eşim demek bile gelmiyor içimden çok kırıldım

ama yani eşinin yaptığı gerçekten hödüklük
bizim aileden değilsin ne demek
ayrıca böyle sudan sebeplerle el kaldırıyorsa
bu işin sonu hoş görünmüyor
şimdi sana gaz vermek te istemiyorum
anladığım kadarı ile eşinin büyük bir öfke sorunu var
ama bu sebeple bu hale gelebilen bir ilişki içinde
olumlu yorumlar yapamam

Bana el kaldıracak ailemden değilsin diyecek yokmuş gibi davranacak bende aglayıp boyun bükecegim yok öyle bi dünya !!!!

Evladım üzülüyorsa bende üzüleyim anlatın annenize bilsinler arkanızda dursunlar ve lütfen taviz vermeyin eşinize yaptıgı affedilir şey degil...

Reactions: anu
Arkadaşların dediklerine aynen katılıyorum bayramın 2.günü kalkar annemlere giderdim hem de hiç sormadan babanneye de kendileri gitsinler hayatta gitmezdim ben o aileden değilim nasılsa Samimiyetle saçmalamanın sınırı yok demek ki onlarda siz de bende hakaret edeyim ama samimiyim öyleyse diye dile getirin bakalım El kaldırmasına zaten değinmiyorum o kalkan el bir gün sizinle buluşur Allah muhafaza bence siz eşinizi bir kendine getirin o yeni evlenen bazı erkeklerin girdiği benim sözüm geçer sendromuna girmiş

Babası öyle olduğu için yıllarca onu örnek almış evlilik böyle birşey sanıyor

Eşimin annesi eşim çok küçükken terkedip gitmiş 20 seneden fazla bir zamandır görmüyor o yüzden sevmiyor

valla hiç bir haklı gerekçesi olmaz çocuğunu terk etmek için ama acaba neden gitmiş, koca ve kaynana baskısı yüzünden belki, keşke annesini bulup konuşup gerçekleri öğrenseymiş

kayinpederinin iznine bakiyor hayatin? Ben olsan esimede kayinpederimede ben 4 gun kalamam benimde ailem var cok kirilirlar derdim.. esinde ayri bi olay sessiz kal dirdir etme onun deyimiyle kizdgini hissettir

Gitme, neden gelmiyorsun derse ailecek gezin dersin..Ama cidden gitme..

Madem onun ailesinden degilsin, sende deseydin ya , ozaman ben kendi ailemin yanina gidiyorum...
Ne kadar sacma kelimeler.soyleyebiliyolar hayret birsey..

Senin yerinde olsam asla taviz vermem ,2. Gün aileme giderim.
Ne hali varsa görsün. ...

Ona göre ben bi konu hakkinda yorum yapsam dirdir oluyor zaten anlamadım ki. Şu an tek dileğim kayinpederim inşallah işten izin alamaz çünkü o zaman gidilmeyecek

hiç kayınpederinin işten izin alıp almamasına bırakma işi
bayram onlara geliyorda size gelmiyormu senin ailen büyüklerin yokmu ziyaret edilecek
1-2. günü eşinizin ailesine ayırın madem babanneyemi gidilecek nereye gidilecekse gidilsin
3-4.günü kendi ailenize ayırın onların keyfine göre olmuyor o işler
eşiniz sizi aileden saymıyorsa terbiyesiz adam sende onun ailesinin bayram muhabbetine dahil olma
eşinin babasının geç karşısına konuş hemde eşin varken
sizi bilemem programınız nedir bana sorma fikrimi almak gibi bir inceliğiniz yok o halde ben size kararımı açıklayayım de
bayramın 1.günü burdayız 2.günü benim ailemin olduğu şehirde olacağız eşim ve ben birlikte eee malum bayram ne de olsa anne babam ile görüşmeden babanneye felan gelemem gelmem ben de geç öteye
gelin dilini gösterdimi diğerleri geri çekiliyor merak etme 2 bağrınırlar sen onlardan çok bağırdınmıda susarlar

Bazen konu acan arkadaslari anlayamiyorum.
Sorununuzun cozum yolu o kadar acik ki, bu kadarin lafin ustune kesinlikle gitmemelisiniz ama siz hala ins kayinpeder izin alamaz diyorsunuz.
Simdi tavir koyamazsaniz bu devran boyle gider.siz de katlanirsiniz o zaman.

Çözüm istemiyorum ki sadece derdimi paylaşıp fikir almak istedim

Inşallah bakalım deneyeceğim

Acaba esinin baska sorunu mu var ? O ne demek aileden degilsin. Madem aileden saymiyor o zaman bayrami da ailesine kendisi gitsin. Bir sure uzgun oldugunu tavrlarinla bildir, belki hatasini anlayib pisman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…