• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

madem siz başbaşa kutluyorsunuz eltiniz nasıl haber alıp hediye aldıysa size sizinde düşünmeniz lazımdı eşiniz eksiklik görüp açığınızı kapamaya çalışıyor bence. benim dg yalnız geçer dediniz zaten uzagız da dediniz doğum gününe özel değilse gidişiniz hazır gitmişken kutlamak istemiş olabilir.

Temizlik konusunda da o şekilde ofkelenmedi , annenize olan tepkidir.
Anneniz başka kimse mi bulamadı ?
+1
gerçekten annenize neymiş pardon da?

bu arada eşiniz aşık falan değil fazla düşünceli
sizde eltinizi içten içe kıskanıyor veya kendinizi ondan üstün görüyorsanız inadına yapıyor gibi

Yani aynı şeyleri size de yapsa hiçbir problem yok ama neden eltiye yapıyor bi düşünmek lazım. . Bence bi konuda yem at ortaya eşinin tepkisini gözlemle..
Aynen katılıyorum onu bi konuda kötüle falan yanlış anlama, durumu anlamak için verdiği tepkiye göre anlarsın

ya gazlamak istemiyorum ama ben bunu yaşayan birine denk geldim. yengem de yengem diyormuş adam. neyse kız çok kısa süre evli kalmıştı . ama elti ve abi hala evliler. yani hiçbir şey olmamış gibi yaşıyor diğer aile. inş sizin sonunuz öyle olmaz.
ben şeyi merak ettim. eltinin tavırları nasıl?? kv, kaynın falan nasıllar?
onlardan pek bahsetmemişsin.

Eltim genel olarak k.v.ye yardım etmeyen, hizmet etmek yerine hizmet bekleyen bir tiptir ki ev hanımı. Çalışsa iş yoruluyor o yüzden yardım etmiyor diye düşürüm ama çalışmıyor da. Buna rağmen k.v. çok sever o gelinini ve en ufak bir şey yapsa över de över. Çünkü beni eşim seçti o aldı, onu k.v. seçti, o aldı. Memleketlisi eltim k.v.nin...

Bir tek eltine karşımı böyle?Yoksa ailesine arkadaşlarına karşı da düşünceli mi?

Arkadaşlarına karşı değil ama anne ve babasına karşı öyle. Ama kardeşine karşı öyle değil mesela...

Aşık demek çok iddaalı olur ama evet rahatsız edici tavırları ve çirkin
Hiç oturup kınuştun mu onunla bu konuyu

Evet konuştum. Benim psikolojik sorunlarım olduğunu ve destek almam gerektiğini söyledi...

belki cok eski kafadayim ama ben olsam aynisini dusunurdum. sanane yengenden..bu kadar herseye karismak, onun yerine cevap vermesi dusunmesi vs garip degil mi sizcede? abisini o kadar dusunmuyodur Allah bilir. dusunceli olmak guzelde bu kadar banada bi beden buyuk

Gerçekten de öyle bana göre de...

bi şey söyleyeyim mi .
bence eşin eltine aşık falan değil.
sanıyorum eltin de eşinden oldukça büyük
seninkisi sadece ona değer vermesinden kaynaklanan bi durum.
eşin haklı değil tabi.
sana da aynı şeyleri yapmalı eş olarak.
doğum günü planlaması vs

böyle zamanlarda mutlu oluyorsundur eminim.

ama eşinin eltine çiçek yaptırması. doğum günü organizasyonu yapması vs . bu eltinin suçu değil . gerçi bu konuda sen de bi şey dememişsin.
ona kızgınlığın yok . eşine kızıyorsun . düzelir umarım eşin .

Tam aksine eşim eltimden 6 yaş büyük. Kardeşinin eşi, abisinin değil. Biz de eşimle yaşıtız...

ama ben şimdi eşimin kardeşinin doğum günlerini
es geçmedim bugune kadar.. aynı yaştayız.
onlar bu özel günlere özen göstermeyi benim aileye girişimle öğrendiler
dersem inan abartmış olmam.
bu sebeple eşimin kardeşi de benim doğum günlerimde mutlaka
pasta alır, aileyi organize eder.
ne bilim, gösterdiğim değerin karşılığını veriyor diye
düşünüyoruz biz.
şuan nişanlı, nişanlısının bu tarz duygulara kapılarak
sen neden organizasyon yapıyorsun
sana mı kaldı demesi beni dehşete düşürür.
Eşim zaten özel olarak başbaşa kutladığı için aileyi
organize etmekte ona kalıyor gibi bir durum oluyor.

