• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

Eltimle ilk basta iyiydik. Kendisi rahat bi insan. Sonra baktim ki kullaniliyorum cektim kendimi. Esimle eltim abla kardes gibi degil zaten bi yas var aralarında kanka gibiler.
Ne desek yanlış olur. şıp diye bir şey yakıştırılamayacak bir konu. Sadece zihninizi ve niyetinizi temiz tutmaya çalışın derim. Eşinizin de davranışlarını değiştirmeye niyeti yok gibi. zamana bırakmalı en güzeli... Çocuk konusundaki sözlerine de çok takılmayın derim. Benim eltim ilkokul mezunu.bana üniversite mezunu olmama rağmen, onun çocuklarını daha iyi eğittiğini söylerler. bu derece sözlere dahi cidden takılmam. sizin sorununuz eltinizle...

Konu kapanmasın başkasının konusundan devam etmek yasak. Yeni konu olarak açın. Hem daha rahat anlaşılır
Konu acmayi cok dusundum ama acmadim. Kendi icimde yasadim bunu. Eşimle konustum hicbisey değişmedi huzurumuz bozuldu sadece. Beni fesat kiskanc ahlaksiz gördü. Keske beni bu kadar onemseseydin dedim. Bosanmanin esigine bile geldik. Annesi babasina degil de nedense eltime/abisine cok duskun.

Ne desek yanlış olur. şıp diye bir şey yakıştırılamayacak bir konu. Sadece zihninizi ve niyetinizi temiz tutmaya çalışın derim. Eşinizin de davranışlarını değiştirmeye niyeti yok gibi. zamana bırakmalı en güzeli... Çocuk konusundaki sözlerine de çok takılmayın derim. Benim eltim ilkokul mezunu.bana üniversite mezunu olmama rağmen, onun çocuklarını daha iyi eğittiğini söylerler. bu derece sözlere dahi cidden takılmam. sizin sorununuz eltinizle...
Eltimle degil. Ikimiz farkli karakterlerdeyiz. Onun yaptiklarina saygı duyarim. Ama esim benden onun gibi olmami istediğinde patladım artik. Esime gore tek dogru onun yaptigi hersey.

Konu acmayi cok dusundum ama acmadim. Kendi icimde yasadim bunu. Eşimle konustum hicbisey değişmedi huzurumuz bozuldu sadece. Beni fesat kiskanc ahlaksiz gördü. Keske beni bu kadar onemseseydin dedim. Bosanmanin esigine bile geldik. Annesi babasina degil de nedense eltime/abisine cok duskun.
Onu demiyorum buraya yeni konu açın başkasının konusu üstüne yazıyoruz hem konu kapanmasın hem banlanmayalım..

Herkes değişik işte.. babam dışardan melek görünür evin içinde çok huysuzdur. Eşim ailesine düşkün düşkünlükten ziyade yalakanın ta kendisi. Ben hasta da olsam ağlasam da numaradır inanmaz ama başkasına nasıl yardım etcek bilemez. Ters bi durum olsa kaynınız da farkederdi. Ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum eşinizin sadece düşüncesiz davranıyor.

