• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

Aşık demek çok iddaali bu aile ici travmaya bile neden olabilir dillendirme bile.
Sadece izle diğer hepsi tamam da organizasyon planlamasi , size savunma yapmasi bana bile abarti geldi .
Etrafa cok ilgili size ilgisizse birde o yetmemis gibi habire sizi kiyaslayarak övüyorsa altinda bende bit enigi ararim sabirli olun gozlemleyin.
Aynen dediğiniz gibi yapıyor. Benim sinir olduğumu bildiği halde zaman zaman övüyor onu...

yani garip olmuş .hani insan yengesine saygı duyar sever vs ama . abartığınızı düşündüm mesela ilk başka.
ama kendi ailemden görüyorum demek zorunda mıydı . sizin kızdığınızı bile bile.
ilişkide de sıkıntı var demişsiniz .

peki eltinize bakışı nasıl. bulunduğunuz ortamda gözlemlediniz mi. normal mi.

ilk olayda anneler günü için kayınvalideniz orada olduğu için eltinizede çiçek alması gayet normal düşünceli bir davranış,doğum günü kutlması gereksiz olmuş biraz,ama üçünccü anlattığınız konuda eşiniz haklı,eltinizin evi yakın diye sizin kayınvalidenin evinde yapılacak mevlüt için temizliğe gitsin demeniz çok bencilce ,eşiniz öfkelenmekte haklı,çok düşünceliyseniz kadın tutarsınız temizletirsiniz,eltiniz bebeğiyle ne işi var temizliğe gidecek yani bunu düşünmeniz bile saçmalık.sonuç olarak ortada eşinizi eltinize aşık mı acaba diye düşündürcek bir durum göremedim.

Art niyetli ve kıskanç görünüyorsunuz. Benim eşimin kardeşi de bana karşı çok düşüncelidir. Ama hiç bana aşık mı diye düşünmedik ne ben ne eşim. Normal insani ilişkileri hep aşk meşk diye yorumlamasak?

Aynı düşünceliliği ve değer vermesi bana karşı da olsaydı inanın böyle düşünmezdim... Bana karşı öyle olmadığı ve ne zaman ikimiz arasında kalsa hep ona hak verip onu savunduğu için böyle düşünüyorum. İnsan kardeşinin eşi için kendi karısını kırar mı?

Aynen dediğiniz gibi yapıyor. Benim sinir olduğumu bildiği halde zaman zaman övüyor onu...
burada zaman zaman demeniz . her zaman olmadığı anlamına geliyor .
sizin algıladığınız sıklık nedir . zaman zaman övme ne kadar zamanda bir .
ayda 1 mi 2 ayda bir mi över.

Eşimi çok seviyorum. Ama bunu kaldıramam. Benden başkasına aşık olması ya da düşünmesi beni mahveder. Bu sebeple boşanırım ondan... Ama öncelikle öyle olup olmadığını kanıtlamam gerekiyor. Nassıl yapacağım bilmiyorum?

Eşime sordum neden bu kadar ilgilisin diye. Sen takıntı yapıyorsun dedi. Peki sence neden olabilir diye sordu. Ben de erkek kardeşini çok sevdiği için eltime değer verdiğini ve onu artık kendi ailesinden biri olarak gördüğünü düşündüğümü söyledim. Yok öyle birşey. Ben onu kendi ailemden görmüyorum dedi...

Ayrıca son 3 yıldır cinsel ilişkimizde de problem var. Ben istemeden o beni istemiyor. Oysa ki önceden çok arzuluydu. Ben istemeden o isterdi... Bu anlattığım olaylar da son bir yıl içinde olanlar... Geçmiş yıllarda başka olaylar da var ama çok uzun olmasın diye son bir yılı yazdım...

orada duralım ne demek be aileden görmüyorum onu. işin rengi değişti şimdi. ben olsam ne yaparım biliyo musun açık açık söylerim gereksiz ilginden rahatsız oluyorum kendine çekidüzen ver vermiyorsan sen bilirsin karışmam derim.

