- Konu Sahibi birgaripask35
Canım saçma gelecek belki ama söylemeden geçemeyeceğim. Isminin yanına çocuklarının adını yazmışsın dikkat et buraları okuyanlar seni tanıyanlar varsa basın ağrir acilen silmelisineşinden 6 yaş küçükmüş elti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım saçma gelecek belki ama söylemeden geçemeyeceğim. Isminin yanına çocuklarının adını yazmışsın dikkat et buraları okuyanlar seni tanıyanlar varsa basın ağrir acilen silmelisineşinden 6 yaş küçükmüş elti.
ama şu an eltin için önceden yazdıklarınla ters düşüyorsun.Eltimi ben de severim, o ayrı. Ama objektif baktığımızda çevremizdeki herkes (eşimin sülalesi) beni daha çok severler. K.v.me sürekli beni överler. Beni sürekli arar sorarlar. Benim düzenlediğim organizasyonlara kesinlikle katılırlar ama eltimi pek sevmezler soğuk diye...
Yani k.v.den hizmet bekler, iş yapmaz ve soğuk biridir ama ben yine de severim onu. Bana karşı ters bir davranışı olmadı çünkü...
neden ki . yanlış bi şey yazmıyorum kimseye. yazdıklarımı beni tanıyanlar okursa sıkıntı yok .Canım saçma gelecek belki ama söylemeden geçemeyeceğim. Isminin yanına çocuklarının adını yazmışsın dikkat et buraları okuyanlar seni tanıyanlar varsa basın ağrir acilen silmelisin
Ya ne bileyim eltinin kulagina gider oda kendini birsey sanar diye. Sen bilirsin tabii ben sadece aklıma geldi yazdım ☺neden ki . yanlış bi şey yazmıyorum kimseye. yazdıklarımı beni tanıyanlar okursa sıkıntı yok .
Canım ben kişileri karistirmisim kusura bakmaYa ne bileyim eltinin kulagina gider oda kendini birsey sanar diye. Sen bilirsin tabii ben sadece aklıma geldi yazdım ☺
eltimin kulağına ne gidecek .Ya ne bileyim eltinin kulagina gider oda kendini birsey sanar diye. Sen bilirsin tabii ben sadece aklıma geldi yazdım ☺
Konu sahibi o değil kiYa ne bileyim eltinin kulagina gider oda kendini birsey sanar diye. Sen bilirsin tabii ben sadece aklıma geldi yazdım ☺
Evet farkettim yazdım zaten çok pardon ..Konu sahibi o değil ki