Ben sizi anlayamıyorum, üzgünüm.

İşte canım benim bu zaman kadar ben de es geçmiş değilim bu olayları. Hatta onlar da benden öğrenmişlerdir özel günleri kutlamayı. Düşüncesiz biri olmama rağmen, ailesiyle sürekli organizasyonlar yapmama rağmen eşimin bu şekilde davranması beni çıldırtıyor. Kendi kardeşinin doğum gününde ne yapacağız diye hiç düşünmez mesela. Hep ben düşünüp hediye alırım...

Aşık demek çok ağır olur.
Düşünceli adam belliki.
Kardeşine ve hanımına karşı da koruyucu bir tavrı var gibi geldi.

Siz kıskançlık yapıyor olabilirsiniz.
Çiçek olayı çok ince bir düşünce.Evde yeni anne olmuş bir kadın daha var, düşünmüş işte ne güzel.

Eşim beni istemeye geldiğinde ufak bir buket de evdeki bekar kızkardeşime yaptırmıştı,çok sever kardeşimi. Bu incelik hepimizin hoşuna gitmişti mesela.

Doğum günü ve mevlütte de büyütecek birşey yok. Gelsin temizliği yapsın dese ayıp olurdu zaten.
Ne yani "Sevda temizlik yapmasın, yorulmasın, kıyamam, çünkü aşığım" bu mudur?
Hiç sanmam.. Siz de sanmayın, sıyrılın bu düşüncelerden.
Daha somut, laubali, samimi hareketler filan olmadıkça böyle şeyler düşünmeyin.

Mesela eşim beni istemeye gelirken bir buket çiçek bile yaptırmadı. Neymiş araba çok kalabalıkmış vs. vs. Ama Sevdanın anneler gününde buket yapılıyor ki ben zaten ona da yaptıralım diyecektim. Onun düşünmesine gerek yok ki, ben zaten düşünceli biriyim. Hiç bir özel günü es geçmemişimdir ne ailesi ne de eltim için... Buna rağmen böyle olması beni çıldırtıyor. Ayrıca temizlik için tabii ki de eltim yapmamalı, ben de anneme aynı cevabı verdim o esnada. Onun bu mevzuyu uzatıp bana "Sen ne yaptın" demesi beni çıldırtan...

Eltin sana karşı nasıl seni arar sorarmı böyle özel günlerde sana hediye falan alır yada ne bileyim bir incelik yaparmı?
Eğer öyle bir durum varsa eşin senin ona karşı biraz daha yakın olmanı istiyor olabilir. Benim sözlümde değer verdiği arkadaşlarının kuzenlerinin eşlerine karşı hassas davranır doğum günleri yada onlar için özel bir gün ise beni özellikle arar kutlasan mı arasan mı falan diye sık boğaz eder. Böyle bir şey olabilirmi acaba?

her şeyi normal görebilirim de "YENGEMİ AİLEDEN BİRİ OLARAK GÖRMÜYORUM" ne demek?

her davranışı aile olarak gördüğü için diye açıklayabilirdik ama bu lafı her şeyi bitirdi bence.

Şimdi eltine ve annesine çiçek alırken seni ayırması çook saçma hamile olmasan bile nezaketen bi buket yaptırmalı ki yada eltiyi hiç karıştırmayacak ne münasebet yani. Bide oturup onun Doğum günü için plan yapması da garip olmuş hani değer veriyor demiş bazı arkadaşlar ama otursun o değeri eşine göstersin kardeşinin eşi ne alaka yani .

Eşimi çok seviyorum. Ama bunu kaldıramam. Benden başkasına aşık olması ya da düşünmesi beni mahveder. Bu sebeple boşanırım ondan... Ama öncelikle öyle olup olmadığını kanıtlamam gerekiyor. Nassıl yapacağım bilmiyorum?

Eşime sordum neden bu kadar ilgilisin diye. Sen takıntı yapıyorsun dedi. Peki sence neden olabilir diye sordu. Ben de erkek kardeşini çok sevdiği için eltime değer verdiğini ve onu artık kendi ailesinden biri olarak gördüğünü düşündüğümü söyledim. Yok öyle birşey. Ben onu kendi ailemden görmüyorum dedi...