Aynı düşünceliliği ve değer vermesi bana karşı da olsaydı inanın böyle düşünmezdim... Bana karşı öyle olmadığı ve ne zaman ikimiz arasında kalsa hep ona hak verip onu savunduğu için böyle düşünüyorum. İnsan kardeşinin eşi için kendi karısını kırar mı?
şimdi kendi kardeşi için karısını kırar mı derken .
adaletli bi tavır için doğru olanı söylemesi normaldir
haksız da olsaniz sizi haklı bulacak hali yok.
benim eşim de yüzüme pat pat söyler . haksız isem.

Peki eşinizin normalde dışarıya karşı tavırları nasıldır? Size karşı olduğu gibi biraz düşüncesizce dan dun biri mi yoksa iş arkadaşlarına, tanıdıklarına da arada jest yapan biri mi? Bir de bence direkt eltinize karşı olan tavırlarından sinir olduğunuzu belli ederek aklına bir şey sokmayın. Bir daha sürpriz vs derse bir şey duymuş biliyormuş havalarında "rahatsız oluyor Sevda" deyin. Ben ayarladım zaten vs deyin.

Peki siz nasıl davranıyorsunuz eşinize?
Çok kavga etmisligimiz vardır akrabalarımı mı kiskaniyorsun diye üste çıkıyor her defasında
O yüzden ilgilenmiyorum artık ne halin varsa gör bana anlatma da diyorum aynı şeyler sil baştan devam ediyor
Anlacagin değişmez degistiremezsin

En nefret ettiğim başkalarına iyi görünmeye çalışan öküz kocalar

Aşk denecek bir durum değil ama gereksiz davranışlar bence eşinizin yaptıkları...Belki karşılık olarak yapıyor ama,ömür boyu o mu düzenleyecek eltinizle aranızdaki ilişkiyi.
Sonuçta o sizin aranızda, bir sekilde rayına oturacaktır...Eşim böyle yapsaydı kendimi değersiz hissederdim.:KK12:

Benim çok alıngan ve sevgi manyağı biri olduğumu biliyor ki gerçekten de öyleyimdir. Çok çabuk kırılıp, incinirim...
o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
çok özür dilerim ama çok alınganlık güzel bi özellik değil.
böyle insanlarla yaşamak da çok zordur üstelik .

ilk olayda anneler günü için kayınvalideniz orada olduğu için eltinizede çiçek alması gayet normal düşünceli bir davranış,doğum günü kutlması gereksiz olmuş biraz,ama üçünccü anlattığınız konuda eşiniz haklı,eltinizin evi yakın diye sizin kayınvalidenin evinde yapılacak mevlüt için temizliğe gitsin demeniz çok bencilce ,eşiniz öfkelenmekte haklı,çok düşünceliyseniz kadın tutarsınız temizletirsiniz,eltiniz bebeğiyle ne işi var temizliğe gidecek yani bunu düşünmeniz bile saçmalık.sonuç olarak ortada eşinizi eltinize aşık mı acaba diye düşündürcek bir durum göremedim.

O cümleyi ben değil annem kurdu. Ayrıca ben de eşimle aynı şekilde düşündüğümü bizim mevlüdümüz o neden temizlesin ki dediğinde söylemiştim. Bir kadın tutacaktık zaten ama k.v. evimi başkasına temizletmem dedi kadın tutturtmadı. Ben ona hak vermeme rağmen onun bu muhabbeti devam ettirip bana "Sen onun mevlüdünde ne yaptın?" diye çıkışması beni çıldırttı ki o zaman ben 36 haftalık hamileydim ve çalışıyordum...

valla bende pek iyi niyetli gördüm eşinizi
bende sinir olurdum sahsen
benim abimde mesela diger yengemin yaptıgı seyleri hamur işi över espriyle karısık
ama fazlası fazla
burdada herkes bence fazla düşünceli sanki:))
anacıgım kadın benim dogum günümü düşünmüyor eltiminkini düşünüyor diyor yahuuu pesss

Aşık demek çok iddaalı olur ama evet rahatsız edici tavırları ve çirkin
Hiç oturup kınuştun mu onunla bu konuyu

Merhaba arkadaşlar. Eşimle yaklaşık 5,5 yıldır evliyiz ve öncesinde de 3 yıllık birlikteliğimiz oldu.
Benim problemim şu ki eşim bana göre kardeşinin eşine fazla düşünceli. Yaşadığım olayları sizinle de paylaşmak istiyorum çünkü bu düşünce benim içimi kemiriyor, bitiriyor...

