• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

Ekleme 1: Ben eltime özel günler haricinde de hediye alırım, evine her giderken kendi yaptığım pastalar, börekler hariç başka şeyler de alıp öyle giderim. Bebeğine her zaman bir şeyler alırım. Her desteğe ihtiyacı olduğunda da yanında olurum. Doğum yaptı örneğin. Haberini alır almaz Tuzla'da çalışmama rağmen izin isteyip, arabaya atlayıp gittim. Doğum yaptı diye koca bir uçan balon demeti yaptırdım hoş geldin bebek yazılı, ona da çiçek yaptırdım... Düşüncesiz ve yapılanın altında kalan biri değilim.

Ekleme 2: Eşimle bu konuyu konuştum. Sence neden yapıyorum diye sordu. Aşık olduğunu düşündüğümü söylemedim, şöyle dedim;
Sen kardeşine değer verdiğin için eşine de değer veriyorsun, onu artık kendi ailenden görüyorsun o yüzden dedim. Ama bu bile benim için kötü çünkü demek ki bana bu kadar değer vermiyorsan beni hala kendi ailenden görmüyorsun dedim. O da onu kendi ailemden gördüğüm falan yok dedi...

Ekleme 3: Temizlik olayında o anneme "bizim mevlüdümüz o neden temizlesin ki" dediğinde ben de aynı yanıtı verdim anneme. Buna rağmen o olayı uzatıp o cümleleri söyledi bana. Annemin de eltin yardım etsin demesinin nedeni kendi eltisinin mevlüdünde kendisinin 2 tane bebeği olmasına rağmen eltisinin evini annemin temizlemesinden kaynaklı. Anneme böyle şeyler normal gelir ve yapılması gerektiğini düşünür...

Lütfen yorumları bu eklemelere göre yapın...

Eşiniz size yapmadığı incelikleri eltinize yapıyor ve onu aileden görmediğini de ifade ediyor ayrıca size onu savunuyor bunlar gerçekten düşündürücü... Özellikle aileden görmemesi... Madem öyle niye bu kadar jest yapma peşinde ona karşı.

Ayni sorundan bende dertliyim. Çok düşündüm buraya konu açmak için. Hep kendimle celistim. Açmadım ama hep içimde bu dertle yaşıyorum. Aynı şeyleri bizde eşimle yaşıyoruz. Ve ben kaynimi abi gibi görüp sevmeme rağmen en ufak bi jest falan görmedim ama eşim eltim için o kadar cok düşüncelidir ki anlatamam. Eşimle konuştum çok büyük kavgalar ettik. Beni o kadar çok kırdı ki belki yerimde başkası olsa çekip giderdi. Çok ağladım kadinsal bi içgüdü degil bu senin bu kadar ilgin beni bitiriyor diye. Şimdi bi tık daha mesafeli eltimle ama biz sorunumuzu hala çözemedik. Çok rica ediyorum bana özelden yazar mısınız? Nasil mesaj atilir vs ben bilmiyorum çünkü

Ayni sorundan bende dertliyim. Çok düşündüm buraya konu açmak için. Hep kendimle celistim. Açmadım ama hep içimde bu dertle yaşıyorum. Aynı şeyleri bizde eşimle yaşıyoruz. Ve ben kaynimi abi gibi görüp sevmeme rağmen en ufak bi jest falan görmedim ama eşim eltim için o kadar cok düşüncelidir ki anlatamam. Eşimle konuştum çok büyük kavgalar ettik. Beni o kadar çok kırdı ki belki yerimde başkası olsa çekip giderdi. Çok ağladım kadinsal bi içgüdü degil bu senin bu kadar ilgin beni bitiriyor diye. Şimdi bi tık daha mesafeli eltimle ama biz sorunumuzu hala çözemedik. Çok rica ediyorum bana özelden yazar mısınız? Nasil mesaj atilir vs ben bilmiyorum çünkü
Ne gibi şüphelerin vardı canım??

