- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
o zaman cicim ayları bitmiş, aşkta bitmiş bitecek, saygı ve sevgi kalmalı geriye, ama sizin ilişkinizde bunlar kalacak mı bilmiyorum, okuyan geç kızlar varsa bile göre sinirli bir karakterle evlenmesinler derim, çünkü gün gelir o sinir onlarada patlar, hatta şamar oğlanına dönerler, hayat hep nişanlılıktaki gibi geçmez
bu yüzden insan çok sevilir mi, babaannesinde bi arıza var o zaman, kimseye iyi davranmıyor bi eşine iyi davranıyor, sende kaynana 2 tane yani işin zor
kesinlikle gitmeyin(gerekirse kendi ailenize de) sorarsa ben aileden değilim ya de.....
sende ona hakaretli konuş yine sorarsa samimiyim ondan dersin.....
sinir oldum....
Kendi kaynanam melek. Süper bir insan onu çok seviyorum. Eşim ailenin tek erkek çocuğu hatta sülale içinde tek erkek babaanne o yüzden onu seviyor başka bi sebebi yok ama eşim onun kötü yanını görmek istemiyor o yüzden
iyi canım en azından kaynanadan şanslısın, o da gitmek istemiyormuş oraya, iki gelinde gitmek istemiyorken 4 gün orada kalıncak denmesi, erkeklerin bu ailede kadına değer vermediklerini düşündürttü, eşin annesinide umursamıyor o zaman, anneside gitmek istemiyor çünkü
1.5 aylik evlisin daha cok uzuldum yaşadıklarina bu sorunlari asmadan sakin cocuk yapma aylik igne vurdurduysan koruyacaktir seni her ay yaptir ama
bir buçuk aylık evlilikte böyle olmaması kötü brşey eşinle iyi olmak istiyorsun sanada değer versin istiyorsun
keşke herşey istemekle oluverse dimi
ama olmıcak bu öyle yetişmiş böyle de gidicek
sende karşı çıkamıccaksın yoko üzülmesin bu duymasın derken ömür geçicek malesef
Esinle konuşmayı deneyince de boyle tepki veriyormuIhmal etmiyorum zaten. Bu sorunlar aşılır mi onu bilmiyorum yoruldum artık
Evlen kızı aileden ayrı şehirde yaşamaya ikna et sonra da yanaşma gibi davran.
Eşinin ailesi de hatalı. Bu davranış yetiştirme tarzından ileri gelir. Eşin babasının kopyası. O yüzden ailesinin duymasından çekinme bence.
Bence ikinci günü için biletini ayarla tek gitmekten çekinme. Sorana cevap belli zaten. Ailen de onun hakaretleri karşısında damadı haklı bulmaz sonuçta.
Madem tek başına karar verecekmiş, babasının ağzının içine bakacakmış ne diye evlenmiş bekar kalsaymış.
Gördüklerin göreceklerinin garantisi. Şimdi sineye çekersen devamı artarak gelir.
iyi de bu da samimi bir konuşma sonuçta(ona göre)Benim yapımda yok öyle birşey. Hep kibar olmaya çalışıyorum bende çok sinir oldum
Esinle konuşmayı deneyince de boyle tepki veriyormu
canım onlar incinecek diye evliliğin başında vereceğin tavizler ileride sana çok kötü döner ayrıl demem kocandan ama haddini ve yerini kocalık vasıflarını bilmesini sağlamalısın yoksa yarın çok ağlarsın demedi demeÇok üzülür annem. Babamda hasta zaten onları incitmek en son isteyecegim şey
Onları yıllardır taniyormusiyi de bu da samimi bir konuşma sonuçta(ona göre)
Esiniz cok gorgusuzmus kusura bakmayin nisanliykende boyle miydiEşim ben böyleyim der sadece o kadar.
canım onlar incinecek diye evliliğin başında vereceğin tavizler ileride sana çok kötü döner ayrıl demem kocandan ama haddini ve yerini kocalık vasıflarını bilmesini sağlamalısın yoksa yarın çok ağlarsın demedi deme
Esiniz cok gorgusuzmus kusura bakmayin nisanliykende boyle miydi
Kayinvalidem eşimin öz annesi değil babaanneye bağlılık biraz da o yüzden. Eşim kendi annesinden nefret ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?