Ayrıca son 3 yıldır cinsel ilişkimizde de problem var. Ben istemeden o beni istemiyor. Oysa ki önceden çok arzuluydu. Ben istemeden o isterdi... Bu anlattığım olaylar da son bir yıl içinde olanlar... Geçmiş yıllarda başka olaylar da var ama çok uzun olmasın diye son bir yılı yazdım...
Nasil ben onu kendi ailemden görmüyorum mu dedi siz ne dediniz peki öyle diyince ne olarak görüyormuş

kendi ailemden görmüyorum dediğinde muhabbet nasıl sonuclandı? çiçek kısmında haksız tabi. ama aileden değil derken yabancı gibi çekiirim anneme çiçek alırken onu nezaketen es geçemem tarzında mı acaba düşüncesi? ve aslında erkekler çokta detaycı değildir siizn bebek daha yolda onunki ise gelmiş onu anne görür.ve kb nasıl eltinize karşı? acaba onun jest yapmayıp üzeceğini mi düşünüyor eltinizi? bana eşiniz açıkları kapamak isteyen nazik biri gibi geldi ama?

Merhaba arkadaşlar. Eşimle yaklaşık 5,5 yıldır evliyiz ve öncesinde de 3 yıllık birlikteliğimiz oldu.
Benim problemim şu ki eşim bana göre kardeşinin eşine fazla düşünceli. Yaşadığım olayları sizinle de paylaşmak istiyorum çünkü bu düşünce benim içimi kemiriyor, bitiriyor...

Geçtiğimiz anneler gününde Eltim yeni doğum yapmıştı. Kayınvalidem de eltimin evindeydi. Eşimin annesine çiçek yaptırmaya gidiyorduk, eşim Sevda'ya da çiçek yaptıralım mı, ne de olsa artık o da anne dedi. Ben de yaptıralım dedim içimdeki öfkeyi bastırarak. Çünkü ben de o sırada hamileydim ve eşim benim ilk anneler günümü kutlamak için herhangi bir şey yapmamış, ben ilk anneler günümü kutlamayacak mısın dediğimde bana istediğim bir şeyi almıştı.

İkinci olayımızda bu olaydan 2 ay sonra şöyle gelişti. Her hafta sonu olduğu gibi eşimin annesine gidiyorduk. Tam asansöre binerken bugün Sevda'nın doğum günüymüş ne yapacağız dedi. Ben de doğum gününü nerden bildiğini sordum, telefona faceden bildiri geldiğini söyledi. O sana doğum gününde hediye aldı bizim de onun doğum gününü kutlamamız gerek dedi. Ben de bakarız dedim. Neyse... Kayınvalidemlere gittiğimizde baktım bu fısır fısır annesiyle konuşuyor. Baktım annesine bugün Sevda'nın doğum günü ne yapacağız diye soruyor. Yok pasta alırız, yok şurdan dönerken hediye de alırız falan filan diyor. Benim cinler yine attı çünkü şu zamana kadar eşim benim doğum günümde hiç bir zaman ailesiyle plan yapmamıştır. Hep başbaşa yemek v.s. yemişizdir. Ailecek hiç kutlamadık, yani öyle süpriz bir doğum günü ayarlamadı hiç. Seni nereye götüreyim diye sorar şuraya gidelim derim ve oraya götürür...

Üçüncü olayımız da şöyle gelişti. Bebek mevlüdü yapmaya karar verdik bebeğime. Biz kayınvalidelere ve sülalesine uzak oturduğumuz için kayınvalidenin evinde yapmaya karar verdik. Ben çalıştığım için evin temizliğine v.s. ancak hafta sonları yardımcı olabildim. Bu mevzu açıldığında annem "Aslında Sevda anne gidip yardım edebilir, sonuçta çok yakın oturuyorlar" dedi. Eşim öfkeli bir şekilde "Neden yardım etsin ki, ben olsam yardım etmem. Onun mevlüdü mü, bizim mevlüdümüz." dedi. Bana da dönerek "Sen ne kadar yardım ettin ki onun mevlüdüne? " dedi ki ben o zaman 36 haftalık hamile ve çalışıyordum. Bunu söylediğimde de yok o geldi senin bebek kurabiyelerine yardım etti doğumda. Doğumdan sonra her geldiğinde birşeyler yapıp getirdi dedi. Yani bana onu savundu.

