Valla arkadaşlar tüm sayfaları okumadım ama göz gezdirdim son bir kaç sayfada.. Ve şöyle ki eltim yok farazi konuşuyorum.. Benim eşim eltime hediye alamaz bu bir.. Ne münasebet yani? Kocası alsın dimi ama? Ailecek bir kutlama yapılır o zaman giderim eşimle ben alırım ona hediye.. Yoksa eşime ne banane yani..İkincisi ise kaynım da yok haliyle ve diyelim ki var.. O da bana sen benim eşimden kıymetli olacaksın diyemez dedirtmem bu da iki.. Ona vereceğim cevap aynen şı olur.. " ablacım sen bana değer veriyosun ben de sana.. Kardeş gibi olduk tabi.. Ama ilerde eşin olduğunda böyle şeyler söylememelisin.. Buna eşin çok üzülür.. Sen en çok karını sev benden sana abla tavsiyesi" der kapatırdım konuyu.. Evet yaşı küçük ergen falan tamam belli abla gibi sevdiği ama bu düşüncesini kırmak gerekir.. Diye düşünüyorum ben..[/QUOT ben olayin baska bir tarafina bakiyorum. Bu ulkede kadinlarimiz dayak yiyor hor goruluyor. Kullaniliyor. Benim takildigim nokta bu koca bu kadina neler yapiyor da bu cocuk boyle konusuyor nelere sahit oldu kim bilir. Kadin da ne kadar caresiz ve mutsuzki ilerideki sahiplenmeyi benimsiyor. Malesef hayat insanlar cok acimasiz yargilarken genis dusunmek lazim..