- 11 Mart 2013
- 33.329
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.334
- 798
- 32
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Daha geçenlerde saçma sapan biseyden eşimle kavga ettiğimizi anlatmistim akşam ise gerçekten çok büyük bir şekilde kavga ettik. Ilk büyük kavgamiz ilk defa bu kadar kötü hissediyorum ilk defa..
Konuyu anlatmaya çalışayım dilim dondugunce. Malum bayram geliyor benim ailem başka şehirde 2. Günü oraya gidicez bu en başından kararlastirdigimiz şey. Ama onun öncesinde başka bi şehire eşimin babaaanesine gitme kararı çıktı ve bana hiç sorulmadan. Kayinpederim karar verdi eşim de tamam dedi. Ne görümcem ne Kayinvalidem ne de ben gitmek istemiyoruz. 1 gün kalırız dediler ama sonradan öğrendim ki 4 gün kalacakmisiz. Benim tuvalet sıkıntım var psikolojik olarak başka bi yerde gidemiyorum 4 gün uzun süre ne yaparım patlarim heralde.
Bu konuyla ilgili yorum yapınca eşim sen bizim aileden değilsin yorum yapma dedi çok zoruma gitti ağlamaya başladım. Arkadaslarla buluşmaya gidiyorduk belli olmasın kavga ettiğimiz diye içime attım kimseye belli etmedim. Arkadaşı almak için evine gittik çok yağmur vardı annesi eve gelin dedi ben de gezmeye gidicez dedim manyak bu havada gezilir mi dedi. ( normal konuşma tarzı buymus ama ben tanımıyorum nereden bilebilirim) çok alındım. Eşimde bana sormadan tamam geliyoruz dedi eve çıktık. Pazar günümüz rezil oldu bir sürü insanla evde oturarak vakit geçirdik halbuki genç gence bir cafe de daha rahat sohbet edebilirdik.
Akşam eve gelince eşime söyledim neden bana hiç fikir sormuyorsun diye bağırmaya başladı sen böyle bir insansın gitmesek ayıp olurdu falan diye yıllardır tanıyorum bu insanları herkes senin kadar resmi olamaz samimi olduğu için öyle konuştu falan diye. Sonra iyice sinirlendi sabahtan beri dır dır ediyorsun gerçek yüzünü gördüm diyip el kaldırdı ama vurmadi. Bütün akşam ağladım çok kötüyüm
neden kendi annesinden nefret ediyor, valla eşinin taraf biraz karışıkmış, işin zor senin ömür boyu
Arkadaşların dediklerine aynen katılıyorum bayramın 2.günü kalkar annemlere giderdim hem de hiç sormadan babanneye de kendileri gitsinler hayatta gitmezdim ben o aileden değilim nasılsaSamimiyetle saçmalamanın sınırı yok demek ki onlarda siz de bende hakaret edeyim ama samimiyim öyleyse diye dile getirin bakalım El kaldırmasına zaten değinmiyorum o kalkan el bir gün sizinle buluşur Allah muhafaza bence siz eşinizi bir kendine getirin o yeni evlenen bazı erkeklerin girdiği benim sözüm geçer sendromuna girmiş
Eşimin annesi eşim çok küçükken terkedip gitmiş 20 seneden fazla bir zamandır görmüyor o yüzden sevmiyor
Babası öyle olduğu için yıllarca onu örnek almış evlilik böyle birşey sanıyor
Ona göre ben bi konu hakkinda yorum yapsam dirdir oluyor zaten anlamadım ki. Şu an tek dileğim kayinpederim inşallah işten izin alamaz çünkü o zaman gidilmeyecek
Bazen konu acan arkadaslari anlayamiyorum.
Sorununuzun cozum yolu o kadar acik ki, bu kadarin lafin ustune kesinlikle gitmemelisiniz ama siz hala ins kayinpeder izin alamaz diyorsunuz.
Simdi tavir koyamazsaniz bu devran boyle gider.siz de katlanirsiniz o zaman.
hiç kayınpederinin işten izin alıp almamasına bırakma işi
bayram onlara geliyorda size gelmiyormu senin ailen büyüklerin yokmu ziyaret edilecek
1-2. günü eşinizin ailesine ayırın madem babanneyemi gidilecek nereye gidilecekse gidilsin
3-4.günü kendi ailenize ayırın onların keyfine göre olmuyor o işler
eşiniz sizi aileden saymıyorsa terbiyesiz adam sende onun ailesinin bayram muhabbetine dahil olma
eşinin babasının geç karşısına konuş hemde eşin varken
sizi bilemem programınız nedir bana sorma fikrimi almak gibi bir inceliğiniz yok o halde ben size kararımı açıklayayım de
bayramın 1.günü burdayız 2.günü benim ailemin olduğu şehirde olacağız eşim ve ben birlikte eee malum bayram ne de olsa anne babam ile görüşmeden babanneye felan gelemem gelmem ben de geç öteye
gelin dilini gösterdimi diğerleri geri çekiliyor merak etme 2 bağrınırlar sen onlardan çok bağırdınmıda susarlar
Acaba esinin baska sorunu mu var ? O ne demek aileden degilsin. Madem aileden saymiyor o zaman bayrami da ailesine kendisi gitsin. Bir sure uzgun oldugunu tavrlarinla bildir, belki hatasini anlayib pisman olur
bence de....O aileden değilseniz bayramda yanlarında ne işiniz var.
Baksanıza evin bütün kadınları gitmek istemiyor. Ve kimse dinlemiyor.
O ailede kadına söz hakkı yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?