Ne gibi şüphelerin vardı canım??
Ilk tanistigimizda bile esim eltimden bahsetmişti hemen ben ona yenge bile demem adiyla hitap ederim diye. Sonrasinda hep beni eltime benzetmeye basladi. X şunu yapıyor sen neden yapmiyosun X seker yemiyor sen neden yiyorsun ama artik dolup tasmistim. Nereye gitsek onlari da cagiriyodu. Beraber yemek yiyelim vs. Zaten disari zor cikiyorum Seninle ozel konusamiyorum vs. Hatta ciddi ciddi esime soyledim. Senin istedigin ben degilim. Sen onun gibi birini istiyosun beni ona benzetmeye calisiyosun diye. Inkar etti. Evlendik onlara giderken canim cikolatali pasta istemisti X baklava seviyo diye baklava aldi. (Ben abisinin yaninda şunu seviyorum bunu seviyorum dememe ragmen abisi eltim ne seviyosa bize.gelirken de onlari alirdi). Eşim espiri yapiyo falan eltime bakiyo arada guluyo mu diye ya da eltimin yüzü asık olsa hayirdir uykusuz musun yorgun musun demeler falan. En son esim bize dondurma koyuyodu hepimiz oturuyorduk eltim kalkti esimin yanina gitti fisiltiyla biseyler konuştular bi bes dakika falan. Esimle cok kavgalar ettik bu yuzden. Beni o kadar kirmistir ki. Eltim zaten esimi kanka gibi görür ama bu kadar ilgi alaka bence fazla

Ilk tanistigimizda bile esim eltimden bahsetmişti hemen ben ona yenge bile demem adiyla hitap ederim diye. Sonrasinda hep beni eltime benzetmeye basladi. X şunu yapıyor sen neden yapmiyosun X seker yemiyor sen neden yiyorsun ama artik dolup tasmistim. Nereye gitsek onlari da cagiriyodu. Beraber yemek yiyelim vs. Zaten disari zor cikiyorum Seninle ozel konusamiyorum vs. Hatta ciddi ciddi esime soyledim. Senin istedigin ben degilim. Sen onun gibi birini istiyosun beni ona benzetmeye calisiyosun diye. Inkar etti. Evlendik onlara giderken canim cikolatali pasta istemisti X baklava seviyo diye baklava aldi. (Ben abisinin yaninda şunu seviyorum bunu seviyorum dememe ragmen abisi eltim ne seviyosa bize.gelirken de onlari alirdi). Eşim espiri yapiyo falan eltime bakiyo arada guluyo mu diye ya da eltimin yüzü asık olsa hayirdir uykusuz musun yorgun musun demeler falan. En son esim bize dondurma koyuyodu hepimiz oturuyorduk eltim kalkti esimin yanina gitti fisiltiyla biseyler konuştular bi bes dakika falan. Esimle cok kavgalar ettik bu yuzden. Beni o kadar kirmistir ki. Eltim zaten esimi kanka gibi görür ama bu kadar ilgi alaka bence fazla
Haklısın canım şüphelenmekte eltinde az değil bu arada.. onuda takibe almanda fayda var... inşallah öyle bi durum yoktur çok üzücü bişey hem senin için hemde kayının için :(:(

Arkadaşım doldurma kendi bu şekilde.
Yazık olur inan psikolojine.
Belki de sana öyle geliyordur.
Kocamın abisi de beni çok çok sever,herkes der eltin olunca çok kıskanır diye.
Hep benim sevdiklerim,istediklerim yapılır,eşi yok da kendi kardeşini yani benim kocamın bile istediğini değil benimkileri getirir mesela.
Benimsemekle alakalı bu bence.
Kocam da çok mutlu olur abisinin böyle yapmasına.
Eş olmadığı için kıyaslamayı bilemem de üzme kendini,bence bırak kendi hallerinde,bir şey olursa (Allahım korusun) ortaya çıkar zaten.

benm eşim de eltimi över ondan öğrenecek çok şeyin var der. hatta evlenmeden eltime demiş işte sen çıtayı çok yükselttin biz kimle evlenirsek evlenelim senin gibi olamaz diye. hatta evli değildik o zamanlar benimle alışverişe çıktığında bu takımı yengeme alsam mı yakışırdı filan dedi. o zaman bir sinirlenmiştim. ama eltimi tanıdıktan sonra ben övüyorum artık. abla abla diye kuyruğu gibi olurum yanyanayken :KK53: Eltim o ortamı asla oluşturmadı. gayet mütevazi bir insan. onun sayesinde sizin durumunuza gelmedim belki de. Eltinize ısınamadığınız için bu jestleri sevmiyor olabilirsiniz..