Eltimin esini cok sevdigini biliyorum ama benim esimle bu kadar samimiyeti bana gereksiz geliyor. Kaynim cok iyi bi insan bana karsi en ufak incelik yapmaz mesela. Ya da ben kaynima karsi ne kadar iyi olsam da mesafemi korurum. Kendi abim yok onu abi görüyorum mesela. Uzuldugum sey bu kadar ustune dusmesi ve bu konudan rajatsiz oldugumu söylediğimde beni kirmasi
Bencede okadar samimiyet gereksiz... eşimin erkek kuzeni var. Beni eşimle tanıştıran kendisidir.. biz evlenincede hergün bize yemeğe geldi abi kardeş gibi olduk bana yemek yapmayı o öğretti.. hergün akşam ben eşim ve kuzeni üçümüz mutfakta yemek yapardık... eşimle kavga yaptığımız zamanlarda eşime sormazdı ne oldu diye ben mutfakta yalnızken gelir bana sorardı hep beni desteklerdi... hatta biz evlenmeden önce sevgiliyken eşimin kuzeni "bana bi kız bul ciddi düşünüyorum ama senin gibi biri olsun" demişti..
Ben kendi ardaşımı onunla tanıştırdım.. eşimin kuzeni bir gün yine bize geldi yemeğe kendisi bana yemeğe yardım ettiği için kıskanıyormuş bunları anlattı bana... onlar evlenince ben uzak durdum artık hiç bir şekilde samimi konuşmuyorum çünkü eşi yanlış anlar diye... onlar evlenmeden önce her derdimi sıkıntımı onunla paylaşırdım evlendikten sonra hiç arayıp sormam.. hiç fısır fısır konuşmam saçma olur. Onlara gittiğimizde yada onlar bize geldiğinde ben eşiyle samimi sohbet ederim eşlerimizde birbiriyle...

Merhaba arkadaşlar. Eşimle yaklaşık 5,5 yıldır evliyiz ve öncesinde de 3 yıllık birlikteliğimiz oldu.
Benim problemim şu ki eşim bana göre kardeşinin eşine fazla düşünceli. Yaşadığım olayları sizinle de paylaşmak istiyorum çünkü bu düşünce benim içimi kemiriyor, bitiriyor...

Geçtiğimiz anneler gününde Eltim yeni doğum yapmıştı. Kayınvalidem de eltimin evindeydi. Eşimin annesine çiçek yaptırmaya gidiyorduk, eşim Sevda'ya da çiçek yaptıralım mı, ne de olsa artık o da anne dedi. Ben de yaptıralım dedim içimdeki öfkeyi bastırarak. Çünkü ben de o sırada hamileydim ve eşim benim ilk anneler günümü kutlamak için herhangi bir şey yapmamış, ben ilk anneler günümü kutlamayacak mısın dediğimde bana istediğim bir şeyi almıştı.

İkinci olayımızda bu olaydan 2 ay sonra şöyle gelişti. Her hafta sonu olduğu gibi eşimin annesine gidiyorduk. Tam asansöre binerken bugün Sevda'nın doğum günüymüş ne yapacağız dedi. Ben de doğum gününü nerden bildiğini sordum, telefona faceden bildiri geldiğini söyledi. O sana doğum gününde hediye aldı bizim de onun doğum gününü kutlamamız gerek dedi. Ben de bakarız dedim. Neyse... Kayınvalidemlere gittiğimizde baktım bu fısır fısır annesiyle konuşuyor. Baktım annesine bugün Sevda'nın doğum günü ne yapacağız diye soruyor. Yok pasta alırız, yok şurdan dönerken hediye de alırız falan filan diyor. Benim cinler yine attı çünkü şu zamana kadar eşim benim doğum günümde hiç bir zaman ailesiyle plan yapmamıştır. Hep başbaşa yemek v.s. yemişizdir. Ailecek hiç kutlamadık, yani öyle süpriz bir doğum günü ayarlamadı hiç. Seni nereye götüreyim diye sorar şuraya gidelim derim ve oraya götürür...

Üçüncü olayımız da şöyle gelişti. Bebek mevlüdü yapmaya karar verdik bebeğime. Biz kayınvalidelere ve sülalesine uzak oturduğumuz için kayınvalidenin evinde yapmaya karar verdik. Ben çalıştığım için evin temizliğine v.s. ancak hafta sonları yardımcı olabildim. Bu mevzu açıldığında annem "Aslında Sevda anne gidip yardım edebilir, sonuçta çok yakın oturuyorlar" dedi. Eşim öfkeli bir şekilde "Neden yardım etsin ki, ben olsam yardım etmem. Onun mevlüdü mü, bizim mevlüdümüz." dedi. Bana da dönerek "Sen ne kadar yardım ettin ki onun mevlüdüne? " dedi ki ben o zaman 36 haftalık hamile ve çalışıyordum. Bunu söylediğimde de yok o geldi senin bebek kurabiyelerine yardım etti doğumda. Doğumdan sonra her geldiğinde birşeyler yapıp getirdi dedi. Yani bana onu savundu.

