Eşim eve bozulan eşyanın yenisini almıyor, çıldırmak üzereyim, tavsiyeye ihtiyacım var.ama

Hakim olması görüşlerimi istediği gibi yargılayacağı anlamına mı geliyor bacım
Bacım komşum hatce teyzeden gördüm demiyor bilimsel istatistik diyor. Hani var ya Twitter’da her twittin altına yazılan sen bilirkişi misin diyen arkadaşların bahsettiği bilirkişi işte bu hakime hanım galiba :)

Bacım hakime çattın, hayırlısı olsun :)
Ayrıca bir hakimin böyle bir sitede ne işi var koskoca hakimsin
Ne görebilirsin ki ? En fazla hadi 5 komşun boşanmış olsun veya boşanmamış hadi 5 aileden duy 10.
Bir yıl 52 hafta. Salı ve perşembe duruşma günlerim.
Haftada en aşağı 6 eşe karşı işlenmiş suç desek 1 yılda en az 300 küsür aile içi basit yaralama, görüyorum ben. Asgaride tuttum bak rakamı. Hakaret ve tehditi saymıyorum onlar da girerse 1000 oluyor sayı. Bu davaların çoğu şikayetten vazgeçme şeklinde oluyor çünkü kadınlar çalışmayan ve çaresiz kadınlar. Gidecek yerleri yok mecbur devam edecekler. Çalışan ve çalışmayan arasında kıyaslanamayacak bir oran bu.
Bırak da senden çok ben bileyim
Koskoca hakimmişsiniz sitede insanlarla sen bilmezsin ben bilirim diye muhabbetlere mi giriyorsunuz yani şu an hayal kırıklığı yaşadım 😄

Arkadaşlar merhaba, 11 yıllık evliyim. Ben memur olarak çalışıyorum. eşim yıllardır iş problemleri var. işe girer, çıkar. kendisi öfkeli birisi olduğu icin genelde herkesle kavga eder. yıllardır maddi olarak doğru düzgün getirisi olmamasına rağmen o üzülmesin diye salak gibi tepki bile vermedim hep içime attım. basit bir eşya dahi eve alamadım. kıyafet ya da yiyecek alınacaksa fiyatına bakmadan alır. ama iş evde bozulan bir eşya ya da alınması gereken basit bir bardaksa alamam der durur. Ben yıllarca böyle idare ettim. Ben sanıyorum ki esimin maddi olarak yetersizliği yüzünden alamıyoruz. evlenirken de bedavaya gelin oldum diyebilirim. evin her eşyasını Ben aldım. Bu arada derdin neydi ki herseyi sen yaptın derseniz gözüme perde inmiş diyeceğim başka açıklama bulamıyorum, hemde yillarca o perdeyle yaşamışım. kocama aşık olup evlenmiş de değilim, görücü usulü. o dönem ailem tesettürlü olmama karşıydı, sanirim eşim Ben senin yanındayım dediği için herseyi göğüsledim. yıllar içinde hersey içimde kaldı, bir baktım ki kendi kendime kıyafet bile alamaz olmuşum. Her konuda eşime bağımlıyım, oysa aslinda yetersiz olan kocam, ben yetersi gibi davranıyorum. ayrıca kavgacı, herkesle kavga ediyor bende farkına varmadan herkesten soğumuşum. Ben artık psikoloğa gitmeye basladim, ve çok şükür farkındalığı arttı, görmeye başladım. esimin para harcayaman bir adam olduğunu gördüm. simdi evde bulaşık makinem bozuldu kac defa yaptırma mücadelesine girdi, verdiği para daha fazla, inatla uğraşıyor. süpürge makinemde aynı, kac kere yaptırdı. Ben artık nefret eder oldum bu durumlardan. gecen aksam yeter artık makine alalim dedim, alamazsın ya bosaniriz ya da o makineyle idare edersin dedi, sıktır dedim. defol git. senle mi uğraşacam. yıllardır susan kadın artık küfürlü bile konuşur oldu. Bu makineleri de Ben almistim hayırdır, hem kendin ödemiyorsun, hemde benim almama sorun çıkarıyorsun sana noluyor dedim. alamazsın benim rizam yok, boşaniriz diyor. salak sen makine almamak için bosaniyorsan defol git, ben yillarca nasıl sabrettim acaba bilemiyorum. içimi dökmek istedim sizlere. zoruma gidiyor yillarca almaya bilen adama mış gibi yaşayıp hasta etmişim kendimi
Bosamassan adam degilsin de. Sana birsey soyleyeyimmi bu hayatta kendine yapacagin en buyuk iyiliklerden biri bu ise yaramaz cali supurgesi herifi bosamak olur. İkinciside robot supurge al. İnan bana yatar kalkar o robot supurgeye dua eder sukredersin. Anneme aldim ablama aldim kendime aldim. Uc aydir diyoruz ki cok sukur ya. Belimize elimize kendimize niye eziyet etmisiz. Bundan sonra her yeni cikan teknoloji aletini aliyoruz. Sirada kurutma makinesi var.hicbirseu sagligimizdan ve zamanimizdan kiymetli degil. Herseyi kolaylastirmaya bak.inanki buyuk rahatlik.

