlere. zoruma gidiyor yillarca almaya bilen adama mış gibi yaşayıp hasta etmişim kendimi
Sahte diplomayla instada terapi seansı veren doktorlardandır belki deBen burada dohtor gördüm hep aktif hangi konuya baksam emojileri var nasıl doktorsayani hakim de olabiler çok boş vakti vardır
Gerçekten böyle dediyseniz bravoArkadaşlar merhaba, 11 yıllık evliyim. Ben memur olarak çalışıyorum. eşim yıllardır iş problemleri var. işe girer, çıkar. kendisi öfkeli birisi olduğu icin genelde herkesle kavga eder. yıllardır maddi olarak doğru düzgün getirisi olmamasına rağmen o üzülmesin diye salak gibi tepki bile vermedim hep içime attım. basit bir eşya dahi eve alamadım. kıyafet ya da yiyecek alınacaksa fiyatına bakmadan alır. ama iş evde bozulan bir eşya ya da alınması gereken basit bir bardaksa alamam der durur. Ben yıllarca böyle idare ettim. Ben sanıyorum ki esimin maddi olarak yetersizliği yüzünden alamıyoruz. evlenirken de bedavaya gelin oldum diyebilirim. evin her eşyasını Ben aldım. Bu arada derdin neydi ki herseyi sen yaptın derseniz gözüme perde inmiş diyeceğim başka açıklama bulamıyorum, hemde yillarca o perdeyle yaşamışım. kocama aşık olup evlenmiş de değilim, görücü usulü. o dönem ailem tesettürlü olmama karşıydı, sanirim eşim Ben senin yanındayım dediği için herseyi göğüsledim. yıllar içinde hersey içimde kaldı, bir baktım ki kendi kendime kıyafet bile alamaz olmuşum. Her konuda eşime bağımlıyım, oysa aslinda yetersiz olan kocam, ben yetersi gibi davranıyorum. ayrıca kavgacı, herkesle kavga ediyor bende farkına varmadan herkesten soğumuşum. Ben artık psikoloğa gitmeye basladim, ve çok şükür farkındalığı arttı, görmeye başladım. esimin para harcayaman bir adam olduğunu gördüm. simdi evde bulaşık makinem bozuldu kac defa yaptırma mücadelesine girdi, verdiği para daha fazla, inatla uğraşıyor. süpürge makinemde aynı, kac kere yaptırdı. Ben artık nefret eder oldum bu durumlardan. gecen aksam yeter artık makine alalim dedim, alamazsın ya bosaniriz ya da o makineyle idare edersin dedi, sıktır dedim. defol git. senle mi uğraşacam. yıllardır susan kadın artık küfürlü bile konuşur oldu. Bu makineleri de Ben almistim hayırdır, hem kendin ödemiyorsun, hemde benim almama sorun çıkarıyorsun sana noluyor dedim. alamazsın benim rizam yok, boşaniriz diyor. salak sen makine almamak için bosaniyorsan defol git, ben yillarca nasıl sabrettim acaba bilemiyorum. içimi dökmek istedim sizlere. zoruma gidiyor yillarca almaya bilen adama mış gibi yaşayıp hasta etmişim kendimi
Bu tepkilerden sonra geri dönüş yapmayın. gidip yeni makine alın kendisini de eski eşyalarla birlikte kapının önüne koyun lütfen.Arkadaşlar merhaba, 11 yıllık evliyim. Ben memur olarak çalışıyorum. eşim yıllardır iş problemleri var. işe girer, çıkar. kendisi öfkeli birisi olduğu icin genelde herkesle kavga eder. yıllardır maddi olarak doğru düzgün getirisi olmamasına rağmen o üzülmesin diye salak gibi tepki bile vermedim hep içime attım. basit bir eşya dahi eve alamadım. kıyafet ya da yiyecek alınacaksa fiyatına bakmadan alır. ama iş evde bozulan bir eşya ya da alınması gereken basit bir bardaksa alamam der durur. Ben yıllarca böyle idare ettim. Ben sanıyorum ki esimin maddi olarak yetersizliği yüzünden alamıyoruz. evlenirken de bedavaya gelin oldum diyebilirim. evin her eşyasını Ben aldım. Bu arada derdin neydi ki herseyi sen yaptın