eşim demek bile gelmiyor içimden çok kırıldım

Nişanlı iken hep ayrı şehirlerde yaşadık uzaktan ilişki yürütmek daha zordu ama kavga etmiyorduk

bu yüzden insan çok sevilir mi, babaannesinde bi arıza var o zaman, kimseye iyi davranmıyor bi eşine iyi davranıyor, sende kaynana 2 tane yani işin zor

Kendi kaynanam melek. Süper bir insan onu çok seviyorum. Eşim ailenin tek erkek çocuğu hatta sülale içinde tek erkek babaanne o yüzden onu seviyor başka bi sebebi yok ama eşim onun kötü yanını görmek istemiyor o yüzden

iyi canım en azından kaynanadan şanslısın, o da gitmek istemiyormuş oraya, iki gelinde gitmek istemiyorken 4 gün orada kalıncak denmesi, erkeklerin bu ailede kadına değer vermediklerini düşündürttü, eşin annesinide umursamıyor o zaman, anneside gitmek istemiyor çünkü

Evlen kızı aileden ayrı şehirde yaşamaya ikna et sonra da yanaşma gibi davran.
Eşinin ailesi de hatalı. Bu davranış yetiştirme tarzından ileri gelir. Eşin babasının kopyası. O yüzden ailesinin duymasından çekinme bence.

Bence ikinci günü için biletini ayarla tek gitmekten çekinme. Sorana cevap belli zaten. Ailen de onun hakaretleri karşısında damadı haklı bulmaz sonuçta.

Madem tek başına karar verecekmiş, babasının ağzının içine bakacakmış ne diye evlenmiş bekar kalsaymış.

Gördüklerin göreceklerinin garantisi. Şimdi sineye çekersen devamı artarak gelir.

1.5 aylik evlisin daha cok uzuldum yaşadıklarina bu sorunlari asmadan sakin cocuk yapma aylik igne vurdurduysan koruyacaktir seni her ay yaptir ama

Kayinvalidem eşimin öz annesi değil babaanneye bağlılık biraz da o yüzden. Eşim kendi annesinden nefret ediyor.

bir buçuk aylık evlilikte böyle olmaması kötü brşey eşinle iyi olmak istiyorsun sanada değer versin istiyorsun
keşke herşey istemekle oluverse dimi
ama olmıcak bu öyle yetişmiş böyle de gidicek
sende karşı çıkamıccaksın yoko üzülmesin bu duymasın derken ömür geçicek malesef

Haklısın böyle yetişmiş. Daha bi çok huyu vardı yetismesinden kaynaklı geri kalanları bıraktı. En basitinden kimseyi beklemeden yemek yerdi. Yani ben ona servis yapıp kendime yemek koyan kadar eşim yemiş olurdu babası da böyle. Bunu konuştum şimdi dikkat ediyor. Bunun gibi şeyler düzeldi

Babasına kızdıgi şeyleri hep kendi yapıyor babana benziyorsun dediğimde kabul etmiyor ama dediginiz gibi kopyası. Birazdan Kayinvalideme gidicem ama bu moral bozukluguyla gidersem kesin anlarlar.

Çok üzülür annem. Babamda hasta zaten onları incitmek en son isteyecegim şey
canım onlar incinecek diye evliliğin başında vereceğin tavizler ileride sana çok kötü döner ayrıl demem kocandan ama haddini ve yerini kocalık vasıflarını bilmesini sağlamalısın yoksa yarın çok ağlarsın demedi deme

Inşallah yaparım. Seviyorum ayrılmak istemem ama evli olmaya hala alışamadigini düşünüyorum. Hep tek başına yaşamış o yüzden benim varligima alisamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…