- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.064
- 448
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Su insanlari anliyamiyorum,laf sokup ,dislarlar.sonra da saygi beklerler.
Ne ekersen onu bicersin.
Babaannesine de gitmezdim.ben aileden degilim ya derdim,gerek yok.aile ortaminizi bozmak istemem derdim...
Ama ben boyle diyorum ya ben yinede giderdim herhalde.benim de bir huyum var .kotuluge karsi iyilikle cevap vermek...giderdim,ama baba sen aileden degilsin dedin ama ben yine de geliyim derdimmm..biliyorum ki ben boyle yapardimmmm...kotu bir huymu anlaiyamadim.ama boyleyim ben.olsun rabbim bilsin.
Biz iyilikleri allah rizasi icin yapmaliyiz.birakin kotuler kotuluklerini yapa dursun.
e hadi gozun aydin : )Kızlar bütün tavsiyeleri dinledim eşim sonunda doğruyu buldu galiba :) bayramın birinci günü akşam benim ailemin yanina gidicez 3 gün kalcaz :)
e hadi gozun aydin : )
nasil ikna ettin peki : )
Daha geçenlerde saçma sapan biseyden eşimle kavga ettiğimizi anlatmistim akşam ise gerçekten çok büyük bir şekilde kavga ettik. Ilk büyük kavgamiz ilk defa bu kadar kötü hissediyorum ilk defa..
Konuyu anlatmaya çalışayım dilim dondugunce. Malum bayram geliyor benim ailem başka şehirde 2. Günü oraya gidicez bu en başından kararlastirdigimiz şey. Ama onun öncesinde başka bi şehire eşimin babaaanesine gitme kararı çıktı ve bana hiç sorulmadan. Kayinpederim karar verdi eşim de tamam dedi. Ne görümcem ne Kayinvalidem ne de ben gitmek istemiyoruz. 1 gün kalırız dediler ama sonradan öğrendim ki 4 gün kalacakmisiz. Benim tuvalet sıkıntım var psikolojik olarak başka bi yerde gidemiyorum 4 gün uzun süre ne yaparım patlarim heralde.
Bu konuyla ilgili yorum yapınca eşim sen bizim aileden değilsin yorum yapma dedi çok zoruma gitti ağlamaya başladım. Arkadaslarla buluşmaya gidiyorduk belli olmasın kavga ettiğimiz diye içime attım kimseye belli etmedim. Arkadaşı almak için evine gittik çok yağmur vardı annesi eve gelin dedi ben de gezmeye gidicez dedim manyak bu havada gezilir mi dedi. ( normal konuşma tarzı buymus ama ben tanımıyorum nereden bilebilirim) çok alındım. Eşimde bana sormadan tamam geliyoruz dedi eve çıktık. Pazar günümüz rezil oldu bir sürü insanla evde oturarak vakit geçirdik halbuki genç gence bir cafe de daha rahat sohbet edebilirdik.
Akşam eve gelince eşime söyledim neden bana hiç fikir sormuyorsun diye bağırmaya başladı sen böyle bir insansın gitmesek ayıp olurdu falan diye yıllardır tanıyorum bu insanları herkes senin kadar resmi olamaz samimi olduğu için öyle konuştu falan diye. Sonra iyice sinirlendi sabahtan beri dır dır ediyorsun gerçek yüzünü gördüm diyip el kaldırdı ama vurmadi. Bütün akşam ağladım çok kötüyüm
Vaaov probleme muhtesem bir final yapmissiniz. : )Ilk başta arayıp hazırlan babamlara gidicez demesine Hayır gelmiyorum diyerek başladım sonra dün arkadaşı aramış sinema izleyelim bizde gelin demiş tamam demiş bana söyledi ne münasebet evde isim var istersen yalnız git dedim tamam gitmiyoruz dedi sen ikimiz adına değil kendi adına karar veriyorsun benimde uymami bekliyorsun dedim. 2 gündür de evde hiç temizlik ütü çamaşır işi yapmadım bunları niye yapmadın dedi hastayım dedim. En sonunda dayanamadı dün akşam gel otur konuşalım seni kırdım haklısın bizim aileden değilsin demek istemedim yani o anlamda anlayacağını düşünmedim sadece bizimkileri çok iyi tanıdığını düşünmüyorum demek istedim dedi ne alakası var o zaman öyle söyle dedim. Ben senin yanında rahatım düşünmeden konuşuyorum dedi.
el kaldırma konusu ise allah o acıyı bana yasatmasin sana vuramam kahrolurum ama onda da haklısın sinirlerime hakim olamıyorum istersen destek alabilirim dedi buna sen karar ver dedim alacağım çünkü kendimden bile korkuyorum dedi.
Yeni evliyiz alışık olmadığım şeyler var bunlardan biri babamdan ayrı hareket etmek dedi. Baban sürekli aile yasantimizin içinde olamaz günün birinde çocuğumuz olduğunda onlara uyum saglayamayiz dedim haklısın dikkat edicem ve senin fikrin benim için değerli dusuncesiz davrandim seni çok üzdüm affet diyip odadan koca bir demet gül getirdi :) hazırlıklı gelmiş benim odun kocam
ne kadarlık evlisiniz. yeni evlisiniz sanırım. size el kaldırması hiç olmamış. bu evliliğin sonunu iyi görmedim ben.
eşin biraz şiddet eğilimli galiba. çok sinirliyken tartışmamanı tavsiye ederim
Vaaov probleme muhtesem bir final yapmissiniz. : )
Allah agzinizin tadini bozmasin bi daha :)
sorun çözülmüşse
yorum yapmaya gerek kalmamış
Yaaa taikip ediyordm durumunu geecekten cok sevindim cozuldugune umarim bir daha boyle sinanmazsin:)Ilk başta arayıp hazırlan babamlara gidicez demesine Hayır gelmiyorum diyerek başladım sonra dün arkadaşı aramış sinema izleyelim bizde gelin demiş tamam demiş bana söyledi ne münasebet evde isim var istersen yalnız git dedim tamam gitmiyoruz dedi sen ikimiz adına değil kendi adına karar veriyorsun benimde uymami bekliyorsun dedim. 2 gündür de evde hiç temizlik ütü çamaşır işi yapmadım bunları niye yapmadın dedi hastayım dedim. En sonunda dayanamadı dün akşam gel otur konuşalım seni kırdım haklısın bizim aileden değilsin demek istemedim yani o anlamda anlayacağını düşünmedim sadece bizimkileri çok iyi tanıdığını düşünmüyorum demek istedim dedi ne alakası var o zaman öyle söyle dedim. Ben senin yanında rahatım düşünmeden konuşuyorum dedi.
el kaldırma konusu ise allah o acıyı bana yasatmasin sana vuramam kahrolurum ama onda da haklısın sinirlerime hakim olamıyorum istersen destek alabilirim dedi buna sen karar ver dedim alacağım çünkü kendimden bile korkuyorum dedi.
Yeni evliyiz alışık olmadığım şeyler var bunlardan biri babamdan ayrı hareket etmek dedi. Baban sürekli aile yasantimizin içinde olamaz günün birinde çocuğumuz olduğunda onlara uyum saglayamayiz dedim haklısın dikkat edicem ve senin fikrin benim için değerli dusuncesiz davrandim seni çok üzdüm affet diyip odadan koca bir demet gül getirdi :) hazırlıklı gelmiş benim odun kocam
Yaaa taikip ediyordm durumunu geecekten cok sevindim cozuldugune umarim bir daha boyle sinanmazsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?