Geçtiğimiz anneler gününde Eltim yeni doğum yapmıştı. Kayınvalidem de eltimin evindeydi. Eşimin annesine çiçek yaptırmaya gidiyorduk, eşim Sevda'ya da çiçek yaptıralım mı, ne de olsa artık o da anne dedi. Ben de yaptıralım dedim içimdeki öfkeyi bastırarak. Çünkü ben de o sırada hamileydim ve eşim benim ilk anneler günümü kutlamak için herhangi bir şey yapmamış, ben ilk anneler günümü kutlamayacak mısın dediğimde bana istediğim bir şeyi almıştı.

İkinci olayımızda bu olaydan 2 ay sonra şöyle gelişti. Her hafta sonu olduğu gibi eşimin annesine gidiyorduk. Tam asansöre binerken bugün Sevda'nın doğum günüymüş ne yapacağız dedi. Ben de doğum gününü nerden bildiğini sordum, telefona faceden bildiri geldiğini söyledi. O sana doğum gününde hediye aldı bizim de onun doğum gününü kutlamamız gerek dedi. Ben de bakarız dedim. Neyse... Kayınvalidemlere gittiğimizde baktım bu fısır fısır annesiyle konuşuyor. Baktım annesine bugün Sevda'nın doğum günü ne yapacağız diye soruyor. Yok pasta alırız, yok şurdan dönerken hediye de alırız falan filan diyor. Benim cinler yine attı çünkü şu zamana kadar eşim benim doğum günümde hiç bir zaman ailesiyle plan yapmamıştır. Hep başbaşa yemek v.s. yemişizdir. Ailecek hiç kutlamadık, yani öyle süpriz bir doğum günü ayarlamadı hiç. Seni nereye götüreyim diye sorar şuraya gidelim derim ve oraya götürür...

Üçüncü olayımız da şöyle gelişti. Bebek mevlüdü yapmaya karar verdik bebeğime. Biz kayınvalidelere ve sülalesine uzak oturduğumuz için kayınvalidenin evinde yapmaya karar verdik. Ben çalıştığım için evin temizliğine v.s. ancak hafta sonları yardımcı olabildim. Bu mevzu açıldığında annem "Aslında Sevda anne gidip yardım edebilir, sonuçta çok yakın oturuyorlar" dedi. Eşim öfkeli bir şekilde "Neden yardım etsin ki, ben olsam yardım etmem. Onun mevlüdü mü, bizim mevlüdümüz." dedi. Bana da dönerek "Sen ne kadar yardım ettin ki onun mevlüdüne? " dedi ki ben o zaman 36 haftalık hamile ve çalışıyordum. Bunu söylediğimde de yok o geldi senin bebek kurabiyelerine yardım etti doğumda. Doğumdan sonra her geldiğinde birşeyler yapıp getirdi dedi. Yani bana onu savundu.

Bence bir erkek bunlara karışmamalı bile. Yani benim büyüdüğüm, yetiştiğim ortamda öyle en azından. Ayrıca hangi erkek yok yere eşinin kardeşi için kendi karısının kalbini kırar ki? Ne olur bana bir yorumda bulunun. O kadar çaresizim ki... Düşündüğüm şeyi de yakıştıramıyorum eşime ama bu olanlar da normal değil gibi geliyor bana. Sizce eşimin eltime aşık olup olmadığını nasıl anlarım???
Bence boşuna kuruntu yapmissin. Anlattiklarinda hiçbir emare yok aska dair. Hatta ben olsam dikkatimi bile çekmezdi mesela.

Back