Bence bir erkek bunlara karışmamalı bile. Yani benim büyüdüğüm, yetiştiğim ortamda öyle en azından. Ayrıca hangi erkek yok yere eşinin kardeşi için kendi karısının kalbini kırar ki? Ne olur bana bir yorumda bulunun. O kadar çaresizim ki... Düşündüğüm şeyi de yakıştıramıyorum eşime ama bu olanlar da normal değil gibi geliyor bana. Sizce eşimin eltime aşık olup olmadığını nasıl anlarım???
Aşk tabiki bu şekilde olmaz. Hatta bana, kız kardeşi gibi davranıyor hissi verdi. Sanki eltinizden değil de görümcenizden yakınıyorsunuz, eşiniz o derece sahiplenmiş yengesini. Bunun 2 nedeni olabilir: 1.si kardeşinin karısına iyi davranmadığını, değer vermediğini düşünüp üzülüyordur, "insani bir davranış". 2.si ise sizin kadını ezdiğinizi kötü davrandığınızı hissedip sahipleniyordur, üzülüyordur. "İnsani bir davranış". Annenizin de ta kızının eltisinin kime ne zaman yardım edeceğine karışması (hem de damadının yanında) çok itici olmuş. Her erkek tepki verirdi bence. Herkes kendi işine baksa hiç sorun çıkmaz şu aile meselelerinde...

Bence onun yaptıklarına karşılık vermek amacında ki seni kendisini ve kardeşini yengesine karşı mahçup etmesin.Olumlu düşün olumlu olsun. bebişini yerime kokla çok özledim bebek kokusunu.

Kayinbiraderler yengelerini cok sever. Keza yengelerde onlari. Abim ve yengemden biliyorum. Baska bir sey oldugunu zannetmiyorum

Eşime sordum neden bu kadar ilgilisin diye. Sen takıntı yapıyorsun dedi. Peki sence neden olabilir diye sordu. Ben de erkek kardeşini çok sevdiği için eltime değer verdiğini ve onu artık kendi ailesinden biri olarak gördüğünü düşündüğümü söyledim. Yok öyle birşey. Ben onu kendi ailemden görmüyorum dedi...

Ayrıca son 3 yıldır cinsel ilişkimizde de problem var. Ben istemeden o beni istemiyor. Oysa ki önceden çok arzuluydu. Ben istemeden o isterdi... Bu anlattığım olaylar da son bir yıl içinde olanlar... Geçmiş yıllarda başka olaylar da var ama çok uzun olmasın diye son bir yılı yazdım...[/QUOTE]

Şu verdiği cvp lardan sonra eşinin masum olduğunu hiç düşünmüyorum.
Ben eşinizin hal ve hareketlerini normal bulmadım kesinkikle abartmış eltiyi bu kadar düşünmekte tamam aşık olmayabilir ama bariz bir ilgisi var belli zaten yukarda da belli etmiş eltinin tavrı nasıl peki

Bence esınız eltınıze asık degıl
Sız eltınızı kıskanmıssınız
Esinizde biraz el delisi
Kendı evıne yapmayıp dısarıya şirin olan cinsden

şimdi eşin ince ve naif olmayan birisiyse bu yaptıkları sıkıntılı.mesela eşin nasıl biri kibar zarif kadın ruhundan anlayan biriysee bu yaptıkları çok normal. öğle yemeğine arkadaşın işyerine davetliydim.karıkoca birlikte çalışıyolar.ikiside yakın dostum.eşi yemekte nasıl ağırlayacağını bilemedi.eşinin önünden aldı salata vb yiyecekleri benim önüme koydu.ben biliyorumki çok düşünceli ve kibar bir beyefendi kendisi hepsi bu.keza karısıda biliyor zira sen gibi düşüncelere kapılmaz.

Ayrıca son 3 yıldır cinsel ilişkimizde de problem var. Ben istemeden o beni istemiyor. Oysa ki önceden çok arzuluydu. Ben istemeden o isterdi... Bu anlattığım olaylar da son bir yıl içinde olanlar... Geçmiş yıllarda başka olaylar da var ama çok uzun olmasın diye son bir yılı yazdım...