derseniz gözüme perde inmiş diyeceğim başka açıklama bulamıyorum, hemde yillarca o perdeyle yaşamışım. kocama aşık olup evlenmiş de değilim, görücü usulü. o dönem ailem tesettürlü olmama karşıydı, sanirim eşim Ben senin yanındayım dediği için herseyi göğüsledim. yıllar içinde hersey içimde kaldı, bir baktım ki kendi kendime kıyafet bile alamaz olmuşum. Her konuda eşime bağımlıyım, oysa aslinda yetersiz olan kocam, ben yetersi gibi davranıyorum. ayrıca kavgacı, herkesle kavga ediyor bende farkına varmadan herkesten soğumuşum. Ben artık psikoloğa gitmeye basladim, ve çok şükür farkındalığı arttı, görmeye başladım. esimin para harcayaman bir adam olduğunu gördüm. simdi evde bulaşık makinem bozuldu kac defa yaptırma mücadelesine girdi, verdiği para daha fazla, inatla uğraşıyor. süpürge makinemde aynı, kac kere yaptırdı. Ben artık nefret eder oldum bu durumlardan. gecen aksam yeter artık makine alalim dedim, alamazsın ya bosaniriz ya da o makineyle idare edersin dedi, sıktır dedim. defol git. senle mi uğraşacam. yıllardır susan kadın artık küfürlü bile konuşur oldu. Bu makineleri de Ben almistim hayırdır, hem kendin ödemiyorsun, hemde benim almama sorun çıkarıyorsun sana noluyor dedim. alamazsın benim rizam yok, boşaniriz diyor. salak sen makine almamak için bosaniyorsan defol git, ben yillarca nasıl sabrettim acaba bilemiyorum. içimi dökmek istedim sizlere. zoruma gidiyor yillarca almaya bilen adama mış gibi yaşayıp hasta etmişim kendimi
şöyle ki daha önce bunun farkında değildim, evde ki bir eşya ile ilgili sorun olduğu zaman ciddi ciddi maddi problemimiz sebebiyle alamıyoruz sanıyordum, gördüm ki eşimin almakla ilgili sorunu var. ben istemeyi ve almayı bilmedikçe o üste çıkıyordu. ilerleyen süreç biraz kavgalı olacak. çünkü hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum. kavga etmek, itaat etmemek, almak. o da daha hırçın olacak. bunun sonu ya boşanma olacak, ya kavgalı bir hayat, yada psikolojik destek. ben zaten psikolojik destek aldığım için gerçekleri görmeye başladım. eğer destek almayı kabul ederse orta yolu bulucaz, yoksa herkes istediği yola gidecek başka yol kalmıyorPeki evlilikle ilgili bir planiniz var mı? Yani simdi aliyorsunuz ama yarin bir gün adam sizi kisitladiginda yine ayni davranisi sergileme ihtimaliniz yüksek çünkü ayni evdesiniz ve kolayca tepki koyamiyorsunuz. Degisim de zordur. Yani aşmaya çalışıyorum demissiniz ama bu aşma suresi seneler de sürebilir hala adami beslemek neden?
işi var ama bana hayrı yok onu anladım. sözleşmeli çalışıyor ve işe girip çıkarıyorlar. aldığı maaşı da işiyle ilgili şeylere harcadığını salak gibi yeni anladım. çünkü daha önce sorgulamamışım. yani onun çalışması eve girmiyor, ben enayi gibi sabit memur maaşıyla evi dönderiyorum. insan gözünü kulağını kapatıp yokmuş gibi yaparsa görmüyor hiçbişeyi. söylenenleri de eşimle aramı bozmaya çalışıyorlar sanıyordum. uykudan uyanıp bakınca gördüklerimle kendimi aptal gibi hissettim. şimdi o sebeple kavga oluyor. soruyorum çünkü maaşın nerde, neden tüm masraflar bende, neden bozulan eşyayı alamıyoruz. oda tabi düzen bozulduğu için daha çok saçma şeyle korkutmayı deniyor, boşarım seni diyerek. ben korkmuyorum üstüne gidiyorum. eşya almadığı için beni boşamaksa fikri bana özgürlük olur buMemursunuz, doktora yapıyorsunuz ve işi gücü olmayan, bu bit yavrusuna mı tahammül ediyorsunuz?