- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Daha geçenlerde saçma sapan biseyden eşimle kavga ettiğimizi anlatmistim akşam ise gerçekten çok büyük bir şekilde kavga ettik. Ilk büyük kavgamiz ilk defa bu kadar kötü hissediyorum ilk defa..
Konuyu anlatmaya çalışayım dilim dondugunce. Malum bayram geliyor benim ailem başka şehirde 2. Günü oraya gidicez bu en başından kararlastirdigimiz şey. Ama onun öncesinde başka bi şehire eşimin babaaanesine gitme kararı çıktı ve bana hiç sorulmadan. Kayinpederim karar verdi eşim de tamam dedi. Ne görümcem ne Kayinvalidem ne de ben gitmek istemiyoruz. 1 gün kalırız dediler ama sonradan öğrendim ki 4 gün kalacakmisiz. Benim tuvalet sıkıntım var psikolojik olarak başka bi yerde gidemiyorum 4 gün uzun süre ne yaparım patlarim heralde.
Bu konuyla ilgili yorum yapınca eşim sen bizim aileden değilsin yorum yapma dedi çok zoruma gitti ağlamaya başladım. Arkadaslarla buluşmaya gidiyorduk belli olmasın kavga ettiğimiz diye içime attım kimseye belli etmedim. Arkadaşı almak için evine gittik çok yağmur vardı annesi eve gelin dedi ben de gezmeye gidicez dedim manyak bu havada gezilir mi dedi. ( normal konuşma tarzı buymus ama ben tanımıyorum nereden bilebilirim) çok alındım. Eşimde bana sormadan tamam geliyoruz dedi eve çıktık. Pazar günümüz rezil oldu bir sürü insanla evde oturarak vakit geçirdik halbuki genç gence bir cafe de daha rahat sohbet edebilirdik.
Akşam eve gelince eşime söyledim neden bana hiç fikir sormuyorsun diye bağırmaya başladı sen böyle bir insansın gitmesek ayıp olurdu falan diye yıllardır tanıyorum bu insanları herkes senin kadar resmi olamaz samimi olduğu için öyle konuştu falan diye. Sonra iyice sinirlendi sabahtan beri dır dır ediyorsun gerçek yüzünü gördüm diyip el kaldırdı ama vurmadi. Bütün akşam ağladım çok kötüyüm
El mi kaldırdı! İşte şimdi gerçekten sinirlendim! Bu konuda sakın taviz vermeyin hatanı anlayıncaya kadar seninle asla konuşmacım deyin ve konuşmayın. Özür dilesin, gidebileceğinizi sezmesi lazım. Kendinize güvenin, hatasını anlayınca oturup sakince konuşursunuz. Dır dır yapmayın, empati kur falan deyip sakince konuşun.
Gerçekten çok acımasız olabiliyor bunlar.. Söylediği kolay bir şey değil. Gerçi çoğu böyle düşünür de dile getiremez kolay kolay.
Eşiniz bir şeylere kızmış olabilir mi ? yani bi insan üst üste bu kadar kalp kırıyorsa orada bir sorun vardır gibi geldi bana..
Ona göre ben bi konu hakkinda yorum yapsam dirdir oluyor zaten anlamadım ki. Şu an tek dileğim kayinpederim inşallah işten izin alamaz çünkü o zaman gidilmeyecek
Bu ara biraz maddi sıkıntımız var yılbaşına kadar ödenecek borçlar birikti o yüzden morali bozuk ama bu bana sormadan plan yapmasını gerektirmiyor. Bir de gidecegimiz yer çok küçük bir ilçe. Zaten yapcak birsey yok diyo evde oturur dururuz diyor. Babaannesi büyüğüm saygım sonsuz ama çok ağır konuşan biri kalp kırmayı çok seviyor
Yok artık! Vursaydı bi de! Yok hiç lafının sözünün kıymeti yok. O evlenmeden önceki gibi hür general takılmaya devam ediyor. Sana da hiç bir şey sorma geregi duymuyor. Onun programına uymak zorundasın başka şansın var mı?
Çok iyi anlıyorum seni.. Ama bazen böyle şeyler olabiliyor. Biz de hiç istemediğimiz şeyleri söyleyebiliyoruz.Gitme konusunda da uzlaşırsınız umarım..
Önceden aranızda konuşulan şeylerin hiç birinin arkasında durmuyor..
Size fikrini sormaması tek başına karar vermeside saygısızlık...
Bu konuyu eşinizle adam akıllı konuşsanız bile bir işe yaramayacağı bariz ortada..
Ya suyuna gideceksin, ya da hergün tartışma yaşayacaksınız!!!
Şimdi bundan sonra artık olacağını gördünüz, tekrar konuşmayı deneyin eşinizle işe yarayacağını düşünüyorsanız tabi..Ilk bayramimiz bu. Böyle birşey yaşamak çok ağır geldi. Halbuki ufak tefek tartışmalar haricinde böyle sorunlarımız olmuyordu
Bu ne bicim laf ya, bir kizi anasinin evinden teliyle duvagiyla alip goturyosan, o artik senin ailen demektir!
Ne demek sen bizim aileden degilsin?!?!
Sende ona deki madem sizin aileden degilim, bayram gunu beni ailemin yanina birak.
Bu adamlar kendilerini ne zannediyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?