• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

Kayın kaç yaşında olursan olsun normal değil, lütfen bu konuda daha fazla diretme R Runafessu , ergen de olsa yaşıt da olsa 3 yaşında da olsa herkesin yeri değeri farklı, sevgi çeşitleri farklı inada bildirmenin anlamı yok her konuda haklı çıkmak zorunda değiliz değil mi
Bence daha fazla uzatmayin siz kendinize gore ben kendime gore hakliyim :KK52:

ille haklıyım diyosun yani, halaya devam o zaman
Amma şaşırtıcı değil mi?
Onbeş yaşında kayınbiraderin sevgisi amma da değerliymiş :KK70: kocasının aşkı için bu kadar diretmeyen üyeler varken, hadi çocuk ergen de koca kadın da hangi sevgiye muhtaç kalmış böyle ölümüne savunuyor

Amma şaşırtıcı değil mi?
Onbeş yaşında kayınbiraderin sevgisi amma da değerliymiş :KK70: kocasının aşkı için bu kadar diretmeyen üyeler varken, hadi çocuk ergen de koca kadın da hangi sevgiye muhtaç kalmış böyle ölümüne savunuyor
Yorum yapmak icin yorum yapiyorsunuz ya herkes isine baksin herkesin hayati kendine tamam hadee

Benim kaynimda ayni benim icin canini verir bekar suan sen kendi karimdan bile daha degerli olucaksin der esim kotu oldugu icin benindusundugunden ne yani oda banami asik bence kuruntu yapmissin

O kaynınızla mesafenizi düzgün ayarlayın.
Aşık olmasa da ergenlerin ne düşündüklerini buraya yazmıyayım Mune kökümü kazır.
"Ablam/kız kardeşim gibisin, daha değerlisin" dese anlayabilirim çok iyiliğiniz geçmiştir vs vs.
Ama KARIMDAN DAHA DEĞERLİ OLACAKSIN" ne demek? Sizi niye müstakbel karısı ile kıyaslıyor?
Kız kardeşiniz eşinize "kocamdan daha değerli olacaksın" dese kıyametleri kopartırsınız.

Hic normal degil.
Ben kaynimin dogumgununu 1 defa bile hatirlamamisimdir .siradan biri olmali eltin esin icin esinde eltin icin.ozellikle sana yapmadiklarini eltin icin düşünmesi incelik gostermesi saçma.

Bende sahidim, boyle bir duruma yan komsum kayinvalidesi ve kayniyla kaliyorlardi. kadinin esi hovarda sorumsuz ,vurdum duymaz birde kadina dayak atan bir tipti kadinin kayni da bu yuzden ona hem acima hemde elinde buyumuslugun etkisiyle cok duskundu. fakatt gel gelelim tabiki evlendi kayni sahip cikmasi soyle dursun arayip sormuyor bile demisti komsum...bu dunya boyle iste... Ona resmen annelik yapmisti. sizin durumunuzda bahsettigim hovarda ve cani es gibi zannedersem.. @Renafessu

Bende sahidim, boyle bir duruma yan komsum kayinvalidesi ve kayniyla kaliyorlardi. kadinin esi hovarda sorumsuz ,vurdum duymaz birde kadina dayak atan bir tipti kadinin kayni da bu yuzden ona hem acima hemde elinde buyumuslugun etkisiyle cok duskundu. fakatt gel gelelim tabiki evlendi kayni sahip cikmasi soyle dursun arayip sormuyor bile demisti komsum...bu dunya boyle iste... Ona resmen annelik yapmisti. sizin durumunuzda bahsettigim hovarda ve cani es gibi zannedersem.. @Renafessu
Aynen oyle

Bence Eşiniz sevdaya göre cok fazla düşünceli alakasız bisey sahsen ben senin yerinde olsam eşimi kaybetmemek için elimden geleni yapardım ve asla şikayet etme çünkü senden soguyabilir haberin olsun sen ona bişiy olmamış gibi davran yoksa yavaş yavas kaybedersin. Kendinde değişiklikler yapabilirsin

Peki aynı ilgiyi ve düşünceyi neden bana göstermiyor? Bana karşı o kadar düşüncesizken onu düşünmesi beni çıldırtıyor...
sosyal medyadan onunla yazışıyor bence
ileri gitmez umarım
kıskanman gayet doğal.
yaptıkları çok rahatsız edici çok sinir bozucu.
ona karşı ilgili alakalı iken sana göstermemesi çıldırtıcıdır tabiki.
kıskandığını belli etmemek gerek ilk olarak.
çok zor durum.
Allah sabır versin.

Ben şuan için okuduğuma göre eşiniz eltinize aşık aralarında bir şey var diyemem ama okuyunca bi kıllanmadım desem yalan olur,beni de rahatsız ederdi bu durum çünkü bu eşinizin fazla ilgisi önüne geç'lmezse bi şekilde ilerde sıkıntı oluşturabilir diye düşünüyorum bi de çok sık ismini kullanıyor galiba eltinizin dediğinize göre beni de en çok bu rahatsız ederdi. Ama dediğim gibi temkinli olmakta fayda var ben bunu abartmak olarak görmüyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bence eşinizle onun arasına biraz sınır koyun

Back