Arkadaşım doldurma kendi bu şekilde.
Yazık olur inan psikolojine.
Belki de sana öyle geliyordur.
Kocamın abisi de beni çok çok sever,herkes der eltin olunca çok kıskanır diye.
Hep benim sevdiklerim,istediklerim yapılır,eşi yok da kendi kardeşini yani benim kocamın bile istediğini değil benimkileri getirir mesela.
Benimsemekle alakalı bu bence.
Kocam da çok mutlu olur abisinin böyle yapmasına.
Eş olmadığı için kıyaslamayı bilemem de üzme kendini,bence bırak kendi hallerinde,bir şey olursa (Allahım korusun) ortaya çıkar zaten.
Çok düşündüm bu konu hakkinda. Eşim beni neyle sucluyosun dedi üstüme yürüdü kavgalarimiz saygısızlıgi aştı. Ben mi kiskaniyorum dedim ama yok. Esim her konuda eltimi ornek gösterdi bana eltimi övdü sürekli. Kendi oz benligimi kaybettim sanki. Ben buyum oyle birini istiyosan eltim sana bulsun onunla evlen bile dedim. Yegenini övüyor guya ama eltimin cocugunu ne kadar guzel yetistirdigini soyluyor. Ve en acisi ben cocuk istediğimde cocuk yetistirmek icin hazir olmadigimizi soyledi ama kastettigi bendim. Beni cok kirdi zamanında. Eltimle de.aramiz mesafelidir zaten. Ilk evlenince hep cagirdim oturmaya yemege vs. Yemek bitince kalkip gittiler biz arkadasla bulusucaz diye. Esim biz arkadaşlarimizla buluşsak tuttururdu eltimleri de cagir diye. Bende hayir dedim. Biz disari çıktık mangal yapacaktik esim piknik alaninda bana esti gurledi neden cagirmamisim eltimi diye. Onlar bizi hic cagirmiyolar benimde icimden sizde.gelin demek gelmiyor

benm eşim de eltimi över ondan öğrenecek çok şeyin var der. hatta evlenmeden eltime demiş işte sen çıtayı çok yükselttin biz kimle evlenirsek evlenelim senin gibi olamaz diye. hatta evli değildik o zamanlar benimle alışverişe çıktığında bu takımı yengeme alsam mı yakışırdı filan dedi. o zaman bir sinirlenmiştim. ama eltimi tanıdıktan sonra ben övüyorum artık. abla abla diye kuyruğu gibi olurum yanyanayken :KK53: Eltim o ortamı asla oluşturmadı. gayet mütevazi bir insan. onun sayesinde sizin durumunuza gelmedim belki de. Eltinize ısınamadığınız için bu jestleri sevmiyor olabilirsiniz..
Eltimle ilk basta iyiydik. Kendisi rahat bi insan. Sonra baktim ki kullaniliyorum cektim kendimi. Esimle eltim abla kardes gibi degil zaten bi yas var aralarında kanka gibiler.

Çok düşündüm bu konu hakkinda. Eşim beni neyle sucluyosun dedi üstüme yürüdü kavgalarimiz saygısızlıgi aştı. Ben mi kiskaniyorum dedim ama yok. Esim her konuda eltimi ornek gösterdi bana eltimi övdü sürekli. Kendi oz benligimi kaybettim sanki. Ben buyum oyle birini istiyosan eltim sana bulsun onunla evlen bile dedim. Yegenini övüyor guya ama eltimin cocugunu ne kadar guzel yetistirdigini soyluyor. Ve en acisi ben cocuk istediğimde cocuk yetistirmek icin hazir olmadigimizi soyledi ama kastettigi bendim. Beni cok kirdi zamanında. Eltimle de.aramiz mesafelidir zaten. Ilk evlenince hep cagirdim oturmaya yemege vs. Yemek bitince kalkip gittiler biz arkadasla bulusucaz diye. Esim biz arkadaşlarimizla buluşsak tuttururdu eltimleri de cagir diye. Bende hayir dedim. Biz disari çıktık mangal yapacaktik esim piknik alaninda bana esti gurledi neden cagirmamisim eltimi diye. Onlar bizi hic cagirmiyolar benimde icimden sizde.gelin demek gelmiyor
Allahım korusun tabii ki öyle hoşlantı değildir de belki hayranlıktır,beğenidir vs.
Doğru mu tabii ki değil.
Ama işte ilk gelin o olduğu için onun yaptıkları güzel geliyor demek hala.
Elti belki farkında bile değildir eşiyle,bebesiyle ilgilenmekten senin eşinin tavırlarını.
İnşallah eşin de seni ne kadar üzdüğünü farkeder de toparlanır en yakın zamanda.