Bence bir erkek bunlara karışmamalı bile. Yani benim büyüdüğüm, yetiştiğim ortamda öyle en azından. Ayrıca hangi erkek yok yere eşinin kardeşi için kendi karısının kalbini kırar ki? Ne olur bana bir yorumda bulunun. O kadar çaresizim ki... Düşündüğüm şeyi de yakıştıramıyorum eşime ama bu olanlar da normal değil gibi geliyor bana. Sizce eşimin eltime aşık olup olmadığını nasıl anlarım???

Ekleme 1: Ben eltime özel günler haricinde de hediye alırım, evine her giderken kendi yaptığım pastalar, börekler hariç başka şeyler de alıp öyle giderim. Bebeğine her zaman bir şeyler alırım. Her desteğe ihtiyacı olduğunda da yanında olurum. Doğum yaptı örneğin. Haberini alır almaz Tuzla'da çalışmama rağmen izin isteyip, arabaya atlayıp gittim. Doğum yaptı diye koca bir uçan balon demeti yaptırdım hoş geldin bebek yazılı, ona da çiçek yaptırdım... Düşüncesiz ve yapılanın altında kalan biri değilim.

Ekleme 2: Eşimle bu konuyu konuştum. Sence neden yapıyorum diye sordu. Aşık olduğunu düşündüğümü söylemedim, şöyle dedim;
Sen kardeşine değer verdiğin için eşine de değer veriyorsun, onu artık kendi ailenden görüyorsun o yüzden dedim. Ama bu bile benim için kötü çünkü demek ki bana bu kadar değer vermiyorsan beni hala kendi ailenden görmüyorsun dedim. O da onu kendi ailemden gördüğüm falan yok dedi...

Ekleme 3: Temizlik olayında o anneme "bizim mevlüdümüz o neden temizlesin ki" dediğinde ben de aynı yanıtı verdim anneme. Buna rağmen o olayı uzatıp o cümleleri söyledi bana. Annemin de eltin yardım etsin demesinin nedeni kendi eltisinin mevlüdünde kendisinin 2 tane bebeği olmasına rağmen eltisinin evini annemin temizlemesinden kaynaklı. Anneme böyle şeyler normal gelir ve yapılması gerektiğini düşünür...

Lütfen yorumları bu eklemelere göre yapın...
Şu kısmı anlamadım eltinizin doğum gününde, annesi ile neden köşede fısır fısır plan yapıyor. Açık açık konuşsun sizde ordasınız.
Eşinin doğum gününde ne yapalım die karısına sorup, erkek kardeşinin eşi için plan yapmasına bende bozulurum.

Temizlik olayına gelince, eşinizin eltiniz için aaa gelmesin, sen yardım ettin mi demesi çok çok çok yanlış. Erkeğin karışacağı konu mu bu allah aşkına.

Bu düşüncesi hayatın her alanında varsa eyvallah, fakat yoksa... Ben olsam ağır arıza çıkarırım.
Bence rahatsızlığınızı dile getirin.
Her hafta sonu kaynananıza gitmeye mecburmusunuz?

