eşim demek bile gelmiyor içimden çok kırıldım

Aynı şeyleri ben de yaşadım. Hep kendini bişey sanmalar, bizi resmilikle suçlamalar, el kaldırıp vurmamalar.... Öf valla gına geldi bu kocalardan.

Canım ne yap et o babaannede 1 geceden fazla kalma. Kocanla kesin konuş. Ben susmuyorum eskisi gibi. Çatır çatır söylüyorum fikirlerimi. Sen de öyle yap. Ne demek ya 4 gün ne gerek varmış? Görgüsüzler.

niye sinip oturuyorsunuz ben anlamıyorum sana- benim ailemden değilsin demiş - bence çok ağır bi laf sana düşen ilk fırsatta hiç söylemeden basıp ailenin yanına gitmek...
1. Bu ona istediği gibi karar veremeyeceğini gösterir.
2. Ağzından çıkanı kulağı duyar.
3. Seni yoksaymanın bedelinin ne olacağını öğrenir....

bilemiyorum ben fevri bi insanım bunu da en iyi eşim bilir ha bende ailemle farklı sehirlerdeyim ve bu eşimle milyon defa aramızda sıkıntıya sebep olmuştur misal yalnız gitmemi istemiyo bende onu kırmamak için mümkünse beraber gitmeye çalışıyorum ama bunu insan gibi talep ediyo tutup da bana -gidemezsin- derse adı gibi biliyo ki ilk biletle basar giderim ki gitmişliğimde vardır biraz gözü kara olun yaaa..

Reactions: anu
Aynı şeyleri ben de yaşadım. Hep kendini bişey sanmalar, bizi resmilikle suçlamalar, el kaldırıp vurmamalar.... Öf valla gına geldi bu kocalardan.

Resmi bi insanım onu biliyorum insanlarla arama mesafe koymayı seviyorum çat kapı misafir sevmem onun için bende öyle yapıyorum sizli bizli konuşmayı da seviyorum ama bu benim felsefem herkes benim gibi olamaz ama sonuçta beni böyle sevdi buna laf edemez. Elini ilk defa kaldırdı elimden bi kaza çıkacak diyip yattı sabahta kalktı gitti kahvaltı hazirlamadim

Eşim çok inattır ben çıkıp gitsem hayatta yüzüme bakmaz aşkından ölse bile. Çünkü zamanında annesi bırakıp gitmiş onun için buna asla tahammül edemez

Ağlayacağına,dimdik dur ve eşine sana saygı göstermesini söyle.Bu kadar ezik büzük olmayın yaa.Birşey istemiyorsan yapmazsın.Gitmezsin.

Ağlayacağına,dimdik dur ve eşine sana saygı göstermesini söyle.Bu kadar ezik büzük olmayın yaa.Birşey istemiyorsan yapmazsın.Gitmezsin.

Sadece babaanne değil ki sorun yanında iki tane de hala var sürekli acigimi arayan. .. Eşime sürekli telefon edip sen aç kaliyosundur yemek yapabiliyor mu bari diye soran iki hala. Karşı karşıya oturduğumuz da ne giymisim ne yiyorum nasıl konuşuyorum sürekli dikkatle bana bakıyorlar diken üstünde kalıyorum

Yahu güzelim,sen niye kendini ezdiriyorsun.Sen eşine diyemiyor musun ne demek istiyor bu insanlar.İnsanlara tepkini verebilirsin.Eşin de sana el kaldıramaz.İnsansın sen.Biraz kendini koru biraz dik dur.Eşinin sana böyle davranma hakkı var mı

Başkalarına karşı koruyor özellikle halalarina karşı övüyor sürekli. Gerçi herkese övüyor ama sinirlenince kendine hakim olamıyor

Fazla hassas davraniyorum. Mide bulantısı yaşıyorum nadir de olsa ondan suphelendi. Ben 25 eşim 30 yaşında

Yani kusura bakmayın ama fazla hassas davransaydınız eşinizle aynı evde değildiniz şu an.

Gerçi bana kalsa evli çift bırakmayacağım neredeyse. Kıskançlık olur mesela, takıntılar olur, mizaç farkı olur böyle sorunlar hastalık derecesinde bile olsa anlayabiliyorum.

Yalnız eş tarafından böyle bir şeylerden daha değersiz görülme durumu tabu benim için. Eşi için en değerli değilse insan, kimin için olabilir ki?

Yuvarlak yuvarlak yazdım çünkü maddelesem sinirleneceğim, sizin de yumuşak bir tarzınız var, o yüzden üzmek istemiyorum.

Eşim çok inattır ben çıkıp gitsem hayatta yüzüme bakmaz aşkından ölse bile. Çünkü zamanında annesi bırakıp gitmiş onun için buna asla tahammül edemez

sen daha bilirsin canım neyi uygun görüyorsan öyle davran ama en azında kurduğu cümlenin ne kadar ağır olduğunu kırıldığını söyle hissettir kavga et demiyorum ama söyle bence valla şimdikiler de hiç ağzından çıkanı bilmiyo daha çok yeni evlisiniz sanırım ne kadar ayıp ya hiç öyle denir mi sen onun kadını olmuşsun adamın ettiği lafa bak..

Daha once eşime dedim senden 3 şey istiyorum sev değer ver sahip çık başka bişey istemem diye o zaman basit geldi sanırım kabul etti ama şimdi değer gördüğümü düşünmüyorum

peki kimse bu senin ilk bayramın anneninde elini öpmen lazım demiyor mu yani 4 gün orda kalınacaksa annenizi bayramda göremeyeceksiniz demektir ve ilk bayramlar bence çok önemli ilk kez ayrı bi bayram geçirceksiniz sizede yazık bunu kv veya görümcenizin düşünmesi lazım en azından

Ben eşime bizim bi aile olduğumuzu anlatmaktan yoruldum. En basitinden hala babasının evine giderken bizim eve gidiyorum diyor bizim eve mi babanın evine mi diye defalarca soruyorum babamın evi diye yanıt alıyorum idrak edemedi hala

Kayinvalidem erken dönmek için herşeyi yaparım diyor sağolsun gidelim ben bi bahane bulur döneriz dönerken sizi annenlere birakiriz diyor onunda elinden gelen anca bu. Bi de bizim arabayla gidiliyor yani

Daha önce de okumuştum bazı konularınızı hatta evlenmeden önce de konu açmıştınız sanırım, eşiniz kolay sinirleniyor kendini tutmak için zorluyor ama aynı evde bunu görmeniz onun kendini tutamaması kaçınılmaz oluyor sanırım bir süre sonra, yapamıyor ve bu kadar şeyden elini kaldırabiliyorsa ilerisi nolur bilemiyorum, inşallah düzelir...

Evet daha önce de konu açtım nişanlı iken daha kolaydı yanında olmadığım için sinirliyken telefona bakmıyor sakinleşince arıyordu ama aynı evin içinde sakinlesmesi kolay olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…