• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

Görümcemin kızına iki isim konuldu birimi görümcem birini eşi koydu. Geçen gittiğimizde ben görümceme senin yanında bu ismi derim ams x in yanında onun koyduğu ismi söylerim maksat enişteye yalakalık olsun beni sevsin dedim güldük baya bi üstüne baya bi muhabbet geçtik. Ben şimdi enişteme mi aşığım

Ve çaktırmadan sık sık bir araya getirmeyin.farkli kisilerle'de organizasyon yapın.

Merhaba arkadaşlar. Eşimle yaklaşık 5,5 yıldır evliyiz ve öncesinde de 3 yıllık birlikteliğimiz oldu.
Benim problemim şu ki eşim bana göre kardeşinin eşine fazla düşünceli. Yaşadığım olayları sizinle de paylaşmak istiyorum çünkü bu düşünce benim içimi kemiriyor, bitiriyor...

Geçtiğimiz anneler gününde Eltim yeni doğum yapmıştı. Kayınvalidem de eltimin evindeydi. Eşimin annesine çiçek yaptırmaya gidiyorduk, eşim Sevda'ya da çiçek yaptıralım mı, ne de olsa artık o da anne dedi. Ben de yaptıralım dedim içimdeki öfkeyi bastırarak. Çünkü ben de o sırada hamileydim ve eşim benim ilk anneler günümü kutlamak için herhangi bir şey yapmamış, ben ilk anneler günümü kutlamayacak mısın dediğimde bana istediğim bir şeyi almıştı.

İkinci olayımızda bu olaydan 2 ay sonra şöyle gelişti. Her hafta sonu olduğu gibi eşimin annesine gidiyorduk. Tam asansöre binerken bugün Sevda'nın doğum günüymüş ne yapacağız dedi. Ben de doğum gününü nerden bildiğini sordum, telefona faceden bildiri geldiğini söyledi. O sana doğum gününde hediye aldı bizim de onun doğum gününü kutlamamız gerek dedi. Ben de bakarız dedim. Neyse... Kayınvalidemlere gittiğimizde baktım bu fısır fısır annesiyle konuşuyor. Baktım annesine bugün Sevda'nın doğum günü ne yapacağız diye soruyor. Yok pasta alırız, yok şurdan dönerken hediye de alırız falan filan diyor. Benim cinler yine attı çünkü şu zamana kadar eşim benim doğum günümde hiç bir zaman ailesiyle plan yapmamıştır. Hep başbaşa yemek v.s. yemişizdir. Ailecek hiç kutlamadık, yani öyle süpriz bir doğum günü ayarlamadı hiç. Seni nereye götüreyim diye sorar şuraya gidelim derim ve oraya götürür...

Üçüncü olayımız da şöyle gelişti. Bebek mevlüdü yapmaya karar verdik bebeğime. Biz kayınvalidelere ve sülalesine uzak oturduğumuz için kayınvalidenin evinde yapmaya karar verdik. Ben çalıştığım için evin temizliğine v.s. ancak hafta sonları yardımcı olabildim. Bu mevzu açıldığında annem "Aslında Sevda anne gidip yardım edebilir, sonuçta çok yakın oturuyorlar" dedi. Eşim öfkeli bir şekilde "Neden yardım etsin ki, ben olsam yardım etmem. Onun mevlüdü mü, bizim mevlüdümüz." dedi. Bana da dönerek "Sen ne kadar yardım ettin ki onun mevlüdüne? " dedi ki ben o zaman 36 haftalık hamile ve çalışıyordum. Bunu söylediğimde de yok o geldi senin bebek kurabiyelerine yardım etti doğumda. Doğumdan sonra her geldiğinde birşeyler yapıp getirdi dedi. Yani bana onu savundu.

Bence bir erkek bunlara karışmamalı bile. Yani benim büyüdüğüm, yetiştiğim ortamda öyle en azından. Ayrıca hangi erkek yok yere eşinin kardeşi için kendi karısının kalbini kırar ki? Ne olur bana bir yorumda bulunun. O kadar çaresizim ki... Düşündüğüm şeyi de yakıştıramıyorum eşime ama bu olanlar da normal değil gibi geliyor bana. Sizce eşimin eltime aşık olup olmadığını nasıl anlarım???
Belki hamilelikten dolayı hormonal bir şey bu düşünceleriniz.Yani ne bileyim biz kadınlar hep böyle düşünürüz aslında hep en fazla ilgiyi bize göstersin isteriz ve nedense hep başkalarına karşı daha ilgili gibi gelir bize.Ben aşık olduğunu düşünmüyorum yazdıklarınızdan yola çıkarak.Sonucta sizinle evli ve evliliğinizde herhangi ters giden bir durum yoksa yani onun sevgisinden eminseniz bence böyle vesveselerle kendinizi yıpratmayın.Ailesine düşkün bi eşiniz var belli ki ve eltiniz de onun kardeşinin eşi olduğu için değer veriyordur.