Şu verdiği cvp lardan sonra eşinin masum olduğunu hiç düşünmüyorum.
Ben eşinizin hal ve hareketlerini normal bulmadım kesinkikle abartmış eltiyi bu kadar düşünmekte tamam aşık olmayabilir ama bariz bir ilgisi var belli zaten yukarda da belli etmiş eltinin tavrı nasıl peki[/QUOTE]
+10000000000000000 kez katılıyorum aynen böyle düşünüyorum banada ters mesela böyle şeyler bana yapmıyorsa ona nasil yapar yaa bide bu cümle yetiyor zaten

Eltinin eşi sana karşı nasıl senin eşinin ona yaptıklarını eltinin eşi de sana yapiyormu mesela oda seni dusunuyormu böyle çok rahatsizsan açık açık dile getir ve aynı ortama çok girmemeye çalışabilirsin.

Kaynım beni sever ama öyle düşünceli bir tip değildir. Rahatsız olduğumu söylememe rağmen böyle...

Yani aynı şeyleri size de yapsa hiçbir problem yok ama neden eltiye yapıyor bi düşünmek lazım. . Bence bi konuda yem at ortaya eşinin tepkisini gözlemle..

Mesela? Örnek verebilir misiniz? Benim kafam durdu....

madem siz başbaşa kutluyorsunuz eltiniz nasıl haber alıp hediye aldıysa size sizinde düşünmeniz lazımdı eşiniz eksiklik görüp açığınızı kapamaya çalışıyor bence. benim dg yalnız geçer dediniz zaten uzagız da dediniz doğum gününe özel değilse gidişiniz hazır gitmişken kutlamak istemiş olabilir.

Son bir yılı anlattım sadece. Tabii ki de ben de ona hediye alırım. Hatta sadece d.g.de değil o almamasına rağmen normal zamanlarda da alırım. Hatta o hiç birlikte organizasyon yapmazken ben ailecek bir sürü organizasyon yapmışımdır. Kahvaltı, sinema v.s. gibi...

Aynen katılıyorum onu bi konuda kötüle falan yanlış anlama, durumu anlamak için verdiği tepkiye göre anlarsın
Mesela?
Eltin sana karşı nasıl seni arar sorarmı böyle özel günlerde sana hediye falan alır yada ne bileyim bir incelik yaparmı?
Eğer öyle bir durum varsa eşin senin ona karşı biraz daha yakın olmanı istiyor olabilir. Benim sözlümde değer verdiği arkadaşlarının kuzenlerinin eşlerine karşı hassas davranır doğum günleri yada onlar için özel bir gün ise beni özellikle arar kutlasan mı arasan mı falan diye sık boğaz eder. Böyle bir şey olabilirmi acaba?

Ben zaman her zaman hediye alırım ona. Özel bir gün olmasına gerek yok. Buna rağmen onun düşünmesi beni çıldırtıyor!!!

Nasil ben onu kendi ailemden görmüyorum mu dedi siz ne dediniz peki öyle diyince ne olarak görüyormuş

El kızı...

Aşk tabiki bu şekilde olmaz. Hatta bana, kız kardeşi gibi davranıyor hissi verdi. Sanki eltinizden değil de görümcenizden yakınıyorsunuz, eşiniz o derece sahiplenmiş yengesini. Bunun 2 nedeni olabilir: 1.si kardeşinin karısına iyi davranmadığını, değer vermediğini düşünüp üzülüyordur, "insani bir davranış". 2.si ise sizin kadını ezdiğinizi kötü davrandığınızı hissedip sahipleniyordur, üzülüyordur. "İnsani bir davranış". Annenizin de ta kızının eltisinin kime ne zaman yardım edeceğine karışması (hem de damadının yanında) çok itici olmuş. Her erkek tepki verirdi bence. Herkes kendi işine baksa hiç sorun çıkmaz şu aile meselelerinde...

Kaynım karısına acayip düşkündür. Çok sever, çok aşıktır. Bense hiç ezmem onu. Aksine özel günleri hep kutlar, hediyeler alırım ona ve bebeğine...

Ablamda yıllarca böyle seyler yaşamış.evliligini zehir etmişti.kiskanclik yaparak Esin'i bunaltmisti.28 senelik evli bugün hala ayni seyleri söyler.kadin hisseder.size tavsiyem;eşinize birşey belli edip;aklına birşey düşürmeyin.eltinizin hareketleri nasıl?hoslantisi varsa bile zamanla gececektir.sabredin.polyanacilik oynayin.eltinizin onu abisi gibi sevdiğini vs konu arasında geçirin.

