Eşim eve bozulan eşyanın yenisini almıyor, çıldırmak üzereyim, tavsiyeye ihtiyacım var.ama

Hazır ağzı ile boşarım demiş blöf yapmış, boşa fırsat bu fırsat
Sen istedin ben de yaptım dersin mis gi

gözüm açılınca çok harcama yaptım, o sebeple kredi kartını bekliyorum. sanırım makinemi alıp haber vermeliyim buraya, yoksa içimiz soğumaz hepimizin :))

gözüm açılınca çok harcama yaptım, o sebeple kredi kartını bekliyorum. sanırım makinemi alıp haber vermeliyim buraya, yoksa içimiz soğumaz hepimizin :))

Dehşete düştüm okuyunca 11 yıl çekmişsin, adam resmen seni doktorluk etmiş
Yerinde olsam yandım Allah diyene kadar eşya değiştiririm, beyaz eşyası, mobilyası önüme ne gelirse
Ona da bir taksit programı veririm bunları sen ödeyeceksin artık adam gibi çalışacaksın diye
Ben boşamam böyle adamı 11 yıl değil ama en az iki üç yıl dünyayı burnundan getiririm oda doktorluk olsun

güzel fikir, uygulamalıyım bunu

Tedavi olma ihtimalini dusunmeniz bile hala bosanmada tereddüt ettiginizi ve alttan alacaginizi gösteren bir durum. Boyle erkekler hatta ulkemizdeki erkeklerin çoğunluğu yardim almayi ya da psikologa gitmeyi sacma buluyor. Siz hala olmayani oldurma cabasindasiniz bu durum daha coooook senelerinizi alacak siz bu kadar ozverili giderseniz orta yol bulunacak olsa simdiye zaten emek verir caba gosterir kavga yerine ılımlı yaklaşırdi ha psikologa gitse bile kendini hakli cikarmak icin olur bosa umutlanmayin kendi yolunuzu cizin

Al bulasık makineni.. Ona ne be.alırsan boşarım diyor bide yüzsüz.. Hadi boşasında görelim.. Kurtulmuş olursunsende..

ben merak ediyorum. adamın tedaviyi kabul etmesi, tedavi olması ve tedaviden iyileşmiş ya da iyileşmemiş şekilde çıkması için ne kadar süre tanıyorsunuz?

başta ben güçlü olmalıyım kı tedaviyle iyileşiyorum, sonrasında sanırım karar verip uygulama gücünü kendimde bulurum. ki tahammül edemediğime göre harekete geçiyorum. süre veremem çünkü bunu yaşayarak görücem. eskisi gibi olmayacağım kesin :)

hayatınızda salt değişen şeylerin sizin acılaşan tavırlarınız ve dolayısıyla üzerinizde yoğunlaşan psikolojik şiddet olacağına dair ciddi endişelerim var.

Umarım barışıp eski halinize dönmezsiniz ve boşanırsınız.

bahar dizisinde ki gibi güzel patlamışsın oh az bile koy sokak kapısına sana yardımı yok bari evde kalabalık yapmasın sığır.

Boşanırız demiş zaten, makinanızı alın onu da çatır çatır boşayın. Görsün bakalım kadın parası yemek nasıl oluyormuş.

Ya şöyle bi geziniyorum sen de her derdi olan boşan diyosun Allah Allah.
Evet canim oyle diyorum. Karisinin hem maasina cokup hem pislik gibi davranan asalaklara, karisina siddet gosteren pislik heriflere, anam da anam diyip karisini hizmetci eden ezdire heriflere ne diyim? Öpüşün barışın mı?

Keşke daha çok sovseydin az bile demişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…