Bosamassan adam degilsin de. Sana birsey soyleyeyimmi bu hayatta kendine yapacagin en buyuk iyiliklerden biri bu ise yaramaz cali supurgesi herifi bosamak olur. İkinciside robot supurge al. İnan bana yatar kalkar o robot supurgeye dua eder sukredersin. Anneme aldim ablama aldim kendime aldim. Uc aydir diyoruz ki cok sukur ya. Belimize elimize kendimize niye eziyet etmisiz. Bundan sonra her yeni cikan teknoloji aletini aliyoruz. Sirada kurutma makinesi var.hicbirseu sagligimizdan ve zamanimizdan kiymetli degil. Herseyi kolaylastirmaya bak.inanki buyuk rahatlik.
Hangi robot süpürge sizinki ?

Özellikle bu ara memur olmuş (ki bir kadın için en güvenli en sağlam işlerden biri) ama kocasının sorunlarını çeken kocasına muhtaç gibi davranan konu açılıyor o yüzden öyle dedi sanırım.

Burada açılan konulara bakmayın çok azınlık bir grup böyle davranıyor.

benimde niyetim o, robot süpürge insallah, aldım diye boşanmak isterse zatwn s.k.t.r git dedim, daha ne olsun 😁😁

Koskoca hakimmişsiniz sitede insanlarla sen bilmezsin ben bilirim diye muhabbetlere mi giriyorsunuz yani şu an hayal kırıklığı yaşadım 😄

Yüksek eğitimli hanımların sizi muhatap almayıp ezmesini mi tercih ediyorsunuz tam olarak? Bilelim de kendimizi buna göre hizalayalım o halde

İşin içinde biri olduğu için bu konuda bazı şeyleri bizden daha iyi bilmesi ve aktarması gayet normal.

Yüksek eğitimli hanımların sizi muhatap almayıp ezmesini mi tercih ediyorsunuz tam olarak? Bilelim de kendimizi buna göre hizalayalım o halde
Hayır çok işleri olur diye düşündüm gerçekten hakimse burda harcayacak vakti nasıl bulur onu anlamaya calıstım

Ve o günü de burda mı harcamayı tercih etmiş hiç inandırıcı gelmedi hayırlı günler hepinize

Valla ister inanın ister inanmayın bu satırları yazarken aynı zamanda bir festivaldeyim arkadaşların sohbet sarmadı da buraya baktım. Tam bir adanmışlığım olmadığı için de birazdan burada fişi çekip festivale döneceğim. Böyle yaşayanlar yok değil.

Ve o günü de burda mı harcamayı tercih etmiş hiç inandırıcı gelmedi hayırlı günler hepinize
Aynen öyle tercih ettim bi yandan da dosya okuyorum. Senin akıl yürütmelerin hep bu şekildeyse Allah yardımcın olsun hep yanlış fikirlerle dolusun

Eklentiler

• IMG_0352.jpeg
    IMG_0352.jpeg
    151,5 KB · Görüntüleme: 128
Valla ister inanın ister inanmayın bu satırları yazarken aynı zamanda bir festivaldeyim arkadaşların sohbet sarmadı da buraya baktım. Tam bir adanmışlığım olmadığı için de birazdan burada fişi çekip festivale döneceğim. Böyle yaşayanlar yok değil.
Hayatında gördüğü boşanma sayısı 2 hakim sayısı 0. Yazıyor Allah yazıyor kendince bir dünya kurmuş herkese de bir görev vermiş

Boşan bacım ben arkandayım..
Böyle asalak yaşayan, doğru düzgün bir işte dikiş tutturamamış bir adamı koca diye yanınızda taşımayın. Genceciksiniz daha, koyun eşyalarını kapıya gitsin anasıyla yaşasın. Ayy en tahammül edemediğim erkek tipi. Hem tembel, sorumsuz hem de kadının parasına karışan adamım diye geçinen tipler.

X