Ay çok zor ya.. Allah yardımcın olsun selamete çıkarsın inşallah.. senden başka bunun farkında olan yok mu?

Allah sabır versin kardeşim gerçekten zor bi durum. Ben kıskanç bi insanım, değil eltim en yakınım olsa bana karşı bu kadar övülen, savunulan çıldırırım heralde. Erkekler ayarını bilemiyo sanırım. Başka kadınları övmek eşe saygısızlıktır.

Haklısın canım şüphelenmekte eltinde az değil bu arada.. onuda takibe almanda fayda var... inşallah öyle bi durum yoktur çok üzücü bişey hem senin için hemde kayının için :KK43::KK43:
Eltimin esini cok sevdigini biliyorum ama benim esimle bu kadar samimiyeti bana gereksiz geliyor. Kaynim cok iyi bi insan bana karsi en ufak incelik yapmaz mesela. Ya da ben kaynima karsi ne kadar iyi olsam da mesafemi korurum. Kendi abim yok onu abi görüyorum mesela. Uzuldugum sey bu kadar ustune dusmesi ve bu konudan rajatsiz oldugumu söylediğimde beni kirmasi

Eltimin esini cok sevdigini biliyorum ama benim esimle bu kadar samimiyeti bana gereksiz geliyor. Kaynim cok iyi bi insan bana karsi en ufak incelik yapmaz mesela. Ya da ben kaynima karsi ne kadar iyi olsam da mesafemi korurum. Kendi abim yok onu abi görüyorum mesela. Uzuldugum sey bu kadar ustune dusmesi ve bu konudan rajatsiz oldugumu söylediğimde beni kirmasi
Konu kapanmasın başkasının konusundan devam etmek yasak. Yeni konu olarak açın. Hem daha rahat anlaşılır

inan burada eltin yakınında olduğun için daha çok gözüne sokulabiliyor.
ayrıca senin kadınlığınla onun kadınlığını karşılaştırması saçma sen bu karşılaştırma üstüne konuş kocanla hemen aşka meşk olayına girme.
erkekler dışardan normal karşı cins akraba ve arkadaşlarına bir melek bir melek gibi oluyor sorma.
örnek:kocam mesela evlenmeden önce biz beraberken bile ortak bayan arkadaşımız vardı.onun doğum gününe bir merak bir merak. benim üstüme bu kadar titremez.gerçi benim adamın huyu böyle çeşit ben harici herkesin yardımına ölümüne koşar.böyle olsa çiğ çiğ yersin.yine de benim kocam gibi olamayan kocalarda elin kadınına kızına kibarlık abidesi olduğuna çok şahit oldum hatta kendi babam dahil.bir kere eviminizin yakınında geçit gibi bir şey vardı(babam trafik polisidir)rahmetliyi çağırmışlar göreve benden de evim yakın diye bir şişe su istemişti.getirdim suyu babam önce oradaki bayan polise ikram etmemi istedi tabi bir yandan da ona arkadaşları ile birlikte pişmiş kelle gibi sırıtıyor.gittim suyu verdim neyse herkes içti suyu evime gittim.içimden dedim. evde annemden bir bardak su isteyene kadar burnumuzdan getirir. anneme bir bardak su getirmişliği yoktur. annem zorla istese bağırır getirmez. ne anneme ve bana bir güler yüz göstermiştir. elin kadınına kibarlıktan koapacak.:sinirli:

Ay çok zor ya.. Allah yardımcın olsun selamete çıkarsın inşallah.. senden başka bunun farkında olan yok mu?
Ablamla konusurduk eşimin ailesi hakkinda falan. Bu durumu soylemedim tabiki ama ablam esimin neden bu kadar her konuda eltimi hakli bulduğunu sordu. Esime gore eltim cok iyi bi anne cok iyi bi es ama diğer insanlara gore eltim o kadar da iyi degil. Ama eşim toz kondurmuyor

Back