• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

:KK14:Eltiniz o aileye gelin gelmiş ve o ailenin namusu olmuş. Eşinizin de bir yerde kardeşi gibi. Böyle düşünmeyin .Belki insan olarak sevdiği saydığı için bu kadar değer vermiş.Bazıları işte iyi niyetle de olsa yanlış imaj bırakabiliyor. Ben anlamıyorum bu erkekler -keza benimki de dahil- kendi eşlerini hiç düşünmez başkalarının gönlünü hoş tutmak için fazla performans sergiler.Benim eşim de mutfaktan suyunu almaz ama ne hikmetse kadınların olduğu yerde hizmetçibaşı kesilir.Meyve tabakları hazırlar, ellerindeki işi alıp kendi yapmaya çalışır. Evde de öyle mi derseniz tabiki hayırrrr, tırnaklarını bile bana kestirir işte gel de sinir olma.Başkalarına öyle nazik, öyle kibar ki anlatamam. Elin yanında Sezen Cumhur Önal; benim yanımda Kahtalı Mıçı..

Yapmayın Allah aşkına nasıl bu kadar kötü kalple bunları düşünebiliyorsunuz? nasıl aklınıza aşkı falan getirebiliyorsunuz bu kadar kolay mı gerçekten ya kardeşinin eşi yaa daha ötesi var mı? Kaldı ki yapılanlarda bence zerre böyle bir şey yok.

Sonuçta yeni doğum yapmış ve zaten anneler günü için kayınvalidene çiçek alacakmışsınız o da orada olduğu için ayıp olur diye alalım demiş bunun sana almamasıyla alakası yok!

Facebookta evet bildirim geliyor doğumgünüyle ilgili ama abarttığınızı düşünüyorum annesiyle fısır fısır konuşuyorlardı diyorsunuz niye o karar versin sadece annesi face kullanmıyordur tabii ki ve doğumgünü olduğunu hatırlatmıştır.

Temizlik mevzusunda da eşin doğru söylemiş sizin mevlidiniz neden o gelip temizlik yapsın onunda bakmak zorunda olduğu bir çocuğu var. Bu istek çok gereksiz olur. Gerekirse eşin yardım eder akşamdan akşama yaparsın evinin işini elti çağırmak neymiş evin temizliğine..

Bunlardan aşk diye bir şey çıkardıysanız biraz zihniyetinizi gözden geçirin bence çünkü bu yafta çok çok ağır bir şey.

aşk diye değerlendirmek için çok da somut bir şey göremedim.. sakın ha dillendirmeyin..
bana daha çok amca olmanın heyecanı gibi geldi eşinizin davranışlarındaki ayarsızlık...
İlk teyze olduğum zaman yaptıklarımı hatırlayınca şimdi...:)))
Fena düşünceler bunlar... Sevgi manyağıyım alınganım demişsiniz...
Bence size de ilgi gösteriyordur da size yetmiyor diye düşünüyor eşiniz...

Eltimi ben de severim, o ayrı. Ama objektif baktığımızda çevremizdeki herkes (eşimin sülalesi) beni daha çok severler. K.v.me sürekli beni överler. Beni sürekli arar sorarlar. Benim düzenlediğim organizasyonlara kesinlikle katılırlar ama eltimi pek sevmezler soğuk diye...

Yani k.v.den hizmet bekler, iş yapmaz ve soğuk biridir ama ben yine de severim onu. Bana karşı ters bir davranışı olmadı çünkü...
ama şu an eltin için önceden yazdıklarınla ters düşüyorsun.

çok saçma bi kıskançlık triplerine girmişsin , kafanda büyütüp büyütüp olay haline getirdiğin için eşin eltin hakkında ne söylerse söylesin sana batacak. bariz bir eltinin ailedeki sevilmesini , eşininde onun size yaptıklarına karşılık vermek istemesini kıskanıyorsun. eltin sana iyiliklerde bulunmuş , senin yapman gerekenleri eşin söyleyince adamı aşık ilan etmişssin pardonda hangi kafayı yaşıyosun ?

Canım saçma gelecek belki ama söylemeden geçemeyeceğim. Isminin yanına çocuklarının adını yazmışsın dikkat et buraları okuyanlar seni tanıyanlar varsa basın ağrir acilen silmelisin
neden ki . yanlış bi şey yazmıyorum kimseye. yazdıklarımı beni tanıyanlar okursa sıkıntı yok .

Bazı erkekler var böyle,dışarı iyisi derler bizde
Bence aşık falan değil eltine değer veriyor ve saygı duyuyor sanırım

gereksiz kıskançlık seninkisi .
varsa bi somut kanıt haklısın ama ortada bi şey yok . ve herkesin huzurunu kaçırmaktan ileri gitmez senin tezlerin.
yani ona çiçek aldı. doğum günü organizasyonu yaptı vs .
durduk yere kendini yiyorsun. bence çalışıyorsun. güzel organizasyonlar vs yapıyorsun. herkes seni seviyor zaten. küçük şeylerle uğraşma.

bu bilgilerden yola çıkarak söylüyorum: kesin aşık, hatta aşkından ölüyor, kardeşinin karısı ona kalsın diye kardeşini öldürebilir dikkat edin :KK14:
çünkü biri yengesinin anneler gününü, doğum gününü kutluyorsa ve neden mevlüde yardım etsin diyorsa kesin ona aşıktır :KK68:

Aşık mı değil mi bilmem de. Eşim benle ilgili mevzuları düşünmeyip sorup yapacak, başkaları için ne yapabilirim diye düşünecek. Yetmeyecek elin kadınları ( sadece elti için demiyorum.) için benim kalbimi kıracak ha.
Belki ona aşık değil; ama size ona verdiği kadar bile değer vermiyor.
Al aşağı façasını.

Aşk gibi değil de,fazla değer veriyor gibi geldi bana..Eltiniz sizden once evlendiyse belki bir abla gibi benimsemiste olabilir. İnanılmaz rahatsız edici bir durum

Yani gerçekten bende demi var bir sıkıntı bu olmayacak bir şeymiş gibi yazanları anlamıyorum neler neler oluyor bu mu olmayacak bende eşim elitime konu sahibinin yazdıkları gibi davransa bende bunun arkasında bir şey ararım kimse kusura bakmasın adam benim anneler günümü kutlamayacak eltime çiçek yaptıracak benim muhabbetime cvp vermicek eltimin ağzının içine girecek bunlar normal şeyler değil birde onu aileden görmüyorum diyecek bunu söylemesi için ya ondan nefret etmesi gerek yada ilgi duyması.

Evet pek hoş şeyler değil bunlar bende sinirlenirdim. Ama bunlardan aşık olduğu anlamı çıkmaz. Mesela çiçek alıyor annesine aynı evde elti de var hemde yeni doğum yapmış. Ona da yaptırmak istemesi çok normal. Ama diğer olaylarda kazmalik etmiş.

Back