Hazır ağzı ile boşarım demiş blöf yapmış, boşafırsat bu fırsat
Sen istedin ben de yaptım dersin mis gi
gözüm açılınca çok harcama yaptım, o sebeple kredi kartını bekliyorum. sanırım makinemi alıp haber vermeliyim buraya, yoksa içimiz soğumaz hepimizin :))Naptın şimdi? Makina aldınmı ? Yani bazı insanlar kemdılerını vazgecılmez sanıyor bence. Makınayla boşanmanın ne ılgısı var. Böle ne ılgısı var dıcem ama o kadar alakasız boşanma sebeplerı gördümki? Olamaz dedıgın her şey oluyor bunu da yaşamayan bılmıyor.
gözüm açılınca çok harcama yaptım, o sebeple kredi kartını bekliyorum. sanırım makinemi alıp haber vermeliyim buraya, yoksa içimiz soğumaz hepimizin :))
güzel fikir, uygulamalıyım bunuDehşete düştüm okuyunca 11 yıl çekmişsin, adam resmen seni doktorluk etmiş
Yerinde olsam yandım Allah diyene kadar eşya değiştiririm, beyaz eşyası, mobilyası önüme ne gelirse
Ona da bir taksit programı veririm bunları sen ödeyeceksin artık adam gibi çalışacaksın diye
Ben boşamam böyle adamı 11 yıl değil ama en az iki üç yıl dünyayı burnundan getiririm oda doktorluk olsun
Tedavi olma ihtimalini dusunmeniz bile hala bosanmada tereddüt ettiginizi ve alttan alacaginizi gösteren bir durum. Boyle erkekler hatta ulkemizdeki erkeklerin çoğunluğu yardim almayi ya da psikologa gitmeyi sacma buluyor. Siz hala olmayani oldurma cabasindasiniz bu durum daha coooook senelerinizi alacak siz bu kadar ozverili giderseniz orta yol bulunacak olsa simdiye zaten emek verir caba gosterir kavga yerine ılımlı yaklaşırdi ha psikologa gitse bile kendini hakli cikarmak icin olur bosa umutlanmayin kendi yolunuzu cizinşöyle ki daha önce bunun farkında değildim, evde ki bir eşya ile ilgili sorun olduğu zaman ciddi ciddi maddi problemimiz sebebiyle alamıyoruz sanıyordum, gördüm ki eşimin almakla ilgili sorunu var. ben istemeyi ve almayı bilmedikçe o üste çıkıyordu. ilerleyen süreç biraz kavgalı olacak. çünkü hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum. kavga etmek, itaat etmemek, almak. o da daha hırçın olacak. bunun sonu ya boşanma olacak, ya kavgalı bir hayat, yada psikolojik destek. ben zaten psikolojik destek aldığım için gerçekleri görmeye başladım. eğer destek almayı kabul ederse orta yolu bulucaz, yoksa herkes istediği yola gidecek başka yol kalmıyor
ben olsam onu falan uygulamam, yeni yolumu çizer mis gibi "sağlıkla" yaşarım.güzel fikir, uygulamalıyım bunu
ben merak ediyorum. adamın tedaviyi kabul etmesi, tedavi olması ve tedaviden iyileşmiş ya da iyileşmemiş şekilde çıkması için ne kadar süre tanıyor
başta ben güçlü olmalıyım kı tedaviyle iyileşiyorum, sonrasında sanırım karar verip uygulama gücünü kendimde bulurum. ki tahammül edemediğime göre harekete geçiyorum. süre veremem çünkü bunu yaşayarak görücem. eskisi gibi olmayacağım kesin :)
Umarım barışıp eski halinize dönmezsiniz ve boşanırsınız.işi var ama bana hayrı yok onu anladım. sözleşmeli çalışıyor ve işe girip çıkarıyorlar. aldığı maaşı da işiyle ilgili şeylere harcadığını salak gibi yeni anladım. çünkü daha önce sorgulamamışım. yani onun çalışması eve girmiyor, ben enayi gibi sabit memur maaşıyla evi dönderiyorum. insan gözünü kulağını kapatıp yokmuş gibi yaparsa görmüyor hiçbişeyi. söylenenleri de eşimle aramı bozmaya çalışıyorlar sanıyordum. uykudan uyanıp bakınca gördüklerimle kendimi aptal gibi hissettim. şimdi o sebeple kavga oluyor. soruyorum çünkü maaşın nerde, neden tüm masraflar bende, neden bozulan eşyayı alamıyoruz. oda tabi düzen bozulduğu için daha çok saçma şeyle korkutmayı deniyor, boşarım seni diyerek. ben korkmuyorum üstüne gidiyorum. eşya almadığı için beni boşamaksa fikri bana özgürlük olur bu
bahar dizisinde ki gibi güzel patlamışsın oh az bile koy sokak kapısına sana yardımı yok bari evde kalabalık yapmasın sığır.bunu ben boşanmaktan korkarım diye yıllarca kullandı, bağımlı insanlar düzeninin bozulmasindan korka, bende yillarca yuttum. simdi destek alıp güçlenince bende dedim, sırf makine istiyorum diye gideceksen s.k.t.r git diye, Annesini de aradim, yeter artık nedir benim çektiğim diye, kadın yillarca idare ettiği için kendi kocasını, bana da kızım artık sabret idare et diyor. dedim ki neden, evi ben gecindiroyurm, her yük bende neden onu çekecem. anne ya kendine çeki düzen versin ya da defolup gitsin dedim ohh miss. valla daha once neden yapmadim diyorum.
