• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideme mi bana mı ?

Eşim evdeyken hergün cocukmuşuz gibi ariyordu. Sesimizi duyma bahanesiyle yemeği soruyordu
O, oğluşunu soruyormuş canım. Seni değil
Olur ya aç bırakırsın adamı, hasta olur falan :işsiz:

Sen de onu çok arayıp alıştırma. Mesafe iyidir. Bence kuma geni var o kv de. :sus:

Sen eşini mis gibi karşıla. Özlem giderin. Bi negatiflerden arının. Kv ye gidilir sonra. :KK66:

O da oğlunun bi esi old, uzaktan gelince önce hanımına gittiğini görsün, alışsın.

Son düzenleme:
Istiyorum bende öyle yapmak ama kayınvalidem simdiden oni arayıp o gün yapacağı yemekleri konuşmuş davet etmiş
Ayyyyyy bayılacagım:) oğlunun artık eşi var size sordu mu planınız varmı diye he yemek yapacam dediysede anne ben yapıcam yemek .biz sana başka zaman geliriz yada ertesi gün geliriz diyebilirsiniz.

Ya hu evde olun dışardan söylersiniz 🤣 adam bu sefer diyecek madem yemeğe dışarı cikacaz anneme gidelim🤣 giy fantazi elbiseni kur muumlu Los isikli sofrani kocanla başbaşa gecir. Hatta elbisenin ve sofra hazirlikliklarinin ufaktan resmini at ve seni bekliyorummm diye cilve yap 😈
Düsündümde simdi yorgun argın belki istemez dedim ama erkek sonuçta bunları yapsam yorgunluk flan unutur 😄😄 evet böyle bisey yapabilirimm gideyim sabah mum ve kuru gül alayım 😄

Darlıyor kaynanam o yüzden ama yinede her seye rağmen kocamla tek olmak herkes icin en iyisi olacak
Siz herşeye tamam derseniz eşinize ve size alan açamazsınız. Sonucta uzun bi mesafe girmiş aranıza .kayınvalideniz ince düşünemiyor siz hatırlatın yani koştur koştur oğlunu davet etmek nedir yani sizde kabul ediyorsunuz gibi geldi ama bu tutumunuz yanlış bence

Düsündümde simdi yorgun argın belki istemez dedim ama erkek sonuçta bunları yapsam yorgunluk flan unutur 😄😄 evet böyle bisey yapabilirimm gideyim sabah mum ve kuru gül alayım 😄
Yeni evlisin , uzun süreli yurt dışına giden adam yürüyerek gelse karısına hayır demez, ne yorgunluğu🤣

Ayyyyyy bayılacagım:) oğlunun artık eşi var size sordu mu planınız varmı diye he yemek yapacam dediysede anne ben yapıcam yemek .biz sana başka zaman geliriz yada ertesi gün geliriz diyebilirsiniz.
Demedi bize valla hicte demez hatta eşimin doğum gününde plan yaptık o da biliyordu sonra dedi ki o gün öğlen gelecem size dedi yani biraz düsüncesiz sanırım kıskançlıkta olabilir bilmiyorum

Darlıyor napim arıcak sürekli yarın gelin ha diye 😄

Eşinize soyleyeceksiniz ve sonra gelecegiz diyecek eşiniz, muhatap olmasi gereken siz degilsiniz.

Yeni evliisniz herhalde simdiden ne kadar sınır çizerseniz o kadar rahat edersiniz. Israr etti, darladi yok saygisizlik olmasin diye verdiginiz her taviz ilerde başiniza bela olur.

Demedi bize valla hicte demez hatta eşimin doğum gününde plan yaptık o da biliyordu sonra dedi ki o gün öğlen gelecem size dedi yani biraz düsüncesiz sanırım kıskançlıkta olabilir bilmiyorum
Bence bazı şeyleri anlamak istemiyor siz fazla iyisiniz bence :)

Eşinize soyleyeceksiniz ve sonra gelecegiz diyecek eşiniz, muhatap olmasi gereken siz degilsiniz.

Yeni evliisniz herhalde simdiden ne kadar sınır çizerseniz o kadar rahat edersiniz. Israr etti, darladi yok saygisizlik olmasin diye verdiginiz her taviz ilerde başiniza bela olur.
Doğru diyorsunuz yok ben arar yarın kendimiz plan yaptığımızı zaten onun çok yorgun oldugunu baska zaman gelecegımizi söylicem gaza geldim eşim degil ben söylicem 😄😄

Doğru diyorsunuz yok ben arar yarın kendimiz plan yaptığımızı zaten onun çok yorgun oldugunu baska zaman gelecegımizi söylicem gaza geldim eşim degil ben söylicem 😄😄

Ben genelde muhatap olmuyorum da siz bilirsiniz kendinize göre bir duzen kurun.
Mesela annesi esimi arayip bi davet plan yaparsa eşim direkt Cirilla ya sorayim haber veririm der. Biz konusuruz sonra annesini arar gelip gelemeyecegimizi soyler bizim düzen böyle.

Eşim uzun bir seyahatten yarın dönüyor. Fakat bu süreçte kayınvalidem pek benimle ilgilenmedi yediğim içtiğimi bile sormadı. Eşim evde olduğunda hep sorardı ne yaptın diye neyse işte kücük seylerle bilendim ona karşı. Eşim dönünce direkt ailesine gidip aradan cçıkartayım görüşme faslını diyorum yoksa ilk gün eşim benimle mi gecirsin sizce ? Eşime sordum sen bilirsin dedi yani hangisi doğru olur sizce

Kayinvalideniz yediginizi,ictiginizi sormadiysa,onunuze yemek getirmediyse gercekten cok buyuk ayip etmis. Evin alisverisini de mi yapmadi? Gelip evide temizlemediyse bence gorusmeyin.

Hiç açıktan konuşup o topa girme. Sen konuşmalarınla mesajlarınla eşini özlediğini beklediğini duyur kocana. O mazeret bildirir annesine. Çok yorgunum der, eve bi gidip duş alayım, az uyuyayım der. Sen de hiç haberin etkin yokmuş gibi pasif davran :KK66:

Asla bunalmadım aksine cok mutluyum sadece esim varken hep arar sorar hatta sevdigim yemekleri yapıp yollardı simdi o ilgisi yok sikayet ettigimden değil yani oğlu varken yapıyormuş sadece o yüzden bilendim. Oğlu geldigi ilk günde davet etmiş yemeğe o yüzden biraz şey pldumm
Kadın ghostlamış seni 😂😂

Hiç açıktan konuşup o topa girme. Sen konuşmalarınla mesajlarınla eşini özlediğini beklediğini duyur kocana. O mazeret bildirir annesine. Çok yorgunum der, eve bi gidip duş alayım, az uyuyayım der. Sen de hiç haberin etkin yokmuş gibi pasif davran :KK66:
Eşine sormuş ama sen bilirsin demiş yani annene gidelim dese adam gidecek zaten o yüzden kadın da yönetmeyi seviyor sanırım plan yaptım onda bile çıktı geldi diyor konu sahibi ona istinaden söyledim:)

Eşine sormuş ama sen bilirsin demiş yani annene gidelim dese adam gidecek zaten o yüzden kadın da yönetmeyi seviyor sanırım plan yaptım onda bile çıktı geldi diyor konu sahibi ona istinaden söyledim:)
Hmmm. 🤔 Önce annene gidelim cevabını bekliyor, ondan soruyor bile olabilir. Ah bu koca kafalı erkekler.

Ama bizim silahlarımız daha keskin. Yerli ninja etrafındaki her şeyi silah olarak kullanır. :KK8:

Back