• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

"face de gördüm doğum günü hediye alalım" demiş
bunlar faceden yazışıyorlar gibi geldi bana
bu kadıncağız çıldırmakla yerden göğe kadar haklı

Bence aşık değil.. yine de bi gariplik var, çok mu düşünceli nazik bi insan acabaa..
Bu arada ne çok detay vermişsiniz, isim olaylar tuzlada çalışmanız vs, umarım tanıyan çıkmaz

Yorum yapmak icin yorum yapiyorsunuz ya herkes isine baksin herkesin hayati kendine tamam hadee
Bos ver canim yaa takma sen hani gun oturmasina giden yada cekirdegini alip mahalle onune cikip dedikodu yapan senin arkan dan atan bir grup insan gibi dusun bu yazanlari bu ne yaa konuyu hemen ask a bagladilar. Olmayan karisina sahiplendiler. Vayy bee ben bu tarz insanlari hic sevmem bence bunlara cevap dahi yazma aciklamada yapma

Valla arkadaşlar tüm sayfaları okumadım ama göz gezdirdim son bir kaç sayfada.. Ve şöyle ki eltim yok farazi konuşuyorum.. Benim eşim eltime hediye alamaz bu bir.. Ne münasebet yani? Kocası alsın dimi ama? Ailecek bir kutlama yapılır o zaman giderim eşimle ben alırım ona hediye.. Yoksa eşime ne banane yani..İkincisi ise kaynım da yok haliyle ve diyelim ki var.. O da bana sen benim eşimden kıymetli olacaksın diyemez dedirtmem bu da iki.. Ona vereceğim cevap aynen şı olur.. " ablacım sen bana değer veriyosun ben de sana.. Kardeş gibi olduk tabi.. Ama ilerde eşin olduğunda böyle şeyler söylememelisin.. Buna eşin çok üzülür.. Sen en çok karını sev benden sana abla tavsiyesi" der kapatırdım konuyu.. Evet yaşı küçük ergen falan tamam belli abla gibi sevdiği ama bu düşüncesini kırmak gerekir.. Diye düşünüyorum ben..

Valla arkadaşlar tüm sayfaları okumadım ama göz gezdirdim son bir kaç sayfada.. Ve şöyle ki eltim yok farazi konuşuyorum.. Benim eşim eltime hediye alamaz bu bir.. Ne münasebet yani? Kocası alsın dimi ama? Ailecek bir kutlama yapılır o zaman giderim eşimle ben alırım ona hediye.. Yoksa eşime ne banane yani..İkincisi ise kaynım da yok haliyle ve diyelim ki var.. O da bana sen benim eşimden kıymetli olacaksın diyemez dedirtmem bu da iki.. Ona vereceğim cevap aynen şı olur.. " ablacım sen bana değer veriyosun ben de sana.. Kardeş gibi olduk tabi.. Ama ilerde eşin olduğunda böyle şeyler söylememelisin.. Buna eşin çok üzülür.. Sen en çok karını sev benden sana abla tavsiyesi" der kapatırdım konuyu.. Evet yaşı küçük ergen falan tamam belli abla gibi sevdiği ama bu düşüncesini kırmak gerekir.. Diye düşünüyorum ben..[/QUOT ben olayin baska bir tarafina bakiyorum. Bu ulkede kadinlarimiz dayak yiyor hor goruluyor. Kullaniliyor. Benim takildigim nokta bu koca bu kadina neler yapiyor da bu cocuk boyle konusuyor nelere sahit oldu kim bilir. Kadin da ne kadar caresiz ve mutsuzki ilerideki sahiplenmeyi benimsiyor. Malesef hayat insanlar cok acimasiz yargilarken genis dusunmek lazim..

Haklısınız ben asla kaynı konusunda paylaşımda bulunan arkadaşı kötğ niyetli görmedim ya da kaynını da kötü niyetli görmedim çocuk çünkü.. Ama işte ileriki hayatında bunun böyle olma ihtimali çocuğun kendi evliliğini sarsabilir öyle değil mi? Tamam şu an küçük ama ilerde de böyle düşünebilir.. Benim alt komşumun eşi mesela.. Yengesinin yanında kalmış evlenene kadar..evkendikten sonra daha 1 senelik evliyken eşi haklı olduğu halde sen benim yengeme ne diyorsun diyip gözüne yumruk atmıştı.. Kızcağız mosmor bir gözle gezdi günlerce.. İşin bir de bu tarafı var.. Bu da bir şiddet öyle değil mi?

Eklemeleri de okudum. Ihtimal veremedim. Asik falan degil. Sizin aranizdaki iliskide ufak problemler var siz kiyas yapiyorsunuz bence..