İyy gicik eltiler hic hoslanmam. Esinizde art niyet gormedim ama tabiki size yapmadigini ona yapmasi akıl karı degil. Benimki de eltilerimin cocuklarina pek duskundur, gerci hoc tum yigenlerine duskun ama. Ben de gicik oluyorum. Cocuklar babalarindan cok amcalarini seviyor. Esinizle konusabilirsiniz bence kavga etmeden. Burda art niyet gormuyorum dedim ama benim basima gelse ben de çıldırırdım sinirden asla sineye cekemezdim. Universitedeyken en yakin arkadasimla arasini bozmustum buna benzer sebepler yuzunden :rolleyes:

Ilk tanistigimizda bile esim eltimden bahsetmişti hemen ben ona yenge bile demem adiyla hitap ederim diye. Sonrasinda hep beni eltime benzetmeye basladi. X şunu yapıyor sen neden yapmiyosun X seker yemiyor sen neden yiyorsun ama artik dolup tasmistim. Nereye gitsek onlari da cagiriyodu. Beraber yemek yiyelim vs. Zaten disari zor cikiyorum Seninle ozel konusamiyorum vs. Hatta ciddi ciddi esime soyledim. Senin istedigin ben degilim. Sen onun gibi birini istiyosun beni ona benzetmeye calisiyosun diye. Inkar etti. Evlendik onlara giderken canim cikolatali pasta istemisti X baklava seviyo diye baklava aldi. (Ben abisinin yaninda şunu seviyorum bunu seviyorum dememe ragmen abisi eltim ne seviyosa bize.gelirken de onlari alirdi). Eşim espiri yapiyo falan eltime bakiyo arada guluyo mu diye ya da eltimin yüzü asık olsa hayirdir uykusuz musun yorgun musun demeler falan. En son esim bize dondurma koyuyodu hepimiz oturuyorduk eltim kalkti esimin yanina gitti fisiltiyla biseyler konuştular bi bes dakika falan. Esimle cok kavgalar ettik bu yuzden. Beni o kadar kirmistir ki. Eltim zaten esimi kanka gibi görür ama bu kadar ilgi alaka bence fazla
Okurken nefesim daraldı resmen.
Eşim eltimle fısıltılı bişeyler konuşacak ben de izliyicem
Kıskanç bi insanımdır zaten ikisini de vururum heralde:KK53:

Merhaba arkadaşlar,
Eşim gelen maillerimi kurcalarken konumu okumuş ve arada da siz yazdıkça mail geldiği için girip bakıyor diye yazamadım son durumları. Ama bir erkek arkadaşın yorumunu görünce dayanamadım ve yazmak istedim...

Çift terapisti için randevu aldık. Haftaya gidiyoruz kısmetse...
Sonunda ikna oldu terapiste gitmemiz gerektiğine. Yaklaşık 2 ay önce kadar tekrar kavga ettik bu sebeple ve ben kavga etmeden güzel güzel konuştum. Artık dayanamıyorum bu duruma, kendimi değersiz hissediyorum ve kendime olan güvenimi kaybetmeye başladım dedim. Ben seninle yapamıyorum boşanalım dedim. İnanman için ne yapmam gerek dedi? Kur'an-ı Kerim'i getirip üzerine elini basıp yemin etti öyle bir hissiyatım yok diye. Sonra da sen benden ayrılmak için bahane arıyorsun asıl sen başkasına aşıksın, hayatında başkası var deyip üste çıkmaya çalıştı... Ben de saf gibi yok aşkım öyle bir şey deyip sarıldım...

Ama ondan sonra da değişmedi hiç bir şey. Bir araya geldiğimizde pür dikkat onun muhabbetlerini dinlemeler, her konusuna katılmalar, komik olmayan esprilerine bile gülmeler ve bu esnada benim söylediklerimi bile duymamalar...

Dedim sen bana değer vermiyorsun bizim kök problemimiz bu. Ben hariç herkese değer veriyorsun, önemsiyorsun ailende (anne, babası ve eltimden bahsediyorum) Ben bu şekilde devam ettiremeyeceğim bu evliliği, ikimiz olmuyor yürütemiyoruz destek almamız lazım dedim. Kabul etti, bul birini gidelim dedi. Haftaya randevu aldım. Bakalım değişecek mi bir şeyler...