Ya şöyle bi geziniyorum sen de her derdi olan boşan diyosun Allah Allah.Bazen insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapmiyor. İsin gucun paran var niye çekesin gencecik kadinsin. Boşa gitsin adam çöp. Allah razi olsun karicigim diyecegine bir de triplere giriyor.
Evet canim oyle diyorum. Karisinin hem maasina cokup hem pislik gibi davranan asalaklara, karisina siddet gosteren pislik heriflere, anam da anam diyip karisini hizmetci eden ezdire heriflere ne diyim? Öpüşün barışın mı?Ya şöyle bi geziniyorum sen de her derdi olan boşan diyosun Allah Allah.
Bencede makina değil makinalar almalısıngözüm açılınca çok harcama yaptım, o sebeple kredi kartını bekliyorum. sanırım makinemi alıp haber vermeliyim buraya, yoksa içimiz soğumaz hepimizin :))
Sence konu sahibinin yazdıkları normal dertler mi? Herif kımıl zararlısı resmen.Ya şöyle bi geziniyorum sen de her derdi olan boşan diyosun Allah Allah.
Evet Allah yardımcısı olsunSence konu sahibinin yazdıkları normal dertler mi? Herif kımıl zararlısı resmen.
Keşke daha çok sovseydin az bile demişsinArkadaşlar merhaba, 11 yıllık evliyim. Ben memur olarak çalışıyorum. eşim yıllardır iş problemleri var. işe girer, çıkar. kendisi öfkeli birisi olduğu icin genelde herkesle kavga eder. yıllardır maddi olarak doğru düzgün getirisi olmamasına rağmen o üzülmesin diye salak gibi tepki bile vermedim hep içime attım. basit bir eşya dahi eve alamadım. kıyafet ya da yiyecek alınacaksa fiyatına bakmadan alır. ama iş evde bozulan bir eşya ya da alınması gereken basit bir bardaksa alamam der durur. Ben yıllarca böyle idare ettim. Ben sanıyorum ki esimin maddi olarak yetersizliği yüzünden alamıyoruz. evlenirken de bedavaya gelin oldum diyebilirim. evin her eşyasını Ben aldım. Bu arada derdin neydi ki herseyi sen yaptın derseniz gözüme perde inmiş diyeceğim başka açıklama bulamıyorum, hemde yillarca o perdeyle yaşamışım. kocama aşık olup evlenmiş de değilim, görücü usulü. o dönem ailem tesettürlü olmama karşıydı, sanirim eşim Ben senin yanındayım dediği için herseyi göğüsledim. yıllar içinde hersey içimde kaldı, bir baktım ki kendi kendime kıyafet bile alamaz olmuşum. Her konuda eşime bağımlıyım, oysa aslinda yetersiz olan kocam, ben yetersi gibi davranıyorum. ayrıca kavgacı, herkesle kavga ediyor bende farkına varmadan herkesten soğumuşum. Ben artık psikoloğa gitmeye basladim, ve çok şükür farkındalığı arttı, görmeye başladım. esimin para harcayaman bir adam olduğunu gördüm. simdi evde bulaşık makinem bozuldu kac defa yaptırma mücadelesine girdi, verdiği para daha fazla, inatla uğraşıyor. süpürge makinemde aynı, kac kere yaptırdı. Ben artık nefret eder oldum bu durumlardan. gecen aksam yeter artık makine alalim dedim, alamazsın ya bosaniriz ya da o makineyle idare edersin dedi, sıktır dedim. defol git. senle mi uğraşacam. yıllardır susan kadın artık küfürlü bile konuşur oldu. Bu makineleri de Ben almistim hayırdır, hem kendin ödemiyorsun, hemde benim almama sorun çıkarıyorsun sana noluyor dedim. alamazsın benim rizam yok, boşaniriz diyor. salak sen makine almamak için bosaniyorsan defol git, ben yillarca nasıl sabrettim acaba bilemiyorum. içimi dökmek istedim sizlere. zoruma gidiyor yillarca almaya bilen adama mış gibi yaşayıp hasta etmişim kendimi