Konu sahibine notum:Şeytanın vesvesine gelmeyin,,benimde kardeşimin eşi var ve tüm aile okadar değer verip seviyoruz ki artık onu doğuran anaya babaya bol bol dua ediyoruz bide abimin eşi var onada beddua ediyoruz artık düşünün masıl saygıları bize yaklaşımları varsa 2 si arasındaki fark ki'kaedeşimin eşini abimde çoj ssver gerçdkten kardeşim rşine bi kaf etse karşısında tüm aileyi bulur...çünkü o kadar terbiyeli saygılı ve özellikle belirtmek isterim SABIRLI bize yaklaşımı onu gelin değil kızımız olarak görüyo aildm bende kardeşim olarak..bence eltiniz aileniz tarafından seviliyor buda sizi kıskandırıyor olabilir mi

Haklısınız ben asla kaynı konusunda paylaşımda bulunan arkadaşı kötğ niyetli görmedim ya da kaynını da kötü niyetli görmedim çocuk çünkü.. Ama işte ileriki hayatında bunun böyle olma ihtimali çocuğun kendi evliliğini sarsabilir öyle değil mi? Tamam şu an küçük ama ilerde de böyle düşünebilir.. Benim alt komşumun eşi mesela.. Yengesinin yanında kalmış evlenene kadar..evkendikten sonra daha 1 senelik evliyken eşi haklı olduğu halde sen benim yengeme ne diyorsun diyip gözüne yumruk atmıştı.. Kızcağız mosmor bir gözle gezdi günlerce.. İşin bir de bu tarafı var.. Bu da bir şiddet öyle değil mi?
Bende zaten sana kaynin la mutluluklar falan diyen kisilere dokundurdum lafi..malesf cok acimasiz yargiliyoruz insanlari yasanmisligin arkasinda ki hikayeyi tam algilayamiyoruz. Benim de gecmis konular da yazmis oldugum taniklik ta bebekligin den beri kaynina bakmis sahip cikmis annelik yapmis kadinin kayni evlendik ten sonra hic gorusmemesi ornegi vardir. Ben bu tarz olaylara kotu niyetli bakmiyorum . konu sahibin deki ask bilmem ne gibi yazilari da elestirdim. Bir insan boyle dusunuyorsa ya sapkindir yada,Sapiktir. Diye dusunurum tabiki onlara bakis acim degisiktir. Toplum da bu tarz insanlar da var. Yargi ve elestiri yaparken kapsamli dusunulmesi ve zedeleyici olunmamasi kanisindayim.

başlığı okuyunca ' yok artık ' dedım benım kuzenımın esı de bu tıp durumlara benzer sekılde davranıyor benım de pek hosuma gıtmezdı asık demmeyelim de bılemedım yanı

Ne alaka canim Esinin eltiyi savunmasi benimki yapsa kudururum Ben senin hayat arkadasinim Ben durmusken eltimi bana savunursa tepkimi koyarim bide Dogum günüyle o kadar ilgilenmesi cok sacma kocasi durmusken onami kaldi eltimin dogum günü organizasyonu valla sizi uzmek istemem ama artik etrafda oyle seyler duyup goruyoruzki hic kimseye guven olmuyo yakin gecmiste Ünlülerden amca yigen iliskisinide gorduk duyduk kimseye güvenmem ben cok yakinim haricinde

Ne alaka canim Esinin eltiyi savunmasi benimki yapsa kudururum Ben senin hayat arkadasinim Ben durmusken eltimi bana savunursa tepkimi koyarim bide Dogum günüyle o kadar ilgilenmesi cok sacma kocasi durmusken onami kaldi eltimin dogum günü organizasyonu valla sizi uzmek istemem ama artik etrafda oyle seyler duyup goruyoruzki hic kimseye guven olmuyo yakin gecmiste Ünlülerden amca yigen iliskisinide gorduk duyduk kimseye güvenmem ben cok yakinim haricinde
Konuyu hortlatmis siniz

Benimde eltim 16 yaşındayken eşimin ailesinin evine gelin gelmiş eşimle eltimde yaşıt kaynım 10 yaş büyük onlardan bazen bana eltimin adiylada seslendiği olur biz yaşıt ve arkadasdik derler hatta eşim ünv.gidince tek arkadaşımda gitti diye üzülmüş eltim ilk söylediğinde garip geldi bana ama baktım ki hiç öyle bı şey yok bu arada eltim 25 yıllık evli üç çocuğu var iyi bir kadın yanlış anlama olmuştur

Bir site de okumuştum. Genel olarak erkek kardeşler aynı tarz kadınlardan hoslanirmis diye
Bence genel olarak büyük yenge ye ilgi duyulup ona benzer birini seçmeye çalışırlar gibi geldi

Sadede geleyim benim eltim bana fiziken de karakter olarak da çok benzer.

Tam asik diemiorum ama onuda mutlu etmek icin biseyler yapior sanki dogumda cicek yaptirmak veya dogum gunu planlamasi gibi cunku sizin diyisiniz benm dogum gunlerimi planlamadi demissinz kafa karistirici.

Takibe alin eltinizin esinize karsi tutumunu gozlemleyin konular acin huylandirmadan sorular sorun eltinizle ilgili veya evlilikleri ile ilgili fikir edinin telefonunu inceleyin.

Bi aksam yemege cagirin bakalim nasil davranacaklar birbirlerine gozlerine dikkat edin kacamak bakislar var mi.

Ve bence bir daha kesin kez emin olmadan o aileden ben degilim tarzi kiyaslamalarda asla bulunmayin ne derler esegin aklina karpuz kabugunu sokma uyanik ol dikkatli ol..

Back