Düşünceli olan adam herkese düşüncelidir.Eltinizi düşünmesi gereken kişi kaynınız eşiniz değil.Olabildiğince az görüşün derim ben daha fazla mideniz bulunmadan eminim ki basit bir kıskançlık değil sizdeki anlatmadığınız niceleri var.Eşinize iyi bakın bakışı onunla konuşması bir başka mı yoksa sıradan mı hertürlü uzak durmaları şart.

sende kaynına aynı şekilde davran bakalım.doğum günü,babalar günü hediyesi,içimden geldi hediyesi gibi.onun sevdiği yemekleri yap davet et yemeğe. eminim eltin de bir süre sonra aynı şeyleri düşünür yada rahatsız olur bu gereksiz ilgiden. eşin de aynı şekilde.bence yap bunu

bu düşünce biraz fazla geldi bana, kaldiki eltin esini neden bu kadar ilgilendiriyor...

mevzu sadece cicek bocek degil adam resmen dogum gunu planlari yapiyor, acaba kadinin kendi esi bu kadar dusunuyormu??
yada esini eziyor ama abisinin esini övüyor bunlar bana cok fazla geldi. .

esinin icindeki dusunceleri biz bilemeyiz ama neleriyle karsilasiyoruz olamaz da diyemem...

ayni seyi esim yapsa ben cok buyuk tepki verirdim sanirim, sen haklisin...

Ilk mesajinizda asik degildir diye dusundum ve sizden once evlendiyse eltiniz esiniz de aileden goruyordur saygi duyuyordur samimiyeti ordan geliyordur dicektim kiii "ailemden gormuyorum" demesi dusundurdu ve sana mesaj mi verdi acaba,senin dusuncelerinde haklilik payi var ask olabilir mi demek istedi

Ayrica ne olursa olsun ailesinden gorse bile sizden ustun tutamaz Size cicek almiyor gidip yengeye aliyor ne munasebet.Annesi bile bir adim geride olmaliyken ... Merak ettim eltinizin davranislari nasil esinize karsi ?

Konu sahibi lutfen bu denli kustahliga izin vermeyin o adami parcalayin gerekirse ben sinirlendim burda nasil tahammul ediyorsunuz

Bak bunu yap, kavga etmeyeceksen de bunu yap. Ne kadar özel gün varsa hepsi için kaynına organizasyon düzenle. Eşine de aynı onun sana yaptığı gibi ilgisiz davran ve bekle konu açılsın, sonra çat çat yüzüne saydır yaptıklarını.
+1000

Ben de konunun başından beri konu sahibine neden hak veriyorum diyorum. Çünkü aşık değil düşünceli sadece diyen insanların açıklamalarına da hak veriyorum. Ama sonunda başka bir mesajda farkettim. Konu uzun olunca sonunda başını unutmuşum. Alıntıladığım kısım beni çok rahatsız etti. Ben çünkü çok hassasım bu konuda. İnsan yeri gelir gelecekteki çocuklarımın annesinin anneler günü kutlu olsun diye karısına öncelik verir ki karısı bir de hamileyken arabada aklına gelmez. Bir de sana da alalım mı diye ona sormaz. Bu nasıl bir öküzlüktür anlamadım. Hadi bazı insanların bu aklına gelmez. Ona bir şey demiyorum ama kardeşinin eşine incelik yapacak kadar düşünceli adam, aynısını eşine yapmıyorsa öküzdür. Nokta.
+1000

Merhaba arkadaşlar. Eşimle yaklaşık 5,5 yıldır evliyiz ve öncesinde de 3 yıllık birlikteliğimiz oldu.
Benim problemim şu ki eşim bana göre kardeşinin eşine fazla düşünceli. Yaşadığım olayları sizinle de paylaşmak istiyorum çünkü bu düşünce benim içimi kemiriyor, bitiriyor...

