Yarın git davayı aç. Çekme bu asalağı!boşaniriz diyor.
Ben bağımlı kişilik olduğum için yillarca bunlari kullanmış, gördükçe zoruma gidiyor. simdi farkına vardım, yillarcaxben kendisini çekmeme rağmen sanki sorunlu insanmışım gibi yaptı. simdi destek alınca gördüm ki çok enayiymişim. simdi diyorum artık boşanmak da bir çözüm, daha once korkuyordum.Bir makine için boşanmak istiyorsa boşa gitsin. Memur kadınsın ayaklarının üzerinde durabilme imkanın var rezil olan kendisi olur sen olmazsın.
Çocuk da yoksa kaç, var ise bir terapi yolu dene baktın olmuyor uzatma bence..Arkadaşlar merhaba, 11 yıllık evliyim. Ben memur olarak çalışıyorum. eşim yıllardır iş problemleri var. işe girer, çıkar. kendisi öfkeli birisi olduğu icin genelde herkesle kavga eder. yıllardır maddi olarak doğru düzgün getirisi olmamasına rağmen o üzülmesin diye salak gibi tepki bile vermedim hep içime attım. basit bir eşya dahi eve alamadım. kıyafet ya da yiyecek alınacaksa fiyatına bakmadan alır. ama iş evde bozulan bir eşya ya da alınması gereken basit bir bardaksa alamam der durur. Ben yıllarca böyle idare ettim. Ben sanıyorum ki esimin maddi olarak yetersizliği yüzünden alamıyoruz. evlenirken de bedavaya gelin oldum diyebilirim. evin her eşyasını Ben aldım. Bu arada derdin neydi ki herseyi sen yaptın derseniz gözüme perde inmiş diyeceğim başka açıklama bulamıyorum, hemde yillarca o perdeyle yaşamışım. kocama aşık olup evlenmiş de değilim, görücü usulü. o dönem ailem tesettürlü olmama karşıydı, sanirim eşim Ben senin yanındayım dediği için herseyi göğüsledim. yıllar içinde hersey içimde kaldı, bir baktım ki kendi kendime kıyafet bile alamaz olmuşum. Her konuda eşime bağımlıyım, oysa aslinda yetersiz olan kocam, ben yetersi gibi davranıyorum. ayrıca kavgacı, herkesle kavga ediyor bende farkına varmadan herkesten soğumuşum. Ben artık psikoloğa gitmeye basladim, ve çok şükür farkındalığı arttı, görmeye başladım. esimin para harcayaman bir adam olduğunu gördüm. simdi evde bulaşık makinem bozuldu kac defa yaptırma mücadelesine girdi, verdiği para daha fazla, inatla uğraşıyor. süpürge makinemde aynı, kac kere yaptırdı. Ben artık nefret eder oldum bu durumlardan. gecen aksam yeter artık makine alalim dedim, alamazsın ya bosaniriz ya da o makineyle idare edersin dedi, sıktır dedim. defol git. senle mi uğraşacam. yıllardır susan kadın artık küfürlü bile konuşur oldu. Bu makineleri de Ben almistim hayırdır, hem kendin ödemiyorsun, hemde benim almama sorun çıkarıyorsun sana noluyor dedim. alamazsın benim rizam yok, boşaniriz diyor. salak sen makine almamak için bosaniyorsan defol git, ben yillarca nasıl sabrettim acaba bilemiyorum. içimi dökmek istedim sizlere. zoruma gidiyor yillarca almaya bilen adama mış gibi yaşayıp hasta etmişim kendimi
burda yine kendime kızıyorum, bu kadar fırsatı verdiğim için. ama farkında değilmişim. artık diyorum ki ben güzelim, beğenmiyorsan defol git. ama inanın yillarca görmemişim.Bazen insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapmiyor. İsin gucun paran var niye çekesin gencecik kadinsin. Boşa gitsin adam çöp. Allah razi olsun karicigim diyecegine bir de triplere giriyor.
