Aslına bakarsanız "Aşık" olduğunu düşünmüyorum. Zaten ilk konuyu açtığımda da emin değildim. Sizin yazdıklarınızdan sonra kesin kararım "Aşk" olmadığı yönünde. Sadece gereğinden fazla değer veriyor, memnun etmeye çalışıyor ve büyük ihtimalle bunun sebebi de yine kv. Eşim annesine çok düşkün olduğu için, annesine bu geline düşkün olduğu için eşimi de arada dürtüyordur eminim, şöyle yapın böyle yapın diye... E bu da anneciğini mutlu etmek için karısının hissettiklerini umursamadan böyle yapıyordur diye düşünüyorum...
Ama yine de bu kabul edilebilir bir durum değil ne olursa olsun... Bence insanın karısı yeri geldiğinde annesinden bile önce gelmeli, herkesten sonra değil. Ve işin garip tarafı da eşim hatalarını kabul etmiyor, ben çok büyütüyor oluyorum olayları. Terapi işe yarar belki.... Tek ümidim bu... İşin en üzülesi tarafı da ben bu adama hala aşığım
Sinirleniyorum, öfkeleniyorum, sayıp sövüyorum ama sonra uyurken bir yüzüne bakmam her şeyi siliyor, unutturuyor. Zaten benim en büyük problemim bu, çok çabuk affediyorum
Bu sadece eşime karşı değil herkese karşı. Hayatta kin tutamam ve küs kalamam