Geçtiğimiz anneler gününde Eltim yeni doğum yapmıştı. Kayınvalidem de eltimin evindeydi. Eşimin annesine çiçek yaptırmaya gidiyorduk, eşim Sevda'ya da çiçek yaptıralım mı, ne de olsa artık o da anne dedi. Ben de yaptıralım dedim içimdeki öfkeyi bastırarak. Çünkü ben de o sırada hamileydim ve eşim benim ilk anneler günümü kutlamak için herhangi bir şey yapmamış, ben ilk anneler günümü kutlamayacak mısın dediğimde bana istediğim bir şeyi almıştı.

İkinci olayımızda bu olaydan 2 ay sonra şöyle gelişti. Her hafta sonu olduğu gibi eşimin annesine gidiyorduk. Tam asansöre binerken bugün Sevda'nın doğum günüymüş ne yapacağız dedi. Ben de doğum gününü nerden bildiğini sordum, telefona faceden bildiri geldiğini söyledi. O sana doğum gününde hediye aldı bizim de onun doğum gününü kutlamamız gerek dedi. Ben de bakarız dedim. Neyse... Kayınvalidemlere gittiğimizde baktım bu fısır fısır annesiyle konuşuyor. Baktım annesine bugün Sevda'nın doğum günü ne yapacağız diye soruyor. Yok pasta alırız, yok şurdan dönerken hediye de alırız falan filan diyor. Benim cinler yine attı çünkü şu zamana kadar eşim benim doğum günümde hiç bir zaman ailesiyle plan yapmamıştır. Hep başbaşa yemek v.s. yemişizdir. Ailecek hiç kutlamadık, yani öyle süpriz bir doğum günü ayarlamadı hiç. Seni nereye götüreyim diye sorar şuraya gidelim derim ve oraya götürür...

Üçüncü olayımız da şöyle gelişti. Bebek mevlüdü yapmaya karar verdik bebeğime. Biz kayınvalidelere ve sülalesine uzak oturduğumuz için kayınvalidenin evinde yapmaya karar verdik. Ben çalıştığım için evin temizliğine v.s. ancak hafta sonları yardımcı olabildim. Bu mevzu açıldığında annem "Aslında Sevda anne gidip yardım edebilir, sonuçta çok yakın oturuyorlar" dedi. Eşim öfkeli bir şekilde "Neden yardım etsin ki, ben olsam yardım etmem. Onun mevlüdü mü, bizim mevlüdümüz." dedi. Bana da dönerek "Sen ne kadar yardım ettin ki onun mevlüdüne? " dedi ki ben o zaman 36 haftalık hamile ve çalışıyordum. Bunu söylediğimde de yok o geldi senin bebek kurabiyelerine yardım etti doğumda. Doğumdan sonra her geldiğinde birşeyler yapıp getirdi dedi. Yani bana onu savundu.

Bence bir erkek bunlara karışmamalı bile. Yani benim büyüdüğüm, yetiştiğim ortamda öyle en azından. Ayrıca hangi erkek yok yere eşinin kardeşi için kendi karısının kalbini kırar ki? Ne olur bana bir yorumda bulunun. O kadar çaresizim ki... Düşündüğüm şeyi de yakıştıramıyorum eşime ama bu olanlar da normal değil gibi geliyor bana. Sizce eşimin eltime aşık olup olmadığını nasıl anlarım???

Ekleme 1: Ben eltime özel günler haricinde de hediye alırım, evine her giderken kendi yaptığım pastalar, börekler hariç başka şeyler de alıp öyle giderim. Bebeğine her zaman bir şeyler alırım. Her desteğe ihtiyacı olduğunda da yanında olurum. Doğum yaptı örneğin. Haberini alır almaz Tuzla'da çalışmama rağmen izin isteyip, arabaya atlayıp gittim. Doğum yaptı diye koca bir uçan balon demeti yaptırdım hoş geldin bebek yazılı, ona da çiçek yaptırdım... Düşüncesiz ve yapılanın altında kalan biri değilim.

