- Konu Sahibi kendihalindebirii
Ben de evleneli 1.5 yıl oldu.Pek tecrübem yok.Kayınvalidem vefat etmiş 2020 yılında eşim hala annesine ağlar.Anneler kıymetlidir hepimizin annesi kıymetli.Aynı şehirde oturduğumuz bir görümcem var.İlk evlendiğim aylar evlerine her gittiğimde laf çarpıtıyordu bana ve istisnasız her gidişimizde ve aynı konu üzerinden.Bir gün eşime söyledim.X abla bana laf sokuyor dedim.Yok sen yanlış anlamışsın dedi o niyetle söylememiştir dedi.Ben de daha fazla inatlaşmadım eşimle.Sonraki zamanlarda artık görüncemden laf sokma görmedim (eşim uyarmış sanırım)o konuyla ilgili ama fırsat buldukça laf sokuyor
.Falan yemeği yaptım diyorum sen mi yaptın diyor.Eşim çok güzel yemek yapar.Sen yapmamışsındır demek istiyor.Ama artık eşime tek kelime etmiyorum.Görümcem laf soktuğunda ben de aynısını ona yapıyorum.Sizin sorun kayınvalideniz ile.Saygısızlık yapmadan birebir kayınvalide ile çözmeye çalışın sorunları.Eşinizi araya koymayın.
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)