Merhaba arkadaşlar. Eşimle yaklaşık 5,5 yıldır evliyiz ve öncesinde de 3 yıllık birlikteliğimiz oldu.
Benim problemim şu ki eşim bana göre kardeşinin eşine fazla düşünceli. Yaşadığım olayları sizinle de paylaşmak istiyorum çünkü bu düşünce benim içimi kemiriyor, bitiriyor...

Geçtiğimiz anneler gününde Eltim yeni doğum yapmıştı. Kayınvalidem de eltimin evindeydi. Eşimin annesine çiçek yaptırmaya gidiyorduk, eşim Sevda'ya da çiçek yaptıralım mı, ne de olsa artık o da anne dedi. Ben de yaptıralım dedim içimdeki öfkeyi bastırarak. Çünkü ben de o sırada hamileydim ve eşim benim ilk anneler günümü kutlamak için herhangi bir şey yapmamış, ben ilk anneler günümü kutlamayacak mısın dediğimde bana istediğim bir şeyi almıştı.

İkinci olayımızda bu olaydan 2 ay sonra şöyle gelişti. Her hafta sonu olduğu gibi eşimin annesine gidiyorduk. Tam asansöre binerken bugün Sevda'nın doğum günüymüş ne yapacağız dedi. Ben de doğum gününü nerden bildiğini sordum, telefona faceden bildiri geldiğini söyledi. O sana doğum gününde hediye aldı bizim de onun doğum gününü kutlamamız gerek dedi. Ben de bakarız dedim. Neyse... Kayınvalidemlere gittiğimizde baktım bu fısır fısır annesiyle konuşuyor. Baktım annesine bugün Sevda'nın doğum günü ne yapacağız diye soruyor. Yok pasta alırız, yok şurdan dönerken hediye de alırız falan filan diyor. Benim cinler yine attı çünkü şu zamana kadar eşim benim doğum günümde hiç bir zaman ailesiyle plan yapmamıştır. Hep başbaşa yemek v.s. yemişizdir. Ailecek hiç kutlamadık, yani öyle süpriz bir doğum günü ayarlamadı hiç. Seni nereye götüreyim diye sorar şuraya gidelim derim ve oraya götürür...

Üçüncü olayımız da şöyle gelişti. Bebek mevlüdü yapmaya karar verdik bebeğime. Biz kayınvalidelere ve sülalesine uzak oturduğumuz için kayınvalidenin evinde yapmaya karar verdik. Ben çalıştığım için evin temizliğine v.s. ancak hafta sonları yardımcı olabildim. Bu mevzu açıldığında annem "Aslında Sevda anne gidip yardım edebilir, sonuçta çok yakın oturuyorlar" dedi. Eşim öfkeli bir şekilde "Neden yardım etsin ki, ben olsam yardım etmem. Onun mevlüdü mü, bizim mevlüdümüz." dedi. Bana da dönerek "Sen ne kadar yardım ettin ki onun mevlüdüne? " dedi ki ben o zaman 36 haftalık hamile ve çalışıyordum. Bunu söylediğimde de yok o geldi senin bebek kurabiyelerine yardım etti doğumda. Doğumdan sonra her geldiğinde birşeyler yapıp getirdi dedi. Yani bana onu savundu.

Bence bir erkek bunlara karışmamalı bile. Yani benim büyüdüğüm, yetiştiğim ortamda öyle en azından. Ayrıca hangi erkek yok yere eşinin kardeşi için kendi karısının kalbini kırar ki? Ne olur bana bir yorumda bulunun. O kadar çaresizim ki... Düşündüğüm şeyi de yakıştıramıyorum eşime ama bu olanlar da normal değil gibi geliyor bana. Sizce eşimin eltime aşık olup olmadığını nasıl anlarım???
Bu ask degilde gereksiz bir hassasiyet bence. Acikcasi ben sevmem boyle seyleri. Bana sorarsaniz esinizi uyarin sen kadin islerine burnununsokma diye direkt soylemeyonde sen eltimle niye boyle davraniyosun diye ama . Bir olay olursa gebe onun icin sizi kirarsa sen kendi karini baskalari icin niye kiriyorsun dersiniz

Back