Ekleme 2: Eşimle bu konuyu konuştum. Sence neden yapıyorum diye sordu. Aşık olduğunu düşündüğümü söylemedim, şöyle dedim;
Sen kardeşine değer verdiğin için eşine de değer veriyorsun, onu artık kendi ailenden görüyorsun o yüzden dedim. Ama bu bile benim için kötü çünkü demek ki bana bu kadar değer vermiyorsan beni hala kendi ailenden görmüyorsun dedim. O da onu kendi ailemden gördüğüm falan yok dedi...

Ekleme 3: Temizlik olayında o anneme "bizim mevlüdümüz o neden temizlesin ki" dediğinde ben de aynı yanıtı verdim anneme. Buna rağmen o olayı uzatıp o cümleleri söyledi bana. Annemin de eltin yardım etsin demesinin nedeni kendi eltisinin mevlüdünde kendisinin 2 tane bebeği olmasına rağmen eltisinin evini annemin temizlemesinden kaynaklı. Anneme böyle şeyler normal gelir ve yapılması gerektiğini düşünür...

Lütfen yorumları bu eklemelere göre yapın...
Aşık vs iğrenç bi şüphe bence. Kurabiye yaptı demiş pasta almış vs korkunclu bi yakıştırma bence. Elti diyince akan sular duruyor bile denemez bu anlattığınız olaylar ailesine aşırı düşkün koca olarak tanımlanabilir bence.
Aklıma geldi. Benim de eşim vakti zamanında bi ark arkadasının bebeği oldugunda doğum görmesine çiçek götürmüş. Ben bunu öğrenince ağladım çünkü ben doğurdun cicek gelmemişti. Bakınca x e yapmış karısına yapmamış gibi duruyor de mi. Neyse dedim ki
Sen madem böyle inceydi de ben neden görmedim dedim. Bu kadar. Bu kaftan sonra eve arada çiçekle geldi. Ben alma yeter diyene kadar. Eşiniz ince bi insan. İnceliği kendinize çevirin bence. Kadın işine karışmadı hos değil ama klasik ailesini savunan erkek o kadar.

Aşık vs iğrenç bi şüphe bence. Kurabiye yaptı demiş pasta almış vs korkunclu bi yakıştırma bence. Elti diyince akan sular duruyor bile denemez bu anlattığınız olaylar ailesine aşırı düşkün koca olarak tanımlanabilir bence.
Aklıma geldi. Benim de eşim vakti zamanında bi ark arkadasının bebeği oldugunda doğum görmesine çiçek götürmüş. Ben bunu öğrenince ağladım çünkü ben doğurdun cicek gelmemişti. Bakınca x e yapmış karısına yapmamış gibi duruyor de mi. Neyse dedim ki
Sen madem böyle inceydi de ben neden görmedim dedim. Bu kadar. Bu kaftan sonra eve arada çiçekle geldi. Ben alma yeter diyene kadar. Eşiniz ince bi insan. İnceliği kendinize çevirin bence. Kadın işine karışmadı hos değil ama klasik ailesini savunan erkek o kadar.

İşte bak canım benim ne güzel demişsin sen tepki verince eşin hatasını anlamış ve senin gönlünü almak için jest üstüne jest yapmış. Ama benim eşim öyle değil ki... Hatasını da kabullenmiyor. Üstüne haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor. Bu düşünceliliklerini eltime göstereceğine bana göstermeli. Eşi bazı durumlarda annesinden bile önce gelmeli, eltiden sonra değil...

Böyle bir durumla karşı karşıya kalsanız sizin düşünceniz ne olurdu merak ediyorum. Bir defalık bir olay değil yapılan, sürekli bir durum. Ben konuyu anlatırken sadece 3 olayı anlattım...