bunu ben boşanmaktan korkarım diye yıllarca kullandı, bağımlı insanlar düzeninin bozulmasindan korka, bende yillarca yuttum. simdi destek alıp güçlenince bende dedim, sırf makine istiyorum diye gideceksen s.k.t.r git diye, Annesini de aradim, yeter artık nedir benim çektiğim diye, kadın yillarca idare ettiği için kendi kocasını, bana da kızım artık sabret idare et diyor. dedim ki neden, evi ben gecindiroyurm, her yük bende neden onu çekecem. anne ya kendine çeki düzen versin ya da defolup gitsin dedim ohh miss. valla daha once neden yapmadim diyorum.Adam sizi sevmiyor ki bu kadar kolay boşanırız diyor. Siz niye çekiyorsunuz öyleyse? Elle tutulur hiçbir yanı yok böyle bir tipin.
gece gece bende öyle dedim, sırf makine için bosayacaksan bekleme simdi boşa, alacam. Bir oglum var babasina cok düşkün, ama hep kavga olursa ayrılmak daha mantıklı. Ben daha ince sustuğum için kavgalar simdi başladı, bakalim neler olacak. içine atıp hasta olan canım kadınlar nelere sindirilmis, kendimde yok sandig8m hersey varmış, mış gibi yaşamışımÇocuk da yoksa kaç, var ise bir terapi yolu dene baktın olmuyor uzatma bence..
Bulaşık makinesi alma mevzusu yüzünden boşanırım denilir mi yahu hem de bozuk bulaşık makinası
Annesi ne alaka?bunu ben boşanmaktan korkarım diye yıllarca kullandı, bağımlı insanlar düzeninin bozulmasindan korka, bende yillarca yuttum. simdi destek alıp güçlenince bende dedim, sırf makine istiyorum diye gideceksen s.k.t.r git diye, Annesini de aradim, yeter artık nedir benim çektiğim diye, kadın yillarca idare ettiği için kendi kocasını, bana da kızım artık sabret idare et diyor. dedim ki neden, evi ben gecindiroyurm, her yük bende neden onu çekecem. anne ya kendine çeki düzen versin ya da defolup gitsin dedim ohh miss. valla daha once neden yapmadim diyorum.
makine onun yanında bozulduğu için kavgamiza şahitti, oğlunun almama huyunu da biliyor. onu ararım kimseye anlatamadığım için. annesi sorun değil yani, dert ortağım.Annesi ne alaka?
makine onun yanında bozulduğu için kavgamiza şahitti, oğlunun almama huyunu da biliyor. onu ararım kimseye anlatamadığım için. annesi sorun değil yani, dert ortağım.
haklısınız, bunu sade e korkutma olarak yapıyor, ama ben sıkıldım, evime temizlik için yardıma kadın çağırmaya, eşya almaya kısaca almakla ilgili hersey sorun. Ben bir de doktora yapıyorum. Hem memur hem öğrenciyim. destege ihtiyacım var, tam tersi köstek oluyor. Bende artık yeter demeye başladım.alın bulaşık makinesini boşanma davası açsın siz sağ o selamet.
belli ki sizin boşanacağınız yok bari adam kurtarsın sizi..
yalnız şuna eminim asla boşanmaz.
haklısınız, bunu sade e korkutma olarak yapıyor, ama ben sıkıldım, evime temizlik için yardıma kadın çağırmaya, eşya almaya kısaca almakla ilgili hersey sorun. Ben bir de doktora yapıyorum. Hem memur hem öğrenciyim. destege ihtiyacım var, tam tersi köstek oluyor. Bende artık yeter demeye başladım.
Allahım sana geliyorum. Doktora yapan kadının uğraştığı şeylere bak…haklısınız, bunu sade e korkutma olarak yapıyor, ama ben sıkıldım, evime temizlik için yardıma kadın çağırmaya, eşya almaya kısaca almakla ilgili hersey sorun. Ben bir de doktora yapıyorum. Hem memur hem öğrenciyim. destege ihtiyacım var, tam tersi köstek oluyor. Bende artık yeter demeye başladım.
Gerek yok annesine bilgi vermenize, direkt boşanın. Dert yanacak daha mantıklı insanlar bulun. Kaynana tesellisinin hiçbir işe yaramayacağı belli.makine onun yanında bozulduğu için kavgamiza şahitti, oğlunun almama huyunu da biliyor. onu ararım kimseye anlatamadığım için. annesi sorun değil yani, dert ortağım.