Kayinvalideme mi bana mı ?

Eşim uzun bir seyahatten yarın dönüyor. Fakat bu süreçte kayınvalidem pek benimle ilgilenmedi yediğim içtiğimi bile sormadı. Eşim evde olduğunda hep sorardı ne yaptın diye neyse işte kücük seylerle bilendim ona karşı. Eşim dönünce direkt ailesine gidip aradan cçıkartayım görüşme faslını diyorum yoksa ilk gün eşim benimle mi gecirsin sizce ? Eşime sordum sen bilirsin dedi yani hangisi doğru olur sizce

Eşiniz evdeyken de sizi değil aslında oğlunu arıyordu.
Eşiniz evden gidince araması için bir neden kalmadı.
Ne güzel aramıyor diye sevineceğinize bilenmek için sebep aramışsınız.
İlgiyi ve sevgiyi kendi annenizden bekleyin.
Kötülük yapmayan kayınvalide neden iyilik yapmıyor diye beklentiye girmeyin.

Allah ım Allah ım bu konuları gördükçe kaynanamı alıp bağrıma bağrıma basasım geliyor . Ulen ne efsane kaynanam varmış benim be oğlun hasta ölüyor desem sen varsın bişey olmaz der 🤣

Sorunuza gelince çok saçma ya kocam seyehatten geldi die nie anasının evine gitsin? gitmeyince napıyolar oğlum die yollara mı düşüyorlar 😳

Istiyorum bende öyle yapmak ama kayınvalidem simdiden oni arayıp o gün yapacağı yemekleri konuşmuş davet etmiş
Kocanız dememiş mi ben evimi özledim eşimi özledim ana ne yemeği ne daveti müsait olunca haber ederiz siz bize gelirsiniz die . Bekler dururdu işte arayacaklar davet edecekler die

Eşiniz evdeyken de sizi değil aslında oğlunu arıyordu.
Eşiniz evden gidince araması için bir neden kalmadı.
Ne güzel aramıyor diye sevineceğinize bilenmek için sebep aramışsınız.
İlgiyi ve sevgiyi kendi annenizden bekleyin.
Kötülük yapmayan kayınvalide neden iyilik yapmıyor diye beklentiye girmeyin.
Muhtemelen ilgi, sevgi bekleme meselesi değil. Oğlunun yanında geline de çok iyi davranıyor, ortada oğlu yokken bambaşka oluyor.

Madem eşiniz size bıraktı siz karar verin, adam evini bilsin. Madem uzun süredir yok gelsin evinde dinlensin hasret giderin. 2 3 gün sonra annesine gitsin.

Eşim uzun bir seyahatten yarın dönüyor. Fakat bu süreçte kayınvalidem pek benimle ilgilenmedi yediğim içtiğimi bile sormadı. Eşim evde olduğunda hep sorardı ne yaptın diye neyse işte kücük seylerle bilendim ona karşı. Eşim dönünce direkt ailesine gidip aradan cçıkartayım görüşme faslını diyorum yoksa ilk gün eşim benimle mi gecirsin sizce ? Eşime sordum sen bilirsin dedi yani hangisi doğru olur sizce
Ay ne kadar önem veriyorsunuz böyle şeylere, yahu eşinle evde takıl işte ne alaka kayinvalide, bu kadar mı işsizsiniz 🙄

Yani canın nasıl istiyorsa öyle yap

Bence tartışma senden dolayı cıkmasın, kv den zaten fitne biriyse er ya da gec sacmalar yaptıkları ortaya cıkar esınde bu durumun farkına varır. O aksıyon alsın aılesıne karsı sen ara bozan olma derım ben

Back
X