Çok düşündüm bu konu hakkinda. Eşim beni neyle sucluyosun dedi üstüme yürüdü kavgalarimiz saygısızlıgi aştı. Ben mi kiskaniyorum dedim ama yok. Esim her konuda eltimi ornek gösterdi bana eltimi övdü sürekli. Kendi oz benligimi kaybettim sanki. Ben buyum oyle birini istiyosan eltim sana bulsun onunla evlen bile dedim. Yegenini övüyor guya ama eltimin cocugunu ne kadar guzel yetistirdigini soyluyor. Ve en acisi ben cocuk istediğimde cocuk yetistirmek icin hazir olmadigimizi soyledi ama kastettigi bendim. Beni cok kirdi zamanında. Eltimle de.aramiz mesafelidir zaten. Ilk evlenince hep cagirdim oturmaya yemege vs. Yemek bitince kalkip gittiler biz arkadasla bulusucaz diye. Esim biz arkadaşlarimizla buluşsak tuttururdu eltimleri de cagir diye. Bende hayir dedim. Biz disari çıktık mangal yapacaktik esim piknik alaninda bana esti gurledi neden cagirmamisim eltimi diye. Onlar bizi hic cagirmiyolar benimde icimden sizde.gelin demek gelmiyor
Eşin çok Kırıcı davranmış . Kaç senelik evlisiniz ?

Abisine de aynı şekilde düşkünse pek takılacak bşy olmaz

Merhaba arkadaşlar,
Eşim gelen maillerimi kurcalarken konumu okumuş ve arada da siz yazdıkça mail geldiği için girip bakıyor diye yazamadım son durumları. Ama bir erkek arkadaşın yorumunu görünce dayanamadım ve yazmak istedim...

Çift terapisti için randevu aldık. Haftaya gidiyoruz kısmetse...
Sonunda ikna oldu terapiste gitmemiz gerektiğine. Yaklaşık 2 ay önce kadar tekrar kavga ettik bu sebeple ve ben kavga etmeden güzel güzel konuştum. Artık dayanamıyorum bu duruma, kendimi değersiz hissediyorum ve kendime olan güvenimi kaybetmeye başladım dedim. Ben seninle yapamıyorum boşanalım dedim. İnanman için ne yapmam gerek dedi? Kur'an-ı Kerim'i getirip üzerine elini basıp yemin etti öyle bir hissiyatım yok diye. Sonra da sen benden ayrılmak için bahane arıyorsun asıl sen başkasına aşıksın, hayatında başkası var deyip üste çıkmaya çalıştı... Ben de saf gibi yok aşkım öyle bir şey deyip sarıldım...

Ama ondan sonra da değişmedi hiç bir şey. Bir araya geldiğimizde pür dikkat onun muhabbetlerini dinlemeler, her konusuna katılmalar, komik olmayan esprilerine bile gülmeler ve bu esnada benim söylediklerimi bile duymamalar...

Dedim sen bana değer vermiyorsun bizim kök problemimiz bu. Ben hariç herkese değer veriyorsun, önemsiyorsun ailende (anne, babası ve eltimden bahsediyorum) Ben bu şekilde devam ettiremeyeceğim bu evliliği, ikimiz olmuyor yürütemiyoruz destek almamız lazım dedim. Kabul etti, bul birini gidelim dedi. Haftaya randevu aldım. Bakalım değişecek mi bir şeyler...
Inşallah değişir . Ama yemin ettiyse o kadar demek ki yok öyle bir hissiyatı

İşte bak canım benim ne güzel demişsin sen tepki verince eşin hatasını anlamış ve senin gönlünü almak için jest üstüne jest yapmış. Ama benim eşim öyle değil ki... Hatasını da kabullenmiyor. Üstüne haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor. Bu düşünceliliklerini eltime göstereceğine bana göstermeli. Eşi bazı durumlarda annesinden bile önce gelmeli, eltiden sonra değil...

Böyle bir durumla karşı karşıya kalsanız sizin düşünceniz ne olurdu merak ediyorum. Bir defalık bir olay değil yapılan, sürekli bir durum. Ben konuyu anlatırken sadece 3 olayı anlattım...
Çok sinir olurdum herhalde o eltiyi parçalamak gelirdi içinden

Back