Ben zaman her zaman hediye alırım ona. Özel bir gün olmasına gerek yok. Buna rağmen onun düşünmesi beni çıldırtıyor!!!

Bende düşünüyorum arıyorum soruyorum ama hep tam ben arıyacakken yada düşündüğüm şeyi gerçekleştiricekken onu yapsak mı bunu yapsak mı diye dürter beni.Bende çok sinir olurum hiç bana fırsat vermez acaba öyle bir durum mu demek istedim aslında

Eşime sordum neden bu kadar ilgilisin diye. Sen takıntı yapıyorsun dedi. Peki sence neden olabilir diye sordu. Ben de erkek kardeşini çok sevdiği için eltime değer verdiğini ve onu artık kendi ailesinden biri olarak gördüğünü düşündüğümü söyledim. Yok öyle birşey. Ben onu kendi ailemden görmüyorum dedi...

Ayrıca son 3 yıldır cinsel ilişkimizde de problem var. Ben istemeden o beni istemiyor. Oysa ki önceden çok arzuluydu. Ben istemeden o isterdi... Bu anlattığım olaylar da son bir yıl içinde olanlar... Geçmiş yıllarda başka olaylar da var ama çok uzun olmasın diye son bir yılı yazdım...

Şu verdiği cvp lardan sonra eşinin masum olduğunu hiç düşünmüyorum.
Ben eşinizin hal ve hareketlerini normal bulmadım kesinkikle abartmış eltiyi bu kadar düşünmekte tamam aşık olmayabilir ama bariz bir ilgisi var belli zaten yukarda da belli etmiş eltinin tavrı nasıl peki[/QUOTE]

Eltimin eşime karşı birşey hissettiğini düşünmüyorum...

Sevdami bir uye vardi eltisine takmis sevdaydi eltisi o uyemisin :KK66:

Hayır canım, ben ilk defa konu açıyorum...

şimdi eşin ince ve naif olmayan birisiyse bu yaptıkları sıkıntılı.mesela eşin nasıl biri kibar zarif kadın ruhundan anlayan biriysee bu yaptıkları çok normal. öğle yemeğine arkadaşın işyerine davetliydim.karıkoca birlikte çalışıyolar.ikiside yakın dostum.eşi yemekte nasıl ağırlayacağını bilemedi.eşinin önünden aldı salata vb yiyecekleri benim önüme koydu.ben biliyorumki çok düşünceli ve kibar bir beyefendi kendisi hepsi bu.keza karısıda biliyor zira sen gibi düşüncelere kapılmaz.

Öyle biri değildir. Olsa ben de böyle düşünmezdim zaten...

esinizin davranısları cok abartı kim olsa rahatsız olur esim eltimin dogum gunune plan yapamaz ben yaparsam yaparım ona derim oda ancak nasıl istersen der konuya dahil olmaz anneler gununde bana cicek almamıs eltime almaya kalkıcak yok artık sizde gorumceniz varsa esinin dogumgunu planı yapın yoksa kaynınız icin yapın bakalım ne cevap vericek ne olursa olsun kardesi dahi olsa bozulur

Ask anlamında birsey anlamadım. Kayomvalidenle Yakın oturdukları için olabilir. Ask kesinlikle değil belki kardeşine annesine yaranmak olabilir. Ama senin açından saçma ve olmaması gereken bir davranış. Benim aklıma aşk gelmezdi ama rahatsız olup kesin tartisirdim sanane diye.

Arkadaşlarına karşı değil ama anne ve babasına karşı öyle. Ama kardeşine karşı öyle değil mesela...
Tavırlari rahatsiz edici gerçekten.Tabi eltine karşı farklı hisler besleme olayı senin kuruntun olabilir.Ama kesinlikle yaniliyorsun da diyemeyiz hiç aklımıza gelmeyecek neler oluyor hayatta.Yapacağın şey gözlemlemek özellikle eltinle ayni ortamdayken eşinin bakışları tavirlari nasil dikkat et.Bunun dışında çaktırmadan eşinin ağzını arayabilirsin.Yani bir konu aç eltinden bahsederken neler diyor mimikleri nasıl bunlar önemli.Ama bunu yaparken önyargını kafamda kurdugun düşünceleri kenara bırakmalısın ki gözlemlediklerinden doğru sonuçlar çıkarabil.Ayrıca eşinin kardeşiyle ilişkisi nasıl?Eskiden daha iyiydi sonradan uzaklaştı gibi bir durum var mı?

Peki el kızı olarak gördüğün birine ne bu ilgi alaka demedinizmi
Dedim tabii ki. Kabul etmiyor. Benim bu konuda takıntılı olduğumu, yaptığı şeylerin çok normal olduğunu savunuyor. Hatta psikoloğa gitmem gerektiğini söylüyor...
Dedim ok gidelim. Peki psikolog da bana hak verirse ne olacak dedim. Ne istiyorsan onu yaparsın dedi...

Kaynım beni sever ama öyle düşünceli bir tip değildir. Rahatsız olduğumu söylememe rağmen böyle...

Mesela? Örnek verebilir misiniz? Benim kafam durdu....

Son bir yılı anlattım sadece. Tabii ki de ben de ona hediye alırım. Hatta sadece d.g.de değil o almamasına rağmen normal zamanlarda da alırım. Hatta o hiç birlikte organizasyon yapmazken ben ailecek bir sürü organizasyon yapmışımdır. Kahvaltı, sinema v.s. gibi...

Mesela?

Ben zaman her zaman hediye alırım ona. Özel bir gün olmasına gerek yok. Buna rağmen onun düşünmesi beni çıldırtıyor!!!

El kızı...

Kaynım karısına acayip düşkündür. Çok sever, çok aşıktır. Bense hiç ezmem onu. Aksine özel günleri hep kutlar, hediyeler alırım ona ve bebeğine...
bu kadıncağız da ne çok değer görüyor.
eşinden . kayınvalidesinden. kaynından.
merak ettim açıkcası nasıl bi insan diye.
yani hani dediniz ya onu kv seçti o aldı. ondan çok seviyor diye. gerçekten sevilesi bi insan olmasın bu elti.

Tavırlari rahatsiz edici gerçekten.Tabi eltine karşı farklı hisler besleme olayı senin kuruntun olabilir.Ama kesinlikle yaniliyorsun da diyemeyiz hiç aklımıza gelmeyecek neler oluyor hayatta.Yapacağın şey gözlemlemek özellikle eltinle ayni ortamdayken eşinin bakışları tavirlari nasil dikkat et.Bunun dışında çaktırmadan eşinin ağzını arayabilirsin.Yani bir konu aç eltinden bahsederken neler diyor mimikleri nasıl bunlar önemli.Ama bunu yaparken önyargını kafamda kurdugun düşünceleri kenara bırakmalısın ki gözlemlediklerinden doğru sonuçlar çıkarabil.Ayrıca eşinin kardeşiyle ilişkisi nasıl?Eskiden daha iyiydi sonradan uzaklaştı gibi bir durum var mı?
Kardeşiyle küçüklüğünden beri anlaşamazlar. Hatta yumruk yumruğa kavga etmişlikleri bile vardır...

Eltinin yaşı kaç? Belki yakın oturdukları için ablası vs. Gibi görüyor olabilir. Senden önce Evliyse kardeşi bir aile gibi olmuş olabilirler

Dedim tabii ki. Kabul etmiyor. Benim bu konuda takıntılı olduğumu, yaptığı şeylerin çok normal olduğunu savunuyor. Hatta psikoloğa gitmem gerektiğini söylüyor...
Dedim ok gidelim. Peki psikolog da bana hak verirse ne olacak dedim. Ne istiyorsan onu yaparsın dedi...
bak şimdi . burada sana hak veren kadar vermeyen insanlar da var.
bence burada somut bi şeyler yok. eşin eltine iyi davranıyor diye kimseyi suçlayamazsın.
psikologa da gitsen ortada bi şey yok. alınmışsın diyecek. olaylara farklı yönden bakmalısın diyecek. bence bu konuda eşin haklı.

Ask degil ama sanki onu begeniyor ve senle kıyaslama yapiyor gibi.Belki de sizi elestirmesi de bu sebepten.Bence sizin sandığınız gibi bir durum yoktur ama yine de sessizce gozlemleyin bakalim.Begenme ilgi duymaya dogru ilerlerse asil problem o zaman iste.

bu kadıncağız da ne çok değer görüyor.
eşinden . kayınvalidesinden. kaynından.
merak ettim açıkcası nasıl bi insan diye.
yani hani dediniz ya onu kv seçti o aldı. ondan çok seviyor diye. gerçekten sevilesi bi insan olmasın bu elti.
Eltimi ben de severim, o ayrı. Ama objektif baktığımızda çevremizdeki herkes (eşimin sülalesi) beni daha çok severler. K.v.me sürekli beni överler. Beni sürekli arar sorarlar. Benim düzenlediğim organizasyonlara kesinlikle katılırlar ama eltimi pek sevmezler soğuk diye...

Yani k.v.den hizmet bekler, iş yapmaz ve soğuk biridir ama ben yine de severim onu. Bana karşı ters bir davranışı olmadı çünkü...

eğer kesinlikle kendini haklı görüyorsan bir cıngar bu işi çözebilir.

hani ılımlı yaklaştıkça ben adamın değişik değişik hareketleri çıkıyor meydana.

Back